Quandoo
(FI) Suomi
4.6 /6 Loistava 412 arvostelua

Krog Roba

Keskusta Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Krog Roba

Huomaattehan, että otamme aamiaisvarauksia ainoastaan puhelimitse.

Helsingin Kaartinkaupungin sydämessä Pieni Roobertinkatu 1:ssa sijaitsevan Krog Roban kantavan ajatuksen voi tiivistää sanaan hygge. Hygge on alunperin tanskaa ja tarkoittaa kaikkea hyvää ja mukavaa elämässä. Krog Robassa hygge tarkoittaa loistavaa ruokaa hyvässä seurassa, keittiön lämpöä ja kodikasta miljöötä. Krog Roban ruokatyyli pohjaa skandinaavisen keittiön herkkuihin, joista keittiömestari joukkoineen on koonnut houkuttelevat makuelämykset listalle. Annoksissa korostuvat paikalliset raaka-aineet ja pientuottajien erikoisuudet. Tervetuloa nauttimaan Krog Roban antimista aikaisesta aamusta iltamyöhään asti.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:30 - 14:00, 17:00 - 23:00
  • Tiistai 11:30 - 14:00, 17:00 - 23:00
  • Keskiviikko 11:30 - 14:00, 17:00 - 23:00
  • Torstai 11:30 - 14:00, 17:00 - 23:00
  • Perjantai 11:30 - 14:00, 17:00 - 00:00
  • Lauantai 12:30 - 00:00
  • Sunnutai 12:30 - 15:00
Krog Roba, Pieni Roobertinkatu 1 - 3, 00130 Helsinki

Filosofia

Krog Roba Kaartinkaupungissa on pohjoismainen krouvi, joka yhdistelee elementtejä ennakkoluulottomasti kaikista pohjoismaista, niiden keittiöistä ja perinteistä lisäten mukaan omat persoonalliset vivahteensa ja vahvan helsinkiläisen asenteen. Keittiötä johtaa Karri Knaapila, jonka intohimo tuoda perinteitä tähän päivään brasserie-annoksina näkyy listalla oivallisina tulkintoina perinneherkuista. Ruoan lisäksi myös juomapuoli on Krog Robassa erittäin hyvässä kuosissa. Ravintolan viinilistan koonnut sommelier Jussi Ansaharju on tuonut tarjolle sekä laadukkaat pöytäviinit että viinituntijan valitut erikoisherkut. Ravintolatoimenpäällikkö Elina Raiha-Pitkänen on halunnut tuoda Krog Robaan välittömän ja hymyilevän palvelun. Henkilökuntaansa hän kuvailee aurinkoisiksi ammattilaisiksi, jotka saavat iloa siitä, että pystyvät tekemään ihmisille elämyksiä arjen pienistä asioista.

Krog Roban uniikki historiallinen tila, välitön tunnelma sekä persoonallinen palvelu luovat erinomaiset puitteet nauttia arjen luksuksesta. Tilat ovat kokeneet täydellisen muodonmuutoksen samassa rakennuksessa aiemmin toimineen poliisilaitoksen ajoista. Avaraan tilaan luo tunnelmaa kauniit yksityiskohdat kauniista tummanpuhuvista väreistä ja huonekaluista design-valaisimiin. Kaipasit sitten loistavaa lounasta, erinomaista illallista tai skandinaavista brunssia kauniissa ympäristössä Helsingin keskustassa, on Krog Roba varma valinta. Tervetuloa nauttimaan Pieni Roobertinkadun uudesta helmestä!

412 arvostelua

4.6 /6 Loistava 412 arvostelua
Melu: hiljainen
Tunnelma: vilkas
Palvelu: ystävällinen
Laatu/Hinta: edullinen
Odotusaika: keskiarvo
Ruoka: herkullinen
86 6
172 5
88 4
38 3
24 2
4 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
01.06.2017 13:04

Kolmen lajin lounasmenu oli aivan upea, kaikki maut kohdallaan! Otimme kaikki kala-vaihtoehdon ja olimme tyytyväisiä. Palvelu oli hyvää ja tarjoilija ammattitaitoinen! Kiitos, tulemme varmasti toistekin

1 arvostelu tähän mennessä 6
29.05.2017 14:20

Lounaan hinta/ laatusuhde kohdallaan, palvelu erinomaista! Suosittelen kernaasti kollegoille...Vastaanotto lämmin ja ystävällinen, tilat todella tyylikkäät, saniteettililat siistit ja hyvällä maulla rakennettu. Haukiwallenberg suli suuhun, erittäin maukasta!

2 arvostelua tähän mennessä 6
29.05.2017 12:04

laatu kohdallaan, ruoka kauniisti aseteltu. kiva miljöö ja välitön asiantunteva palvelu. Lounasaikaan ruoka tuli todella nopeasti, mutta mitään kiireen tuntua ei ollut. Todella iloinen yllätys koko kokemus.

1 arvostelu tähän mennessä 6
18.05.2017 14:58

Krog Roba on tyylikkään rakennuksen ja designin ravintola, ja palvelu toimi alusta loppuun kiitettävästi. Lounaan pääruoka (nieriä) ja jälkiruoka (mustikkapannacotta) oli maittava. Suosittelen tutustumaan Krog Robaan.

13 arvostelua tähän mennessä 5
19.09.2016 21:51

Krog Roban pyöreä pöytä on loistava 6-8 hengelle, kun haluaa että kaikki voivat keskustella keskenään! Alkuruoat olivat ihania, siikaa ja kurkkukeittoa. Samoin pääruokakalat, sekä lohi että turska. Jälkiruuat eivät olleet minun mieleeni, mutta vierailleni ne maistuivat. Tarjoilu pelasi hyvin. Oikeastaan ainoa miinuspiste tuli siitä, että syyskuun 16. päivä ei enää toivoisi menun tarjoavan kesävihanneksia, raparperia, korvasieniä eikä parsaa... Mitä ihmettä!? Missä olivat sienet ja omena? Sama kesäisyys oli unohtunut myös drinkkibaarin puolelle. Harmi, jos Krog Roban keittiö jo nyt on jämähtänyt paikoilleen, sillä kilpailua kadulla riittää.

1 arvostelu tähän mennessä 2
20.12.2015 17:25

Oli pettymys edelliseen vierailuun syyskuu 2015 verrattuna. hampurilaisen ranskalaiset ylisuolattuja, jälkiruoka mautonta. Tarjoiliat eivät valitettavasti ylittäneet itseänsä mitenkään. Istuimme pitkät tovit lasit tyhjinä, saimme hakea heitä pöytään jotta ottaisivat tilauksen vastaan. Ravintola lähes tyhjä eli kiireellä sitä ei voi selittää. Tilasin kahvin kanssa drinkkiä mitä tarjoilia ilmoitti että heillä ei ole/eivät tee kyseistä drinkkiä. Ehdotimme josko he voisivat tilata sen ravintolan toisesta baarista mutta tarjoilia vastasi valittavaan sävyyn että ei onnistu, siellä omat asiakkaat ja kiire, kestäisi varmaan yli tunnin ennenkuin saisit juoman.OLin siinä vaiheessa tilaamassa vaihtoehtoista juomaa mutta tarjoilia jo kiisi tiehensä.?? Ei todellakaan mitään hyvää asennetta/palvelua. Valitattavasti. Viehättävä miljöö mutta palvelu tökkii ja ruoan taso laskenut. Eilisen illan kokemuksella en mielelläni suosittelisi Krog Robaa. Toivottavasti palvelu/laatu kokeaa parannuksen pikaisesti!

13 arvostelua tähän mennessä 6
18.12.2015 12:40

Erinomainen lounas Krog Robassa (jälleen)! Seuralainen söi talon burgerin ylistyslaulun - ja oluen - kera. Hyvää siis oli! Oma lounaskalani oli täydellisesti kypsennettyä turskaa kera ruskitetussa voissa pyörineiden herneiden ja hernepyreen: kerrassaan herkullista. Odotan seuraavaa vierailua ravintolaan vesi kielellä.

1 arvostelu tähän mennessä 4
25.10.2015 14:15

Krog Roban ruoka on erinomaista ja Hesarin Nyt-liitteestä on osattu ottaa oppia tai sitte se oli väärässä ruoan laadun suhteen. Sen sijaan pöydät ovat liian lähekkäin ja naapuripöydön juorut kuuluvat aivan liian selvästi, mitä osaltaan auttanee kivilattian ja paljaiden seinien aiheuttama kova kaiki. Matto lattialle ja tauluja seiniin, niin melutasokin laskee! Palvelu on kohteliasta mutta edelleen hiukan haparoivaa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.09.2016 22:25

Nautittiin ensimmäinen illallinen Krog Robassa. Palvelu oli erinomainen ja ruoka viineineen aivan mahtavaa. Oli kivaa viettää syntymäpäivää mieheni, poikani ja hänen tyttären kanssa sekä tyttäremme lasten kanssa. Muut perheenjäsenet olivat valitettavasti estyneitä. Tulemme ehdottomasti uudelleen😄!

13 arvostelua tähän mennessä 2
26.01.2016 13:30

Olen rakastanut Krog Robaa, mutta nyt lounaalla kävi mielestäni keittiöltä ikävä moka: ravintolassa tarjottava made EI voi olla täynnä piikkejä! Muutenkin vaatimattoman kokoinen mateen häntäpala oli pelkkää ruotoa ja aivan mahdoton syödä. Annoksen hinnasta hyvitettiin asianmukaisesti ja kahvit tarjottiin, pahoiteltiinkin. Siksi aion mennä Krog Robaan uudelleenkin, mutta jos tämä olisi ollut ensimmäinen kerta siellä ehkä tietäisi miten hyvää ruokaa siellä osataan tehdä, en ole varma menisinkö enää.

13 arvostelua tähän mennessä 5
02.06.2016 23:32

Krog Roba oli hyvä taas, itse asiassa parempi kuin pariin edelliseen kertaan! Parsa-alkuruoka oli ihana, ruskistetun voin arominen herkku. Pääruokalohi oli täydellisesti kypsytetty ja rapeat chorizo-kuutiot maustoivat annoksen pikantisti. Jälkkärin raparperi ja suolakinuski toimivat, mutta maa-artisokkajäätelöstä ei vieläkään tullut herkkuani.

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.09.2016 17:52

Ruoka hyvää lounaalla ja esillepano kaunis. Erityiskiitos ulkomaalaistaustaiselle tummalle miestarjoilijalle, hän oli erittäin ammattitaitoinen, ystävällinen ja toi hyvän mielen koko päiväksi. Tulen ehdottomasti uudestaan työlounaalle Krog Robaan ja suosittelen toimistollamme myös muille!

1 arvostelu tähän mennessä 4
29.08.2016 15:53

Viihtyisä ravintola, mutta paha kilpailija Vinkkeli vieressä. Lounasruoka oli melko arkinen (riistakäristys) ja hieman mauton. Tarjoilijat jollain tavalla hätäisen oloisia eikä ihan tullut aidosti tervetullutta oloa. Siinä petraamisen varaa suhteessa toiseen ravintolaan paljonkin. Edellinen käyntini Krog Robassa oli kylläkin parempi ja ruokakin sävähdytti enemmän kuin tänään.

1 arvostelu tähän mennessä 4
14.10.2016 20:38

Siisti ravintola, ajan hengessä, art deco miellytti. Olisimme juoneet viiniä enemmän, jos joku olisi sitä meille myynyt ja tarjoillut. Myynti olisi ollut aika paljonkin enemmän, jos tarjoilija olisi ollut hereillä. Ruoka oli hyvää, oikeinkin, kiva kasvismenu, tasavertaisena kalan rinnalla. Syön mielelläni kasvista välillä. Annokset kauniita, sopivan kokoisia, maut kohdallaan. Ei mitään älytöntä WAU-kokemusta. Henkilökunnalle kannattaa opettaa asiakkaiden lukemista, jos asiakas on rento ja nauravainen, ei kannata olla turhan vakava, teititellä. Ikäero oli kuitenkin max 10 vee asiakaan ja henkilökunnan välillä. Huumorintajua ja tilannetajua lisää! Tulen uudestaan, joten ihan hyvä kokemus.

5 arvostelua tähän mennessä 5
06.09.2015 12:48

Krog Roba huolehti seurueestamme ihailtavan henkilökohtaisesti illan alusta loppuun. Annokset olivat runsaita ja esillepano viehättävä. Koko ravintola huokui viimeisteltyä esteettisyyttä. Erityiskiitos lilla e:n henkilökunnalle cocktaileista, jotka saapuivat pöytäämme kauniina ja yllätyksiä täynnä - elämys kaikille aisteille.

1 arvostelu tähän mennessä 5
22.02.2016 09:50

Pääruoka -kala- oli tosi hyvää. Jälkiruokana piti olla Ahvenanmaan pannukakkua, mutta muffinssissa ei ollut jälkeäkään tuosta pannukakusta; kardemumma ja mannapuuro puuttuivat täysin. Jälkiruoka oli kyllä hyvää, mutta nimi oli harhaanjohtava. Inkivääritee maistui enemmän kamomillalle ja mintulle kuin inkiväärille, eli jos tarjotaan inkivääriteetä niin selkeä inkiväärin maku, kiitos. Kamomillatee oli tarjolla erikseen. Muuten palvelu oli hyvää ja ravintola on oikein viihtyisä. Menisin uudestaan ja ehkä silloin on jo nuo pikkumokat korjattu. :)

4 arvostelua tähän mennessä 5
23.12.2015 10:40

Palvelualttius oli kehnoa. Seurueeltamme ei kysytty missään vaiheessa mitä saisi olla ja hetken odottelun jälkeen siirryimmen suoraan brunssin kimppuun. Kahvia ja teetä ei käyty kysymässä ja senkin perään piti huudella. Jos ravintola olisi ollut tupaten täynnä niin voisi laittaa kiireen piikkiin muttei siitäkään ollut kyse. Kaipaisin aktiivisuutta ja hymyä tarjoilijoilta. Varsinkin ulkomaalainen voi ottaa nokkiinsa tympydestä. Ruoka ja valikoima brunssilla oli erinomaista. Ruoka 5, Palvelu 2

1 arvostelu tähän mennessä 4
27.05.2016 14:43

Hei ruoka oli hyvää ja samoin miljöö - ainoana miinuksena se, että vaikka ravintolassa oli melko vähän ruokailijoita, niin ruoan saanti kesti melko kauan (3 lajin lounas). Erityisesti se, että olimme sanoneet, että yhden pitää lähteä pois viimeistään klo 13.30 - ei ehtinyt syödä jälkiruokaa. Työlounastaminen niillä, joilla aikataulu kohtalaisen tiukka, haastavaa - ruokien saanti ´pöytään kestää hieman liian kauan - voisiko nopeuttaa jatkossa jonkin verran? Tämän kommentin saimme myös henkilöiltä, jotka ovat käyneet lounaalla vieraiden kanssa. Mutta ruoka sinänsä sai kiitosta!

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.11.2016 20:15

Sunnuntai Brunch:lla oli hyvä ilmapiiri, palvelu sekä tarjottavien tuotteiden laatuun, esillepanoon oli panostettu, voimme suositella lämpimästi sunnuntaipäivän ratoksi Krog Roba Brunchia niin ystävien, kuin sukulaisten kera vietettäväksi.

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.01.2016 10:05

Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu. Yllätyksenä oli, ettei ravintolassa ole cocktaillistaa vaikka on samaa kompleksia viereisen Lille E -baarin kanssa. Tein ravintolavarauksen sillä ajatuksella, että voin nauttia ruoan kanssa cocktaileja, mutta siitä tulikin vähän isompi show kuin olin kuvitellut. Lopulta sain ruoan kanssa toki mukavat cocktailit, mutta eivät olleet sitä tasoa, mitä Lille E tekee.

1 arvostelu tähän mennessä 5
13.02.2017 23:31

Ystävällinen palvelu ja hyvää ruokaa! Pidimme erityisesti lohi ja fenkoli-alkuruoasta. Talon hampurilainen toimii aina. Krog Robaan on aina helppo palata. Nälkäisenä menee hiukan liikaa hyvää leipää, eli annoskoot voisivat olla hiukan suuremmat.

3 arvostelua tähän mennessä 5
07.11.2015 20:04

Palvelu oli kohteliasta ja erittäin nopeaa. Ruoan ulkonäkö oli viimeisteltyä, mutta annokset pieniä. Tosin annosten pienuus sopi yhteen sen kanssa, että ravintolassa pöydät olivat hyvin lähellä toisiaan, väliä n. 15 cm. Se tuotti vaikeuksia tuhdeille reisilleni. Se, että pöydät oli tungettu niin vieri viereen aiheutti myös aikamoisen melutason. Viereisen pöydän keskustelu peittosi oman hennon ääneni. En myöskään tahtonut kuulla, mitä hiljaa puhuvat seuralaiseni sanoivat.

1 arvostelu tähän mennessä 6
13.10.2016 14:14

Krog Roban aamiainen oli erinomainen ja henkilökunta ystävällistä ja tehokasta. Jos olisin voinut valita, olisin laittanut enemmän suolaisia vaihtoehtoja tarjolle, mutta kokonaisuus oli tasapainoinen ja maukas.

13 arvostelua tähän mennessä 4
27.04.2016 16:39

Ehkäpä uutuudenviehätykseni Krog Robaan alkaa laantua. Miljöö on tietenkin yhä yhtä ihana kuin aluksikin, mutta ruoka ei ole viime aikoina vastannut odotuksiani. Tarjoilukin on ollut paremmin kohdallaan kuin tänään. Lähistölle on tullut paljon lisää ravintoloita. Ehkä piipahdan niissä seuraavaksi.

1 arvostelu tähän mennessä 6
31.03.2017 00:07

Very nice waiter service. Very tasty dishes, great menu selection. I recommend restaurant Krog Roba due to its very good location in the city. Thank you.

1 arvostelu tähän mennessä 5
12.11.2015 08:10

Paikka oli upeasti remontoitu. Paikkaan liittyi muistoja sen ollessa poliisiasema. Ystävällinen vastaanotto. Tosin tilasimme kuplavettä ja saimme kuplatonta. Ruokailun aikana sain helposti tilattua viiniä, tarjoilija seurasi hyvin. Menu oli isänpäivänä suppea, joten valinta osui brunssiin. Se olikin laaja ja mainio. Mutta melko hinnakas. Erikoiskiitos dj:lle, soitti mahtavaa musiikkia. Ja toinen erikoiskiitos vessoille. Tyylikkäät ja siistit. Aiomme tulla uudestaan. t. Marja Kontti

4 arvostelua tähän mennessä 5
02.05.2016 08:54

Kävimme ystäväpariskunnan kanssa Krog Robassa vappuaattona. Ruoka oli erittäin hyvää, ilmapiiri miellyttävä ja palvelu ystävällistä ja kohteliasta. Ruoan hintataso ihan ok, viinit hiukan hinnakkaampia. Kiva kokemus kaiken kaikkiaan, menemme toistekin!

1 arvostelu tähän mennessä 4
09.03.2016 23:25

Miljöö oli kiva ja palvelu ystävällistä ja melko nopeaa. Tilasin salaattia, jossa piti olla siikaa, mutta siika oli kuulemma loppu ja minulle tuotiin tarjolle lohisalaatti, mikä sinänsä oli ihan ok. Salaatissa piti olla maalaisleipäkrutonkeja, mutta ne puuttuivat. Kun kysyin asiasta, sain kulhon pieniä leivänmuruja. Salaatti sinänsä oli runsas ja hyvän makuinen. Olin varannut pöydän pari viikkoa etukäteen, ihmettelin miksi minut ja ystäväni oli sijoitettu ihan ulko-oven viereen, vaikka oli paljon muitakin - parempia- pöytiä tyhjänä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
20.02.2016 17:18

Krog Robassa on ihana tunnelma, sisustus on elegantti ja viihtyisä, brunssi on erinomainen ja täyttävä, laktoositon valikoima plussaa ja palvelukin erittäin ystävällinen ja altis! Suosittelen!

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.03.2016 09:16

Kaksi sanaa kuvaavat sekä ruokaa, palvelua että ravintolan ilmapiiriä: rento ja tyylikäs. Sijainti on myös loistava, Krog Robaan on helppo tulla. Palvelu oli poikkeuksellisen hyvää.

3 arvostelua tähän mennessä 4
11.06.2016 09:28

Saimme hyvän kohtelun Krog Robassa viime viikolla, ensimmäinen tarjoilija oli hyvin ammattimainen. VUoro ilmeisesti vaihtui kesken ruokailumme ja jälkiruoan tarjoili toinen henkilö. Kaikki sujui muuten hyvin, mutta jölkiruokakahvi oli pakko vaihtaa, se oli kylmää. Pientä huolellisuutta lisää...

3 arvostelua tähän mennessä 5
07.02.2016 10:04

Ravintolassa mukava ilmapiiri, vähän vanhahtava, mikä on siis pelkkää plussaa. Lisäksi tila ei ole kauhean suuri, mikä on vain hyvä asia, ei ole mikään massaruokapaikka. Brunssi monipuolinen ja eri ruokalajeja juuri sopivasti, joista pystyi valitsemaan itselleen maistuvia. Tarjonta ei siis ole kaikille kaikkea. Kovakuorinen patonki ja kinkku sekä vahva kahvi aivan valtavan hyviä ja hyvää ja laadukasta kaikki muukin.

