Dylan Kottby Espoo image 1
Dylan Kottby Espoo image 2

Dylan Kottby

Keskusta · Kansainvälinen · 
Loistava
4.8/6
12 Reviews

Dylan Kottby – Tietoja

Dylan Kottby on nuorekas lounasravintola, joka tarjoilee laadukasta lounasta joka arkipäivä ja muuttuu iltaisin ja viikonloppuisin tilausravintolaksi. Helsingin Oulunkylässä Mäkitorpantiellä sijaitseva ravintola on osa Dylanin ravintolaperhettä, joka tunnetaan nimenomaan moderneista korkeatasoista arkiruokaa tarjoavista lounas- ja aamiaisravintoloista. Dylan Kottbyn keittiön vaikutteet tulevat ympäri maailmaa ja lounaalla voikin kokea joka päivä erilaisia kiinnostavia kansainvälisiä makuja.

Aukioloajat

Suljettu tänään
tiistai
10:30 - 14:00
keskiviikko
10:30 - 14:00
torstai
10:30 - 14:00
perjantai
10:30 - 14:00
lauantai
Suljettu
sunnuntai
Suljettu
maanantai
10:30 - 14:00

Osoite

Dylan Kottby
Mäkitorpantie 3 00620
00620 Espoo
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää ravintolasta Dylan Kottby, Espoo

Maanantaista perjantaihin lounasravintolana palveleva Dylan Kottby tarjoaa maukkaita makuja arjen askareiden keskelle. Päivittäin vaihtuvalla lounaslistalla näkyy vaikutteet keittiöistä eri puolilta maailmaa. Yleensä joka päivä on tarjolla kasviskeitto sekä kala- ja liharuoka. Keittiö tarjoilee niin tuttuja kotiruokamaisia annoksia kuin astetta eksoottisempia kansainvälisiä makuja. Ravintolan tila on avara ja tunnelmaltaan moderni. Dylan Kottby sopii erinomaisesti myös lapsiperheille. Ravintola sijaitsee Oulunkylässä Mäkitorpantiellä hyvien kulkuyhteyksien varrella, kävelymatkan päässä Käpylän juna-asemalta ja monien Helsingin bussireittien varrella.

Iltaisin ja viikonloppuisin Dylan Kottbyssä onnistuvat loistavasti monenlaiset tilaisuudet niin yksityishenkilöille kuin yrityksille syntymäpäivistä häihin ja valmistujaisista pikkujouluihin. Suurehko tila muuntautuu hyvin niin pienemmille 40 hengen porukoille kuin enintään 200 henkilön tilaisuuksiin. Istumapaikkoja salissa on 150 henkilölle. Ruokatarjonta voi valintasi mukaan olla joko buffet-illallinen, pöytiin tarjoiltu illallinen, cocktailpaloja tai mitä tahansa näiden väliltä. Jokainen tilaisuus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan ja ravintolan henkilökunta auttaa tarvittaessa myös ohjelman järjestämisessä. Ravintolassa on äänentoisto ja yritystilaisuuksia varten myös erillinen neuvottelutila.

12 Dylan Kottby Arvostelua

Loistava
4.8/6
12 Reviews
Melu:Keskiarvo
Odotusaika:Ei odotusaikaa
Laatu/hinta:Edullinen
Tunnelma:Viihtyista
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Ystävällinen
"Erinomainen"6/6
Tuire P.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Monipuolinen brunssi, ja tila erittäin toimiva lasten kanssa: tilaa pöytien ympärillä myös rattaille, ja erillinen leikkitila. Henkilökunta oli pätevää ja kaikki toimi moitteettomasti. Eriryinen kiitos siitä, että koimme jopa hiukan epäsiistiä ja äänekkäänä lapsiperheenä olomme tervetulleeksi. Näin ei ole kaikissa ravintoloissa. Ehdottomasti tulen uudestaankin!

"Erinomainen"6/6
Santtu K.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvät ja riittoisat äitienpäiväbrunssit oli ja tupa oli täynnä. Harmi, että brunsseja on vain muutaman kerran vuodessa. Toivottavasti Dylan Kottby alkaisi taas tarjota brunssia myös normisunnuntaisin!!

"Upea"5/6
Mari K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Isänpäivän brunssi oli maukas ja riittoisa. Kustannustaso kohtuullinen. Tilat olivat viihtyisät mutta aika meluisat. Plussaa lasten leikkitilasta, joka on jokaisen perheen brunssin pelastus. Onnistunut valinta brunssille.

"Upea"5/6
Tarja P.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka hyvää ja monipuolista. Salaattikulhoissa olisi saanut olla ottimet joka kulhossa molemmin puolin pöytää. Hyvä, väljä sali, johon mahtuu myös lastenvaunuilla. Rento tunnelma, hyvä lapsiperheille.

"Hyvä"4/6
Kalle M.10 kuukautta sitten · 2 arvostelua

Äitienpäiväbrunssilla olimme syömässä. Iso tilava neliön muotoinen sali, jossa ruuat olivat sijoitettu toiseen päähän saataville. Kaksi linjastoa mistä pystyi nappaamaan useita salaattivaihtoehtoja ja muutamaa lämmintä ruokaa, myös kasvisvaihtoehto. Jälkiruokapöytä notkui herkuista. Mietittiin, että lapsiystävällisyyttä voisi viedä vielä eteenpäin muuttamalla toisen kabinetin leikkihuoneeksi.

"Hyvä"4/6
Ulpu M.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Isänpäiväbrunssi oli ihan maukas ja runsas; ruuat olisi voinut ryhmitellä paremmin eri pöydille (esim. rahka salaattien ym. alkupalojen joukossa oli vähän erikoista ja leivät olisi voineet olla erikseen jälkiruuista) ja linjastoja olla useampi, niin olisi syntynyt vähemmän jonoja. Miljöö oli vähän laitosruokalamainen.

"Upea"5/6
Heli K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunssilla runsas ja ruokaisa salaattibuffa ja ihan OK pääruoka. Kovin moni ruoista ei lasten mieleen, paitsi tietenkin jälkiruokabuffa, runsas sekin. Aiempien vuosien tungosta ei tällä kertaa koettu.

"Hyvä"4/6
Maija E.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Mukava miljöö. Varsinkin lapsiperheille varsin mainio paikka. Ruoka oli hyvää ja valikoima monipuolinen. Erillinen leikkihuone plussaa, vanhemmatkin saavat syödä rauhassa. Aikuisille pareille liiaksi hulinaa. Ja paikka aikuiselle parille ehkä vähän liian aukea.

"Upea"5/6
Susanna O.vuosi sitten · 1 arvostelu

Mukava ravintola, erittäin hyvää ruokaa. Aika täyttä joutui jonottelemaan, mutta kaikenkaikkiaan erittäin hyvä palvelu ja hyvä ruoka, mukava ja rento tunnelma. Tulemme kyllä toistekin :)

"Upea"5/6
Kristina L.10 kuukautta sitten · 2 arvostelua

Hyvä ja monipuolinen ruoka myös allergiat huomioitu. Kohtuuhintaan äitienpäivänä myös kivasti porukkaa.miljöö ei ehkä paras mahdollinen mutta sijainti hyvä ja parkkipaikkoja hyvin lähellä saatavissa. Suosittelen

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (tiistai)
maaliskuu 2018
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: