Quandoo
(FI) Suomi
4.7 /6 Loistava 477 arvostelua

Krog Roba

Keskusta Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Krog Roba

Huomaattehan, että otamme aamiaisvarauksia ainoastaan puhelimitse.

Helsingin Kaartinkaupungin sydämessä Pieni Roobertinkatu 1:ssa sijaitsevan Krog Roban kantavan ajatuksen voi tiivistää sanaan hygge. Hygge on alunperin tanskaa ja tarkoittaa kaikkea hyvää ja mukavaa elämässä. Krog Robassa hygge tarkoittaa loistavaa ruokaa hyvässä seurassa, keittiön lämpöä ja kodikasta miljöötä. Krog Roban ruokatyyli pohjaa skandinaavisen keittiön herkkuihin, joista keittiömestari joukkoineen on koonnut houkuttelevat makuelämykset listalle. Annoksissa korostuvat paikalliset raaka-aineet ja pientuottajien erikoisuudet. Tervetuloa nauttimaan Krog Roban antimista aikaisesta aamusta iltamyöhään asti.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:30 - 14:00, 17:00 - 23:00
  • Tiistai 11:30 - 14:00, 17:00 - 23:00
  • Keskiviikko 11:30 - 14:00, 17:00 - 23:00
  • Torstai 11:30 - 14:00, 17:00 - 23:00
  • Perjantai 11:30 - 14:00, 17:00 - 00:00
  • Lauantai 12:30 - 00:00
  • Sunnutai 12:30 - 15:00
Krog Roba, Pieni Roobertinkatu 1 - 3, 00130 Helsinki

Filosofia

Krog Roba Kaartinkaupungissa on pohjoismainen krouvi, joka yhdistelee elementtejä ennakkoluulottomasti kaikista pohjoismaista, niiden keittiöistä ja perinteistä lisäten mukaan omat persoonalliset vivahteensa ja vahvan helsinkiläisen asenteen. Keittiötä johtaa Karri Knaapila, jonka intohimo tuoda perinteitä tähän päivään brasserie-annoksina näkyy listalla oivallisina tulkintoina perinneherkuista. Ruoan lisäksi myös juomapuoli on Krog Robassa erittäin hyvässä kuosissa. Ravintolan viinilistan koonnut sommelier Jussi Ansaharju on tuonut tarjolle sekä laadukkaat pöytäviinit että viinituntijan valitut erikoisherkut. Ravintolatoimenpäällikkö Elina Raiha-Pitkänen on halunnut tuoda Krog Robaan välittömän ja hymyilevän palvelun. Henkilökuntaansa hän kuvailee aurinkoisiksi ammattilaisiksi, jotka saavat iloa siitä, että pystyvät tekemään ihmisille elämyksiä arjen pienistä asioista.

Krog Roban uniikki historiallinen tila, välitön tunnelma sekä persoonallinen palvelu luovat erinomaiset puitteet nauttia arjen luksuksesta. Tilat ovat kokeneet täydellisen muodonmuutoksen samassa rakennuksessa aiemmin toimineen poliisilaitoksen ajoista. Avaraan tilaan luo tunnelmaa kauniit yksityiskohdat kauniista tummanpuhuvista väreistä ja huonekaluista design-valaisimiin. Kaipasit sitten loistavaa lounasta, erinomaista illallista tai skandinaavista brunssia kauniissa ympäristössä Helsingin keskustassa, on Krog Roba varma valinta. Tervetuloa nauttimaan Pieni Roobertinkadun uudesta helmestä!

477 arvostelua

4.7 /6 Loistava 477 arvostelua
Tunnelma: vilkas
Melu: hiljainen
Palvelu: ystävällinen
Ruoka: herkullinen
Odotusaika: keskiarvo
Laatu/Hinta: edullinen
111 6
194 5
100 4
43 3
24 2
5 1
9 arvostelua tähän mennessä 6
16.09.2017 15:17

Lounaalla yhteistyökumppanin kanssa. Kerroimme tarjoilijalle, että kumppanilla on kiireinen aikataulu. Oli jälleen mukava huomata, että he elivät mukana aikataulussamme, mutta ei kuitenkaan syntynyt tunnetta valtavasta kiireestä. Lounas on hyvä ja toive ikkunapaikasta toteutui.

