Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Helsinki
Oulunkylä
Dylan Kottby
Dylan Kottby Reviews

Dylan Kottby

International, Fusion, European

Dishes priced around10€

Photo of restaurant Dylan Kottby in Oulunkylä, Helsinki

Fast and free booking for:

Reviews of Dylan Kottby (32)

Read what people think about Dylan Kottby. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Dylan Kottby before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Dylan Kottby and book a table with confidence!

4.6/6

32 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
68
59
410
34
21
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Heikki L.7 hours ago · 1 review

Hyvää ruokaa ja rento ilmapiiri eli tulemme varmasti uudestaan !

"Average"
3/6
Viliina E.4 years ago · 1 review

Tulimme isänpäiväbrunssin toiseen kattaukseen. Ravintola oli sotkuinen ja lämmin ruoka seisonutta. Verrattuna edellisiin Dylan -kokemuksiin tämä oli pettymys.

"Good"
4/6
Kati V.5 years ago · 1 review

Salaatti/alkupalapöytä oli runsas ja hyvä. Pääruoka ei ollut niinkään. Jälkiruokapöytä oli myös runsas. Appelsiinimehu oli alussa hyvää ja makeaa, jonkin aikaa seistyään jäät olivat varmaan sulaneet ja tehneet mehusta mautonta.

"Not good "
2/6
Janne L.5 years ago · 1 review

Neljän hengen brunssi (2 aikuista + 2 lasta) maksoi yhteensä 92,60 euroa. Aiemmin Dylaneissa on ollut lapsiperheille kohtuullinen hintataso, mutta viimeaikaiset korotukset ovat tehneet hinnoista aivan liian kovat laatuun verattuna. Näillä hinnoilla en enää tule toiste, ja haluan varoittaa muita lapsiperheitä ettei heidänkään kannata.

"Good"
4/6
Kaisa B.5 years ago · 1 review

Maukasta ruokaa. Kaikille jotakin. Äitienpäivä täytti salin kokonaan. Namskis. Suosittelen!

"Average"
3/6
Anna S.5 years ago · 3 reviews

Ihan kiva, mutta ruoka ei ollut yhtä hyvää kuin Dylan Marmoripihassa. Lapsia harmitti, kun karkkikulhossa lähes pelkästään salmiakkeja.

"Excellent"
6/6
Hanna T.5 years ago · 2 reviews

Hyvä äitienpäiväbrunssi, kattavasti kaikille jotain. Hyvä sijainti, joustava palvelu :)

"Very good"
5/6
Mikko K.5 years ago · 1 review

Erittäin hyvä äitienpäiväbrunssi:) Voin suositella. Monipuolinen kuten aina. Ja jälkiruokavalikoima viimesen päälle.

"Good"
4/6
Helena K.5 years ago · 1 review

Olisi ollut parempi jos kaikki ruoat olisi ollut samat molemmilla puolella linjastoa, nyt joutui koukkimaan laarien yli toiselle puolelle. Oli myös hankalaa kun tarjotinta ei voinut laskea leipäpisteellä mihinkään tyhjälle tasolle. Mutta ruokatarjonta muuten hyvä ja monipuolinen.

"Very good"
5/6
Toni P.5 years ago · 2 reviews

Kehittämisehdotus erikoispäiviin: Maksu ja vastaanotto oli tällä kertaa sama prosessi eli pöytänumeroa ei tiennyt ennakkovarauksesta huolimatta. Tämä tarkoitti sitä, että seurue ei voinut asettua pöytään (ulkovaatteet, lapset) ennen kuin oli jonotettu ja maksettu.

"Good"
4/6
Taru K.5 years ago · 3 reviews

Monipuolinen brunssi. Jälkkärit vähän pettymys, tylsiä. Muuten kaikki oli herkullista.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Erittäin hyvin organisoitu ja toimiva isänpäivän Buffa. Ruoka oli hyvää aikuiseen ja lasten makuun. Meille ensimmäinen kerta Käpylän toimipisteessä, hyvin toimii ja tarjonta taattua Dylan laatua. Kiitos paljon!

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Kiva perheravintola, tänne kannattaa tulla, jos haluaa brunssia perheen pienimpien kanssa!

"Good"
4/6
Mikko S.6 years ago · 1 review

Äitienpäivä brunssin kokonaisuus ok, vain vanhassa öljyssä paistetut munkit jotka tästä syystä maistuivat perunalle laskivat pisteitä kokonaisuudesta. Arkilounaat eivät pääse tälle tasolle, ovat huomattavasti vaatimattomampia.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Ihan mukava. Jokaisessa salaattikulhossa oli omat salaatinottimet, kun viime isänpäivänä huomautin tästä puutteena. Runsas noutopöytä, murea liha, hyvä vanhanajan oikea sokerikakkupohjatäytekakku. Lasten leikkihuone hyvä olemassa, siisti vessa. Helppo tulla perheen ja vaikka lastenvaunujen kanssa. Rento. Ruusut pöydissä juhlistivat äitienpäivää. Saimme hyvän pöydän noutopöydän läheltä. Miellyttävä, rento kokemus. Tarja Pirinen

"Excellent"
6/6
Susanna S.6 years ago · 2 reviews

Ihana ja monipuolinen ja kasvissyöjillekin sopiva ruoka (vähän suolainen omaan makuun mutta muuten täydellinen). Jälkkäri vaihtoehdot moneen makuun sopivat. Paras mustikkapiirakka! Paikkana tilava, valoisa ja lapsiystävällinen.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Todella maukkaat ruuat oli vappubrunssilla ja ne maistuivat myös perheen pienimmille. Henkilökunta on aina yhtä aurinkoista ja iloista, heillä on palveluasenne kohdallaan. Täällä on ilo vierailla.

