Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
Kiila Food & Bar

Kiila Food & Bar

kansainvälinen, eurooppalainen

Pääruoat maksavat noin29€

Kuva kohteesta Kiila Food & Bar, Keskusta, Helsinki
Kiila Food & Bar ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Kiila Food & Bar – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pöytiä ulkona
Ilmastointi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 10:30
Friday
10:30 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
Suljettu
Monday
10:30 - 22:00
Tuesday
10:30 - 22:00
Wednesday
10:30 - 23:00
Thursday
10:30 - 23:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Kiila Food & Bar

Helsingin ydinkeskustassa, Kalevankadulla Kolmen Sepän aukiolle katsova Kiila Food & Bar tarjoaa monipuolisesti eurooppalaisista ja kansainvälisistä keittiöistä ammentavaa ruokaa aamuvarhaisesta iltahämärään. Kiilan lounas, illallinen ja lauantai- & sunnuntaibrunssit vastaavat näin joka käänteessä Helsingin keskustassa asioivien tarpeisiin. Kiilan herkulliset liha-, kana-, kala- ja kasvisburgerit tilataan etuosan Kiila Burgerin tiskiltä, ja takaosan Kiila A’la Carten lista-annokset tarjoillaan pöytiin. À la carte -listalla on monipuolisesti alkupaloja, jaettavia annoksia, ja naposteltavia dippeineen, ruokaisia salaatteja, liha-, kala- ja kasvisannoksia sekä pihvejä maukkain höystein ja kastikkein sekä makeita jälkiruokia. Kiila sopii erinomaisesti myös kahvitteluun etätyöskentelyn lomassa, after work -paikaksi ja rentoon illanviettoon ystävien kesken. Viikonloppuisin keittiön sulkeuduttua koko ravintola on baariasiakkaiden käytössä, pe–la aina klo 02:een saakka.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Kiila Food & Bar pysäköintitilaa?

Ei, ravintolassa Kiila Food & Bar ei ole pysäköintipaikkoja.

Tarjoileeko ravintola Kiila Food & Bar kansainvälinen ruokaa?

Kyllä, ravintola Kiila Food & Bar tarjoilee kansainvälinen ruokaa ja myös eurooppalainen ruokaa.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Kiila Food & Bar?

Miksi kohteesta Kiila Food & Bar puhutaan niin paljon? Erinomainen kansainvälinen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Kiila Food & Bar. Kiila Food & Bar sijaitsee alueella Keskusta, Helsinki, ja tarjoilee annoksia kuten eurooppalainen. Katso, miten Kiila Food & Bar erottuu muista kaupungin Helsinki paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.