Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Helsinki
Pasila
Dylan Böle
Dylan Böle Reviews

Dylan Böle

International, European

Dishes priced around10€

Photo of restaurant Dylan Böle in Pasila, Helsinki

Fast and free booking for:

Reviews of Dylan Böle (41)

Read what people think about Dylan Böle. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Dylan Böle before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Dylan Böle and book a table with confidence!

4.9/6

41 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
612
520
45
33
2
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Krista O.2 years ago · 7 reviews

hyvä ruoka ja ihana ilmapiiri, ja vielä hyvien kulkuyhteyksien varrella

"Excellent"
6/6
Tellervo L.4 years ago · 11 reviews

Hyvä ja monipuolinen valikoima oli brunssilla! Avara tila, vähän vaisu tunnelma.

"Very good"
5/6
Michelle S.4 years ago · 1 review

Kiva, ystävällinen ja lapsiystävällinen paikka jossa paljon valinnanvaraa buffetissa. :)

"Average"
3/6
Jaana E.4 years ago · 2 reviews

Hinta lapsesta oli aivan järkyttävä. 3 vuotiaasta 13€🧐 eipä ens vuonna tarvii tulla

"Excellent"
6/6
Kiira K.4 years ago · 2 reviews

Ruoka oli erinomaista ja monipuolista! Tilava ravintola, jossa mahtui isänpäivänä lapset liikkumaan ja aikuiset nauttimaan.

"Excellent"
6/6
Kata B.4 years ago · 1 review

Käytiin herkuttelemassa Isänpäiväbrunssilla: Oli herkullista, monipuolista ja aivan ihana jälkkäribuffa🤩

"Excellent"
6/6
Anu-Liisa N.5 years ago · 1 review

Ihanat ja monipuoliset salaatit, monipuoliset valikoimat muutenkin. Lisäksi todella herkulliset ja monipuoliset kakut.

"Very good"
5/6
Erno A.5 years ago · 1 review

Vappubrunssi oli monipuolisuudessaan kaikenkattava. Myös vegaaniruoka oli herkullista, ei tarvinnut jäädä pelkän alkuruoan varaan, joka sellaisenaankin olisi riittänyt yhdeksi ateriaksi.

"Good"
4/6
Antton L.5 years ago · 4 reviews

Ruoka on monipuolista ja hyvää. Miljöö on työpaikka- tai kouluruokalamainen.

"Excellent"
6/6
Mia V.5 years ago · 2 reviews

8 hengen ryhmälle löytyi kaikille mieluista syötävää. Ennakkoon varattuna saimme pöydän pienestä huoneesta, kuitenkin läheltä ruokapöytiä. Menemme ehdottomasti uudestaan.

"Very good"
5/6
Daniela B.5 years ago · 15 reviews

Loistava hinta-laatusuhde! Toivottavasti pysyy tällaisena. Ollaan käyty nyt 2 tai 3 kertaa ja käydään ehdottomasti jatkossakin.

"Very good"
5/6
Sirpa P.5 years ago · 15 reviews

Joululounas. Maukkaat laatikot ja sopiva imellys. Kiva ilmapiiri ja ei ruuhkaa. Jälkiruuista juustokakku oli erityisen hyvää. Toin koko perheen syömään (yhteensä meitä oli 4) ja hekin olivat tyytyväisiä

"Very good"
5/6
Jukka S.5 years ago · 1 review

Erinomainen alku- ja jälkiruokapöytä. Ko kerralla jouluateria, josta otimme vähemmän. Siistit ja avarat tilat, joissa helppo kulkea myös rattaiden kanssa Nyt Pasilan Triplan työmaan vuoksi joutuu junalta jonkin verran kiertämään.

"Very good"
5/6
Kerttu K.5 years ago · 1 review

Erittäin maittava, monipuolinen ja runsas brunssi! Aamiaisvalikoiman lisäksi tarjolla oli myös lämmintä ruokaa ja ihanat jälkiruuat. Ravintola oli myös varsin viihtyisä. Tulen varmasti uudestaan testaamaan myös lounaan!

"Very good"
5/6
Sami H.5 years ago · 1 review

Viihtyisä tila johon oli katettu ruuat kivasti esille. Valinnanvaraa oli laidasta laitaan ja ruoka oli hyvää. Henkilökunnan huolehti asiakkaiden viihtyvyydestä ja ruuan riittävyydestä kohtuullisen hyvin.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Viihtyisä ja siisti ravintola. Kiva sisustus. Todella herkullinen brunssi ja sopivasti valikoimaa. Erityisesti suuri plussa jälkiruokabuffasta. Astiat tuli itse palauttaa tiskiin, mutta se oli ihan ok.

