Dylan Kottby Espoo image 1
Dylan Kottby Espoo image 2

Dylan Kottby

Loistava
4.8/6
19 arvostelua

Dylan Kottby – Tietoja

Dylan Kottby on nuorekas lounasravintola, joka tarjoilee laadukasta lounasta joka arkipäivä ja muuttuu iltaisin ja viikonloppuisin tilausravintolaksi. Helsingin Oulunkylässä Mäkitorpantiellä sijaitseva ravintola on osa Dylanin ravintolaperhettä, joka tunnetaan nimenomaan moderneista korkeatasoista arkiruokaa tarjoavista lounas- ja aamiaisravintoloista. Dylan Kottbyn keittiön vaikutteet tulevat ympäri maailmaa ja lounaalla voikin kokea joka päivä erilaisia kiinnostavia kansainvälisiä makuja.

Aukioloajat

Suljettu tänään
tiistai
10:30 - 14:00
keskiviikko
10:30 - 14:00
torstai
10:30 - 14:00
perjantai
10:30 - 14:00
lauantai
Suljettu
sunnuntai
Suljettu
maanantai
10:30 - 14:00

Osoite

Dylan Kottby
Mäkitorpantie 3 00620
00620 Espoo
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Dylan Kottby, Espoo

Maanantaista perjantaihin lounasravintolana palveleva Dylan Kottby tarjoaa maukkaita makuja arjen askareiden keskelle. Päivittäin vaihtuvalla lounaslistalla näkyy vaikutteet keittiöistä eri puolilta maailmaa. Yleensä joka päivä on tarjolla kasviskeitto sekä kala- ja liharuoka. Keittiö tarjoilee niin tuttuja kotiruokamaisia annoksia kuin astetta eksoottisempia kansainvälisiä makuja. Ravintolan tila on avara ja tunnelmaltaan moderni. Dylan Kottby sopii erinomaisesti myös lapsiperheille. Ravintola sijaitsee Oulunkylässä Mäkitorpantiellä hyvien kulkuyhteyksien varrella, kävelymatkan päässä Käpylän juna-asemalta ja monien Helsingin bussireittien varrella.

Iltaisin ja viikonloppuisin Dylan Kottbyssä onnistuvat loistavasti monenlaiset tilaisuudet niin yksityishenkilöille kuin yrityksille syntymäpäivistä häihin ja valmistujaisista pikkujouluihin. Suurehko tila muuntautuu hyvin niin pienemmille 40 hengen porukoille kuin enintään 200 henkilön tilaisuuksiin. Istumapaikkoja salissa on 150 henkilölle. Ruokatarjonta voi valintasi mukaan olla joko buffet-illallinen, pöytiin tarjoiltu illallinen, cocktailpaloja tai mitä tahansa näiden väliltä. Jokainen tilaisuus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan ja ravintolan henkilökunta auttaa tarvittaessa myös ohjelman järjestämisessä. Ravintolassa on äänentoisto ja yritystilaisuuksia varten myös erillinen neuvottelutila.

19 Dylan Kottby arvostelua

Loistava
4.8/6
19 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Tarja P.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Ihan mukava. Jokaisessa salaattikulhossa oli omat salaatinottimet, kun viime isänpäivänä huomautin tästä puutteena. Runsas noutopöytä, murea liha, hyvä vanhanajan oikea sokerikakkupohjatäytekakku. Lasten leikkihuone hyvä olemassa, siisti vessa. Helppo tulla perheen ja vaikka lastenvaunujen kanssa. Rento. Ruusut pöydissä juhlistivat äitienpäivää. Saimme hyvän pöydän noutopöydän läheltä. Miellyttävä, rento kokemus. Tarja Pirinen

"Erinomainen"6/6
Susanna S.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Ihana ja monipuolinen ja kasvissyöjillekin sopiva ruoka (vähän suolainen omaan makuun mutta muuten täydellinen). Jälkkäri vaihtoehdot moneen makuun sopivat. Paras mustikkapiirakka! Paikkana tilava, valoisa ja lapsiystävällinen.

"Erinomainen"6/6
Tanja V.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Todella maukkaat ruuat oli vappubrunssilla ja ne maistuivat myös perheen pienimmille. Henkilökunta on aina yhtä aurinkoista ja iloista, heillä on palveluasenne kohdallaan. Täällä on ilo vierailla.

"Erinomainen"6/6
Tuire P.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Monipuolinen brunssi, ja tila erittäin toimiva lasten kanssa: tilaa pöytien ympärillä myös rattaille, ja erillinen leikkitila. Henkilökunta oli pätevää ja kaikki toimi moitteettomasti. Eriryinen kiitos siitä, että koimme jopa hiukan epäsiistiä ja äänekkäänä lapsiperheenä olomme tervetulleeksi. Näin ei ole kaikissa ravintoloissa. Ehdottomasti tulen uudestaankin!

"Erinomainen"6/6
Santtu K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvät ja riittoisat äitienpäiväbrunssit oli ja tupa oli täynnä. Harmi, että brunsseja on vain muutaman kerran vuodessa. Toivottavasti Dylan Kottby alkaisi taas tarjota brunssia myös normisunnuntaisin!!

"Hyvä"4/6
Ulpu M.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Isänpäiväbrunssi oli ihan maukas ja runsas; ruuat olisi voinut ryhmitellä paremmin eri pöydille (esim. rahka salaattien ym. alkupalojen joukossa oli vähän erikoista ja leivät olisi voineet olla erikseen jälkiruuista) ja linjastoja olla useampi, niin olisi syntynyt vähemmän jonoja. Miljöö oli vähän laitosruokalamainen.

"Hyvä"4/6
Kalle M.vuosi sitten · 2 arvostelua

Äitienpäiväbrunssilla olimme syömässä. Iso tilava neliön muotoinen sali, jossa ruuat olivat sijoitettu toiseen päähän saataville. Kaksi linjastoa mistä pystyi nappaamaan useita salaattivaihtoehtoja ja muutamaa lämmintä ruokaa, myös kasvisvaihtoehto. Jälkiruokapöytä notkui herkuista. Mietittiin, että lapsiystävällisyyttä voisi viedä vielä eteenpäin muuttamalla toisen kabinetin leikkihuoneeksi.

"Okei"3/6
Nina V.17 päivää sitten · 2 arvostelua

Pöydässä ei ollut etukäteen pyytämääni syöttötuolia, löytyi kyllä pyydettäessä. Ruoka oli suolaista, mutta hyvää. Se mikä ihmetytti oli, että vappubrunssia markkinoitiin munkeilla ja simalla, jotka kumpikin olivat ala-arvoisen huonoja.. Lisäkommenttina mainittakoon, että lasten leikkipaikka oli tullessa hirveässä kunnossa, vaati kunnon siivouksen ennen kuin sinne edes mahtui.

"Upea"5/6
Petri S.18 päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä vappu brunssi. Salaatteja oli paljon erilaisia jokaisen makuun, yllätti positiivisesti chili kana salaatti. Jälkiruoka pöytä oli vappu henkeen varsin hyvin suunniteltu. Kahvi oli myös maukasta.

"Upea"5/6
Heli K.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunssilla runsas ja ruokaisa salaattibuffa ja ihan OK pääruoka. Kovin moni ruoista ei lasten mieleen, paitsi tietenkin jälkiruokabuffa, runsas sekin. Aiempien vuosien tungosta ei tällä kertaa koettu.

2 henkilöä
Ravintolassa ei ole tilaa.
Tänään (tiistai)
toukokuu 2018
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: