Grand Georgia

Erittäin hyvä
3.7/6
9 arvostelua
Grand Georgia Helsinki image 1
Grand Georgia Helsinki image 2
Grand Georgia Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Grand Georgia – Tietoja

Mikäli haluat päästä nauttimaan aidon gruusialaisen keittiön ruuista ja ruokailutavoista, ravintola Grand Georgia Helsingin Hakaniemessä on oikea valinta. Gruusialaisen ruuan perusta ovat vihannekset, juurekset ja liha. Näistä aineksista syntyy maukkaita ja mieleenpainuvia ruokalajeja, kuten khachapuri-piiraita mitä monipuolisimmin täyttein, erilaisia keittoja, kana-satsivia aromikkaassa liemessä, kuulopuheiden mukaan kaupungin parhaita lihalla tai kasviksilla täytettyjä khinkali-taikinanyyttejä sekä monia muita gruusialaisen keittiön erikoisuuksia. Gruusialainen keittiö on tunnettu myös monista juustolaaduistaan, joita löytyykin useista Grand Georgian valmistamista annoksista. Suositeltavaa on maistaa myös gruusialaisia viinejä. Grand Georgian ruuista nautitaan ravintolalaivassa Hakaniemenrannassa, mistä tarjoutuu näkymiä Kruununhakaan ja Terva- ja Korkeasaarten suuntaan.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 04:00
Sunday
11:00 - 04:00
Monday
11:00 - 04:00
Tuesday
11:00 - 04:00
Wednesday
11:00 - 04:00
Thursday
11:00 - 04:00
Friday
11:00 - 04:00
Saturday
11:00 - 04:00

Osoite

Grand Georgia
Hakaniemenranta 11
00530 Helsinki

9 Grand Georgia arvostelua

Erittäin hyvä
3.7/6
9 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
"Erinomainen"
6/6
Paula P.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista ja palveli erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa. Ruokia kuvailtiin ja suositeltiin eikä pettymyksiä tullut. Viiniä myöten kaikki oli georgialaista. Hieno lisä Helsingin ruokakulttuuriin. Vielä terveiset ihanalle tarjoilijalle. Hyvää jatkoa!

"Erinomainen"
6/6
Nelli F.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

tosi maukas ruoka, suosittelen kaikille. tosi ystävällinen henkolö kunta, illalisen lopussa jopa saimme ilmaiseksi jälki ruoka, kun joudutiin siirtyä tiseen paikaan . ja tosi kaunissa paikassa sijaitsee ravintola

Uusi"Upea"
5/6
Sanna N.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin maukasta ruokaa, hieman nuhjuinen laivaravintola. Ruoka kuitenkin niin hyvää, että varmasti menen uudelleen.

Lisää kohteesta Grand Georgia, Helsinki

Vaikka Grand Georgia onkin vain pieni pala Georgiaa Helsingin Hakaniemenrannassa, on sen makumaailma suuri. Grand Georgia toimi aiemmin pienemmissä tiloissa Pikku Georgian nimellä Helsingin keskustassa, mutta ravintoloitsijoiden intohimo päästä tarjoamaan gruusialaista ruokaa monipuolisemmin tuotti tulosta vasta paikan muutettua etisen ravintolalaiva Wäiskin tiloihin toukokuussa 2018. Myös nimi muutettiin nykyiseksi Grand Georgiaksi. Nyt paikan gruusialaisista herkuista pääsee nauttimaan seitsemänä päivänä viikossa sekä lounaalla että illallisella, ja ravintola on auki aina puoleen yöhön asti. Herkuista voi nauttia säiden ja vuodenajan mukaan sekä sisällä että ulkona laivan kannella.

Paras tapa tutustua gruusialaisen ruuan ytimeen on tilata ruokia pitkän kaavan mukaan. Parhaiten se onnistuu tietenkin hyvässä seurassa ystävien ja perheen kesken kuin gruusialaisessa supra-juhlassa konsanaan. Supra on sosiaalinen ruokailuperinne, jonka aikana paitsi nautitaan kansallisruokia ja viinejä, myös tanssitaan ja lauletaan yhdessä. Houkuttelevia annoksia pullisteleva, vaikuttavan pitkä lista suorastaan kutsuu yhteiseen ruokajuhlaan Helsingin Hakaniemenrannassa.

Listalta löytyy toinen toistaan herkullisempia gruusialaisia perinneruokia sekä erikoisempiakin annoksia. Erilaiset lihat, kana, kasvikset ja juustot pavuin, pähkinöin, yrtein ja monipuolisesti maustein höystetyt ovat pääosassa. Useimpiin ruokiin kuuluu myös jokin herkullisista kastikkeista. Vinkkejä kannattaa kysellä tarjoilijoilta, jotka esittelevät annoksia mielellään. Makujen aitoudesta huolehtii työstään palkittu keittiömestari Merab Balalashvili.