Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Tampere
Centre
Maranga
Maranga Menu

Maranga

Mediterranean, Spanish

Dishes priced around26€

Photo of restaurant Maranga in Centre, Tampere

Fast and free booking for:

Menu from Maranga

Browse the menu highlights at Maranga and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Maranga. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Check out the menu(s)

Menu highlights

Includes dishes that are:

Gluten-free

Vegan

Vegetarian

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Starters

GAMBAS (L)

Voissa tiristettyjä tiikeriravunpyrstöjä, basilikalla maustettua labnehjuustoa ja rosmariinifocacciaa.

13,90€
PINTXO (VL)

Pariloitua Manchegoa, ilmakuivattua kinkkua, viikunahilloa ja tuorejuustoa paahdetulla patongilla. Annoksessa on kaksi samanlaista pintxoa.

8,90€
COCONUT CREPES (Veg,G)

2kpl kookoskurkumalättyä, maustepaneroitua tofua, avokado- mangosalsaa, chili-paprikajogurttia ja korianteria.

8,90€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

SALMON (L,G)

Paistettua lohta, sahrami-hollandaisekastiketta, kauden kasviksia, krossattua perunaa ja fenkolisalaattia.

28,50€
POTATOES GNOCCHI (Veg)

Perunagnoccheja tryffelikookoskastikkeessa, broccoliinia ja maustepaneroitua tofua.

24,00€
SEAFOOD STEW (L)

Portugalilainen kalapata tomaateista, lohesta, sinisimpukoista, mustekalasta, tiikeriravunpyrstöstä ja paahdetusta chorizosta. Tarjoillaan tuoreen rosmariinifocaccian ja smetanan kanssa.

25,50€
6FB34C96-2DFE-47FC-B0A5-7B0B1B2581A4

Shared Dishes

SOUVLAKI & HALLOUMI for two

Naudan ulkofileetä vartaassa ja valkosipulivoita, paistettua halloumijuustoa ja kauden kasviksia. Friteerattua parmesankanaa, fenkolisalaattia, kreikkalaisia sitruunaperunoita ja fetajuustodippiä. Tuoretta rosmariini-focacciaa, hummusta ja tsatsikia.

69,00€

If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant

Book a table before they’re gone