Arvostelut: Capperi

Oulunkyläpizzapaikka, italialainen
Loistava
5.1/6
507 arvostelua
Capperi Helsinki image 1
Capperi Helsinki image 2
Capperi Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

507 Capperi arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Capperi annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
507 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Stiina R.päivä sitten · 7 arvostelua

Erinomainen pizzeria, ehkä jopa Helsingin parhaat pizzat! Todella hyvä valikoima ja maistuvat täytteet. Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannattaa tulla kauempaakin!

Uusi"Erinomainen"
6/6
tari o.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

9 heng en isä in pä ivä din neri sujui jouh evasti ja pal velu pel asi ma inio sti. Ruok akin oli hy vää.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Viivi K.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä ruoka ja kiva ilmapiiri. Viihtyisä paikka. Ollaan käyty monta kertaa eri kokoonpanoilla ja aina ollut erinomainen kokemus. Kannattaa varata ravintolasta pöytä etukäteen varsinkin viikonlopulle.

Uusi"Erinomainen"
6/6
natalie s.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Capperi on kaupungin paras paikka Napolilaisen pizzan ystäville. Tunnelma on välitön ja keskustan trendimestoja aidompi. Lapset otetaan kivasti huomioon palvelussa ja annoksissa. Ruokalistassa aina vakiintuneita klassikoita sekä kauden uutuuksia.

"Upea"
5/6
Olli M.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kävin Capperissa illallisella vaimoni kanssa. Olin varannut pöydän etukäteen, koska muutoin Capperiin on vaikea päästä syömään. Söimme alkusalaatit, pizzat ja jälkiruokajäätelöt teen kanssa. Alkusalaatit (4 tomaatin salaatti ja Cetarese salaatti) olivat runsaat ja maukkaat ja täyttävät, koska salaateissa oli myös friteerattuja pizzapaloja. Tomaatteja syödessä pitää varoa puhkomasta niitä, koska silloin sisältö saattaa purskahtaa syliin tai naapurin lautaselle. Pizzojen täytteet ovat mukavan vaihtelevat. Pizzavalintamme olivat Capricciosa ja Pugliese. Näistä jälkimmäinen oli maukkaampi. Pizzapohjat olivat hyviä. Nauttimamme lasilliset punaviiniä oli oikein hyvää. Jäätelö oli melko tavanomainen, tee tavallista pussiteetä. Palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä, tunnelma tiivis (pöydät lähekkäin). Kannattaa käydä Capperissa, jos pitää Napolilaisesta pizzasta. Suosittelemme lämpimästi.

"Erinomainen"
6/6
Rene K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Autenttista, erinomaista napolilaista pizzaa. Listalle on nyt tullut myös antipastoja ja salaatteja. Ruokalistalla uusia pizzoja. Ystävällinen ja osaava henkilökunta, hyvin rento ja viihtyisä sekä siisti ympäristö. Isona bonuksena se, että Capperista voi myös ostaa esim. hyvää pastaa ja valmiita kastikkeita sekä tomaattisäilykkeitä. Ja vaikka Capperin sijainti on Oulunkylässä on se erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Rautatieasemalle on vain parin minuutin kävelymatka ja myös Bussi 64 kulkee ohi. Erinomainen paikka jossa itse olen käynyt useita kertoja ja tulen käymään jatkossakin.

"Upea"
5/6
Micke N.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Capperin juttu on maukkaat Italialaiset pizzat tehtyinä aidoista raaka-aineista ja rakkaudella pizzaan. Vahva suositus sille! Paikkana Capperi on ehkä hieman steriili, mutta kun tila on mikä on, niin sen kanssa eletään. Pizzat ja henkilökunnan ystävällisyys häivyttävät nopeasti mainitsemani tila-asiat. Pizzat tehdään juuritaikinaan ja täytetään Italiasta tuoduilla herkuilla. Paistinuuni on aito ja lopputulos on taivaallinne Italialainen pizza. Niille jotka mielummin syövät Suomalaista pizzaa löytyy Koti-Pizza saman talon nurkan takaa.

"Upea"
5/6
Tommi N.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Varasin etukäteen pöydän 6 hengelle, jota myöhemmin lisättiin yhdellä hengellä. Muutos onnistui hyvin. Meidät otettiin hyvin ravintolassa vastaan ja palvelu oli muutenkin kauttaaltaan ystävällistä. Tilasimme alkuruoat + pitsat + jälkiruoat. Seurueemme piti ruokaa muutoin hyvänä, mutta avovaimoni ei pitänyt pitsapohjaa parhaana mahdollisena vaan vähän sitkona. Ruoka-annokset tuli nopeasti. Henkilökunta ja miljöö oli rento. Ravintola oli tuolloin täynnä mikä teki siitä hieman meluisan. Tulen ehdottomasti asioimaan Capperissa uudelleen!

"Erinomainen"
6/6
Mikko R.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Capperi on aina aivan paras. Kaikki kokeilemani pizzat ovat olleet todella hyviä. Olen käynyt Capperissa nyt viisi kertaa, ja jokaisella kerralla palvelu, ruoka ja tunnelma on ollut huippua.

"Erinomainen"
6/6
Emilia V.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Capperi on ihanan tunnelmallisesti ja hienosti sisustettu. Musiikki on taustalla mutta ei liian kovalla mikä on iso plussa, ei häiritse keskusteluja. Menu kattava ja ruoat tulivat nopeasti. Pizzat maistuivat meille kaikille, eteenkin viikunaa sisältävä Monte Faito oli hieno makuelämys!! Uudestaan tänne? Kyllä.