Arvostelut: Dylan Marmoripiha

Keskustakansainvälinen, välimerellinen
Loistava
4.6/6
167 arvostelua
Dylan Marmoripiha Helsinki image 1
Dylan Marmoripiha Helsinki image 2
Dylan Marmoripiha Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

167 Dylan Marmoripiha arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Dylan Marmoripiha annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.6/6
167 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Annika H.päivä sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä tilava paikka ja brunssi oli hyvä. Palvelu oli stävällistä. 2-vuotias lapsikin viihtyi ravintolassa ja löytyi syömistä hänellekin. Suosittelen lämpimästi brunssia muillekin. Hinta oli sopiva ja vegaanista ruokaa oli paljon.

"Erinomainen"
6/6
RIIA M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Huippu hyvä kokemus! Olimme perheeni kanssa lauantaipäivän brunsssilla. Ruokaa oli runsaasti ja se oli todella hyvää. Paikka oli hyvin viihtyisä ja hyvin rauhoittava. Suosittelen kaikille!

"Erinomainen"
6/6
Wilma P.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Mahtava, kaunis, tunnelmallinen paikka! Sopii kaikenlaisille seurueille. Loistava ruoka. Ystävällinen henkilökunta ja sopiva taustamusiikki, veden elementti rauhoittava. Paras brunssi pääkaupunkiseudulla! Suosittelen lämpimästi pariskunnille, perheille, ystävyksille.

"Erinomainen"
6/6
Helena A.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kiva runsas buffetti. Monipuolinen valikoima. Jälkiruokapöytä pakotti maistelemaan, vaikka yleensä skippaan makeat. Arvostan kovasti, että Aallon ympäristö on säilytetty tyylipuhtaana. Suosittelen sekä fiiliksen että tarjoilun puolesta.

"Upea"
5/6
Monica M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Vierailimme Dylan Marmoripihassa sunnuntain brunssilla. Ravintolan miljöö oli miellyttävä ja rauhallinen, ravintolasali ei ollut valtavan suuri ja se meidän mielestä oli ehdoton plussapuoli kun ei ollut hälinää. Palvelu oli erittäin hyvää ja brunssin valikoima laaja ja maukas.

"Upea"
5/6
Kiti R.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Dylan Marmoripihassa hyvät tarjoilut vappupäivänä, lapsille etenkin jälkiruokapöytä tosi kiva-jätskikone, hattaraa ja vohveleita sai itse paistaa. Mehu voisi olla laadukkaampaa, eikä laimennettua. Lapsille voisi kehitellä jonkun pienen leffanurkan/piirrustusnurkan. Muuten oikein hyvä brunssi paikka, ja hyvin lapsiystävällinen.

"Erinomainen"
6/6
Pirjo H.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunssi oli 18.8 klo 11.00 erinomainen, tosi hyvä ja kivasti katettu. Mutta "kokki" hoikka nainen mustissa työvaatteissa, työvaatteet oli ihan ok, mutta pusero ja housut likaiset, ruuan laitossa varmasti helppo käsiä pyyhkiä vaatteisiin, mutta essu ja myssy olisi paikallan. Yhteistuumin päätettiin kuitenkin että ystäväporukalla voi tulla toistenkin, kun oli niin hyvää. Työniloa. T. Pirjo Humalajoki

"Erinomainen"
6/6
Irene K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Perfect! Interior in Alvar Aalto building unique, furnishing carefully thought, the welcoming atmosphere by staff, peaceful and nice music as a background. The food was delicious and there were so many alternatives to choose from. Coffee very tasteful. As a bonus I would mention very aesthetic plates and coffee mugs.

"Upea"
5/6
Markku M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olimme perheen kanssa lauantaibrunssilla. Sali on kaunis, avara ja tyylikäs. Mukava rauhallinen ympäristö ruokailla. Brunssin salaatit ja olivat raikkaita ja muukin tarjonta hyvää ja varsin monipuolinen. Lämmin ruoka suppeampi, munakasta ja makkaroita, maukkaita. Pääpaino salaattipuolella. Jälkiruuassa oli makeita vaihtoehtoja ja itse voi paistaa vohvelit, maistui hyvälle. Kaiken kaikkiaan mukava paikka, brunssi hyvä ja hinta-laatu - suhde kohdallaan. Lapsiystävällinen paikka.

"Upea"
5/6
Irina N.10 kuukautta sitten · 4 arvostelua

Oikein mukava brunssi kaikin puolin ja hyvä hinta-laatusuhde (19,90€)! Miljöö ja lounge-tyyppinen musiikki toimi oikein hyvin. Gluteenittomia vaihtoehtoja oli tosi paljon ja esim. glut karjalanpiirakoita ja lisää jotain glut. makeaa olisi saanut pyytämällä. Tykkäsin erityisesti ceasar-salaatista, papuhässäkästä, poro"moussesta" ja skagenista. Jotta antaisin kuusi tähteä, olisi ollut jotain erikoista extraa, kuten erilaisia tuoremehuja appelsiinin lisäksi. Pehmis-kone <3