Krog Roba

Keskustakansainvälinen
Loistava
4.7/6
486 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61575
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61452
Treffi Pub & Bistro

Krog Roba – Tietoja

Huomaattehan, että otamme aamiaisvarauksia ainoastaan puhelimitse.

Helsingin Kaartinkaupungin sydämessä Pieni Roobertinkatu 1:ssa sijaitsevan Krog Roban kantavan ajatuksen voi tiivistää sanaan hygge. Hygge on alunperin tanskaa ja tarkoittaa kaikkea hyvää ja mukavaa elämässä. Krog Robassa hygge tarkoittaa loistavaa ruokaa hyvässä seurassa, keittiön lämpöä ja kodikasta miljöötä. Krog Roban ruokatyyli pohjaa skandinaavisen keittiön herkkuihin, joista keittiömestari joukkoineen on koonnut houkuttelevat makuelämykset listalle. Annoksissa korostuvat paikalliset raaka-aineet ja pientuottajien erikoisuudet. Tervetuloa nauttimaan Krog Roban antimista aikaisesta aamusta iltamyöhään asti.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 14:00
Thursday
11:30 - 14:00
17:00 - 23:00
Friday
11:30 - 14:00
17:00 - 00:00
Saturday
12:30 - 00:00
Sunday
12:30 - 15:00
Monday
11:30 - 14:00
17:00 - 23:00
Tuesday
11:30 - 14:00
17:00 - 23:00
Wednesday
11:30 - 14:00
17:00 - 23:00

Osoite

Krog Roba
Pieni Roobertinkatu 1 - 3
00130 Helsinki

Lisää kohteesta Krog Roba, Helsinki

Krog Roba Kaartinkaupungissa on pohjoismainen krouvi, joka yhdistelee elementtejä ennakkoluulottomasti kaikista pohjoismaista, niiden keittiöistä ja perinteistä lisäten mukaan omat persoonalliset vivahteensa ja vahvan helsinkiläisen asenteen. Keittiötä johtaa Karri Knaapila, jonka intohimo tuoda perinteitä tähän päivään brasserie-annoksina näkyy listalla oivallisina tulkintoina perinneherkuista. Ruoan lisäksi myös juomapuoli on Krog Robassa erittäin hyvässä kuosissa. Ravintolan viinilistan koonnut sommelier Jussi Ansaharju on tuonut tarjolle sekä laadukkaat pöytäviinit että viinituntijan valitut erikoisherkut. Ravintolatoimenpäällikkö Elina Raiha-Pitkänen on halunnut tuoda Krog Robaan välittömän ja hymyilevän palvelun. Henkilökuntaansa hän kuvailee aurinkoisiksi ammattilaisiksi, jotka saavat iloa siitä, että pystyvät tekemään ihmisille elämyksiä arjen pienistä asioista.

Krog Roban uniikki historiallinen tila, välitön tunnelma sekä persoonallinen palvelu luovat erinomaiset puitteet nauttia arjen luksuksesta. Tilat ovat kokeneet täydellisen muodonmuutoksen samassa rakennuksessa aiemmin toimineen poliisilaitoksen ajoista. Avaraan tilaan luo tunnelmaa kauniit yksityiskohdat kauniista tummanpuhuvista väreistä ja huonekaluista design-valaisimiin. Kaipasit sitten loistavaa lounasta, erinomaista illallista tai skandinaavista brunssia kauniissa ympäristössä Helsingin keskustassa, on Krog Roba varma valinta. Tervetuloa nauttimaan Pieni Roobertinkadun uudesta helmestä!

486 Krog Roba arvostelua

Loistava
4.7/6
486 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Miellyttävä
Melu:Miellyttävä
"Erinomainen"
6/6
Susanna T.neljä kuukautta sitten · 13 arvostelua

Brunssi oli todella miellyttävä kokemus, mieleen jäivät erityisesti karjalanpiirakat sekä jälkiruoka puolelta karkkibuffa! Palvelu oli kaikin puolin iloista ja ystävällistä.

"Erinomainen"
6/6
Risto H.vuosi sitten · 12 arvostelua

Ehkäpä elämäni paras maalaissalaatti. Myös mäti-alkuruoka toimi hienosti ruokahalun herättäjänä. Seuralaisen lohi oli myös hyvä valinta.Palvelu sopivan tyylikästä, Kello 13 on mahdollisuus lounastaa ja keskustella ilasn suurempaa hälyä

"Erinomainen"
6/6
Yrjö H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin kohtelias ja hyvä palvelu. Ruoka oli erinomaista. Meitä oli kolme ja kaikki samaa mieltä. Tulemme varmasti toistekkin. Ravintolan sijaintikin oikein hyvä, sinne oli helppo saapua julkisillakin.