"Very good"
5/6
Kaisa R.5 years ago · 1 review

Laaja valikoima alkupaloja ja jälkkäreitä. Rieskat lämpimiä, nam! Lämpimiin ruokiin olisin kaivannut lisää vaihtelevuutta, mutta oli hyvä näinkin. Hot sauce -valikoima tosi kattava, pisteet siitä! Kahvi kylmeni nopeasti kupeissa, olisi pitänyt melkein käyttää kertakäyttökuppia.

"Very good"
5/6
Tiina M.5 years ago · 7 reviews

Mukava, hyvä sijainti ja viihtyisä tila. Brunssi tarjoilut olivat todella monipuoliset. Paikka sopii myös hyvin perheille, kaikenikäiset lapsetkin viihtyivät hyvin. Pieni miinus oli tällä kertaa annettava lämminruoka vaihtoehdoista. Edellisellä kerralla oli paljon enemmän valikoimaa, tällä kertaa lämmin brunssi oli hodareita. Mutta uudestaan mennään syömään ihan varmasti!

"Excellent"
6/6
Päivö U.5 years ago · 1 review

Alkupalapöytä monipuolinen,lihapullat ja nakit pääruokana, olis saanut olla enemmän vaihtoehtoja,jälkiruokiin olikin sitten panostettu kunnolla,mutta varsinkin 12.50 € offirellan kautta oli erinomainen tarjous,useammin vastaavia tarjouksia.Kokille terveiset,maistui kyllä.

"Excellent"
6/6
Noora H.5 years ago · 1 review

Buffee pöydän runsaasta valikoimasta löytyy takuulla kaikille mieleistä syötävää! Iso kiitos myös, että olette huomioineet teen juojat niin hyvin, sillä irtoteen valikoima on ilahduttavan laaja.

"Average"
3/6
Sirpa P.5 years ago · 15 reviews

Tämä kolmas kerta Pasilan Dylanissa. Salaattipöytä oli aiempaa suppeampi ja toisena ruokana roskaruokaa eli cripsejä, kuten edellisenä lauantaina tortilloja. Hampurilaiset samassa kastissa, jota en arvosta. Pääruokana toivoisi kunnollista ruokaa ottaen huomioon prunssin hintavuuden. Toki salaattipöydästä ja jälkiruokapöydästä löytää aina syötävää, joten ei Dylanista koskaan nälkäisenä lähde. Ensimäinen kerta oli onnistunut, sillä molemmat pääruuat hyviä. Haudutettua porsasta ja kanaa, niiden tarkkoja nimiä en muista, mutta päivämäärä taisi olla 28.10 tai 27.10.18

"Excellent"
6/6
Liina V.5 years ago · 1 review

Todella maistuva brunssi! Kattava valikoima erilaisia salaatteja, leipiä, juustoja, leikkeleitä.... Lammas oli suussasulavan hyvää. Jälkiruokapöytä samoin täynnä useita eri hyviä vaihtoehtoja. Ihana teevalikoima. Ihan 10 pisteen arvoinen suoritus!!

"Awful"
1/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Sain työpaikaltani ale koodin joka oli voimassa 11.11,2018 asti voimassa,lokakuussa tilausta tehdessäni ei ollut missään mainintaa ettei tämä kyseinen alekoodi kelpaakkaan isänpäivänä,pettymys oli suuri kun kassaneiti kertoi uutisen ja sanoi ettei nettisivuille voi uusia hintoja päivittää😕ja että teiltä täytyy ottaa normi hinta,aikani kun selitin ettei missään ollut mainintaa kyseinen kassaneiti vaan oli pahoillaan ja sanoi että tämän kerran teen poikkeuksen ja annan normi hintaan19.90(ale hinta oli 16.90) no ei tarvitse enää heidän palvelujaan käyttää, toivomus pieni että ilmoittakaa HINNAT SELVÄSTI et kuluttajaa ei höynäytetä.

"Very good"
5/6
Kirsti W.5 years ago · 2 reviews

Dylan Bölen brunssi ihastutti monipuolisuudellaan. Parasta oli alkupalapöydän runsaat ja maukkaat valikoimat. Oli tuttuja kotimaisia raaka-aineita ja makuja sekä kansainvälisiä. Osassa mausteena chiliäkin, muttei liian tulista. makuuni.

"Good"
4/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Brunssi oli maistuva ja monipuolinen. Tarjoilija oli hieman pihalla avajaistarjouksista ja pöytävarauksista, mutta oikein ystävällinen. Paikka oli viihtyisä.

"Good"
4/6
Anne S.5 years ago · 32 reviews

Runsas pöytä, mutta osa ruoista varsin eksoottisia, ja maininnat allergeeneista puuttuvat. Lisäksi kaipasin jotain kananmunista, vaikka kokkelia, kun kyseessä oli kuitenkin brunssi, ja wasabi-lohi olisi saanut olla ruodotonta. Letut reunoilta kovia, mutta maukkaita, jälkkäri- ja karkkipöydästä bonuspisteitä.

