Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Helsinki
Herttoniemi
Desi Bowl Herttoniemi
Desi Bowl Herttoniemi Reviews

Desi Bowl Herttoniemi

Asian, Indian, Nepalese, Bangladeshi

Dishes priced around13€

Photo of restaurant Desi Bowl Herttoniemi in Herttoniemi, Helsinki

Fast and free booking for:

Reviews of Desi Bowl Herttoniemi (6)

Read what people think about Desi Bowl Herttoniemi. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Desi Bowl Herttoniemi before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Desi Bowl Herttoniemi and book a table with confidence!

5.5/6

6 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
65
5
4
31
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Juan P.a month ago · 1 review

Nice place for brunch. Good options, really good flavors and combination of dishes. Though they could have a few more things in the menu. Overall, we enjoyed our experience there, service was fantastic.

"Excellent"
6/6
Tuija N.a month ago · 3 reviews

Oltiin perjantaina, hampurilaispäivänä. Tosi maukas ja laadukas hampurilaisateria. Siisti paikka, jossa ystävällinen palvelu. Täysi 10.

"Excellent"
6/6
Marko V.a month ago · 1 review

Kävimme päivällisellä torstaipäivänä kello 18.00-. Olimme ainoita asiakkaita (4 hlöä). Vastaanotto oli miellyttävä ja erittäin ammattimainen. Paikka oli siisti ja tyylikäs. Tarjoilija, joka myös oli toinen kokeista oli miellyttävä, hyvin ystävällinen ja kertoi auliisti ruoista ja annosten hienouksista. Saimme suosituksia mitä kannattaa maistaa ja saimme täten elämyksiä intialaisesta keittiöstä. Ruokien valmistuksessa oli käytetty mielikuvitusta ja lopputulemissa oli onnistuttu mielettömän hyvin. Tilasimme: loaded fries, chicken butter tikka (taco ja bowl), karahi gost karitsa, rainbow trout bowl ja jäädytetty taatelijugurtti. Kokonaisuutena käynti oli miellyttävä kokemus ja meistä tuli palaavia asiakkaista. Tällaiset paikat saavat hymyn aikaiseksi sekä luovat uskoa yrittelijäisyyteen ja haluun tehdä jotan paremmin. Suosittelen ehdottomasti kenelle vain.

"Excellent"
6/6
Tuija N.a month ago · 3 reviews

Sunnuntain brunssi oli hyvä kokemus. Brunssissa oli kaikki tuoretta ja kohtuuhintainen oli myös plussaa.

"Average"
3/6
Tiina H.2 months ago · 7 reviews

Odotin buffetilta hieman enemmän. Tarjonta oli hieman suppea. Kasvispihvit ja tofupalat olivat itsessään aika kuivia, niiden kanssa olisi saanut olla jotain kastiketta. Palvelu oli kuitenkin ystävällistä.

"Excellent"
6/6
Anne E.2 months ago · 1 review

Tosi hyvä brunssi ja palvelu! Koko 10 hengen seurueemme mukaan lukien lapset tykkäsivät 😊