Arvostelut: Fabrik Helsinki

Loistava
4.8/6
32 arvostelua
Fabrik Helsinki Helsinki image 1
Fabrik Helsinki Helsinki image 2
Fabrik Helsinki Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

32 Fabrik Helsinki arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Fabrik Helsinki annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
32 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Tiina T.kuusi päivää sitten · 3 arvostelua

Hauska ja rento illallinen perheen kanssa. Kaikki oli täydellisesti kohdillaan - niin miljöö, palvelu kuin ruoka & juomakin. Kiitos jälleen, tulemme varmasti taas uudestaan :-)

Uusi"Erinomainen"
6/6
Päivi L.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka, loistavat viinit! Hyvä miljöö, ei häiritsevää "musaa". Tarjoilu sujui sutjakkaasti. Tulemme varmasti uudestaan. Seuraavaksi kokeilemme lounasta. Eli: kiitos! Nähdään toivottavasti pian!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Sara-Kerttu I.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Kaikki sujui erinomaisesti! Ruoka oli herkullista ja palvelu ensiluokkaista. Menu oli monipuolinen ja allergiat otettiin hyvin huomioon. Supsittelisin ehdottomasti ystävilleni ja tulen vierailemaan Fabrikissa uudestaan!

"Erinomainen"
6/6
Markus H.19 päivää sitten · 1 arvostelu

Vietin mahtavan syntymäpäivän Fabrikissa. Palvelu ja ruoka olivat erinomaisia, ei mitään moitittavaa! Illan kruunasi keittiön yllätys: laulu ja taivaalliset tryffelimacaronsit! Kokonaisuudessaan ikimuistoinen ja täydellinen ilta.

"Huono"
2/6
Annukka K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista, mutta..... palvelusta jäi epämukava olo. Tarjoilija pyöritteli silmiään ja kohotteli kulmiaan seurueellemme näkyvästi läpi illan, vaikka olimme ystävällisesti suhtautuneet esimerkiksi siihen, että yksi seurueemme jäsen sai väärän pääruoan pitkän odotuksen jälkeen. Tarjoilija muun muassa pamautti viinipullon pöytään, kaatamatta sitä laseihimme. Ravintolaillallisemme huipentui siihen, että neljän hengen seuruettamme veloitettiin illallisesta puolet liikaa eli n.200 euroa. In english: The food was excellent but the service was uncomfortable. The waiter rolled his eyes and raised his eyebrows to us during the evening, although we were kind and friendly example when one of us got the wrong mainstream after a long wait. The waiter hit the wine bottle in the middle of the table without pouring it into our glasses. At the end of our evening, we were charged about EUR 200 extra. Among other things this happened. Sad because food was really good.

"Upea"
5/6
Ulla T.kaksi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Hyvä, asiantunteva ja täsmällinen palvelu, ei mitään säätöä. Ruoka oli maistuvaa ja hyvin valmistettua. Miellyttävä kokemus vaikkakin ravintolassa on sama ongelma kuin lähes kaikissa Helsingin ravintoloissa; kova meteli kun sisustuksessa ei ole tekstiilejä, jotka vaimentaisivat ääniä. Harmillisesti 8:n hengen seurueessa pystyi kuulemaan ainoastaan vieruskaverin jutut.

"Upea"
5/6
Raija J.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Palvelu oli ihan ok, vähän hidasta, viini tuli ,kun pääruokaa oli syöty jo jonkin aikaa. Söimme poronkäristystä, sanottiinkin, että se on käristys a la Fabrik, oikea suomalainen käristys on kyllä parempaa. Mutta sanoisin " ihan hyvä " kokoaisuus, ei loistava.

"Upea"
5/6
Raimo T.15 päivää sitten · 2 arvostelua

Oikein hyvä ruoka ja erittäin ystävällinen ja hyvä palvelu. Gin tonic erinomainen, viinit myös. Pelkistetty sisustus ilman pöytäliinoja toimii, kun lähipöydissä on väkeä. Hiljaisena iltana toinen puoli jätetään tyhjäksi, hyvä niin. Hinnat hyvinkin kohtuulliset ruuan korkeaan tasoon nähden.

"Erinomainen"
6/6
Kari R.kaksi kuukautta sitten · 4 arvostelua

Erinomainen ruoka ja poikkeuksellisen fiksu palvelu. Hinta-laatu -suhde oli kohdallaan. Tämä oli toinen kerta Fabrikissa ja jo toinen kerta viikon sisään. Melkein harmittaa, että joulu tulee väliin. Pian uudelleen!

"Erinomainen"
6/6
Carl M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Excellent food and very friendly service. A bit ln the expensive side, but the ingredients seemed fresh. The lamb chops were among the best I've had. I'd go back!