"Average"
3/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Hyvää ruokaa. Olisin kyllä odottanut hieman enemmän hintaa nähden, joten petyin hieman. Moni ruoka oli jo loppunut (klo 13.00) tai ruokaa sai odottaa. Lämminruokia ei ollut kun 2 (riisi ja porsaankyljyksiä). Pöydästä jäi puuttumaan esim kananmunat ja pekoni jotka ovat minusta aika perus. Kahvi ei maistunut millekään. Ruokaa kuitenkin oli ihan riittävästi ja ihan hyvän makuista. Siisti paikka ja kivat työntekijät.

"Good"
4/6
Jarno P.5 years ago · 6 reviews

Brunssi oli taattua Dlyan-laatua, vaikkakin lämpimät ruoat ei hirveesti vakuuttanu tällä kertaa. Paikkana uus Pasilan Dylan oli kyllä todella hyvä. Parkkipaikka paikan edessä iso plussa.

"Very good"
5/6
Tellervo L.5 years ago · 11 reviews

Tosi kiva ja viihtyisä tila. Avara ja kivasti toteutettu ympäristö. Herkulliset ruoat, ainakin salaatti/kasvisosastolla oli monipuolisesti valinnanvaraa ja hyviä makuja. Lämmintä ruokaa en jaksanut enää maistaa. Jälkiruokapöydässä olisin ehkä kaivannut jotain kakkua tms., mutta vadelmapiirakka ainakin oli herkullista, hedelmävalikoima hyvä ja suklaa riittää aina pitkälle. Teekupit olivat vähän pieniä.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Brunssi oli hyvä ja monipuolinen, mainontaa voisi lisätä. Palvelu pelasi hienosti ja oli ystävällistä. Itse paikka on siisti ja varmaankin kesällä myös ulkona on mukava syödä. Kiitos

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Todella laaja valikoima salaatteja ja maukasta ruokaa kokonaisuudessaan. Paikkana rento ja palvelu ystävällistä. Erityinen plussa mahtavasta jälkiruokapöydästä, harvoissa paikoissa on noin kattavasti annettu tilaa jälkiruoalle. Varmasti tulee mentyä uudestaan!

"Very good"
5/6
Daniela B.6 years ago · 15 reviews

Hinta-laatusuhteeltaan loistava paikka brunssille. Jokaiselle löytyy jotakin ja vaihtelevuutta on. Mennään ehdottomasti uudestaankin.

"Very good"
5/6
Elina L.6 years ago · 3 reviews

Erittäin monipuolinen ja laaja tarjonta! Ruoka kohdillaan ja maistuvaa. Tulemme ehdottomasti uudelleen!

"Excellent"
6/6
Pauli E.6 years ago · 1 review

Todella miellyttävä ja tilava paikka, ruoka todella hyvää. Hintakaan ei päätä huimaa ja skumppa olisi ollut viisi euroa lasi. Tällä kertaa ei kuohuviiniä maisteltu mutta seuraavan kerran ehkä täytyy. Varmasti menen uudestaan!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Monipuolinen salaattipöytä, paljon kasvisvaihtoehtoja ja lämpimästä ruoasta (hot dogit) sai pyydettäessä vegeversion. Myös perinteisempää "aamiaiskamaa" löytyy, ja teelaatuja on useita. Perheystävällinen. Helsingin mittapuulla hyvä hinta-laatusuhde!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Lämpimät ruoat on turhat (mauttomat), mutta runsaat aamiais-, etu- ja jälkiruokavalikoimat korvaa sen. Hintansa väärtti ehdottomasti. Dali on tulava ja valoisa ja muutoinkin tilaa riitti lauantaina.

"Very good"
5/6
Sanna S.6 years ago · 1 review

Erittäin hyvä ja monipuolinen kasvis painotteinen Brussni, myös sirkkoja oli tarjolla. Böle Dylanissa on avara ja viihtyisä tila, joka toimi myös hyvin perheiden kanssa. Palvelu oli loistavaa.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Ihania ruokia, salaatit priimaa :) Vegaanille tuotiin oma jälkkäri, arvostan! Toivoisin enemmän juomavalikoimaa, appelsiinimehu ja vesi oli hitusen tylsää. Sirkat oli kiva ylläri ja hyviä!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Todella herkullinen kokemus. Paljon raikkaita vaihtoehtoja. Huippu ja monipuolinen jälkiruokabuffet. Lapsen kanssa vierailu onnistui hyvin ja maukkaista ruoista löytyi syötävää kaikille. 1-vuotiaalle löytyi vähämausteisempia juttuja kuten tuoreet kasvikset, kananmuna ja lohi.

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Hyvät ja monipuoliset salaatit sekä jälkkärit. Lämpimät ruuat jättivät toivomisen varaa. Vaihtoehtona oli ainoastaan hot dogeja kahdella eri makkaravalinnalla. Olivat kyllä maukkaita, mutta olisin kaivannut monipuolisuutta ja myös kasvisvaihtoehtoa.