Ravintolat
Uusimaa
Espoo
Keskusta
Dylan Kottby
Dylan Kottby Arvostelut

Arvostelut: Dylan Kottby

Loistava
4.8/6
20 arvostelua
Dylan Kottby Espoo image 1
Dylan Kottby Espoo image 2
Dylan Kottby Espoo image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

20 Dylan Kottby arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Dylan Kottby annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
20 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Olli-Pekka N.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvin organisoitu ja toimiva isänpäivän Buffa. Ruoka oli hyvää aikuiseen ja lasten makuun. Meille ensimmäinen kerta Käpylän toimipisteessä, hyvin toimii ja tarjonta taattua Dylan laatua. Kiitos paljon!

"Erinomainen"
6/6
Tarja P.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihan mukava. Jokaisessa salaattikulhossa oli omat salaatinottimet, kun viime isänpäivänä huomautin tästä puutteena. Runsas noutopöytä, murea liha, hyvä vanhanajan oikea sokerikakkupohjatäytekakku. Lasten leikkihuone hyvä olemassa, siisti vessa. Helppo tulla perheen ja vaikka lastenvaunujen kanssa. Rento. Ruusut pöydissä juhlistivat äitienpäivää. Saimme hyvän pöydän noutopöydän läheltä. Miellyttävä, rento kokemus. Tarja Pirinen

"Erinomainen"
6/6
Susanna S.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihana ja monipuolinen ja kasvissyöjillekin sopiva ruoka (vähän suolainen omaan makuun mutta muuten täydellinen). Jälkkäri vaihtoehdot moneen makuun sopivat. Paras mustikkapiirakka! Paikkana tilava, valoisa ja lapsiystävällinen.

"Erinomainen"
6/6
Tanja V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Todella maukkaat ruuat oli vappubrunssilla ja ne maistuivat myös perheen pienimmille. Henkilökunta on aina yhtä aurinkoista ja iloista, heillä on palveluasenne kohdallaan. Täällä on ilo vierailla.

"Erinomainen"
6/6
Santtu K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvät ja riittoisat äitienpäiväbrunssit oli ja tupa oli täynnä. Harmi, että brunsseja on vain muutaman kerran vuodessa. Toivottavasti Dylan Kottby alkaisi taas tarjota brunssia myös normisunnuntaisin!!

"Erinomainen"
6/6
Tuire P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Monipuolinen brunssi, ja tila erittäin toimiva lasten kanssa: tilaa pöytien ympärillä myös rattaille, ja erillinen leikkitila. Henkilökunta oli pätevää ja kaikki toimi moitteettomasti. Eriryinen kiitos siitä, että koimme jopa hiukan epäsiistiä ja äänekkäänä lapsiperheenä olomme tervetulleeksi. Näin ei ole kaikissa ravintoloissa. Ehdottomasti tulen uudestaankin!

"Hyvä"
4/6
Kalle M.vuosi sitten · 2 arvostelua

Äitienpäiväbrunssilla olimme syömässä. Iso tilava neliön muotoinen sali, jossa ruuat olivat sijoitettu toiseen päähän saataville. Kaksi linjastoa mistä pystyi nappaamaan useita salaattivaihtoehtoja ja muutamaa lämmintä ruokaa, myös kasvisvaihtoehto. Jälkiruokapöytä notkui herkuista. Mietittiin, että lapsiystävällisyyttä voisi viedä vielä eteenpäin muuttamalla toisen kabinetin leikkihuoneeksi.

"Hyvä"
4/6
Ulpu M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Isänpäiväbrunssi oli ihan maukas ja runsas; ruuat olisi voinut ryhmitellä paremmin eri pöydille (esim. rahka salaattien ym. alkupalojen joukossa oli vähän erikoista ja leivät olisi voineet olla erikseen jälkiruuista) ja linjastoja olla useampi, niin olisi syntynyt vähemmän jonoja. Miljöö oli vähän laitosruokalamainen.

"Okei"
3/6
Nina V.vuosi sitten · 2 arvostelua

Pöydässä ei ollut etukäteen pyytämääni syöttötuolia, löytyi kyllä pyydettäessä. Ruoka oli suolaista, mutta hyvää. Se mikä ihmetytti oli, että vappubrunssia markkinoitiin munkeilla ja simalla, jotka kumpikin olivat ala-arvoisen huonoja.. Lisäkommenttina mainittakoon, että lasten leikkipaikka oli tullessa hirveässä kunnossa, vaati kunnon siivouksen ennen kuin sinne edes mahtui.

"Upea"
5/6
Heli K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Brunssilla runsas ja ruokaisa salaattibuffa ja ihan OK pääruoka. Kovin moni ruoista ei lasten mieleen, paitsi tietenkin jälkiruokabuffa, runsas sekin. Aiempien vuosien tungosta ei tällä kertaa koettu.