Fabrik Helsinki

Loistava
4.7/6
18 arvostelua
Fabrik Helsinki Helsinki image 1
Fabrik Helsinki Helsinki image 2
Fabrik Helsinki Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Fabrik Helsinki – Tietoja

Helsingin Punavuoressa, Tehtaankadulla sijaitseva Fabrik Helsinki tarjoaa italialaisesta ja ranskalaisesta ruokakulttuurista ammentavaa, skandinaavisin vaikuttein ja fine dining -tekniikoin valmistettua rehtiä, bistrohenkistä ruokaa ystävällisin hinnoin. Tunnelma paikassa on kuitenkin kotoisa ja rento, ilman hienostelua – Fabrik Helsinkiin ovat tervetulleita kaikki. Ruokien aineksina käytetään laadukkaita, pääosin suoraan Italiasta ja Ranskasta hankittuja raaka-aineita, joita täydentää suomalainen lähituotanto. Arkisin on saatavilla pöytiin tarjoiltavia lounasannoksia. Tiistaista lauantaihin tarjoillaan illallista listalta, joka vaihtuu usein houkutellen palaamaan paikkaan aina uudelleen. Tarjolla on mm. snacksejä, kevyehköjä alkupaloja, sesongille tunnollisia pääruokia sekä jälkihyviä makeista juustolajitelmiin. Bistroravintolan kokonaisuuteen kuuluu myös kahvilan ja viinibaarin puoli, Lilla Fabrik kesäterasseineen.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 17:00
Thursday
11:00 - 14:30
17:00 - 00:00
Friday
11:00 - 14:30
17:00 - 00:00
Saturday
16:00 - 00:00
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 14:30
Tuesday
11:00 - 14:30
17:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 14:30
17:00 - 00:00

Osoite

Fabrik Helsinki
Tehtaankatu 25
00150 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Uusi

Reindeer carpaccio

porocarpaccio, herkkusienipyre, auringonkukansiemeniä, pikkelöityä punakaalia ja puikulasipsejä
champ cream, sun flower seeds, pickled red cabbage and puikula chips
15,00 €
Uusi

Grilled pulpo

grillattua mustekalaa, chimichurri kastiketta, marinoitua sydänsalaattia ja paistettuja perunoita
grilled mediterranean octopus with chimichurri sauce, marinated lettuce hearts and fried potato
14,00 €
Uusi

Mushroom tart

sienipiiras, paistettua luomukananmunaa, Peltola Blue -sinihomejuustoa, saksanpähkinäöljyä ja punaendiiviä
fried egg, Peltola blue cheese, walnut oil and red endives
13,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Fabrik Helsinki, Helsinki

Helsingin Punavuoressa, Tehtaankadulla sijaitseva Fabrik Helsingin makukirjo koostuu luovasta yhdistelmästä ranskalaista, italialaista ja suomalais-skandinaavista ruokakulttuuria. Keski- ja eteläeurooppalaiset ainekset yhdistyvät sujuvasti kotimaiseen lähituotantoon, ja tuloksena on mielenkiintoisia bistroannoksia, joissa laadun ja taidon maistaa. Fabrik Helsingissä pidetään huolta myös siitä, että niin maahantuotujen kuin kotimaistenkin raaka-aineiden alkuperä on tiedossa. Ravintolan taustalla on joukko Italiassa ja Ranskassa hyvään ruokaan ja viiniin rakastuneita huipputason ravintola-ammattilaisia. Hyvää ruokaa tukevat myös laadukkaat viinit, joista moni on luomua.

Vähäeleisen tyylikkäästi sisustetussa tilassa katse kiinnittyy ensimmäisenä ruutukuvioiseen, alkuperäiseen lattiaan ja siitä tilan toisen päätyseinän raikkaaseen viherseinään. Vastapäätä komeilevat viinikaapit kuin tauluiksi kehystettyinä. Kauniit, vaaleat käsityönä valmistetut pöydät sekä puu- ja satulavyötuolit on sijoiteltu jykevän baaritiskin ympärille seinien ja ikkunoiden viereen. Myös tiskin ääressä on istumapaikkoja. Kaiken kaikkiaan tilaan mahtuu n. 70 ruokailijaa. Ikkunoista tarjoutuu Eiran kaupunginosalle tyypilliset näkymät – kauniita rakennuksia ja mukulakivetystä, jota pitkin kulkee raitiovaunukiskot. Fabrikiin voikin saapua mukavasti raitiovaunuilla 1, 2 ja 3, sillä Perämiehenkadun pysäkki on suoraan ravintolan edessä.

Fabrik Helsinki -konseptiin kuuluu myös kahvila ja viinibaari Lilla Fabrik. Laatuviinit sekä italialaiset artisaanijuustot ja leikkeileet ovat Lilla Fabrikin erikoisalaa, mutta tarjolla on myös niin ikään herkullisia tuoreita leivonnaisia, aamukahvia sekä lounasaikaan salaatteja ja patonkeja.

18 Fabrik Helsinki arvostelua

Loistava
4.7/6
18 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
"Erinomainen"
6/6
Carl M.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Excellent food and very friendly service. A bit ln the expensive side, but the ingredients seemed fresh. The lamb chops were among the best I've had. I'd go back!

"Erinomainen"
6/6
Maija A.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä, asiantunteva ja nopea sekä ystävällinen palvelu. Ruoka oli todella hyvää ja listalla riittävästi vaihtoehtoja. Jälkiruokiin ei tällä kertaa päästy, joten täytyy tulla uudestaan. Miellyttävä paikka.

"Erinomainen"
6/6
Sari F.19 päivää sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä palvelu, itseasiassa poikkeuksellisen hyvä Helsingin ravintolaksi. Ruoka aina yhtä hyvää ja tasalaatuista. Upeita ranskalaisia makuja. Hyvät viinit sekä kivasti oikeaa taidetta seinillä.👌 Miellyttävä kokemus.