FI
Dylan Marmoripiha Helsinki image 1
Dylan Marmoripiha Helsinki image 2
Dylan Marmoripiha Helsinki image 3
Dylan Marmoripiha Helsinki image 4
Dylan Marmoripiha Helsinki image 5
Dylan Marmoripiha Helsinki image 6
Dylan Marmoripiha Helsinki image 7
Dylan Marmoripiha Helsinki image 8
Dylan Marmoripiha Helsinki image 9
Dylan Marmoripiha Helsinki image 10

Dylan Marmoripiha

Keskusta · Kansainvälinen · 
Loistava
4.6/6
54 Reviews

Dylan Marmoripiha – Tietoja

Aamiais- ja lounasravintola Dylan Marmoripiha tarjoilee raikkaita makuja komeissa tiloissa Alvar Aallon suunnittelemassa Rautatalossa Helsingin keskustassa, Kluuvin kaupunginosassa. Arkisin tarjolla olevan aamiaisen ja lounaan lisäksi ravintolassa voi nauttia runsaasta brunssista niin lauantaina kuin sunnuntaina. Monivivahteisen ja kansainvälisen keittiön antimiin kuuluu runsas salaattivalikoima, perinteisiä ja tuttuja suomalaisia herkkuja sekä aimo annos Välimeren keittiön innoittamia erikoisempia makuja. Rautatalon sydämenä toimiva Dylan Marmoripiha on tyylikäs ja valoisa kuuluisan lasikaton ansiosta ja sopii erinomaisesti rentoon aamias- tai lounashetkeen niin arkena kuin viikonloppuna.

Osoite

Dylan Marmoripiha
Keskuskatu 3 a
00100 Helsinki

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 14:00
perjantai
08:00 - 10:00
10:30 - 14:00
lauantai
10:30 - 15:30
sunnuntai
10:30 - 15:30
maanantai
08:00 - 10:00
10:30 - 14:00
tiistai
08:00 - 10:00
10:30 - 14:00
keskiviikko
08:00 - 10:00
10:30 - 14:00
torstai
08:00 - 10:00
10:30 - 14:00

Keittiömestarin valinta

940D5CE9-1B5C-4275-84AF-C9DAA0DF3759

Brunssi

Marmorinpihan Brunssi

Lapset 1€/vuosi 1-10v
€ 21.50

Lisää ravintolasta Dylan Marmoripiha, Helsinki

Sunnuntaina 24.9 Dylan Marmoripihan brunssilla päästään salsaamaan. Tule nauttimaan brunssipöydän antimista ja pyörähtelemään Alvar Aallon marmoripihan kattoikkunoiden alla. Olet myös tervetullut herkuttelemaan ja nauttimaan meiningistä ilman tanssimista, musiikki ja iloiset salsaajat luovat verrattoman tunnelman sunnuntaibrunssille.
Suositut helsinkiläiset lounas- ja brunssiravintoloina tutut Dylan-ravintolat saavat uuden tulokkaan aivan Helsingin keskustaan. Rautatalon historiallinen miljöö pääsee oikeuksiinsa kun skandinaavisen minimalistisesti sisustettu Dylan Marmoripiha otti valoisan atriumtilan omakseen. Designin lisäksi, vieraat voivat nauttia runsaista noutopöydistä, joista herkut lopu. Arkisin lounasbuffet täyttyy lämpimistä ruoista ja laajasta valikoimasta erilaisia salaatteja ja tapaksia, minkä lisäksi tarjolla on myös päivän keitto, tuoretta leipää ja levitteitä sekä kahvi ja tee. Lauantaisin ja sunnuntaisin pöydät katetaan koreaksi monipuolisilla brunssiherkuilla, kasvisvaihtoehtoja unohtamatta. Dylan Marmoripiha luottaa tuoreisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin, sekä tuttuihin makuihin välimerellisellä twistillä. Vaihtoehdot eivät Dylanissa taatusti lopu kesken. Dylan Marmoripiha sopii suuren ja avaran salinsa ansiosta loistavasti isommillekin seurueille ja toivottaa myös lapset lämpimästi tervetulleeksi. Dylan Marmoripihaan on helppo tulla keskeisen sijainnin ja hyvien kulkuyhteyksien avulla. Tule sinäkin kokemaan ainutlaatuinen design- että makuelämys aivan keskustassa Keskuskadulla!

Iltaisin Dylan Marmoripiha toimii tilausravintolana ja paikka sopiikin mainiosti erilaisiin yksityistilaisuuksiin häistä pikkujouluihin ja syntymäpäiviin. Tila on helposti muunneltavissa sopivaksi pienistä isoihin ryhmiin ja tarjoilut räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

54 Dylan Marmoripiha Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Seija K.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Erittäin kattava ja maukas brunssi. Viihtyisä ja tyylikäs ympäristö. Erityisen kiva ylläri oli itsepaistettavat vohvelit ja pehmiskone! Suosittelen lämpimästi kaikille, myös lapset otettu hyvin huomioon.

"Erinomainen"6/6
Klaus P.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihana, muistorikas paikka. Viimeksi 40 v. sitten nautin hawaijin ja floridan leikkeen. Nyt saimme maukkaat antimet hienossa miljöössä. Työpakkojen vastaanottotiski vähän häiritsi tunnelmaa. t. Klasu

"Erinomainen"6/6
Irene K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Perfect! Interior in Alvar Aalto building unique, furnishing carefully thought, the welcoming atmosphere by staff, peaceful and nice music as a background. The food was delicious and there were so many alternatives to choose from. Coffee very tasteful. As a bonus I would mention very aesthetic plates and coffee mugs.

"Erinomainen"6/6
Iris K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen palvelu, monipuolinen ruoka, viihtyisät tilat, keskustassa. Buffetissa laaja valikoima vihanneksia ja salaatteja. Lämminruoka vaihtoehtoja riittävästi. Riittävän iso sali, paikan saa hyvin. Vertailussa klpailukykyinen hinnoittelu suhteessa muihin.

"Upea"5/6
Monica M.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Vierailimme Dylan Marmoripihassa sunnuntain brunssilla. Ravintolan miljöö oli miellyttävä ja rauhallinen, ravintolasali ei ollut valtavan suuri ja se meidän mielestä oli ehdoton plussapuoli kun ei ollut hälinää. Palvelu oli erittäin hyvää ja brunssin valikoima laaja ja maukas.

"Upea"5/6
Markku M.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Olimme perheen kanssa lauantaibrunssilla. Sali on kaunis, avara ja tyylikäs. Mukava rauhallinen ympäristö ruokailla. Brunssin salaatit ja olivat raikkaita ja muukin tarjonta hyvää ja varsin monipuolinen. Lämmin ruoka suppeampi, munakasta ja makkaroita, maukkaita. Pääpaino salaattipuolella. Jälkiruuassa oli makeita vaihtoehtoja ja itse voi paistaa vohvelit, maistui hyvälle. Kaiken kaikkiaan mukava paikka, brunssi hyvä ja hinta-laatu - suhde kohdallaan. Lapsiystävällinen paikka.

"Upea"5/6
Sannamari K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunssilla hyvä valikoima erilaisia ruokia. Aamupalajuttuja, kuten leipää, croissanttia ja jugurttia, ja sitten ruokasampaa. Alkupaloissa esim. tapas-tyyppisiä syötäviä, suolasia mousseja ja lohta. Lämpimissä ruuissa vähemmän syötävää kasvissyöjälle, pekonin ja nakkien lisäksi paistettuja kasviksia. Ei kuitenkaan varsinaisesti haitannut, kun kaikkea muuta oli paljon. Jälkkäriksi vohveleita ja muita herkkuja, kuten macarooneja ja karkkia. Hyvä hinta-laatusuhde, tulisin uudestaan!

"Erinomainen"6/6
Miia P.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ihanan freessi buffet, oli tarpeeksi suppea, jotta laatu pysyi yllä! Kivat salaatit ja pieniä makeita herkkuja oli paljon, gluteeniton ruokavalio otettiin pyydettäessä hyvin huomioon :) Ja miljöö on aivan upea, valoisa Alvar Aallon Marmoripiha luo puitteet rauhalliselle brunssille keskellä kaupungin hälinää.

"Upea"5/6
Wille L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Hyvä, monipuolinen brunssi, josta löytyi kaikille seurueemme jäsenille sopivaa syötävää. Tilana Marmoripiha on hieno ja arvokas, mutta monelle seurueemme jäsenille huonosti löydettävissä, esim. Googlemaps kuulemma ohjasi aivan väärään paikkaan. Ainoa oikeasti häiritsevä seikka oli hermojaraastava, sunnuntaiaamun seesteisen oloiseen tilaan täysin sopimaton musiikki.

"Erinomainen"6/6
Hannamari S.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunssi oli yksi parhaista, mitä olen syönyt. Gluteenittomia vaihtoehtoja oli todella hyvin ja muutenkin kokonaisuus oli tarkkaan mietitty. Olimme syömässä kaksivuotiaan lapsemme kanssa ja mielestäni paikka oli todella lapsiystävällinen! Vahva suositus!

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (perjantai)
tammikuu 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: