Karljohan

Loistava
4.9/6
19 arvostelua
Karljohan Helsinki image 1
Karljohan Helsinki image 2
Karljohan Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Karljohan – Tietoja

Karljohan valmistaa kansainvälisiä klassikoita ja perinneruokia suurella rakkaudella Helsingin keskustan sydämessä, Yrjönkadulla. Talon vorschmack, ylikypsähäränrinta, kateenkorva ja muut sisäelinruoat ovat löytäneet kolmessakymmenessä vuodessa monta uskollista ystävää. Suositun lounasajan iloinen hälinä taipuu kodikkaaseen kiireettömyyteen, kun ravintola avaa viideltä ovensa illallisvieraille. Hyvän ruoan ystävä arvostaa Karljohanin huolella valmistettuja klassikkoruokia ja kauden erikoisuuksia, mutkatonta palvelua ja intiimiä tunnelmaa. Ydinkeskustasijaintinsa ansiosta Karljohaniin on helppo saapua niin julkisilla esimerkiksi Mannerheimintien raitiovaunulinjoja hyödyntäen kuin autollakin ja pysäköidä kauppakeskus Forumin parkkihalliin.

Huomaathan, että pöytävarausjärjestelmä sulkeutuu saman päivän varauksien osalta klo 18.00. Tämän jälkeen voit tehdä varaukset sekä jo olemassa olevien varausten muutokset puhelimitse +358 9 612 1121.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 15:00
17:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 15:00
17:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 15:00
17:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 15:00
17:00 - 23:00
Friday
11:00 - 15:00
17:00 - 23:00
Saturday
17:00 - 23:00

Osoite

Karljohan
Yrjönkatu 21
00100 Helsinki

19 Karljohan arvostelua

Loistava
4.9/6
19 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
"Erinomainen"
6/6
Timo L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka ja notkea palvelu, siis kohtelias mutta sopivan eleetön. Pöutätoive oli otettu huomioon. Erinomaiset talon viinit. Tätä paikkaa voi suositella hesalaisille ystäville kuin ulkomaalaisille vieraille

"Erinomainen"
6/6
Ritva V.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Blinit olivat hauskasti pienten muffinien näköisiä ja lisukkeineen herkullisia. Pääruokana ollut siika fenkolin ja piimätillikastikkeen kera maistui myös. Palvelu oli ystävällistä ja ympäristö rauhallinen ja viihtyisä.

"Erinomainen"
6/6
Riitta H.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä ruoka, palvelu ensi luokkaista, yhden seurueessa olleen ulkomaalaisen sanoin näkee, että henkilökunta suhtautuu selvästi intohimoisesti ruokaan ja esittelivät jokaisen ruoan yksityiskohtaisesti. Napakymppi valinta bisnesillalliselle, jossa sekä suomalaisia että ulkomaalaisia vieraita. 🌹🌹🌹

Lisää kohteesta Karljohan, Helsinki

Helsingin ydinkeskustassa, Yrjönkadulla sijaitseva Karljohan luottaa klassikkojen ja perinteiden viehätykseen sekä sesonkien voimaan.

Päivittäin vaihtuva lounaslista on pitkä: 10–20 ruokalajin valikoimassa saattaa olla vaikkapa tirripaistia eli savolaista läskisoosia, vanhanajan tillilihaa tai lammaskaalia. Tarjolla on myös tuoretta kalaa, lihaa sekä usein myös jokin sisäelinruoka. Suosionsa vuoksi, ravintola ei ota lounaalle pöytävarauksia. Klo 17 eteenpäin sekä lauantaisin tarjoiltavan à la carte -listan annokset koostuvat kukin pääosin 3–4 raaka-aineesta, mikä lupaa simppelejä, kauniisti lautaselle rakennettuja annoksia, joissa on paljon makua. Juuri tätä Karljohan edustaa: nappiklassikoita ja pitkään vaalittuja perinteitä, suurella sydämellä. Menuehdotelmien puolelta löytyy kauden mukaan suunniteltu kokonaisuus valittavana eri määrällä ruokalajeja sekä Karljohanin kolmen lajin klassikkomenu. Ateriaansa täydellistämään Karljohanin viinilistalta voi valita mieleisensä valkoisen tai punaisen Espanjan, Italian, Ranskan, Itävallan ja Australian alueilta, samppanjaa ja kuohuviinejä unohtamatta.

Ravintolan sisustus on tyylikäs mutta kotoisan tunnelmallinen vaaleapuisine pöytineen ja tuoleineen, monine valaisimineen sekä seiniä koristavine tauluineen ja avohyllyineen. Ruokasalin toisessa päässä on katonrajaan sijoitettu tilaa avartava peili, josta saliin selkäpäin istuva voi vilkuilla salin toisen puolen tapahtumia. Sesongin ja säiden salliessa, katetaan myös ulos pöytiä.

Sijainti Helsingin ydinkeskustassa tekee Karljohanista helposti saavutettavan. Kauppakeskus Forumin parkkihalli palvelee autoilijoita lyhyen kävelymatkan päässä ravintolasta. Julkisilla saapuvat hyötyvät esimerkiksi Mannerheimintien raitiovaunuliikenteestä.