9 arvostelua tähän mennessä 6
22.08.2017 17:39

Ehdottomasti yksi Helsingin parhaista lounaista ja todella kaunis paikka sekä ulkopuolelta että sisältä. Tarjoilijat ovat iloisia ja asiantuntevia ja ravintolassa on lämmin ja kiireetön tunnelma.

1 arvostelu tähän mennessä 6
20.07.2017 15:13

Ruoka hyvää, oli täydellistä. Medium pihvi juuri sopiva. Annoksessa erillisessä kulhossa kastike, hyvä näin, sitäkin oli runsaasti, yleensä kastiketta on liian vähän.Annos sopivan kokoinen. Palvelu ensiluokkaista. Mitään ei tarvinnut odottaa liian kauan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.07.2017 09:12

It is a very good welcome It is a very good food, The place is very nice. The tables and the chairs are very confortable. It was a nice diner The air conditioned is à little to cold

13 arvostelua tähän mennessä 5
19.09.2016 21:51

Krog Roban pyöreä pöytä on loistava 6-8 hengelle, kun haluaa että kaikki voivat keskustella keskenään! Alkuruoat olivat ihania, siikaa ja kurkkukeittoa. Samoin pääruokakalat, sekä lohi että turska. Jälkiruuat eivät olleet minun mieleeni, mutta vierailleni ne maistuivat. Tarjoilu pelasi hyvin. Oikeastaan ainoa miinuspiste tuli siitä, että syyskuun 16. päivä ei enää toivoisi menun tarjoavan kesävihanneksia, raparperia, korvasieniä eikä parsaa... Mitä ihmettä!? Missä olivat sienet ja omena? Sama kesäisyys oli unohtunut myös drinkkibaarin puolelle. Harmi, jos Krog Roban keittiö jo nyt on jämähtänyt paikoilleen, sillä kilpailua kadulla riittää.

1 arvostelu tähän mennessä 2
20.12.2015 17:25

Oli pettymys edelliseen vierailuun syyskuu 2015 verrattuna. hampurilaisen ranskalaiset ylisuolattuja, jälkiruoka mautonta. Tarjoiliat eivät valitettavasti ylittäneet itseänsä mitenkään. Istuimme pitkät tovit lasit tyhjinä, saimme hakea heitä pöytään jotta ottaisivat tilauksen vastaan. Ravintola lähes tyhjä eli kiireellä sitä ei voi selittää. Tilasin kahvin kanssa drinkkiä mitä tarjoilia ilmoitti että heillä ei ole/eivät tee kyseistä drinkkiä. Ehdotimme josko he voisivat tilata sen ravintolan toisesta baarista mutta tarjoilia vastasi valittavaan sävyyn että ei onnistu, siellä omat asiakkaat ja kiire, kestäisi varmaan yli tunnin ennenkuin saisit juoman.OLin siinä vaiheessa tilaamassa vaihtoehtoista juomaa mutta tarjoilia jo kiisi tiehensä.?? Ei todellakaan mitään hyvää asennetta/palvelua. Valitattavasti. Viehättävä miljöö mutta palvelu tökkii ja ruoan taso laskenut. Eilisen illan kokemuksella en mielelläni suosittelisi Krog Robaa. Toivottavasti palvelu/laatu kokeaa parannuksen pikaisesti!

1 arvostelu tähän mennessä 6
18.05.2017 14:58

Krog Roba on tyylikkään rakennuksen ja designin ravintola, ja palvelu toimi alusta loppuun kiitettävästi. Lounaan pääruoka (nieriä) ja jälkiruoka (mustikkapannacotta) oli maittava. Suosittelen tutustumaan Krog Robaan.

