344 Capperi arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Capperi annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
344 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Sampo L.päivä sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyviä napolilaistyyppisiä pizzoja tuoreista italialaisista raaka-aineista. Suosittelen ottamaan alkupalaksi lautasen, jossa mozzarellaa ja tomaattia. Pizzaa tilatessa kannattaa pitää mielessä, että pizzan päällä on juuri ne ainesosat, jotka ruokalistassa on kerrottu, eli esim. jos täytteissä ei ole tomaattia niin pizza ei sisällä tomaattia missään muodossa.

"Erinomainen"6/6
Minna N.kaksi päivää sitten · 2 arvostelua

Henkilökunta oli kohteliasta, palvelualtista ja ystävällistä. Tunnelma ravintolassa oli kiva. Söimme alkuruokaa, pääruokaa ja jälkiruokaa ja kaikki oli todella herkullista! Juomavalikoima oli italialaista ja nekin maittavia. Ei voi kuin kehua!

"Erinomainen"6/6
Douwe H.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Oli hyvää ruokaa ja kiva paikka. Gluteeniton pizza oli myöskin hyvää ja jäätelö oli hyvänmakuista. Sisustus sopi ravintolan ruokiin ja palvelu oli nopeaa ja henkilökunta oli kohteliaista

"Erinomainen"6/6
Maria I.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Todella hyvät pizzat ja kiva atmosfääri. Proscuitto pizza oli kyllä vähän överi vähempikin olisi riittänyt, tai maininta kokoluokasta. Tulemme varmasti kyllä toistekin. Hyvää kesän jatkoa kaikille.

"Upea"5/6
Olli M.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kävin Capperissa illallisella vaimoni kanssa. Olin varannut pöydän etukäteen, koska muutoin Capperiin on vaikea päästä syömään. Söimme alkusalaatit, pizzat ja jälkiruokajäätelöt teen kanssa. Alkusalaatit (4 tomaatin salaatti ja Cetarese salaatti) olivat runsaat ja maukkaat ja täyttävät, koska salaateissa oli myös friteerattuja pizzapaloja. Tomaatteja syödessä pitää varoa puhkomasta niitä, koska silloin sisältö saattaa purskahtaa syliin tai naapurin lautaselle. Pizzojen täytteet ovat mukavan vaihtelevat. Pizzavalintamme olivat Capricciosa ja Pugliese. Näistä jälkimmäinen oli maukkaampi. Pizzapohjat olivat hyviä. Nauttimamme lasilliset punaviiniä oli oikein hyvää. Jäätelö oli melko tavanomainen, tee tavallista pussiteetä. Palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä, tunnelma tiivis (pöydät lähekkäin). Kannattaa käydä Capperissa, jos pitää Napolilaisesta pizzasta. Suosittelemme lämpimästi.

"Erinomainen"6/6
Rene K.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Autenttista, erinomaista napolilaista pizzaa. Listalle on nyt tullut myös antipastoja ja salaatteja. Ruokalistalla uusia pizzoja. Ystävällinen ja osaava henkilökunta, hyvin rento ja viihtyisä sekä siisti ympäristö. Isona bonuksena se, että Capperista voi myös ostaa esim. hyvää pastaa ja valmiita kastikkeita sekä tomaattisäilykkeitä. Ja vaikka Capperin sijainti on Oulunkylässä on se erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Rautatieasemalle on vain parin minuutin kävelymatka ja myös Bussi 64 kulkee ohi. Erinomainen paikka jossa itse olen käynyt useita kertoja ja tulen käymään jatkossakin.

"Upea"5/6
Micke N.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Capperin juttu on maukkaat Italialaiset pizzat tehtyinä aidoista raaka-aineista ja rakkaudella pizzaan. Vahva suositus sille! Paikkana Capperi on ehkä hieman steriili, mutta kun tila on mikä on, niin sen kanssa eletään. Pizzat ja henkilökunnan ystävällisyys häivyttävät nopeasti mainitsemani tila-asiat. Pizzat tehdään juuritaikinaan ja täytetään Italiasta tuoduilla herkuilla. Paistinuuni on aito ja lopputulos on taivaallinne Italialainen pizza. Niille jotka mielummin syövät Suomalaista pizzaa löytyy Koti-Pizza saman talon nurkan takaa.

"Erinomainen"6/6
Emilia V.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Capperi on ihanan tunnelmallisesti ja hienosti sisustettu. Musiikki on taustalla mutta ei liian kovalla mikä on iso plussa, ei häiritse keskusteluja. Menu kattava ja ruoat tulivat nopeasti. Pizzat maistuivat meille kaikille, eteenkin viikunaa sisältävä Monte Faito oli hieno makuelämys!! Uudestaan tänne? Kyllä.

"Erinomainen"6/6
Mikko R.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Capperi on aina aivan paras. Kaikki kokeilemani pizzat ovat olleet todella hyviä. Olen käynyt Capperissa nyt viisi kertaa, ja jokaisella kerralla palvelu, ruoka ja tunnelma on ollut huippua.

"Erinomainen"6/6
Jukka H.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tämä oli toinen kerta kun kävin Capperissa ja pizza oli hyvää taas, lounas aikaan pizza tuli nopeasti ja palvelu oli hyvää, suosittelen lämpimästi tutustumaan Capperiin.