Capperi – Tietoja

Oulunkyläläisen Capperin aidossa napolilaisessa kuparipäällysteisessä uunissa paistuu hetkessä herkullista pizzaa, joka kantaa raaka-aineidensa laadun ja tekemistapansa ansiosta Associazione Pizza Napoletana Gourmet -merkkiä ainoana Suomessa. Capperin noudattama Gourmet Pizza -tyyli yhdistää ylellisiä aineita vahvaan perinteeseen ja kilpailee Suomen parhaan pizzan tittelistä. Useilla raaka-aineilla on tarina, josta omistajat ovat ylpeitä ja joka on yksi ravintolan johtoajatuksista. He panostavat erinomaiseen laatuun, hyvään palveluun ja viihtyisään tunnelmaan. Koe ainutlaatuinen pizzaelämys ja tule maistamaan aitoa napolilaista pizzaa Oulunkylään Siltavoudintielle, lähiön rauhaan, kaukana keskustan hälinästä.

Capperi ei ota lounasvarauksia ma-pe, walk in only.

Aukioloajat

Suljettu tänään
maanantai
Suljettu
tiistai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
keskiviikko
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
torstai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
perjantai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
lauantai
12:00 - 21:00
sunnuntai
12:00 - 20:00

Osoite

Capperi
Siltavoudintie 9
00640 Helsinki

Normaali menu

Pizza Menu

pdf

Lisää kohteesta Capperi, Helsinki

Tarina alkaa ryhmästä ystäviä, jotka muuttivat kaikki Helsinkiin Oulunkylän lähistölle perheidensä kasvaessa. Maailmalta jäi eniten mieleen hyvä ruoka, jota ei liian paljoa alueelta löytynyt, joten perheet laittoivat voimansa yhteen ja pistivät pystyyn Capperin: Paikan, josta sai hyvää ruokaa, jota pystyisi syömään vaikka joka päivä. Eräs ryhmästä oli Miguel Angel Papaianni, Capperin Titolare, päällikkö. Italo-argentiinalainen koki tarinan ja ravintolan omakseen ja loi pizzaiolo Severino Salzanon kanssa ruokalistan, jollaista harvemmin löytää Napolin pohjoispuolelta. Lopputuloksena Helsingin Oulunkylässä Siltavoudintiellä on ravintola, joka maahantuo kaikki omat tarvikkeensa - jopa oman täysin uniikin pizzalaatikon, jossa Capperin herkullinen pizza pysyy tuoreena jopa 20 minuutin kuljetuksen ajan. Aidon napolilaisen pizzan taikina tehdään hienoimmasta italialaisesta, kylmäjauhetusta täysjyvävehnästä, jonka huomaa myös ravintoarvoista: Huippukorkea valkuaisaine- ja kuitupitoisuus tekevät pizzan pohjasta aidon napolilaisen pizzan arvoista. Herkullisen pohjan päälle laitetaan myöskin vain parasta: Tomaatteja San Marzanosta, Vesuviuksen alueelta ja Corbarasta; kolme kertaa peräkkäin maailman parhaaksi valittua Ella Mozzarellaa Campaniasta ja luonnollisesti kaikki muut tuoreet raaka-aineet. Napolilainen pizza vaatii myös muutakin kuin parhaat raaka-aineet ja sitä pidetäänkin vaativimpana versiona pizzasta. Annokset pitää valmistaa erittäin nopeasti, alle minuutissa 460-asteisessa kuparipäällysteisessä napolilaisessa erikoisuunissa. Uunin sisäpuoli on tehty sorrentolaisesta savesta, jonka erikoisuus on se, että se ei kuumene yli 500 asteen ja on itsepuhdistuva. Ennen paistamista taikina on saanut nousta 48 tuntia. Nämä pizzat kannattaa tulla kokeilemaan. Capperista löydät yli 50 asiakaspaikkaa, joten täällä onnistuvat isommatkin juhlat ja tapahtumat. Vain kivenheiton päässä Oulunkylän juna-asemasta sijaitsevaan pizzeria Capperiin voi tulla rentoutumaan ystävien, lapsien tai isovanhempien kanssa. Pöytävaraus kannattaa tehdä, sillä Capperi nauttii aikamoista suosiota pizzanrakastajien keskuudessa.

