Karljohan

Loistava
4.9/6
16 arvostelua
Karljohan Helsinki image 1
Karljohan Helsinki image 2
Karljohan Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Karljohan – Tietoja

Karljohan valmistaa kansainvälisiä klassikoita ja perinneruokia suurella rakkaudella Helsingin keskustan sydämessä, Yrjönkadulla. Talon vorschmack, ylikypsähäränrinta, kateenkorva ja muut sisäelinruoat ovat löytäneet kolmessakymmenessä vuodessa monta uskollista ystävää. Suositun lounasajan iloinen hälinä taipuu kodikkaaseen kiireettömyyteen, kun ravintola avaa viideltä ovensa illallisvieraille. Hyvän ruoan ystävä arvostaa Karljohanin huolella valmistettuja klassikkoruokia ja kauden erikoisuuksia, mutkatonta palvelua ja intiimiä tunnelmaa. Ydinkeskustasijaintinsa ansiosta Karljohaniin on helppo saapua niin julkisilla esimerkiksi Mannerheimintien raitiovaunulinjoja hyödyntäen kuin autollakin ja pysäköidä kauppakeskus Forumin parkkihalliin.

Huomaathan, että pöytävarausjärjestelmä sulkeutuu saman päivän varauksien osalta klo 18.00. Tämän jälkeen voit tehdä varaukset sekä jo olemassa olevien varausten muutokset puhelimitse +358 9 612 1121.

Smart Offers

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
Monday
11:00 - 15:00
17:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 15:00
17:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 15:00
17:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 15:00
17:00 - 23:00
Friday
11:00 - 15:00
17:00 - 23:00
Saturday
17:00 - 23:00
Sunday
Suljettu

Osoite

Karljohan
Yrjönkatu 21
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Vihreä salaatti ja pähkinädressing

Grön sallad och hasselnötsdressing
Green salad and hazelnut dressing

Paahdetulla vuohenjuustolla
Rostat getost / Roasted goatcheese 11,00 €

6,00 €

Tartar pihvi kotimaisesta naudanlihasta perinteisin lisukkein

Tartar av inhemsk oxkött med traditionella tillbehör
Beef tartar with traditional garnish

+Marskin ryyppy schnaps 7,00 €
14,00 €

Vorschmack perinteisin lisukkein

Vorschmack med traditionella tillbehör
Vorschmack with traditional garnish

+Marskin ryyppy schnaps 7,00 €
13,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Karljohan, Helsinki

Helsingin ydinkeskustassa, Yrjönkadulla sijaitseva Karljohan luottaa klassikkojen ja perinteiden viehätykseen sekä sesonkien voimaan.

Päivittäin vaihtuva lounaslista on pitkä: 10–20 ruokalajin valikoimassa saattaa olla vaikkapa tirripaistia eli savolaista läskisoosia, vanhanajan tillilihaa tai lammaskaalia. Tarjolla on myös tuoretta kalaa, lihaa sekä usein myös jokin sisäelinruoka. Suosionsa vuoksi, ravintola ei ota lounaalle pöytävarauksia. Klo 17 eteenpäin sekä lauantaisin tarjoiltavan à la carte -listan annokset koostuvat kukin pääosin 3–4 raaka-aineesta, mikä lupaa simppelejä, kauniisti lautaselle rakennettuja annoksia, joissa on paljon makua. Juuri tätä Karljohan edustaa: nappiklassikoita ja pitkään vaalittuja perinteitä, suurella sydämellä. Menuehdotelmien puolelta löytyy kauden mukaan suunniteltu kokonaisuus valittavana eri määrällä ruokalajeja sekä Karljohanin kolmen lajin klassikkomenu. Ateriaansa täydellistämään Karljohanin viinilistalta voi valita mieleisensä valkoisen tai punaisen Espanjan, Italian, Ranskan, Itävallan ja Australian alueilta, samppanjaa ja kuohuviinejä unohtamatta.

Ravintolan sisustus on tyylikäs mutta kotoisan tunnelmallinen vaaleapuisine pöytineen ja tuoleineen, monine valaisimineen sekä seiniä koristavine tauluineen ja avohyllyineen. Ruokasalin toisessa päässä on katonrajaan sijoitettu tilaa avartava peili, josta saliin selkäpäin istuva voi vilkuilla salin toisen puolen tapahtumia. Sesongin ja säiden salliessa, katetaan myös ulos pöytiä.

Sijainti Helsingin ydinkeskustassa tekee Karljohanista helposti saavutettavan. Kauppakeskus Forumin parkkihalli palvelee autoilijoita lyhyen kävelymatkan päässä ravintolasta. Julkisilla saapuvat hyötyvät esimerkiksi Mannerheimintien raitiovaunuliikenteestä.

16 Karljohan arvostelua

Loistava
4.9/6
16 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Uusi"Erinomainen"
6/6
Timo L.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka ja notkea palvelu, siis kohtelias mutta sopivan eleetön. Pöutätoive oli otettu huomioon. Erinomaiset talon viinit. Tätä paikkaa voi suositella hesalaisille ystäville kuin ulkomaalaisille vieraille

"Erinomainen"
6/6
Ritva V.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Blinit olivat hauskasti pienten muffinien näköisiä ja lisukkeineen herkullisia. Pääruokana ollut siika fenkolin ja piimätillikastikkeen kera maistui myös. Palvelu oli ystävällistä ja ympäristö rauhallinen ja viihtyisä.

"Erinomainen"
6/6
Riitta H.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä ruoka, palvelu ensi luokkaista, yhden seurueessa olleen ulkomaalaisen sanoin näkee, että henkilökunta suhtautuu selvästi intohimoisesti ruokaan ja esittelivät jokaisen ruoan yksityiskohtaisesti. Napakymppi valinta bisnesillalliselle, jossa sekä suomalaisia että ulkomaalaisia vieraita. 🌹🌹🌹