Quandoo
(FI) Suomi
5.0 /6 Loistava 4 arvostelua

Dylan Kottby

Keskusta Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Dylan Kottby

Dylan Kottby on nuorekas lounasravintola, joka tarjoilee laadukasta lounasta joka arkipäivä ja muuttuu iltaisin ja viikonloppuisin tilausravintolaksi. Helsingin Oulunkylässä Mäkitorpantiellä sijaitseva ravintola on osa Dylanin ravintolaperhettä, joka tunnetaan nimenomaan moderneista korkeatasoista arkiruokaa tarjoavista lounas- ja aamiaisravintoloista. Dylan Kottbyn keittiön vaikutteet tulevat ympäri maailmaa ja lounaalla voikin kokea joka päivä erilaisia kiinnostavia kansainvälisiä makuja.

Aukioloajat

  • Maanantai 10:30 - 14:00
  • Tiistai 10:30 - 14:00
  • Keskiviikko 10:30 - 14:00
  • Torstai 10:30 - 14:00
  • Perjantai 10:30 - 14:00
  • Lauantai Suljettu
  • Sunnutai Suljettu
Dylan Kottby, Mäkitorpantie 3 00620, 00620 Helsinki

Filosofia

Maanantaista perjantaihin lounasravintolana palveleva Dylan Kottby tarjoaa maukkaita makuja arjen askareiden keskelle. Päivittäin vaihtuvalla lounaslistalla näkyy vaikutteet keittiöistä eri puolilta maailmaa. Yleensä joka päivä on tarjolla kasviskeitto sekä kala- ja liharuoka. Keittiö tarjoilee niin tuttuja kotiruokamaisia annoksia kuin astetta eksoottisempia kansainvälisiä makuja. Ravintolan tila on avara ja tunnelmaltaan moderni. Dylan Kottby sopii erinomaisesti myös lapsiperheille. Ravintola sijaitsee Oulunkylässä Mäkitorpantiellä hyvien kulkuyhteyksien varrella, kävelymatkan päässä Käpylän juna-asemalta ja monien Helsingin bussireittien varrella.

Iltaisin ja viikonloppuisin Dylan Kottbyssä onnistuvat loistavasti monenlaiset tilaisuudet niin yksityishenkilöille kuin yrityksille syntymäpäivistä häihin ja valmistujaisista pikkujouluihin. Suurehko tila muuntautuu hyvin niin pienemmille 40 hengen porukoille kuin enintään 200 henkilön tilaisuuksiin. Istumapaikkoja salissa on 150 henkilölle. Ruokatarjonta voi valintasi mukaan olla joko buffet-illallinen, pöytiin tarjoiltu illallinen, cocktailpaloja tai mitä tahansa näiden väliltä. Jokainen tilaisuus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan ja ravintolan henkilökunta auttaa tarvittaessa myös ohjelman järjestämisessä. Ravintolassa on äänentoisto ja yritystilaisuuksia varten myös erillinen neuvottelutila.

4 arvostelua

5.0 /6 Loistava 4 arvostelua
Odotusaika: ei odotusaikaa
Ruoka: taivaallinen
Melu: hiljainen
Laatu/Hinta: sopuhintainen
Palvelu: ystävällinen
Tunnelma: viityistä
1 6
2 5
1 4
0 3
0 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
15.05.2017 07:49

Hyvät ja riittoisat äitienpäiväbrunssit oli ja tupa oli täynnä. Harmi, että brunsseja on vain muutaman kerran vuodessa. Toivottavasti Dylan Kottby alkaisi taas tarjota brunssia myös normisunnuntaisin!!

2 arvostelua tähän mennessä 4
15.05.2017 09:35

Äitienpäiväbrunssilla olimme syömässä. Iso tilava neliön muotoinen sali, jossa ruuat olivat sijoitettu toiseen päähän saataville. Kaksi linjastoa mistä pystyi nappaamaan useita salaattivaihtoehtoja ja muutamaa lämmintä ruokaa, myös kasvisvaihtoehto. Jälkiruokapöytä notkui herkuista. Mietittiin, että lapsiystävällisyyttä voisi viedä vielä eteenpäin muuttamalla toisen kabinetin leikkihuoneeksi.

1 arvostelu tähän mennessä 5
15.05.2017 08:50

Hyvä ja monipuolinen ruoka myös allergiat huomioitu. Kohtuuhintaan äitienpäivänä myös kivasti porukkaa.miljöö ei ehkä paras mahdollinen mutta sijainti hyvä ja parkkipaikkoja hyvin lähellä saatavissa. Suosittelen

1 arvostelu tähän mennessä 5
14.11.2016 19:17

Mukava ravintola, erittäin hyvää ruokaa. Aika täyttä joutui jonottelemaan, mutta kaikenkaikkiaan erittäin hyvä palvelu ja hyvä ruoka, mukava ja rento tunnelma. Tulemme kyllä toistekin :)