Menu from Georgian Bistro
Menu highlights
Includes dishes that are:
Gluten-free
Vegan
Vegetarian
Mains
GEORGIAN BISTRO SPECIAL: GORIN KOTLETIT
Kaksi mehevää, pääasiassa naudanlihasta ja ripauksesta porsasta valmistettua kotlettia paistettujen perunoiden kanssa. Resepti on peräisin kokkimme kotikylästä – jo yli sadan vuoden takaa. Tarjoillaan tuoreen leivän (gluteeni) ja Satsebeli-kastikkeen kera.
CHKMERULI
Kanaa kermaisessa valkosipulikastikkeessa. Täyteläinen, lempeä ja yksi Georgian rakastetuimmista klassikoista. Tarjoillaan tuoreen leivän (gluteeni) kera
KANAN MTSVADI
Mehukkaat marinoidut kanan sisäfileet, tarjoillaan kiviuunissa paistettujen kasvisten, tuoreen leivän (gluteeni) ja Satsebeli-kastikkeen kanssa
Small Plates
HATSAPURI
Perinteinen Hatsapuri, jossa juustoinen täyte leivottuna ohuen taikinan sisään - Georgialaista lohturuokaa parhaimmillaan
SOKO KETSZE
Kiviuunissa paistetut sienet perinteisessä ketsivuoassa valmistettuna, viimeistelty sulatetulla juustolla ja ripauksella talon omaa georgialaista maustesekoitusta
KHINKALIT LIHALLA (5 kpl)
Mehukkaalla maustetulla jauhelihalla täytetyt nyytit. Parhaimmillaan ripauksella mustapippuria
Desserts
IDEALI
Pehmeä kerroskakku täyteläisellä kermalla ja saksanpähkinöillä, täyteläinen ja hienostunut georgialainen klassikko
ITSETEHTY SUKLAAJÄLKIRUOKA JÄÄTELÖN KANSSA
Lämmin ja mehevä suklaajälkiruoka tarjoiltuna vaniljajäätelön kera
If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant
Book a table before they’re gone
Dine out. Cash in.
Book a table online and get cashback with Quandoo Loyalty Points! Every 1,000 points you earn is worth 10€.
Already have 1,000 points? Redeem them now.
Already have 1,000 points? Redeem them now.
