Quandoo
(FI) Suomi
5.0 /6 Loistava 1 arvostelu

Hanko Sushi Unioninkatu

Keskusta Japanilainen, Sushi €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Hanko Sushi Unioninkatu

Unioninkadun Hanko Sushi tarjoilee niin sushilajitelmat kuin yksittäiset makit ja nigirit ilolla ja ammattitaidolla valmistettuna Helsingin ydinkeskustassa. Valikoima koostuu niin perinteisistä ja yksinkertaisista susheista kuin erikoisemmista yksilöistä, joissa useampia raaka-aineita on yhdistelty toimiviksi ja herkullisiksi kokonaisuuksiksi. Sekä kasvis- että kalavaihtoehtojen kirjo on sopivan laaja. Aterian alkajaisiksi terveellinen misokeitto herättelee mukavasti ruokahalun ja ruokailun jälkeen japanilainen matcha-tee tarjoaa täydellisen päätöksen japanilaiselle aterialle

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 18:00
  • Tiistai 11:00 - 18:00
  • Keskiviikko 11:00 - 18:00
  • Torstai 11:00 - 18:00
  • Perjantai 11:00 - 22:00
  • Lauantai Suljettu
  • Sunnutai Suljettu
Hanko Sushi Unioninkatu, Unioninkatu 20, 00100 Helsinki

Filosofia

Nauti tuoreesta ja maukkaasta sushista Hanko Sushissa Unioninkadulla! Japanilaisen keittiön tunnetuin ruokalaji sushi on paitsi herkullista myös erittäin terveellistä ja ravitsevaa. Kaikki sushissa käytettävät raaka-aineet sisältävät ainakin jotakin hyviä ominaisuuksia. Kalat ja merenelävät sisältävät paljon proteiinia, mutta vain vähän kaloreita. Lisäksi ne sisältävät paljon elintärkeitä vitamiineja ja terveellisiä rasvahappoja. Myös sushirullaa koossapitävässä Nori-levässä on paljon vitamiineja ja mineraaleja ja sushin tärkeä raaka-aine riisi taas tarjoaa tärkeitä hiilihydraatteja ja pitää kylläisenä pitkään. Inkivääri auttaa pitämään flunssapöpöt loitolla, viinietikalla on piristävä verenpainetta vähentävä vaikutus ja molemmat edistävät ruoansulatusta. Wasabi puolestaan sisältää runsaasti C-vitamiinia. Kaiken tämän terveellisyyden lisäksi sushi on tietysti myös ehkä maailman kauneimpia ruokalajeja. Japanilaisen ruokafilosofian mukaan on tärkeää, että ruoka miellyttää makunystyröiden lisäksi myös silmää ja Hanko Sushin annokset tarjoavatkin taatusti myös silmänruokaa.

Herkullisen sushin lisäksi Unioninkadun Hanko Sushi tarjoilee kattavan valikoiman kahveja sekä todella maistuvaa japanilaista maitopohjaiseksi valmistettua matcha-teetä. Terveellistä, herkullista ja kaunista ruokaa etsivälle Hanko Sushi on siis aina oiva valinta. Ravintola sijaitsee kätevästi Helsingin keskustassa vain lyhyen kävelymatkan päässä Esplanadin puistosta.

Esimerkkimenu

1 arvostelu

5.0 /6 Loistava 1 arvostelu
Tunnelma: viityistä
Melu: hiljainen
Odotusaika: lyhyt
Laatu/Hinta: kallis
Palvelu: ystävällinen
Ruoka: herkullinen
0 6
1 5
0 4
0 3
0 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 5
06.04.2017 10:54

Good and fast service. They took preorders and at the same time allergies into consideration hence the service was fast and smooth for a bigger group. I recommend.