Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Helsinki
City Centre
Lie Mi Bulevardi
Lie Mi Bulevardi Reviews

Lie Mi Bulevardi

Vietnamese, Asian, Asian Fusion

Dishes priced around16€

Photo of restaurant Lie Mi Bulevardi in City Centre, Helsinki

Fast and free booking for:

Reviews of Lie Mi Bulevardi (107)

Read what people think about Lie Mi Bulevardi. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Lie Mi Bulevardi before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Lie Mi Bulevardi and book a table with confidence!

5.0/6

107 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
644
533
419
38
22
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Niklas S.2 hours ago · 1 review

We celebrated my girlfriend’s birthday eating Shanghai tacos. Our male waiter was excellent, I hope he will achieve great happiness in his life and I wish him all the best. Thank you Lie Mi for yet another delightful meal.

New"Excellent"
6/6
Gianluca C.4 days ago · 1 review

Lie Mi is always a great restaurant to go to. The staff is very friendly and the food is really good :)

New"Very good"
5/6
Kaisa V.7 days ago · 1 review

Friendly service in english and in finnish. Delicious food. We’ll come again.

New"Very good"
5/6
Henrietta M.8 days ago · 1 review

Hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu. Tilat olivat siistit ja musiikki soi riittävän hiljaisella.

New"Excellent"
6/6
Filippa I.12 days ago · 6 reviews

Shanghai tacot on parhaita! Myös muu toki hyvää. Täällä myös hyvä lounas ja salaattipöytä.

New"Very good"
5/6
Katja M.13 days ago · 1 review

Shanghai tacos were the best!!! So was the wine! Ok

"Excellent"
6/6
Jenna K.18 days ago · 8 reviews

Liemi on yksi aina varmoista valinnoista. Shanghai Tacoihin ei kyllästy koskaan. Aina hyvä ruoka ja fiilis.

"Good"
4/6
Juha M.20 days ago · 2 reviews

Kohtuullinen ateria, hieman meluisaa porukkaa lähellä, joka häiritsi aluksi. OK kokemus.

"Excellent"
6/6
Julia G.20 days ago · 25 reviews

Varmaan kivoin tunnelmaltaan Helsingin Lie Mistä! Pho keitto toimii, suosittelen :)

"Excellent"
6/6
Oona Maria A.24 days ago · 14 reviews

Ruoka oli loistavaa jälleen kerran! Bulevardin ravintola oli ihanan avara ja kivalla sijainnilla.

"Good"
4/6
Suvi L.25 days ago · 3 reviews

Ruoka oli hyvää, mutta tarjoilijaa joutui joka kerta ”metsästämään” ja palvelu tuntui välinpitämättömältä.

"Excellent"
6/6
Kristiina E.25 days ago · 1 review

Hyvä ruoka. Nopeasti. Mutta on muuten ihan eri asia saada pöytä Bulevardimaisten puolelta kuin ravintolan perältä. Ruoka aina hyvä

"Very good"
5/6
Sandy B.a month ago · 2 reviews

Great Asian food. Really enjoyed our time in the restaurant.

"Average"
3/6
Anna A.a month ago · 1 review

Ruoka oli tosi hyvää mutta meille varattu pöytä oli sohvapöydän korkuinen ja syöminen oli siksi hankalaa, selälle ei hyvä asento!

"Average"
3/6
Liisa W.a month ago · 1 review

It was busy and we waited a lot, food was really late and needed to eat in hurry..

"Average"
3/6
Minna T.a month ago · 1 review

Seurueemme odotteli kahteen otteeseen tilaamiamme asioita. Ensin yksi seurueemme jäsen tilasi viiniä ruoan kanssa kun olimme jo saaneet ruoat. Viini tuli vasta kun olimme jo syöneet. Sitten tilasimme laskun, odottelimme sitä 25 min ja tilasimme sen uudestaan. Sitten saimme sen nopeasti. Kertaakaan meiltä ei kysytty ruokailun aikana, että haluammeko jotain lisää (juotavaa, jälkiruokaa).

"Excellent"
6/6
Annika R.a month ago · 3 reviews

Great food and cocktails, and a vibrant atmosphere. Unfortunately it was quite loud.

"Good"
4/6
Natalia A.a month ago · 1 review

The food is very good but when I arrived there the waitresses seemed confused and bothered about my reservation

"Average"
3/6
Johanna M.a month ago · 1 review

Food was really good but the service was quite awful. It felt like the waiters didn’t want to be there.

