Arvostelut: Fabrik Helsinki

Loistava
4.9/6
72 arvostelua
Fabrik Helsinki Helsinki image 1
Fabrik Helsinki Helsinki image 2
Fabrik Helsinki Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

72 Fabrik Helsinki arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Fabrik Helsinki annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
72 arvostelua
Palvelu:Loistava
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Sami K.kolme päivää sitten · 3 arvostelua

Koko seurueemme viihtyi hyvin ja vaikka erillistä lasten menuta ei ole, löytyi nuorisollekin hyvää syötävää. Ruoka jälleen erinomaista!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Jerry T.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava tunnelma, hyvää ruokaa ja miellyttävää palvelua. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus.

"Erinomainen"
6/6
Ari V.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Upean rento paikka, erinomainen kokemus ruoan, juoman ja ennenkaikkea palvelun suhteen.

"Erinomainen"
6/6
Janine T.17 päivää sitten · 2 arvostelua

Excellent food, wine, service and atmosphere. We will be back!

"Erinomainen"
6/6
Viivi O.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ranskalais-italialaista ruokaa tarjoavassa ravintolassa on bisto-tyyppinen sisustus. Mielestäni hieman kolho tunnelma, mutta ruoka oli erinomaista. Söimme viiden ruokalajin menun, ja jokainen annos oli maistuva, kaunis ja sopivan yllätyksellinen. Pääruokana minulla oli kurpitsatäytteiset raviolit ja miehellä saksanhirvikaretta mustajuuripyreellä; näistä erittäin hyvin valmistettu saksanhirvi vei voiton. Viinipeeraus oli onnistunut ja viinivalinnat mielenkiintoisia. Englanninkielinen tarjoilu oli ystävällistä. Myös loppulaskun hinta yllätti positiivisesti; hintataso oli hieman alempi kuin monissa vastaavan tasoisissa ravintoloissa, joissa olemme käyneet. Suosittelen!

"Huono"
2/6
Annukka K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista, mutta..... palvelusta jäi epämukava olo. Tarjoilija pyöritteli silmiään ja kohotteli kulmiaan seurueellemme näkyvästi läpi illan, vaikka olimme ystävällisesti suhtautuneet esimerkiksi siihen, että yksi seurueemme jäsen sai väärän pääruoan pitkän odotuksen jälkeen. Tarjoilija muun muassa pamautti viinipullon pöytään, kaatamatta sitä laseihimme. Ravintolaillallisemme huipentui siihen, että neljän hengen seuruettamme veloitettiin illallisesta puolet liikaa eli n.200 euroa. In english: The food was excellent but the service was uncomfortable. The waiter rolled his eyes and raised his eyebrows to us during the evening, although we were kind and friendly example when one of us got the wrong mainstream after a long wait. The waiter hit the wine bottle in the middle of the table without pouring it into our glasses. At the end of our evening, we were charged about EUR 200 extra. Among other things this happened. Sad because food was really good.

"Hyvä"
4/6
Henrik B.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Hei! Söimme menun. Kylmät ja jälkkärit toimi. Osteri oli maukkaasti laitettu. Pääruoat jäi vähän valjuiksi. Tortelliini oli tuhti annos, vähän raikkautta? Lammas oli osin aikas chewi. Jotain lisää :marinointia, kunnon paistopinta tai mausteita. Lisukkeissa paljon enempi kuoria kuin syötävää? Huono tuuriko. Perunat ihan hyvät. Viinit olivat maukkata. Palvelu ystävällistä. Vähän ujoa. Annoksesta olisi hyvä kertoa mitä siinä on. Tarinoita en kaipaa. Nyt kerrottiin kun kysyttiin. Kiitos.

"Upea"
5/6
Ulla T.neljä kuukautta sitten · 3 arvostelua

Hyvä, asiantunteva ja täsmällinen palvelu, ei mitään säätöä. Ruoka oli maistuvaa ja hyvin valmistettua. Miellyttävä kokemus vaikkakin ravintolassa on sama ongelma kuin lähes kaikissa Helsingin ravintoloissa; kova meteli kun sisustuksessa ei ole tekstiilejä, jotka vaimentaisivat ääniä. Harmillisesti 8:n hengen seurueessa pystyi kuulemaan ainoastaan vieruskaverin jutut.

"Upea"
5/6
Raija J.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Palvelu oli ihan ok, vähän hidasta, viini tuli ,kun pääruokaa oli syöty jo jonkin aikaa. Söimme poronkäristystä, sanottiinkin, että se on käristys a la Fabrik, oikea suomalainen käristys on kyllä parempaa. Mutta sanoisin " ihan hyvä " kokoaisuus, ei loistava.

"Upea"
5/6
Raimo T.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Oikein hyvä ruoka ja erittäin ystävällinen ja hyvä palvelu. Gin tonic erinomainen, viinit myös. Pelkistetty sisustus ilman pöytäliinoja toimii, kun lähipöydissä on väkeä. Hiljaisena iltana toinen puoli jätetään tyhjäksi, hyvä niin. Hinnat hyvinkin kohtuulliset ruuan korkeaan tasoon nähden.