Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Turku
Ruissalo
Eatery Alex 1917
Eatery Alex 1917 Reviews

Eatery Alex 1917

Nordic, International

Dishes priced around19€

Photo of restaurant Eatery Alex 1917 in Ruissalo, Turku

Fast and free booking for:

Reviews of Eatery Alex 1917 (9)

Read what people think about Eatery Alex 1917. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Eatery Alex 1917 before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Eatery Alex 1917 and book a table with confidence!

4.7/6

9 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Very pleasant
63
53
41
31
21
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Good"
4/6
Tero T.5 days ago · 1 review

Ruoka oli erinomaista. Tarjoilivat olivat ystävällisiä mutta siihen se jäikin. Heidän pitää opetella työtään eli perusjuttuja; miten lautaset nostetaan pöydästä niin ettei välineet tipu lautasilta etenkään asiakkaiden päälle, joka tänään kävi useampaan kertaan. Jos lautaset ovat liian painavia, niitä voi kasata syliin vähemmän kerralla. Ylipäätään miten viinilasi/ lautanen lasketaan asiakkaan eteen niin ettei sitä tarvitse kädet täristen ojentaa 1,5m päästä vaan tulla ihan lähelle asiakasta (rohkeasti) ja heti on helpompaa. Eikä myöskään yrittää ojentaa pöydän päästä. Portaista ei kannata hypätä vanhassa puurakennuksessa (tarjoilijan) koska silloin koko talo tärisee ikävästi. Pöydät: olivat niin korkeat että niillä oli hieno epämiellyttävä syödä. Tuolin ja pöydän välinen ero oli siis liian paljon, oletteko testanneet omat pöytänne tai syödä niillä? Joskus on käsittämätöntä miten hankalia pienet asiat ravintolassa voivat olla. Yksinkertaiset asiat. Pari juttua toisin niin heti muuttuisi fiilis. Kiitti ruoasta! Ehkä tullaan testaamaan vielä uudelleen.

New"Average"
3/6
Kari H.5 days ago · 1 review

Äitienpäivälounaan menu antoi odottaa enemmän. Lihavartaan liha oli kypsytetty liikaa, se oli kuivaa. Annos oli tarjoiltaessa jäähtynyt, vaikka ravintolassa oli rauhallista ja salissa kaksi tarjoilijaa. Tarjoilija oli ystävällinen.

New"Excellent"
6/6
Juuso V.5 days ago · 1 review

Huippuruoka! Ravintolamaailman uusi tähti on syttynyt Turkuun. Varasin heti uudestaan 😋

New"Very good"
5/6
Hannu V.7 days ago · 2 reviews

Ruoka oli todella hyvää ja tarjoilijat olivat ystävällisiä ja halukkaita palvelemaan. Hyvä tunnelma!

New"Excellent"
6/6
Teemu T.10 days ago · 1 review

Good food, and different from usual. Very friendly service and good atmosphere.

New"Very good"
5/6
Marjukka S.12 days ago · 1 review

lämmin auringonpaiste terassilla ja loistavat maisemat - rauhallista, mitä kaipasimmekin.

"Not good "
2/6
Salla R.16 days ago · 1 review

Odotimme 30 min, että joku huomioi meidät. Kukaan ei tullut tuomaan ruokalistoja, ottamaan juomatilauksia tai ottanut edes katsekontaktia. Henkilökunta seisoskeli hölmistyneen näköisenä tekemättä mitään ja samaan aikaan viereisessä pöydässä olevat iäkkäät henkilöt hakivat itse vesipulloja ja kaatoivat itselleen vettä, kun kukaan ei palvellut heitäkään. Jouduimme lopulta lähtemään ja menimme toiseen ravintolaan. Harmillista, että ensivaikutelman voi tehdä vain kerran, koska nyt se todellakin epäonnistui. Ei jatkoon.

"Excellent"
6/6
MaryAnn M.16 days ago · 1 review

Wonderful anniversary date at Eatery Alex! The food was light and delicious. Very fresh and well done. They weren't busy at all, which is to be expected at a mid week lunch. The service was lovely and the view amazing!.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner20 days ago · 1 review

Hieno miljöö, loistava palvelu, erinomainen ruoka, kohtuullinen hintataso, upea viinivalikoima.