Dylan Marmoripiha – Tietoja

Aamiais- ja lounasravintola Dylan Marmoripiha tarjoilee raikkaita makuja komeissa tiloissa Alvar Aallon suunnittelemassa Rautatalossa Helsingin keskustassa, Kluuvin kaupunginosassa. Arkisin tarjolla olevan aamiaisen ja lounaan lisäksi ravintolassa voi nauttia runsaasta brunssista niin lauantaina kuin sunnuntaina. Monivivahteisen ja kansainvälisen keittiön antimiin kuuluu runsas salaattivalikoima, perinteisiä ja tuttuja suomalaisia herkkuja sekä aimo annos Välimeren keittiön innoittamia erikoisempia makuja. Rautatalon sydämenä toimiva Dylan Marmoripiha on tyylikäs ja valoisa kuuluisan lasikaton ansiosta ja sopii erinomaisesti rentoon aamias- tai lounashetkeen niin arkena kuin viikonloppuna.

Aukioloajat

Suljettu tänään
perjantai
08:00 - 10:00
10:30 - 14:00
lauantai
10:30 - 15:30
sunnuntai
10:30 - 15:30
maanantai
08:00 - 10:00
10:30 - 14:00
tiistai
08:00 - 10:00
10:30 - 14:00
keskiviikko
08:00 - 10:00
10:30 - 14:00
torstai
08:00 - 10:00
10:30 - 14:00

Osoite

Dylan Marmoripiha
Keskuskatu 3 a
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

940D5CE9-1B5C-4275-84AF-C9DAA0DF3759

Brunssi

Marmorinpihan Brunssi

Lapset 1€/vuosi 1-10v
21,50 €

Lisää kohteesta Dylan Marmoripiha, Helsinki

Sunnuntaina 24.9 Dylan Marmoripihan brunssilla päästään salsaamaan. Tule nauttimaan brunssipöydän antimista ja pyörähtelemään Alvar Aallon marmoripihan kattoikkunoiden alla. Olet myös tervetullut herkuttelemaan ja nauttimaan meiningistä ilman tanssimista, musiikki ja iloiset salsaajat luovat verrattoman tunnelman sunnuntaibrunssille.
Suositut helsinkiläiset lounas- ja brunssiravintoloina tutut Dylan-ravintolat saavat uuden tulokkaan aivan Helsingin keskustaan. Rautatalon historiallinen miljöö pääsee oikeuksiinsa kun skandinaavisen minimalistisesti sisustettu Dylan Marmoripiha otti valoisan atriumtilan omakseen. Designin lisäksi, vieraat voivat nauttia runsaista noutopöydistä, joista herkut lopu. Arkisin lounasbuffet täyttyy lämpimistä ruoista ja laajasta valikoimasta erilaisia salaatteja ja tapaksia, minkä lisäksi tarjolla on myös päivän keitto, tuoretta leipää ja levitteitä sekä kahvi ja tee. Lauantaisin ja sunnuntaisin pöydät katetaan koreaksi monipuolisilla brunssiherkuilla, kasvisvaihtoehtoja unohtamatta. Dylan Marmoripiha luottaa tuoreisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin, sekä tuttuihin makuihin välimerellisellä twistillä. Vaihtoehdot eivät Dylanissa taatusti lopu kesken. Dylan Marmoripiha sopii suuren ja avaran salinsa ansiosta loistavasti isommillekin seurueille ja toivottaa myös lapset lämpimästi tervetulleeksi. Dylan Marmoripihaan on helppo tulla keskeisen sijainnin ja hyvien kulkuyhteyksien avulla. Tule sinäkin kokemaan ainutlaatuinen design- että makuelämys aivan keskustassa Keskuskadulla!

Iltaisin Dylan Marmoripiha toimii tilausravintolana ja paikka sopiikin mainiosti erilaisiin yksityistilaisuuksiin häistä pikkujouluihin ja syntymäpäiviin. Tila on helposti muunneltavissa sopivaksi pienistä isoihin ryhmiin ja tarjoilut räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

106 Dylan Marmoripiha arvostelua

Loistava
4.7/6
106 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
"Erinomainen"
6/6
Birgitta F.22 päivää sitten · 3 arvostelua

Todella ihana ja monipuolinen brunssi. Rauhallinen miljöö ja keskeinen sijainti.

"Erinomainen"
6/6
Maria I.kuukausi sitten · 4 arvostelua

Todella monipuolinen valikoima ruokaa ja erinomainen hinta-laatusuhde. Tila oli avara eikä ruuhkaa ollut, koska kovin moni ei ilmeisesti vielä tiedä tästä paikasta. Voin suositella lämpimästi :)

"Erinomainen"
6/6
Henna A.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ihana, kaunis ja rauhallinen miljöö. Ruoka taattua laatua ja tosi monipuolinen valikoima aamiaisruuista lämpimiin sarjoihin. Jälkkäripöydän pinkit vohvelit ja softis strösseleineen kruunasi koko komeuden <3