"Very good"
5/6
Marjaana C.a month ago · 1 review

Hyvä ruoka, parempi mieli! Superhyvät sapuskat, ystävällinen palvelu ja sunnuntaina auki!!!

"Very good"
5/6
Essi R.2 months ago · 1 review

The food was good, and the restaurant was also nice! I would like to go again anytime :)

"Excellent"
6/6
Kimmo A.2 months ago · 12 reviews

Liemi ei petä koskaan, ruoka on todella maukasta ja palvelu erinomaista!

"Excellent"
6/6
Jesse S.2 months ago · 1 review

Todella hyvää ruokaa ja sopiva hinta! Tunnelma oli myös hyvä

"Not good "
2/6
Kalle W.2 months ago · 1 review

Ruoka oli verrattain mautonta. Pho keitto oli maultaan turhan laimea ja kesärullat oli ehkä liian ”nuudelisia” eli vähän vähemmän nuudelia ja enenmmän muuta niihin sisään, yrttejä ja proteiinia

"Very good"
5/6
Aleksanteri R.2 months ago · 1 review

Ruoka maistui ja odotettiin vain 15 minuuttia. Täyteet tuli, suosittelen

"Excellent"
6/6
Iisa M.2 months ago · 1 review

Loved the food and the service was so nice too :)

"Average"
3/6
Bettina W.2 months ago · 1 review

On a Saturday night the restaurant had too many outside orders, which made the staff stressful and caused long waiting times . And getting a second glass of wine turned out to be impossible. Not an optimal first visit.

"Not good "
2/6
Kia A.2 months ago · 1 review

Liian vähän aikaa varattuna. Yritimme saada tarjoilijaa palvelemaan meitä 30 min. Kun vihdoin saimme tarjoilijan tulemaan, yritimme tilata jälkiruokaa, mutta emme enää saanut tilata jälkiruokaa koska seuraava seurue oli tulossa

"Very good"
5/6
Hanna L.3 months ago · 1 review

Ruoka oli erinomaista ja palvelu myös. Kaikki sujui hyvin !

"Very good"
5/6
Tuomo B.3 months ago · 1 review

Oikein hyvä pieneen nälkään. Nuorison suosima paikka, sopii myös nuorekkaille.

"Good"
4/6
Anu K.3 months ago · 2 reviews

Tacot olivat erinomaisia! Suosittelen lämpimästi. Dumplingsit olivat vähän yhdentekeviä, kastike ehkä liiankin vahva.

"Excellent"
6/6
Janette H.3 months ago · 1 review

Todella hyvä ruoka ja tunnelma! Erittäin onnistunut käynti. Varmasti tulen uudestaan.

"Excellent"
6/6
Karoliina T.3 months ago · 1 review

Saimme vaihdettua varauksen aiemmaksi, ja vaikka menimme hieman myöhässä, varaus päti silti. Lisäksi palvelu oli loistavaa!

"Excellent"
6/6
Cari L.3 months ago · 1 review

Nice open space with big colorfull rooms and nice staff

"Excellent"
6/6
Lumi P.3 months ago · 1 review

The food was delicious, thank you so much for your patience and great customer service ❤️ The restaurant was also really cozy

"Excellent"
6/6
Nelli L.3 months ago · 1 review

Food was amazing and the service was also really good!

"Excellent"
6/6
Jaana P.3 months ago · 1 review

4 henkeä, syötiin ennen esitystä Aleksanterin teatterissa - hyvä sijainti, parkkitilaa löytyi läheltä ja tietysti ruoka hyvää myös

"Good"
4/6
Ulla J.3 months ago · 1 review

Maittavaa ruokaa kohtuuhintaan. Ystävällinen palvelu. Mukava miljöö, varsinkin kun istuu ikkunan vieressä, josta avautuu kaunis kaupunkinäkymä.

"Excellent"
6/6
Maria S.4 months ago · 1 review

hyvää ruokaa ja kivaa palvelua. oli myös gluteenittomia vaihtoehtoja menussa

"Very good"
5/6
Pirkko N.4 months ago · 2 reviews

Hyvää ruokaa Miellyttävä henkilökunta Runsaasti tilaa Tulen uudelleen Hyvä sijainti