Quandoo
(FI) Suomi
6.0 /6 Mahtava 3 arvostelua

Capperi

Oulunkylä Italialainen, Pizza €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Capperi

Oulunkyläläisen Capperin aidossa napolilaisessa kuparipäällysteisessä uunissa paistuu hetkessä herkullista pizzaa, joka kantaa raaka-aineidensa laadun ja tekemistapansa ansiosta Associazione Pizza Napoletana Gourmet -merkkiä ainoana Suomessa.

Capperin noudattama Gourmet Pizza -tyyli yhdistää ylellisiä aineita vahvaan perinteeseen ja kilpailee Suomen parhaan pizzan tittelistä. Useilla raaka-aineilla on tarina, josta omistajat ovat ylpeitä ja joka on yksi ravintolan johtoajatuksista. He panostavat erinomaiseen laatuun, hyvään palveluun ja viihtyisään tunnelmaan.

Koe ainutlaatuinen pizzaelämys ja tule maistamaan aitoa napolilaista pizzaa Oulunkylään Siltavoudintielle, lähiön rauhaan, kaukana keskustan hälinästä.

Capperi ei ota lounasvarauksia ma-la, walk in only.

Aukioloajat

  • Maanantai Suljettu
  • Tiistai 11:00 - 13:30, 16:00 - 20:00
  • Keskiviikko 11:00 - 13:30, 16:00 - 20:00
  • Torstai 11:00 - 13:30, 16:00 - 20:00
  • Perjantai 11:00 - 13:30, 16:00 - 21:00
  • Lauantai 12:00 - 21:00
  • Sunnutai 12:00 - 20:00
Capperi, Siltavoudintie 9, 00640 Helsinki

Filosofia

Tarina alkaa ryhmästä ystäviä, jotka muuttivat kaikki Helsinkiin Oulunkylän lähistölle perheidensä kasvaessa. Maailmalta jäi eniten mieleen hyvä ruoka, jota ei liian paljoa alueelta löytynyt, joten perheet laittoivat voimansa yhteen ja pistivät pystyyn Capperin: Paikan, josta sai hyvää ruokaa, jota pystyisi syömään vaikka joka päivä.

Eräs ryhmästä oli Miguel Angel Papaianni, Capperin Titolare, päällikkö. Italo-argentiinalainen koki tarinan ja ravintolan omakseen ja loi pizzaiolo Severino Salzanon kanssa ruokalistan, jollaista harvemmin löytää Napolin pohjoispuolelta.

Lopputuloksena Helsingin Oulunkylässä Siltavoudintiellä on ravintola, joka maahantuo kaikki omat tarvikkeensa - jopa oman täysin uniikin pizzalaatikon, jossa Capperin herkullinen pizza pysyy tuoreena jopa 20 minuutin kuljetuksen ajan.

Aidon napolilaisen pizzan taikina tehdään hienoimmasta italialaisesta, kylmäjauhetusta täysjyvävehnästä, jonka huomaa myös ravintoarvoista: Huippukorkea valkuaisaine- ja kuitupitoisuus tekevät pizzan pohjasta aidon napolilaisen pizzan arvoista. Herkullisen pohjan päälle laitetaan myöskin vain parasta: Tomaatteja San Marzanosta, Vesuviuksen alueelta ja Corbarasta; kolme kertaa peräkkäin maailman parhaaksi valittua Ella Mozzarellaa Campaniasta ja luonnollisesti kaikki muut tuoreet raaka-aineet. Napolilainen pizza vaatii myös muutakin kuin parhaat raaka-aineet ja sitä pidetäänkin vaativimpana versiona pizzasta. Annokset pitää valmistaa erittäin nopeasti, alle minuutissa 460-asteisessa kuparipäällysteisessä napolilaisessa erikoisuunissa. Uunin sisäpuoli on tehty sorrentolaisesta savesta, jonka erikoisuus on se, että se ei kuumene yli 500 asteen ja on itsepuhdistuva. Ennen paistamista taikina on saanut nousta 48 tuntia. Nämä pizzat kannattaa tulla kokeilemaan. Capperista löydät yli 50 asiakaspaikkaa, joten täällä onnistuvat isommatkin juhlat ja tapahtumat. Vain kivenheiton päässä Oulunkylän juna-asemasta sijaitsevaan pizzeria Capperiin voi tulla rentoutumaan ystävien, lapsien tai isovanhempien kanssa.

Pöytävaraus kannattaa tehdä, sillä Capperi nauttii aikamoista suosiota pizzanrakastajien keskuudessa.

Katso Pizza Menu

3 arvostelua

6.0 /6 Mahtava 3 arvostelua
Tunnelma: loistava
Palvelu: loistava
Melu: hiljainen
Odotusaika: lyhyt
Ruoka: taivaallinen
Laatu/Hinta: rahanarvoinen
3 6
0 5
0 4
0 3
0 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
16.10.2017 10:08

Tunnelmallinen, viihtyisä ravintola. Meidät otettiin iloisesti ja ystävällisesti vastaan. Ruoan tilaaminen oli helppoa ja jokaiselle löytyi sopiva vaihtoehto. Pizzat maistuivat hyvältä, salaatteja toivoisin useampaa sorttia. Kaiken kaikkiaan suositeltava pizzaravintola.

1 arvostelu tähän mennessä 6
14.10.2017 19:10

Hyvä ruoka ja juomat olut ja limonadi. Salamipizza oli riittävän tulilen lähes arrabbiatan tuntunen tomaattinen kastike.Neljän juuston pizza oli hyvä koska gorgonzolan sinihomejuuston maku oli sopivan mausteista.

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.10.2017 08:50

Ystävällinen palvelu. Siisti ja mukavasti sisustettu ravintola. Tunnelma oli hyvä, jokainen tuntui viihtyvän. Pizzat olivat erittäin hyviä. Cocacola juoma oli kallis melkein sama hinta kun viinilasillinen.