Capperi Helsinki image 1
Capperi Helsinki image 2
Capperi Helsinki image 3
Capperi Helsinki image 4
Capperi Helsinki image 5
Capperi Helsinki image 6
Capperi Helsinki image 7
Capperi Helsinki image 8
Capperi Helsinki image 9
Capperi Helsinki image 10
Capperi Helsinki image 11

Capperi

Oulunkylä · Italialainen, Pizza · 
Loistava
5.1/6
217 Reviews

Capperi – Tietoja

Oulunkyläläisen Capperin aidossa napolilaisessa kuparipäällysteisessä uunissa paistuu hetkessä herkullista pizzaa, joka kantaa raaka-aineidensa laadun ja tekemistapansa ansiosta Associazione Pizza Napoletana Gourmet -merkkiä ainoana Suomessa. Capperin noudattama Gourmet Pizza -tyyli yhdistää ylellisiä aineita vahvaan perinteeseen ja kilpailee Suomen parhaan pizzan tittelistä. Useilla raaka-aineilla on tarina, josta omistajat ovat ylpeitä ja joka on yksi ravintolan johtoajatuksista. He panostavat erinomaiseen laatuun, hyvään palveluun ja viihtyisään tunnelmaan. Koe ainutlaatuinen pizzaelämys ja tule maistamaan aitoa napolilaista pizzaa Oulunkylään Siltavoudintielle, lähiön rauhaan, kaukana keskustan hälinästä.

Capperi ei ota lounasvarauksia ma-pe, walk in only.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
keskiviikko
11:00 - 13:30
16:00 - 20:00
torstai
11:00 - 13:30
16:00 - 20:00
perjantai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
lauantai
12:00 - 21:00
sunnuntai
12:00 - 20:00
maanantai
Suljettu
tiistai
11:00 - 13:30
16:00 - 20:00

Osoite

Capperi
Siltavoudintie 9
00640 Helsinki
Varmista paikkasi ajoissa!

Normaali menu

Pizza Menu

pdf

Lisää ravintolasta Capperi, Helsinki

Tarina alkaa ryhmästä ystäviä, jotka muuttivat kaikki Helsinkiin Oulunkylän lähistölle perheidensä kasvaessa. Maailmalta jäi eniten mieleen hyvä ruoka, jota ei liian paljoa alueelta löytynyt, joten perheet laittoivat voimansa yhteen ja pistivät pystyyn Capperin: Paikan, josta sai hyvää ruokaa, jota pystyisi syömään vaikka joka päivä. Eräs ryhmästä oli Miguel Angel Papaianni, Capperin Titolare, päällikkö. Italo-argentiinalainen koki tarinan ja ravintolan omakseen ja loi pizzaiolo Severino Salzanon kanssa ruokalistan, jollaista harvemmin löytää Napolin pohjoispuolelta. Lopputuloksena Helsingin Oulunkylässä Siltavoudintiellä on ravintola, joka maahantuo kaikki omat tarvikkeensa - jopa oman täysin uniikin pizzalaatikon, jossa Capperin herkullinen pizza pysyy tuoreena jopa 20 minuutin kuljetuksen ajan. Aidon napolilaisen pizzan taikina tehdään hienoimmasta italialaisesta, kylmäjauhetusta täysjyvävehnästä, jonka huomaa myös ravintoarvoista: Huippukorkea valkuaisaine- ja kuitupitoisuus tekevät pizzan pohjasta aidon napolilaisen pizzan arvoista. Herkullisen pohjan päälle laitetaan myöskin vain parasta: Tomaatteja San Marzanosta, Vesuviuksen alueelta ja Corbarasta; kolme kertaa peräkkäin maailman parhaaksi valittua Ella Mozzarellaa Campaniasta ja luonnollisesti kaikki muut tuoreet raaka-aineet. Napolilainen pizza vaatii myös muutakin kuin parhaat raaka-aineet ja sitä pidetäänkin vaativimpana versiona pizzasta. Annokset pitää valmistaa erittäin nopeasti, alle minuutissa 460-asteisessa kuparipäällysteisessä napolilaisessa erikoisuunissa. Uunin sisäpuoli on tehty sorrentolaisesta savesta, jonka erikoisuus on se, että se ei kuumene yli 500 asteen ja on itsepuhdistuva. Ennen paistamista taikina on saanut nousta 48 tuntia. Nämä pizzat kannattaa tulla kokeilemaan. Capperista löydät yli 50 asiakaspaikkaa, joten täällä onnistuvat isommatkin juhlat ja tapahtumat. Vain kivenheiton päässä Oulunkylän juna-asemasta sijaitsevaan pizzeria Capperiin voi tulla rentoutumaan ystävien, lapsien tai isovanhempien kanssa. Pöytävaraus kannattaa tehdä, sillä Capperi nauttii aikamoista suosiota pizzanrakastajien keskuudessa.

217 Capperi Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Eino H.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Aurinko paistoi silmiin, mutta muuten oli ihan kaikki ok. Ruuat tulivat oikeaan aikaan ja tarjoilija oli ystävällinen. Naulakko oli pienehkö. Ja mitä ne tavarat naulakon vieressä olivat. Ostettaviako? Eino Hosia

"Erinomainen"6/6
Nani H.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Ensivierailumme Capperiin ei olisi voinut paremmin sujua! Lämminhenkinen asiakaspalvelu ja mitä maukkain ruoka kruunasivat illan. Koska ravintola on sen verran syrjässä, löytyy parkkitilaa ruhtinaallisesti. Pöytävaraus on ilmeisesti suositeltavaa.

"Erinomainen"6/6
Sade N.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Loistava ruoka, ja hyvä palvelu. Sali oli täynnä, mutta saimme silti nopeasti ruoat ja viinit eteemme. Samanlaista pizzaa on tarjolla harvoin, ja italialainen poikaystäväni kommentoi pizzan olevan "kuin aitoa italialaista".

"Erinomainen"6/6
Elina K.neljä päivää sitten · 2 arvostelua

Erinomainen palvelu ja ruuat olivat täyttäviä ja oikein maittavia. Ravintola oli aivan täynnä perjantai-iltana, mutta hetkeäkään liian kauaa emme joutuneet odottamaan. Kiitos, voin lämpimästi suositella!

"Erinomainen"6/6
Rene K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Autenttista, erinomaista napolilaista pizzaa. Listalle on nyt tullut myös antipastoja ja salaatteja. Ruokalistalla uusia pizzoja. Ystävällinen ja osaava henkilökunta, hyvin rento ja viihtyisä sekä siisti ympäristö. Isona bonuksena se, että Capperista voi myös ostaa esim. hyvää pastaa ja valmiita kastikkeita sekä tomaattisäilykkeitä. Ja vaikka Capperin sijainti on Oulunkylässä on se erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Rautatieasemalle on vain parin minuutin kävelymatka ja myös Bussi 64 kulkee ohi. Erinomainen paikka jossa itse olen käynyt useita kertoja ja tulen käymään jatkossakin.

"Upea"5/6
Kaj M.neljä kuukautta sitten · 4 arvostelua

Capperiin ei ilman varausta näytä olevan asiaa, olen kokeillut pari kertaa vain menemällä paikalle, nyt siis varauksella. Tunnelma oli rento, listalla melkein pelkästään pizzaa, niin alku-, pää- kuin jälkiruo’issa, ei siis paljokaan vaihtoehtoja. Pizzat olivat erittäin maukkaita, pohja oli paksuhko ja pehmeä. Juomalistalla ilahdutti pienpanimo Baladinin oluet. Kannattaa matkustaa Oulunkylään asti!

"Erinomainen"6/6
Emilia V.25 päivää sitten · 1 arvostelu

Capperi on ihanan tunnelmallisesti ja hienosti sisustettu. Musiikki on taustalla mutta ei liian kovalla mikä on iso plussa, ei häiritse keskusteluja. Menu kattava ja ruoat tulivat nopeasti. Pizzat maistuivat meille kaikille, eteenkin viikunaa sisältävä Monte Faito oli hieno makuelämys!! Uudestaan tänne? Kyllä.

"Upea"5/6
Ian M.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomaista ruokaa ja lämmin, kotoisa tunnelma, kuten edellisellä kerralla. Myös kahvi maistui. Miguel palveli meitä loistavasti, mutta hänen vuoronsa päätyttyä palvelu hieman peti. Tarjoilivat voisivat olla huomaavaisempia - hyvin konkreettisesti, he voisivat pöydän ohi kävelemisen sijaan pysähtyä ja kysyä, oliko kaikki hyvin. Ravintola oli melkein tyhjä meidän vierailumme loppupuolella, ja tarjoilija palveli naapuripöytää. Sen jälkeen hän käveli nopeasti poist kohti keittiötä pysähtymättä meillä, vaikki me istuimme jo tyhjän pöydän äärellä. Kun tuli aika pyytää lasku, minun oli houkuteltava tarjoilijan huomiota, kun täytyy olla päinvastoin.

"Upea"5/6
Aila K.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Pizzat olivat herkullisia. Kiireestä huolimatta palvelu oli sujuvaa, koska henkilökuntaa oli riittävästi. Ravintolatila on mukavastisi sisustettu ja viihtyisä. Juomapuolella toivoisin hiukan enemmän valikoimaa. Punaviineissä ei ollut ainuttakaan viiniä Campaniasta, jota itse odottaisin saavani "napolilaisessa" pizzeriassa. Myös joku makea jälkiruokaviini listalla olisi paikallaan. Ehkä kovin moni ei tällaista kaipaa, mutta itse viini-ihmisenä arvotan ravintoloita hyvin pitkälle viinien valikoman, laadun ja -hinnan perusteella. Listan ei tarvitse olla laaja, mutta hyvin mietitty ja laadukas. Lisäksi viinien hintojen tulee olla kohtuullisia, mitä ne useinkaan eivät ravintoloissa Suomessa ole.

"Erinomainen"6/6
Raija H.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Capperi on paikkana viihtyisä ja mukavasti kotoinen. Olemme olleet siellä useampaan kertaan ja pizzan selkeisiin, puhtaisiin makuihin ei vaan kyllästy ! Palvelu on aina ollut ystävällistä : ) ! Ihana kun ei ollut taustamusiikkia.

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (tiistai)
helmikuu 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Valitse aika: