Dylan Kottby

Loistava
4.8/6
20 arvostelua
Dylan Kottby Espoo image 1
Dylan Kottby Espoo image 2
Dylan Kottby Espoo image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Dylan Kottby – Tietoja

Dylan Kottby on nuorekas lounasravintola, joka tarjoilee laadukasta lounasta joka arkipäivä ja muuttuu iltaisin ja viikonloppuisin tilausravintolaksi. Helsingin Oulunkylässä Mäkitorpantiellä sijaitseva ravintola on osa Dylanin ravintolaperhettä, joka tunnetaan nimenomaan moderneista korkeatasoista arkiruokaa tarjoavista lounas- ja aamiaisravintoloista. Dylan Kottbyn keittiön vaikutteet tulevat ympäri maailmaa ja lounaalla voikin kokea joka päivä erilaisia kiinnostavia kansainvälisiä makuja.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Tuesday
10:30 - 14:00
Wednesday
10:30 - 14:00
Thursday
10:30 - 14:00
Friday
10:30 - 14:00
Saturday
Suljettu
Sunday
Suljettu
Monday
10:30 - 14:00

Osoite

Dylan Kottby
Mäkitorpantie 3 00620
00620 Espoo

Suosituksia ruokalistalta

5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lounas

Lämmin buffet

10,90 €

Keitto ja salaatti

9,80 €

Salaatti

9,60 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Dylan Kottby, Espoo

Maanantaista perjantaihin lounasravintolana palveleva Dylan Kottby tarjoaa maukkaita makuja arjen askareiden keskelle. Päivittäin vaihtuvalla lounaslistalla näkyy vaikutteet keittiöistä eri puolilta maailmaa. Yleensä joka päivä on tarjolla kasviskeitto sekä kala- ja liharuoka. Keittiö tarjoilee niin tuttuja kotiruokamaisia annoksia kuin astetta eksoottisempia kansainvälisiä makuja. Ravintolan tila on avara ja tunnelmaltaan moderni. Dylan Kottby sopii erinomaisesti myös lapsiperheille. Ravintola sijaitsee Oulunkylässä Mäkitorpantiellä hyvien kulkuyhteyksien varrella, kävelymatkan päässä Käpylän juna-asemalta ja monien Helsingin bussireittien varrella.

Iltaisin ja viikonloppuisin Dylan Kottbyssä onnistuvat loistavasti monenlaiset tilaisuudet niin yksityishenkilöille kuin yrityksille syntymäpäivistä häihin ja valmistujaisista pikkujouluihin. Suurehko tila muuntautuu hyvin niin pienemmille 40 hengen porukoille kuin enintään 200 henkilön tilaisuuksiin. Istumapaikkoja salissa on 150 henkilölle. Ruokatarjonta voi valintasi mukaan olla joko buffet-illallinen, pöytiin tarjoiltu illallinen, cocktailpaloja tai mitä tahansa näiden väliltä. Jokainen tilaisuus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan ja ravintolan henkilökunta auttaa tarvittaessa myös ohjelman järjestämisessä. Ravintolassa on äänentoisto ja yritystilaisuuksia varten myös erillinen neuvottelutila.

20 Dylan Kottby arvostelua

Loistava
4.8/6
20 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
"Erinomainen"
6/6
Olli-Pekka N.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvin organisoitu ja toimiva isänpäivän Buffa. Ruoka oli hyvää aikuiseen ja lasten makuun. Meille ensimmäinen kerta Käpylän toimipisteessä, hyvin toimii ja tarjonta taattua Dylan laatua. Kiitos paljon!

"Erinomainen"
6/6
Tarja P.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihan mukava. Jokaisessa salaattikulhossa oli omat salaatinottimet, kun viime isänpäivänä huomautin tästä puutteena. Runsas noutopöytä, murea liha, hyvä vanhanajan oikea sokerikakkupohjatäytekakku. Lasten leikkihuone hyvä olemassa, siisti vessa. Helppo tulla perheen ja vaikka lastenvaunujen kanssa. Rento. Ruusut pöydissä juhlistivat äitienpäivää. Saimme hyvän pöydän noutopöydän läheltä. Miellyttävä, rento kokemus. Tarja Pirinen

"Erinomainen"
6/6
Susanna S.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihana ja monipuolinen ja kasvissyöjillekin sopiva ruoka (vähän suolainen omaan makuun mutta muuten täydellinen). Jälkkäri vaihtoehdot moneen makuun sopivat. Paras mustikkapiirakka! Paikkana tilava, valoisa ja lapsiystävällinen.