Arvostelut: Dylan Marmoripiha

Keskustakansainvälinen
Loistava
4.6/6
129 arvostelua
Dylan Marmoripiha Helsinki image 1
Dylan Marmoripiha Helsinki image 2
Dylan Marmoripiha Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

129 Dylan Marmoripiha arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Dylan Marmoripiha annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.6/6
129 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Helena A.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Kiva runsas buffetti. Monipuolinen valikoima. Jälkiruokapöytä pakotti maistelemaan, vaikka yleensä skippaan makeat. Arvostan kovasti, että Aallon ympäristö on säilytetty tyylipuhtaana. Suosittelen sekä fiiliksen että tarjoilun puolesta.

"Erinomainen"
6/6
Kati L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa, erityisesti ihana kun pääsi tekemään oman vohvelin ja englantilainen aamupala, kananmuna ja makkarat. Hyvä sijanti. Historiallinen paikka. Upea Alvar Aallon suunnittelema rakennus. Suosittelen.

"Erinomainen"
6/6
Pirjo H.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunssi oli 18.8 klo 11.00 erinomainen, tosi hyvä ja kivasti katettu. Mutta "kokki" hoikka nainen mustissa työvaatteissa, työvaatteet oli ihan ok, mutta pusero ja housut likaiset, ruuan laitossa varmasti helppo käsiä pyyhkiä vaatteisiin, mutta essu ja myssy olisi paikallan. Yhteistuumin päätettiin kuitenkin että ystäväporukalla voi tulla toistenkin, kun oli niin hyvää. Työniloa. T. Pirjo Humalajoki

"Erinomainen"
6/6
Harri N.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ravintola on todella kaunis ja viihtyisä. Vanha rakennus on vihdoin avattu yleisölle. Ruoka on monipuolista ja hyvää. Tunnelma on miellyttävä. Erittäin hyvä valinta brunssipaikaksi kavereiden tai perheen kesken.

"Upea"
5/6
Monica M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Vierailimme Dylan Marmoripihassa sunnuntain brunssilla. Ravintolan miljöö oli miellyttävä ja rauhallinen, ravintolasali ei ollut valtavan suuri ja se meidän mielestä oli ehdoton plussapuoli kun ei ollut hälinää. Palvelu oli erittäin hyvää ja brunssin valikoima laaja ja maukas.

"Upea"
5/6
Kiti R.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Dylan Marmoripihassa hyvät tarjoilut vappupäivänä, lapsille etenkin jälkiruokapöytä tosi kiva-jätskikone, hattaraa ja vohveleita sai itse paistaa. Mehu voisi olla laadukkaampaa, eikä laimennettua. Lapsille voisi kehitellä jonkun pienen leffanurkan/piirrustusnurkan. Muuten oikein hyvä brunssi paikka, ja hyvin lapsiystävällinen.

"Erinomainen"
6/6
Irene K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Perfect! Interior in Alvar Aalto building unique, furnishing carefully thought, the welcoming atmosphere by staff, peaceful and nice music as a background. The food was delicious and there were so many alternatives to choose from. Coffee very tasteful. As a bonus I would mention very aesthetic plates and coffee mugs.

"Upea"
5/6
Markku M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olimme perheen kanssa lauantaibrunssilla. Sali on kaunis, avara ja tyylikäs. Mukava rauhallinen ympäristö ruokailla. Brunssin salaatit ja olivat raikkaita ja muukin tarjonta hyvää ja varsin monipuolinen. Lämmin ruoka suppeampi, munakasta ja makkaroita, maukkaita. Pääpaino salaattipuolella. Jälkiruuassa oli makeita vaihtoehtoja ja itse voi paistaa vohvelit, maistui hyvälle. Kaiken kaikkiaan mukava paikka, brunssi hyvä ja hinta-laatu - suhde kohdallaan. Lapsiystävällinen paikka.

"Upea"
5/6
Irina N.kahdeksan kuukautta sitten · 4 arvostelua

Oikein mukava brunssi kaikin puolin ja hyvä hinta-laatusuhde (19,90€)! Miljöö ja lounge-tyyppinen musiikki toimi oikein hyvin. Gluteenittomia vaihtoehtoja oli tosi paljon ja esim. glut karjalanpiirakoita ja lisää jotain glut. makeaa olisi saanut pyytämällä. Tykkäsin erityisesti ceasar-salaatista, papuhässäkästä, poro"moussesta" ja skagenista. Jotta antaisin kuusi tähteä, olisi ollut jotain erikoista extraa, kuten erilaisia tuoremehuja appelsiinin lisäksi. Pehmis-kone <3

"Upea"
5/6
Sannamari K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Brunssilla hyvä valikoima erilaisia ruokia. Aamupalajuttuja, kuten leipää, croissanttia ja jugurttia, ja sitten ruokasampaa. Alkupaloissa esim. tapas-tyyppisiä syötäviä, suolasia mousseja ja lohta. Lämpimissä ruuissa vähemmän syötävää kasvissyöjälle, pekonin ja nakkien lisäksi paistettuja kasviksia. Ei kuitenkaan varsinaisesti haitannut, kun kaikkea muuta oli paljon. Jälkkäriksi vohveleita ja muita herkkuja, kuten macarooneja ja karkkia. Hyvä hinta-laatusuhde, tulisin uudestaan!