13 arvostelua tähän mennessä 6
18.12.2015 12:40

Erinomainen lounas Krog Robassa (jälleen)! Seuralainen söi talon burgerin ylistyslaulun - ja oluen - kera. Hyvää siis oli! Oma lounaskalani oli täydellisesti kypsennettyä turskaa kera ruskitetussa voissa pyörineiden herneiden ja hernepyreen: kerrassaan herkullista. Odotan seuraavaa vierailua ravintolaan vesi kielellä.

1 arvostelu tähän mennessä 4
25.10.2015 14:15

Krog Roban ruoka on erinomaista ja Hesarin Nyt-liitteestä on osattu ottaa oppia tai sitte se oli väärässä ruoan laadun suhteen. Sen sijaan pöydät ovat liian lähekkäin ja naapuripöydön juorut kuuluvat aivan liian selvästi, mitä osaltaan auttanee kivilattian ja paljaiden seinien aiheuttama kova kaiki. Matto lattialle ja tauluja seiniin, niin melutasokin laskee! Palvelu on kohteliasta mutta edelleen hiukan haparoivaa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.09.2016 22:25

Nautittiin ensimmäinen illallinen Krog Robassa. Palvelu oli erinomainen ja ruoka viineineen aivan mahtavaa. Oli kivaa viettää syntymäpäivää mieheni, poikani ja hänen tyttären kanssa sekä tyttäremme lasten kanssa. Muut perheenjäsenet olivat valitettavasti estyneitä. Tulemme ehdottomasti uudelleen😄!

13 arvostelua tähän mennessä 2
26.01.2016 13:30

Olen rakastanut Krog Robaa, mutta nyt lounaalla kävi mielestäni keittiöltä ikävä moka: ravintolassa tarjottava made EI voi olla täynnä piikkejä! Muutenkin vaatimattoman kokoinen mateen häntäpala oli pelkkää ruotoa ja aivan mahdoton syödä. Annoksen hinnasta hyvitettiin asianmukaisesti ja kahvit tarjottiin, pahoiteltiinkin. Siksi aion mennä Krog Robaan uudelleenkin, mutta jos tämä olisi ollut ensimmäinen kerta siellä ehkä tietäisi miten hyvää ruokaa siellä osataan tehdä, en ole varma menisinkö enää.

13 arvostelua tähän mennessä 5
02.06.2016 23:32

Krog Roba oli hyvä taas, itse asiassa parempi kuin pariin edelliseen kertaan! Parsa-alkuruoka oli ihana, ruskistetun voin arominen herkku. Pääruokalohi oli täydellisesti kypsytetty ja rapeat chorizo-kuutiot maustoivat annoksen pikantisti. Jälkkärin raparperi ja suolakinuski toimivat, mutta maa-artisokkajäätelöstä ei vieläkään tullut herkkuani.

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.09.2016 17:52

Ruoka hyvää lounaalla ja esillepano kaunis. Erityiskiitos ulkomaalaistaustaiselle tummalle miestarjoilijalle, hän oli erittäin ammattitaitoinen, ystävällinen ja toi hyvän mielen koko päiväksi. Tulen ehdottomasti uudestaan työlounaalle Krog Robaan ja suosittelen toimistollamme myös muille!

1 arvostelu tähän mennessä 4
29.08.2016 15:53

Viihtyisä ravintola, mutta paha kilpailija Vinkkeli vieressä. Lounasruoka oli melko arkinen (riistakäristys) ja hieman mauton. Tarjoilijat jollain tavalla hätäisen oloisia eikä ihan tullut aidosti tervetullutta oloa. Siinä petraamisen varaa suhteessa toiseen ravintolaan paljonkin. Edellinen käyntini Krog Robassa oli kylläkin parempi ja ruokakin sävähdytti enemmän kuin tänään.

5 arvostelua tähän mennessä 5
06.09.2015 12:48

Krog Roba huolehti seurueestamme ihailtavan henkilökohtaisesti illan alusta loppuun. Annokset olivat runsaita ja esillepano viehättävä. Koko ravintola huokui viimeisteltyä esteettisyyttä. Erityiskiitos lilla e:n henkilökunnalle cocktaileista, jotka saapuivat pöytäämme kauniina ja yllätyksiä täynnä - elämys kaikille aisteille.

