Grand Georgia

Hyvä
3.4/6
5 arvostelua
Grand Georgia Helsinki image 1
Grand Georgia Helsinki image 2
Grand Georgia Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Grand Georgia – Tietoja

Mikäli haluat päästä nauttimaan aidon gruusialaisen keittiön ruuista ja ruokailutavoista, ravintola Grand Georgia Helsingin Hakaniemessä on oikea valinta. Gruusialaisen ruuan perusta ovat vihannekset, juurekset ja liha. Näistä aineksista syntyy maukkaita ja mieleenpainuvia ruokalajeja, kuten khachapuri-piiraita mitä monipuolisimmin täyttein, erilaisia keittoja, kana-satsivia aromikkaassa liemessä, kuulopuheiden mukaan kaupungin parhaita lihalla tai kasviksilla täytettyjä khinkali-taikinanyyttejä sekä monia muita gruusialaisen keittiön erikoisuuksia. Gruusialainen keittiö on tunnettu myös monista juustolaaduistaan, joita löytyykin useista Grand Georgian valmistamista annoksista. Suositeltavaa on maistaa myös gruusialaisia viinejä. Grand Georgian ruuista nautitaan ravintolalaivassa Hakaniemenrannassa, mistä tarjoutuu näkymiä Kruununhakaan ja Terva- ja Korkeasaarten suuntaan.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 04:00
Thursday
11:00 - 04:00
Friday
11:00 - 04:00
Saturday
11:00 - 04:00
Sunday
11:00 - 04:00
Monday
11:00 - 04:00
Tuesday
11:00 - 04:00
Wednesday
11:00 - 04:00

Osoite

Grand Georgia
Hakaniemenranta 11
00530 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

Group 7 Created with Sketch.

ADZHARILAINEN KHACHAPURI

Ohuen voitakina juuston ja omavalintaisen täytteen kanssa: kananmuna, pekoni, katkaravut, tonnikala, kinkku, jauheliha (sika, nauta), Bazhe-kastike, Satsivi-kastike, rakuuna, punajuuri, pinaatti, rusinarahka, tomaatit ja vihannekset, sienet (VL). Täytteet ilman juustoa: chkmeruli, adzhapsandal, kana chahobili, kharho (nauta), lobio ja jauheliha (sika, nauta) (L, M)
10,00 €

KHACHAPURI MEGRULI

Ohuen voitaikinan täytteenä suluguni-juusto. Päällä pikantti kullanväriseksi paistettu toinen juustokerros (V, L)
8,00 €

KHACHAPURI LOBIANI

Punaisest pavut ja mausteet (M, VL)
7,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Grand Georgia, Helsinki

Vaikka Grand Georgia onkin vain pieni pala Georgiaa Helsingin Hakaniemenrannassa, on sen makumaailma suuri. Grand Georgia toimi aiemmin pienemmissä tiloissa Pikku Georgian nimellä Helsingin keskustassa, mutta ravintoloitsijoiden intohimo päästä tarjoamaan gruusialaista ruokaa monipuolisemmin tuotti tulosta vasta paikan muutettua etisen ravintolalaiva Wäiskin tiloihin toukokuussa 2018. Myös nimi muutettiin nykyiseksi Grand Georgiaksi. Nyt paikan gruusialaisista herkuista pääsee nauttimaan seitsemänä päivänä viikossa sekä lounaalla että illallisella, ja ravintola on auki aina puoleen yöhön asti. Herkuista voi nauttia säiden ja vuodenajan mukaan sekä sisällä että ulkona laivan kannella.

Paras tapa tutustua gruusialaisen ruuan ytimeen on tilata ruokia pitkän kaavan mukaan. Parhaiten se onnistuu tietenkin hyvässä seurassa ystävien ja perheen kesken kuin gruusialaisessa supra-juhlassa konsanaan. Supra on sosiaalinen ruokailuperinne, jonka aikana paitsi nautitaan kansallisruokia ja viinejä, myös tanssitaan ja lauletaan yhdessä. Houkuttelevia annoksia pullisteleva, vaikuttavan pitkä lista suorastaan kutsuu yhteiseen ruokajuhlaan Helsingin Hakaniemenrannassa.

Listalta löytyy toinen toistaan herkullisempia gruusialaisia perinneruokia sekä erikoisempiakin annoksia. Erilaiset lihat, kana, kasvikset ja juustot pavuin, pähkinöin, yrtein ja monipuolisesti maustein höystetyt ovat pääosassa. Useimpiin ruokiin kuuluu myös jokin herkullisista kastikkeista. Vinkkejä kannattaa kysellä tarjoilijoilta, jotka esittelevät annoksia mielellään. Makujen aitoudesta huolehtii työstään palkittu keittiömestari Merab Balalashvili.

5 Grand Georgia arvostelua

Hyvä
3.4/6
5 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Tunnelma:Miellyttävä
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Uusi"Erinomainen"
6/6
Nelli F.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

tosi maukas ruoka, suosittelen kaikille. tosi ystävällinen henkolö kunta, illalisen lopussa jopa saimme ilmaiseksi jälki ruoka, kun joudutiin siirtyä tiseen paikaan . ja tosi kaunissa paikassa sijaitsee ravintola

"Upea"
5/6
matti W.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Alkuperäistunnelmaa..kolkko, mutta ruoka ihan ok...juustotäytteiset leivät hatshapurit, keitto ja pahlavit ihan kuin suoraa gruusiasta...muukin menetteli vaikka buffapöydässä maut aina himmenee ja miedontuu. Ystävällinen palvelu ja hyvä sijainti...

"Okei"
3/6
Piia S.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista, mutta palvelu haparoivaa ja erittäin hidasta. Odotimme ruokia tunnin, vaikka syömässä oli vain muutama seurue. Laiva ei ollut kovin viehättävässä kunnossa, vaikka pientä lift-upia oli tehty.