Arvostelut: Dylan Marmoripiha

Keskustakansainvälinen, välimerellinen
Loistava
4.5/6
192 arvostelua
Dylan Marmoripiha Helsinki image 1
Dylan Marmoripiha Helsinki image 2
Dylan Marmoripiha Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

192 Dylan Marmoripiha arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Dylan Marmoripiha annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.5/6
192 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Emma K.16 päivää sitten · 1 arvostelu

Löytyi oikea helmi Helsingistä! Tullaan varmasti toiste. Hieno paikka on. :)

"Erinomainen"
6/6
Roosa M.25 päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava ja hyvä tunnelma. Maistuva brunssi salaatteineen ja leipineen jonka kruunaa jälkiruokabuffetti. Pöytä oli helppo saada mutta kannattaa varata etukäteen. Sijainti hyvä ja hinnaltaan sopiva. Voi ottaa erikseen skumppaa.

"Erinomainen"
6/6
Annika H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä tilava paikka ja brunssi oli hyvä. Palvelu oli stävällistä. 2-vuotias lapsikin viihtyi ravintolassa ja löytyi syömistä hänellekin. Suosittelen lämpimästi brunssia muillekin. Hinta oli sopiva ja vegaanista ruokaa oli paljon.

"Erinomainen"
6/6
RIIA M.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Huippu hyvä kokemus! Olimme perheeni kanssa lauantaipäivän brunsssilla. Ruokaa oli runsaasti ja se oli todella hyvää. Paikka oli hyvin viihtyisä ja hyvin rauhoittava. Suosittelen kaikille!

"Upea"
5/6
Monica M.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Vierailimme Dylan Marmoripihassa sunnuntain brunssilla. Ravintolan miljöö oli miellyttävä ja rauhallinen, ravintolasali ei ollut valtavan suuri ja se meidän mielestä oli ehdoton plussapuoli kun ei ollut hälinää. Palvelu oli erittäin hyvää ja brunssin valikoima laaja ja maukas.

"Upea"
5/6
Kiti R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Dylan Marmoripihassa hyvät tarjoilut vappupäivänä, lapsille etenkin jälkiruokapöytä tosi kiva-jätskikone, hattaraa ja vohveleita sai itse paistaa. Mehu voisi olla laadukkaampaa, eikä laimennettua. Lapsille voisi kehitellä jonkun pienen leffanurkan/piirrustusnurkan. Muuten oikein hyvä brunssi paikka, ja hyvin lapsiystävällinen.

"Erinomainen"
6/6
Pirjo H.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunssi oli 18.8 klo 11.00 erinomainen, tosi hyvä ja kivasti katettu. Mutta "kokki" hoikka nainen mustissa työvaatteissa, työvaatteet oli ihan ok, mutta pusero ja housut likaiset, ruuan laitossa varmasti helppo käsiä pyyhkiä vaatteisiin, mutta essu ja myssy olisi paikallan. Yhteistuumin päätettiin kuitenkin että ystäväporukalla voi tulla toistenkin, kun oli niin hyvää. Työniloa. T. Pirjo Humalajoki

"Hyvä"
4/6
Sirpa P.22 päivää sitten · 4 arvostelua

Olen arvioinut paikat jo kerran. Brunssi on liian aamiaispainoitteinen. Mallia voisi ottaa esim. Pasilan Dylanista tai Etelärannasta, jossa on enemmän muutakin lämpiminä ruokina kuin munakokkelia ja makkaroita ja pekonia ja nyt lihapuollia. Lihapullat olivat kyllä herkullisia eikä mitään einespullia. Kiitos siitä Harmillista on, että Pasilan loistava brunssi on loppunut. Sijaintihan Marmoripihalla on loistava. Jos pysyy tällaisena, olisi tarjoukset eli alhaisempi hinta olisi ok. Kuten on nyt toukokuun loppuun eli brunssi kahdelle 30 €. Se on hyvä hintataso.

"Erinomainen"
6/6
Irene K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Perfect! Interior in Alvar Aalto building unique, furnishing carefully thought, the welcoming atmosphere by staff, peaceful and nice music as a background. The food was delicious and there were so many alternatives to choose from. Coffee very tasteful. As a bonus I would mention very aesthetic plates and coffee mugs.

"Upea"
5/6
Markku M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olimme perheen kanssa lauantaibrunssilla. Sali on kaunis, avara ja tyylikäs. Mukava rauhallinen ympäristö ruokailla. Brunssin salaatit ja olivat raikkaita ja muukin tarjonta hyvää ja varsin monipuolinen. Lämmin ruoka suppeampi, munakasta ja makkaroita, maukkaita. Pääpaino salaattipuolella. Jälkiruuassa oli makeita vaihtoehtoja ja itse voi paistaa vohvelit, maistui hyvälle. Kaiken kaikkiaan mukava paikka, brunssi hyvä ja hinta-laatu - suhde kohdallaan. Lapsiystävällinen paikka.