"Average"
3/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Pöydässä ei ollut etukäteen pyytämääni syöttötuolia, löytyi kyllä pyydettäessä. Ruoka oli suolaista, mutta hyvää. Se mikä ihmetytti oli, että vappubrunssia markkinoitiin munkeilla ja simalla, jotka kumpikin olivat ala-arvoisen huonoja.. Lisäkommenttina mainittakoon, että lasten leikkipaikka oli tullessa hirveässä kunnossa, vaati kunnon siivouksen ennen kuin sinne edes mahtui.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Erittäin hyvä vappu brunssi. Salaatteja oli paljon erilaisia jokaisen makuun, yllätti positiivisesti chili kana salaatti. Jälkiruoka pöytä oli vappu henkeen varsin hyvin suunniteltu. Kahvi oli myös maukasta.

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Ruoka oli ihan ok. Suht monipuolisesti jokaiselle jotakin. Kivasti myös kasvisruokailijalle syötävää. Paikka todella ruokalamainen ja kolkko. Ei kovinkaan viihtyisä. Tosin tilaa oli, ei tarvinnut istua kylki kyljessä siitä plussaa.

"Average"
3/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Isänpäivän brunssi oli alimiehitetty. Myös monet ruuat olivat loppuneet kesken tai niitä ei ollut lisätty tarjoiluastioihin. Ruoka itsessään hyvää mutta muutama muu lämmin vaihtoehto ei olisi ollut pahitteeksi.

"Very good"
5/6
Mari K.6 years ago · 1 review

Isänpäivän brunssi oli maukas ja riittoisa. Kustannustaso kohtuullinen. Tilat olivat viihtyisät mutta aika meluisat. Plussaa lasten leikkitilasta, joka on jokaisen perheen brunssin pelastus. Onnistunut valinta brunssille.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Ruoka hyvää ja monipuolista. Salaattikulhoissa olisi saanut olla ottimet joka kulhossa molemmin puolin pöytää. Hyvä, väljä sali, johon mahtuu myös lastenvaunuilla. Rento tunnelma, hyvä lapsiperheille.

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Isänpäiväbrunssi oli ihan maukas ja runsas; ruuat olisi voinut ryhmitellä paremmin eri pöydille (esim. rahka salaattien ym. alkupalojen joukossa oli vähän erikoista ja leivät olisi voineet olla erikseen jälkiruuista) ja linjastoja olla useampi, niin olisi syntynyt vähemmän jonoja. Miljöö oli vähän laitosruokalamainen.

"Very good"
5/6
Tauno Ä.6 years ago · 27 reviews

Mukava tunnelma. Päivän viimeinen kattaus, joten buffetissa oli pieniä puutteita, joita täydennettiin kiitettävästi. Salaattivalikoima aiempaa pienempi. Ystävällinen ja iloinen henkilökunta. Lapsiystävällistä meininkiä. Monipuolinen jälkiruokavalikoima. Kiitos.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Monipuolinen brunssi, ja tila erittäin toimiva lasten kanssa: tilaa pöytien ympärillä myös rattaille, ja erillinen leikkitila. Henkilökunta oli pätevää ja kaikki toimi moitteettomasti. Eriryinen kiitos siitä, että koimme jopa hiukan epäsiistiä ja äänekkäänä lapsiperheenä olomme tervetulleeksi. Näin ei ole kaikissa ravintoloissa. Ehdottomasti tulen uudestaankin!

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Mukava miljöö. Varsinkin lapsiperheille varsin mainio paikka. Ruoka oli hyvää ja valikoima monipuolinen. Erillinen leikkihuone plussaa, vanhemmatkin saavat syödä rauhassa. Aikuisille pareille liiaksi hulinaa. Ja paikka aikuiselle parille ehkä vähän liian aukea.

"Very good"
5/6
Heli K.6 years ago · 2 reviews

Brunssilla runsas ja ruokaisa salaattibuffa ja ihan OK pääruoka. Kovin moni ruoista ei lasten mieleen, paitsi tietenkin jälkiruokabuffa, runsas sekin. Aiempien vuosien tungosta ei tällä kertaa koettu.

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Äitienpäiväbrunssilla olimme syömässä. Iso tilava neliön muotoinen sali, jossa ruuat olivat sijoitettu toiseen päähän saataville. Kaksi linjastoa mistä pystyi nappaamaan useita salaattivaihtoehtoja ja muutamaa lämmintä ruokaa, myös kasvisvaihtoehto. Jälkiruokapöytä notkui herkuista. Mietittiin, että lapsiystävällisyyttä voisi viedä vielä eteenpäin muuttamalla toisen kabinetin leikkihuoneeksi.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Hyvä ja monipuolinen ruoka myös allergiat huomioitu. Kohtuuhintaan äitienpäivänä myös kivasti porukkaa.miljöö ei ehkä paras mahdollinen mutta sijainti hyvä ja parkkipaikkoja hyvin lähellä saatavissa. Suosittelen

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Hyvät ja riittoisat äitienpäiväbrunssit oli ja tupa oli täynnä. Harmi, että brunsseja on vain muutaman kerran vuodessa. Toivottavasti Dylan Kottby alkaisi taas tarjota brunssia myös normisunnuntaisin!!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Mukava ravintola, erittäin hyvää ruokaa. Aika täyttä joutui jonottelemaan, mutta kaikenkaikkiaan erittäin hyvä palvelu ja hyvä ruoka, mukava ja rento tunnelma. Tulemme kyllä toistekin :)