Menu from Grand Georgia
Menu highlights
Includes dishes that are:
Vegetarian
Starters
PHALI-VALIKOIMA
Pieniä vihannesrullia paprikasta, munakoisosta, pinaatista, punajuuresta ja punaisista pavuista. Lisänä mausteet ja rouhitut saksanpähkinät (M, G, L)
GEBZHALIA
Pienet suluguni-juustorullat, täytteenä adzhika, minttu ja matsoni-kastike (G, VL)
HUMALAINEN PÄÄRYNÄ
Konjakissa ja voissa paistettu päärynä ja kananmaksaa. Mausteina seesamin siemeniä ja inkivääri (M, G, L)
Salads
YRTTIVALIKOIMA
Basilika, rakuuna, vihersipuli, korianteri, persilja, tilli, retiisi, paprika (M, G, L)
GRUUSIALAINEN SALAATTI
Tuoreet pilkotut tomaatti, kurkku, sipuli, yrtit ja saksanpähkinät (M,G, L)
JUUSTOSALAATTI
Kasvikset juustopedillä (G,VL)
Soups
CHIKHIRTMA
Kevyt, kermainen kanakeitto, yrteillä ja viinietikalla (G, VI)
KHASH
Naudan potka, pötsi ja sisälmykset valkosipulin ja mausteisten yrttien kanssa (G, L, M)
JUURESKEITTO
Paprika, porkkana, parsakaali, peruna (G, L, M)
Fish
PAISTETTU TAIMEN GRANAATTIOMENAKASTIKKEESSA
(M, G, L)
PAISTETUT LOHIRULLAT
Pähkinä- tai vihannessalsakastikkeessa (M, G, L)
KEITETTY MONNI VIINIKASTIKKEESSA
Korianterin ja hapanimelän granattiomenan kanssa (M, G, L)
Grill
LAMMAS- SHASHLIK
Salaatinlehdet, vihannekset, punasipuli, granaattiomena
KALKKUNA SHASHLIK
Salaatinlehdet, vihannekset, punasipuli, granaattiomena
VIHANNES- SHASHLIK
Paistetut vihannekset
Traditional
DOLMA
Perinteinen kaukasialainen ruoka vähänsuolatuista viininlehdistä täytettynä naudan jauhelihalla, sianlihalla ja riisillä (M, G, L)
TSYTSYLA
Paistettu kananpoika, haudutettu karhunvatukkakastikkeessa gruusialaisten mausteiden kera (M G, L)
LOBIO
Keitetyt kidneypavut/ruusupavut yrteillä ja perinteisillä mausteilla (M, L, G)
Sandwiches
ADZHARILAINEN KHACHAPURI
Ohuen voitakina juuston ja omavalintaisen täytteen kanssa: kananmuna, pekoni, katkaravut, tonnikala, kinkku, jauheliha (sika, nauta), Bazhe-kastike, Satsivi-kastike, rakuuna, punajuuri, pinaatti, rusinarahka, tomaatit ja vihannekset, sienet (VL). Täytteet ilman juustoa: chkmeruli, adzhapsandal, kana chahobili, kharho (nauta), lobio ja jauheliha (sika, nauta) (L, M)
KHACHAPURI MEGRULI
Ohuen voitaikinan täytteenä suluguni-juusto. Päällä pikantti kullanväriseksi paistettu toinen juustokerros (V, L)
KHACHAPURI LOBIANI
Punaisest pavut ja mausteet (M, VL)
Desserts
OHUKAISET PAISTETUN BANAANIN KERA
Suklaan ja jäätelön kanssa (VL)
MATSONI
Hunajan tai hillon kanssa, lisänä hasselpähkinöitä (VL, G)
PAHLAVA
Lehtitaikina, hunaja, saksanpähkinä (M, L)