1 arvostelu tähän mennessä 4
14.10.2016 20:38

Siisti ravintola, ajan hengessä, art deco miellytti. Olisimme juoneet viiniä enemmän, jos joku olisi sitä meille myynyt ja tarjoillut. Myynti olisi ollut aika paljonkin enemmän, jos tarjoilija olisi ollut hereillä. Ruoka oli hyvää, oikeinkin, kiva kasvismenu, tasavertaisena kalan rinnalla. Syön mielelläni kasvista välillä. Annokset kauniita, sopivan kokoisia, maut kohdallaan. Ei mitään älytöntä WAU-kokemusta. Henkilökunnalle kannattaa opettaa asiakkaiden lukemista, jos asiakas on rento ja nauravainen, ei kannata olla turhan vakava, teititellä. Ikäero oli kuitenkin max 10 vee asiakaan ja henkilökunnan välillä. Huumorintajua ja tilannetajua lisää! Tulen uudestaan, joten ihan hyvä kokemus.

1 arvostelu tähän mennessä 5
22.02.2016 09:50

Pääruoka -kala- oli tosi hyvää. Jälkiruokana piti olla Ahvenanmaan pannukakkua, mutta muffinssissa ei ollut jälkeäkään tuosta pannukakusta; kardemumma ja mannapuuro puuttuivat täysin. Jälkiruoka oli kyllä hyvää, mutta nimi oli harhaanjohtava. Inkivääritee maistui enemmän kamomillalle ja mintulle kuin inkiväärille, eli jos tarjotaan inkivääriteetä niin selkeä inkiväärin maku, kiitos. Kamomillatee oli tarjolla erikseen. Muuten palvelu oli hyvää ja ravintola on oikein viihtyisä. Menisin uudestaan ja ehkä silloin on jo nuo pikkumokat korjattu. :)

4 arvostelua tähän mennessä 5
23.12.2015 10:40

Palvelualttius oli kehnoa. Seurueeltamme ei kysytty missään vaiheessa mitä saisi olla ja hetken odottelun jälkeen siirryimmen suoraan brunssin kimppuun. Kahvia ja teetä ei käyty kysymässä ja senkin perään piti huudella. Jos ravintola olisi ollut tupaten täynnä niin voisi laittaa kiireen piikkiin muttei siitäkään ollut kyse. Kaipaisin aktiivisuutta ja hymyä tarjoilijoilta. Varsinkin ulkomaalainen voi ottaa nokkiinsa tympydestä. Ruoka ja valikoima brunssilla oli erinomaista. Ruoka 5, Palvelu 2

1 arvostelu tähän mennessä 4
27.05.2016 14:43

Hei ruoka oli hyvää ja samoin miljöö - ainoana miinuksena se, että vaikka ravintolassa oli melko vähän ruokailijoita, niin ruoan saanti kesti melko kauan (3 lajin lounas). Erityisesti se, että olimme sanoneet, että yhden pitää lähteä pois viimeistään klo 13.30 - ei ehtinyt syödä jälkiruokaa. Työlounastaminen niillä, joilla aikataulu kohtalaisen tiukka, haastavaa - ruokien saanti ´pöytään kestää hieman liian kauan - voisiko nopeuttaa jatkossa jonkin verran? Tämän kommentin saimme myös henkilöiltä, jotka ovat käyneet lounaalla vieraiden kanssa. Mutta ruoka sinänsä sai kiitosta!

9 arvostelua tähän mennessä 6
21.02.2017 07:44

Jälleen kerran loistava lounas, huomaavainen palvelu ja hyvä ilmapiiri Krog Robassa. Tällä kertaa nautin lounaaksi maalaissalaatin, joka vei kielen mennessään. Seuralaiseni otti kuhaa, joka oli myös erinomaista.