350 Capperi arvostelua

Loistava
5.1/6
350 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Sort by:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Kristiina A.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka erinomainen ja palvelu ammattitaitoista. Miellyttävää kokemus. Aion mennä sinne uudelleen. Meillä ei Pakila-Oulunkylän seudulla ei ole ollut aikoihin siistiä ruokapaikka. On hyvä että viimeinkin saimme ja selkeästi on löytänyt paikkansa. Ei kaikki halua ruokailla ns.kaljakuppiloissa.Kiitos

"Erinomainen"6/6
Tapio K.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Paikka oli siisti . Tunnelma hyvä ja niin palvelu kuin ruokakin TODELLA hyvää.Vaikka paikka oli koko ajan täynnä niin kiireen tuntua ei henkilökunnassa huomannut ja siitä iso + .Suosittelen muillekin ja varmasti tullaan itsekin uudelleen :)

"Okei"3/6
Juho T.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ei oikein taida olla minun makuuni tuo sisilialainen pizza, niin paljon nestettä pinnalla että mahdottoman vaikea syödä, valuu rasvat pitkin leukaa. Oli kyllä tosi hyvät raaka-aineet päällä, herkullinen punasipuli ja villisian makkara. Omituisen paljon väkeä oli töissä, että tiskin edessä oli koko ajan yksi tarjoilija jotenkin päivystämässä että tulisiko jotain tekemistä kohta. Siitä tuli outo olo, niin kuin olisi keskellä ravintolaa joku feissari etsimässä uhreja. Mieluummin voisi olla tiskin takana?

"Erinomainen"6/6
Mervi E.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta kiireestä huolimatta, mukava ympäristö ja vielä kaiken lisäksi samassa kylässä missä itse asun Oulunkylässä (Ogelissa). Pizzat todella hyviä, tarjoilu sujuvaa. Kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus. Tulen uudestaan ja huom. rakastan Italiaa !

"Hyvä"4/6
Joni V.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Capperi oli toki hyvä, muttei kuitenkaan tällä kertaa aivan omalla tasollaan. Parasta kun odottaa vähästäkin voi pettyä. Suosittelen kaikille, viihtyisä ravintola mahtavilla pitsoilla ja hyvällä palvelulla.

"Erinomainen"6/6
Niko M.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Erinomainen pizzaravintola, jossa tuntuu että jokaiseen yksityiskohtaan on laitettu ajatusta mukaan. Ruoka on todella hyvää, valitsemani italialainen olut kerrassaan mainio ja myynnissä olevat italialaiset limut aivan mahtavia. On onni että tällainen ravintola löytyy lähiseudulta.

"Erinomainen"6/6
XXX X.viisi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Erinomaiset pizzat, eikä täältä oikeastaan muuta saakaan. Pöytävaraus on ehdottomasti tehtävä etukäteen, turha yrittää spontaanisti. Toki vaikka pöytätilanne näyttäisi "eioota", aina voi ostaa pizzat mukaan. Palvelu toimii, on ystävällistä ja lapsetkin huomioidaan kivasti.

"Hyvä"4/6
Tanja V.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Pöytä keikkui pahasti, ja hankaloitti viiden ihmisen syömistä. Pöydän vaihtoa emme kyselleet, koska ravintola oli täysi. Toivottavasti korjataan. Ravintolan ikkunoissa ei ole minkäänlaisia kaihtimia ja aurinko paistoi suoraan silmiin, joka hiukan latisti tunnelmaa. Aurinkohan on ihana asia, mutta ei suoraan silmiin paistaessaan. Ruoka sen sijaan oli oikein hyvää :)

"Hyvä"4/6
Esko T.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli ystävällistä ja henkilökuntaa runsaasti. Istumapaikka oli kylmä. Ikkunoista huokui kylmä, vaikkei ulkona ollut edes pakkasta. Takka oli hieno lisä, mutta sen tuli oli vaatimaton. Gluteenittoman pitsan pohja oli omituinen, vaatii kehittämistä. Jäätelöt olivat houkuttelevan hyviä. Vaikka meitä oli vain viisi, niin pitsat totiin hyvin eri aikaa pöyt

"Upea"5/6
Otto K.kolme kuukautta sitten · 5 arvostelua

Ravintola oli oikein miellyttävä. Pidin kovasti sen sisustuksesta ja sijainnista. Mukavaa, että Pohjois-Helsingistäkin löytyy oikeasti hyvä pizzeria. Tilasimme seuralaiseni kanssa täysin erilaiset pizzat. Täytteitä oli kummassakin riittävästi ja ne maistuivat erinomaisilta. Henkilökunnan palvelu oli myös nopeaa ja ystävällistä. Suosittelen.

......