Capperi – Tietoja

Oulunkyläläisen Capperin aidossa napolilaisessa kuparipäällysteisessä uunissa paistuu hetkessä herkullista pizzaa, joka kantaa raaka-aineidensa laadun ja tekemistapansa ansiosta Associazione Pizza Napoletana Gourmet -merkkiä ainoana Suomessa. Capperin noudattama Gourmet Pizza -tyyli yhdistää ylellisiä aineita vahvaan perinteeseen ja kilpailee Suomen parhaan pizzan tittelistä. Useilla raaka-aineilla on tarina, josta omistajat ovat ylpeitä ja joka on yksi ravintolan johtoajatuksista. He panostavat erinomaiseen laatuun, hyvään palveluun ja viihtyisään tunnelmaan. Koe ainutlaatuinen pizzaelämys ja tule maistamaan aitoa napolilaista pizzaa Oulunkylään Siltavoudintielle, lähiön rauhaan, kaukana keskustan hälinästä.

Capperi ei ota lounasvarauksia ma-pe, walk in only.

Aukioloajat

Suljettu tänään
maanantai
Suljettu
tiistai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
keskiviikko
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
torstai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
perjantai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
lauantai
12:00 - 21:00
sunnuntai
12:00 - 20:00

Osoite

Capperi
Siltavoudintie 9
00640 Helsinki

Normaali menu

Pizza Menu

pdf

Lisää kohteesta Capperi, Helsinki

Tarina alkaa ryhmästä ystäviä, jotka muuttivat kaikki Helsinkiin Oulunkylän lähistölle perheidensä kasvaessa. Maailmalta jäi eniten mieleen hyvä ruoka, jota ei liian paljoa alueelta löytynyt, joten perheet laittoivat voimansa yhteen ja pistivät pystyyn Capperin: Paikan, josta sai hyvää ruokaa, jota pystyisi syömään vaikka joka päivä. Eräs ryhmästä oli Miguel Angel Papaianni, Capperin Titolare, päällikkö. Italo-argentiinalainen koki tarinan ja ravintolan omakseen ja loi pizzaiolo Severino Salzanon kanssa ruokalistan, jollaista harvemmin löytää Napolin pohjoispuolelta. Lopputuloksena Helsingin Oulunkylässä Siltavoudintiellä on ravintola, joka maahantuo kaikki omat tarvikkeensa - jopa oman täysin uniikin pizzalaatikon, jossa Capperin herkullinen pizza pysyy tuoreena jopa 20 minuutin kuljetuksen ajan. Aidon napolilaisen pizzan taikina tehdään hienoimmasta italialaisesta, kylmäjauhetusta täysjyvävehnästä, jonka huomaa myös ravintoarvoista: Huippukorkea valkuaisaine- ja kuitupitoisuus tekevät pizzan pohjasta aidon napolilaisen pizzan arvoista. Herkullisen pohjan päälle laitetaan myöskin vain parasta: Tomaatteja San Marzanosta, Vesuviuksen alueelta ja Corbarasta; kolme kertaa peräkkäin maailman parhaaksi valittua Ella Mozzarellaa Campaniasta ja luonnollisesti kaikki muut tuoreet raaka-aineet. Napolilainen pizza vaatii myös muutakin kuin parhaat raaka-aineet ja sitä pidetäänkin vaativimpana versiona pizzasta. Annokset pitää valmistaa erittäin nopeasti, alle minuutissa 460-asteisessa kuparipäällysteisessä napolilaisessa erikoisuunissa. Uunin sisäpuoli on tehty sorrentolaisesta savesta, jonka erikoisuus on se, että se ei kuumene yli 500 asteen ja on itsepuhdistuva. Ennen paistamista taikina on saanut nousta 48 tuntia. Nämä pizzat kannattaa tulla kokeilemaan. Capperista löydät yli 50 asiakaspaikkaa, joten täällä onnistuvat isommatkin juhlat ja tapahtumat. Vain kivenheiton päässä Oulunkylän juna-asemasta sijaitsevaan pizzeria Capperiin voi tulla rentoutumaan ystävien, lapsien tai isovanhempien kanssa. Pöytävaraus kannattaa tehdä, sillä Capperi nauttii aikamoista suosiota pizzanrakastajien keskuudessa.

350 Capperi arvostelua

Loistava
5.1/6
350 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Sort by:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Raisa S.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Parasta pizzaa ikinä. Edes Roomassa en ole syönyt yhtä hyvää. Parhaillaan pohdin mitä asiakkaitani voisin viedä Capperiin syömään. Vahva suositus paikalle. Sijanti mainio, kaiken ei tarvitse olla keskustassa.

"Erinomainen"6/6
Kirsi R.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen ja nopea palvelu, pizzavalikoima monipuolinen, kasvisvaihtoehtoja tarjolla. Pizza oli erittäin maukasta. Listalla oli myös alku- ja jälkiruokia. Jäätelö oli hyvää, samoin espresso. Suosittelen lämpimästi!