2 arvostelua tähän mennessä 5
18.03.2016 14:07

Krog Robassa oli mukava rento tunnelma. Tarjoilu oli hyvää, mutta laskun tulo himena hidasta. Ruoka oikein hyvää, varsinkin valitut kala-annokset. Kiinalainen vieraamme oli vaikuttunut ja meillä oli varsin mukavaa.

7 arvostelua tähän mennessä 5
19.02.2016 14:47

Arkilounas Krog Robassa täytti odotukset. Ei huumaavaa possua, mutta maistuvaa ja oli selkeästi hintansa väärtti. Jatkossa soisin olevan tarjolla ns. lounasviiniä sopivaan hintaan. Jälkiruoka oli sopivan makea päätös lounaalle.

13 arvostelua tähän mennessä 5
13.03.2017 09:54

Krog Roba oli hiljainen lounaalla, mutta nautimme sekä hienosta miljööstä että hyvästä ruuasta. Tartuimme päivän suosituslounaaseen, joka oli karitsaburger minttujugurtilla. Erinomaista oli! Palvelu oli sydämellistä ja huomaavaista. Suosittelen!

1 arvostelu tähän mennessä 5
29.11.2015 10:14

Kävimme ystävän kanssa syntymäpäiväilöallisella. Todella ystävällinen ja osaava henkilökunta! Koktailit Lilla E-baarissa olivat elämys, ravintola Krog Roban puolella sekä ruoka että ja tunnelma hyvät. Monipuolinen ruokalista. Lähtisin uudestaan!

1 arvostelu tähän mennessä 5
14.05.2016 21:22

Erittäin hyvä asiakaspalvelu, meille ei missään vaiheessa tullut epämukava olo vaikka istuimme pöydässä brunssi-ajan yli, todella mukavaa ja harvinaista Helsingissä! Kiitos loistavat tarjoilijat, tulemme kauniiseen Krog Robaan toistekin!

1 arvostelu tähän mennessä 3
05.04.2016 09:48

Miljöö on kaunis ja viihtyisä. Sijainti rauhallinen, mutta keskeinen. Ruoan hinta-laatusuhde ei ole kohdallaan. Kalliille hinnoille ei saa vastinetta. Palvelu oli ontuvaa. Meiltä kysyttiin kaksi kertaa kiinnostusta alkujuomille. Sanoimme odottavamme ystäväämme, joka jo näkyi kadulla. Kun hän vihdoin tuli, ei juomista enää puhuttu mitään. Tarjoilija kaatoi vettä saatteella "kai te nyt sentään vettä haluatte?". Meille tuotiin leipäkori ennen ruokia. Leivät olivat aivan kylmiä ja jäykkiä. Vaikka olin etukäteen ja tilauksen yhteydessä ilmoittanut gluteenittoman ruokavalion, gluteenitonta leipää ei tarjottu. Meiltä ei kysytty haluammeko jälkiruoan kanssa kahvia tai teetä. Ruokia ei mitenkään esitelty.

1 arvostelu tähän mennessä 6
06.09.2016 15:21

Ystävällinen, joutuisa palvelu. Viihtyisät tilat. Kokonaismenu oli suunniteltu sekä kasvissyöjille että lihaa syöville. Kasvismenussa oli alkuruokana varsin maukas korvasienipiirakka. Pääaterialla kasviksia ja munaa ravintolaan tapaan. Ehkä vaalean kastikkeen (jogurtti) määrää olisi voinut vähentää, mutta tämä on varmaankin makuasia. Jälkiruoka oli raikas ja jätti hyvän suutuntuman.

1 arvostelu tähän mennessä 4
28.12.2016 09:00

Sisustus ja ilmapiiri olivat todella miellyttävät, jotka nostavat arvosanan 4:seen. Hampurilaisannos, josta söin noin 1/4 osaa oli niin suolainen, että vesi tuli silmistäni, kun yritin syödä sitä. Palvelu oli jonkin verran ylimielistä. Kiitos ja ole hyvä unohtuivat. Viiniä ei saanut maistaa ennen kaatamista. Kysymyksille viineistä tarjoilija naurahteli. Olisi ilmeisesti pitänyt tietää kysymättä (jolloin tarjoilijan rooli olisi vain tuoda ruuat ja lasku). Ruokailun jälkeen ei kysytty maistuiko annos.

1 arvostelu tähän mennessä 5
30.12.2015 14:21

Ravintola Krog Roba on tyylikkäästi sisustettu paikka. Annoskoko olisi voinut olla raavaammalle miehelle isompikin. Nieriässä ja lisukkeissa maut olivat kohdillaan ja ruoka oli aseteltu lautaselle kauniisti.

1 arvostelu tähän mennessä 5
18.06.2016 19:53

Kokonaisuutena hyvä, mutta kaikki ei ollut ihan kunnossa tullessamme ensimmäiseen kattaukseen. Esim. leipä tuotiin tarjolle vasta jonkun ajan kuluttua, eikä leikattavan leivän päällä ollut lautasliinaa tai vastaavaa, josta asiakkaat pitäisivät kiinni leipää leikatessaan. Sillipurkista puuttui otin. Jugurttia tuotiin lisää, mutta vastoin omavalvonnan ohjeita kulhoon tyhjennettiin tarjoilupöydässä edellisen astian loput. Palvelu oli miellyttävää.

1 arvostelu tähän mennessä 5
24.11.2016 13:06

Ruoka (lounas) oli aivan täydellistä ja jokainen seurueestamme oli tyytyväinen. Krog Roban miljöö on upea ja sisustus mannermaisen tyylikäs. Palvelu hyvää keskitasoa. Paikka voi hyvin suositella!

1 arvostelu tähän mennessä 5
01.03.2016 09:26

Ravintola Krog Roba oli todella kiva yllätys. Hyvällä maulla sisustettu ravintola jossa ruoka ja juoma ylitti odotukset. Ainoana miinuksena tarjoilijoiden hätäilevä toiminta vaikkakin palvelu oli ystävällistä.

3 arvostelua tähän mennessä 5
21.09.2016 15:34

Olen lounastanut Krog Robassa nyt useamman kerran ja olen aina ollut yhtä tyytyväinen kokemukseeni. Ystävällinen palvelu, miellyttävä miljöö ja ennen kaikkea herkullista ruokaa. Suosittelen lämpimästi!

1 arvostelu tähän mennessä 5
11.02.2016 07:31

Söimme Krog Robassa lounaan Japanilaisten vieraiden kanssa. Tämä oli ensimmäinen kerta ravitolassanne ja olimme oikein tyytyväisiä ruokiin ja palveluun. Myös miljöö oli viihtyisä ja kaunis.

1 arvostelu tähän mennessä 5
29.05.2016 17:17

Hyvä, mutkaton ja ystävällinen palvelu. Ei liian täyteen ahdettu sali, joten sunnuntaibrunssi/aamiainen sujui leppoisasti ilman tungosta, joka on monissa muissa paikoissa piinaava tekijä. Ruokatarjooma oli maukas mutta varsin kompakti ja ainakin tällä kertaa erittäin kala/lohipainotteinen. Asia ei meitä haitannut, mutta objektiivisesti ajateltuna toi pienen miinuksen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
18.11.2015 15:50

Aluksi katsoin, että vaihtoehtoja on vähän, mutta kun syömään alettiin niin olihan siinä vaihtoehtoja vaikka miten paljon. Parasta oli se, että kaikki kinkuista salaattiin ja leivästä jälkiruokiin olivat todella laadukkaita ja maukkaita. Voisin mennä uudestaan vaikka heti!

1 arvostelu tähän mennessä 6
12.09.2016 09:17

Brunssi oli todella hyvä ja laadukas, palvelu hyvää ja paikka ja ravintolan tunnelma oikein viihtyisät. Brunssilla valikoiman laajuus oli suppeampi kuin jossain muissa paikoissa, mutta kaikki mitä oli, oli niin hyvää, ettei todellakaan jäänyt kaipaamaan mitään lisää.

2 arvostelua tähän mennessä 6
07.04.2016 08:39

Brunssi oli fresh ja toimiva. Jos olisi jotain kaivannut , niin kalaisan menu vastapainoksi jotain sitruunaista esim jälkiruuassa tai juomissa. Palvelu oli miellyttävää ja tarjoilija, joka oli kuulemma tuore työssään teki kaikkensa että meillä oli mukavaa ;)