Karljohan

Loistava
4.7/6
10 arvostelua
Karljohan Helsinki image 1
Karljohan Helsinki image 2
Karljohan Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Karljohan – Tietoja

Karljohan valmistaa kansainvälisiä klassikoita ja perinneruokia suurella rakkaudella Helsingin keskustan sydämessä, Yrjönkadulla. Talon vorschmack, ylikypsähäränrinta, kateenkorva ja muut sisäelinruoat ovat löytäneet kolmessakymmenessä vuodessa monta uskollista ystävää. Suositun lounasajan iloinen hälinä taipuu kodikkaaseen kiireettömyyteen, kun ravintola avaa viideltä ovensa illallisvieraille. Hyvän ruoan ystävä arvostaa Karljohanin huolella valmistettuja klassikkoruokia ja kauden erikoisuuksia, mutkatonta palvelua ja intiimiä tunnelmaa. Ydinkeskustasijaintinsa ansiosta Karljohaniin on helppo saapua niin julkisilla esimerkiksi Mannerheimintien raitiovaunulinjoja hyödyntäen kuin autollakin ja pysäköidä kauppakeskus Forumin parkkihalliin.

Huomaathan, että pöytävarausjärjestelmä sulkeutuu saman päivän varauksien osalta klo 18.00. Tämän jälkeen voit tehdä varaukset sekä jo olemassa olevien varausten muutokset puhelimitse +358 9 612 1121.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 15:00
Thursday
11:00 - 15:00
17:00 - 23:00
Friday
11:00 - 15:00
17:00 - 23:00
Saturday
17:00 - 23:00
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 15:00
17:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 15:00
17:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 15:00
17:00 - 23:00

Osoite

Karljohan
Yrjönkatu 21
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Vihreä salaatti ja pähkinädressing

Grön sallad och hasselnötsdressing
Green salad and hazelnut dressing

Paahdetulla vuohenjuustolla
Rostat getost / Roasted goatcheese 11,00 €

Kirjolohella
Regnbågforell confit / Rainbow trout confit 13,00 €
6,00 €

VIchysoisse, ranskankermaa, pekonia ja omenaa

Vichysoisse, creme fraiché, bacon och äppel
Vichysoisse, creme fraiché, bacon and apple
11,00 €

Uppomunaa hollandaise, briossia ja tomaatticoncassé

Pocherad ägg hollandaise, brioche och tomat concassé
Poached egg hollandaise, brioche and tomato concassé
12,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Karljohan, Helsinki

Helsingin ydinkeskustassa, Yrjönkadulla sijaitseva Karljohan luottaa klassikkojen ja perinteiden viehätykseen sekä sesonkien voimaan.

Päivittäin vaihtuva lounaslista on pitkä: 10–20 ruokalajin valikoimassa saattaa olla vaikkapa tirripaistia eli savolaista läskisoosia, vanhanajan tillilihaa tai lammaskaalia. Tarjolla on myös tuoretta kalaa, lihaa sekä usein myös jokin sisäelinruoka. Suosionsa vuoksi, ravintola ei ota lounaalle pöytävarauksia. Klo 17 eteenpäin sekä lauantaisin tarjoiltavan à la carte -listan annokset koostuvat kukin pääosin 3–4 raaka-aineesta, mikä lupaa simppelejä, kauniisti lautaselle rakennettuja annoksia, joissa on paljon makua. Juuri tätä Karljohan edustaa: nappiklassikoita ja pitkään vaalittuja perinteitä, suurella sydämellä. Menuehdotelmien puolelta löytyy kauden mukaan suunniteltu kokonaisuus valittavana eri määrällä ruokalajeja sekä Karljohanin kolmen lajin klassikkomenu. Ateriaansa täydellistämään Karljohanin viinilistalta voi valita mieleisensä valkoisen tai punaisen Espanjan, Italian, Ranskan, Itävallan ja Australian alueilta, samppanjaa ja kuohuviinejä unohtamatta.

Ravintolan sisustus on tyylikäs mutta kotoisan tunnelmallinen vaaleapuisine pöytineen ja tuoleineen, monine valaisimineen sekä seiniä koristavine tauluineen ja avohyllyineen. Ruokasalin toisessa päässä on katonrajaan sijoitettu tilaa avartava peili, josta saliin selkäpäin istuva voi vilkuilla salin toisen puolen tapahtumia. Sesongin ja säiden salliessa, katetaan myös ulos pöytiä.

Sijainti Helsingin ydinkeskustassa tekee Karljohanista helposti saavutettavan. Kauppakeskus Forumin parkkihalli palvelee autoilijoita lyhyen kävelymatkan päässä ravintolasta. Julkisilla saapuvat hyötyvät esimerkiksi Mannerheimintien raitiovaunuliikenteestä.

10 Karljohan arvostelua

Loistava
4.7/6
10 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Riitta H.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä ruoka, palvelu ensi luokkaista, yhden seurueessa olleen ulkomaalaisen sanoin näkee, että henkilökunta suhtautuu selvästi intohimoisesti ruokaan ja esittelivät jokaisen ruoan yksityiskohtaisesti. Napakymppi valinta bisnesillalliselle, jossa sekä suomalaisia että ulkomaalaisia vieraita. 🌹🌹🌹

"Erinomainen"
6/6
Kent A.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää ja maittavaa. Palvelu oli myös erinomaisen hyvä. Karl-Johanissa kannattaa ehdottomasti käydä. Suosittelen maistelumenuuta. Kävimme pe 29.6 gourmet klubin kanssa Karl-Johanissa. Kaikki osallistujat allekirjoittavat sen minkä kirjoitin.

"Erinomainen"
6/6
Susanna K.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Takuuvarma! Loistava palvelu ja herkullinen ruoka, ei petä koskaan. Puhtaat raaka-aineet ja maut kohdillaan. Suosittelen kyllä kaikille. Valitsen varmasti myös uudelleen. Lisäksi erittäin viihtyisä miljöö ❤️