"Erinomainen"6/6
Taru L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erinomaiset alkupalat ja pizzat, kivoja juomia. Ystävällinen ja sujuva palvelu vaikka paikka oli täpötäynnä. Myös syntymäpäiväsankari huomioitiin! Viihtyisä sisustus, "kattoseinä" hyvä idea. Vaikka ihmisiä oli paljon, pöytien välillä mahtui hyvin liikkumaan.

"Erinomainen"6/6
Sari S.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Mukava miljöö, meteli ei häiritse vaikka pöydät suht lähellä toisiaan. Pizzat todella maukkaita hyvistä raaka-aineista ja limu hyvää. Cappucino just niiku pitääkin olla. Palvelu asiallista.

"Upea"5/6
Olli M.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kävin Capperissa illallisella vaimoni kanssa. Olin varannut pöydän etukäteen, koska muutoin Capperiin on vaikea päästä syömään. Söimme alkusalaatit, pizzat ja jälkiruokajäätelöt teen kanssa. Alkusalaatit (4 tomaatin salaatti ja Cetarese salaatti) olivat runsaat ja maukkaat ja täyttävät, koska salaateissa oli myös friteerattuja pizzapaloja. Tomaatteja syödessä pitää varoa puhkomasta niitä, koska silloin sisältö saattaa purskahtaa syliin tai naapurin lautaselle. Pizzojen täytteet ovat mukavan vaihtelevat. Pizzavalintamme olivat Capricciosa ja Pugliese. Näistä jälkimmäinen oli maukkaampi. Pizzapohjat olivat hyviä. Nauttimamme lasilliset punaviiniä oli oikein hyvää. Jäätelö oli melko tavanomainen, tee tavallista pussiteetä. Palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä, tunnelma tiivis (pöydät lähekkäin). Kannattaa käydä Capperissa, jos pitää Napolilaisesta pizzasta. Suosittelemme lämpimästi.

"Erinomainen"6/6
René K.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Autenttista, erinomaista napolilaista pizzaa. Listalle on nyt tullut myös antipastoja ja salaatteja. Ruokalistalla uusia pizzoja. Ystävällinen ja osaava henkilökunta, hyvin rento ja viihtyisä sekä siisti ympäristö. Isona bonuksena se, että Capperista voi myös ostaa esim. hyvää pastaa ja valmiita kastikkeita sekä tomaattisäilykkeitä. Ja vaikka Capperin sijainti on Oulunkylässä on se erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Rautatieasemalle on vain parin minuutin kävelymatka ja myös Bussi 64 kulkee ohi. Erinomainen paikka jossa itse olen käynyt useita kertoja ja tulen käymään jatkossakin.

"Upea"5/6
Kaj M.kahdeksan kuukautta sitten · 4 arvostelua

Capperiin ei ilman varausta näytä olevan asiaa, olen kokeillut pari kertaa vain menemällä paikalle, nyt siis varauksella. Tunnelma oli rento, listalla melkein pelkästään pizzaa, niin alku-, pää- kuin jälkiruo’issa, ei siis paljokaan vaihtoehtoja. Pizzat olivat erittäin maukkaita, pohja oli paksuhko ja pehmeä. Juomalistalla ilahdutti pienpanimo Baladinin oluet. Kannattaa matkustaa Oulunkylään asti!

"Erinomainen"6/6
Emilia V.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Capperi on ihanan tunnelmallisesti ja hienosti sisustettu. Musiikki on taustalla mutta ei liian kovalla mikä on iso plussa, ei häiritse keskusteluja. Menu kattava ja ruoat tulivat nopeasti. Pizzat maistuivat meille kaikille, eteenkin viikunaa sisältävä Monte Faito oli hieno makuelämys!! Uudestaan tänne? Kyllä.

"Erinomainen"6/6
Gunilla T.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Olimme vietämässä syntymäpäivää ja oli kyllä onnistunut ensi käynti ravintolaan. Paikka on tunnelmallinen ja kivasti sisutettu. Ravintola oli aika täynnä lauantai iltana, joke kertonee paikan suosiosta. Alkupalana nauttimamme Straccetti Napoletani oli herkullinen ja runsas alkupala, otimme 4 hengen annoksen ja siitä riitti todella hyvin meidän 5 hengen ryhmälle. Pizza olivat parhaat mitä suomessa olen syönyt, etenkin tomaattikastike San Marzano tomaateista oli juuri sen mauista mitä olen Napolissa saanut. Henkilökunta ja oli ystävällistä ja palvelu tosi nopeaa! Plussaa siitä, että voi tehdä pöytävarauksen!

"Erinomainen"6/6
Jukka H.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tämä oli toinen kerta kun kävin Capperissa ja pizza oli hyvää taas, lounas aikaan pizza tuli nopeasti ja palvelu oli hyvää, suosittelen lämpimästi tutustumaan Capperiin.