Arvostelut: Viikinkiravintola Harald - Tampere

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.3/6
104 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Tampere Tampere image 1
Viikinkiravintola Harald - Tampere Tampere image 2
Viikinkiravintola Harald - Tampere Tampere image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

104 Viikinkiravintola Harald - Tampere arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Viikinkiravintola Harald - Tampere annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
104 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Esa P.neljä tuntia sitten · 1 arvostelu

Seurueellamme oli todella mukavaa. Ruoka oli hyvää ja tarjoilijamme oli kerrassaan mahtava!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Sauli K.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Tarjoilu oli ystävällistä ja mukavaa Markku osaa hommansa 😊Ruoka oli loistavaa .

Uusi"Erinomainen"
6/6
Sanna H.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Todella ustävällinen ja nopea palvelu. Ruoka oli erinomaista. Suosittelen lämpimästi.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Ada D.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Food was amazing! Really delicious and appetizing. As I went there on Palm Sunday, there were't many people and the atmosphere was down but I am sure it would have veen much better if I went on any other non-special day.

"Upea"
5/6
Pekka N.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Vastaanotto oli ystävällinen ja nopea, vaikka olimme vähän etuajassa. Tarjoilija kertoi innostuneesti ja kiintoisasti ruokalistan mahdollisuuksista. Tilaus valmistui hyvin nopeasti. Ruokana oli "särä", se oli aika tavalla erilainen kuin Lemin särä. Lemillä on kaksi säräpaikkaa, parempi ja vähemmän hyvä. Haraldin särä oli lähempänä sitä parempaa, mutta ei aivan samanveroinen. Tervainen jäätelö oli mainio. Seinällä oleva laaja kuva kiinnosti. Tarjoilija kertoi, että kuvasta kysytään usein, mutta ei osannut kertoa siitä. Kuvasta voisi kehittää kiintoisan tarinan, ei välttämättä ihan totuudenmukaistakaan. Terveisin Pekka N.

"Upea"
5/6
Leena L.21 päivää sitten · 1 arvostelu

No ensinnä viehättävät tarjoilijat! Hymyilevinä kaiken aikaa ystävällisesti huolehtivat hyvinvoinnistamme ja viihtyvyydestämme! Kanan viinikastike oli mahtavaa! Me, kummitäti ja mummu, saimme tuoda Tommin 31v päiväänsä viettämään ennen konserttia! Huonokuuloisten keskustelusta ei paljon mitään tullut, mutta ei ollut yllätys, sama joka paikassa 😊 Harald oli ehdoton valinta, koska tiesin ruuat mahtaviksi, ja myös koska Tommi kohta saa gradunsa viikingeistä valmiiksi!!? Tommin terveiset: Kohteliaimmin kerron teille, että joku piirtäjä on keksinyt viikingeille sarvikypärät. Tarua!

"Upea"
5/6
Marja-Leena M.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Puitteet viihtyisät. Tarjoilija oli kohtelias, asiansa osaava ja halusi meidän viihtyvä. Vähempi yrittäminen olisi ollut toivottavaa. Ruokien laatuun ja makuun oli eittämättä satsattu, mikä näkyi esillepanossa ja tuntui lähinnä hinnassa. Valitettavasti liharuuat ei enää tämän ikäisenä tuota kovinkaan hohdokkaita makuelämyksiä. Kilpiperunat olivat parasta pääruuassa. Jälkiruokana suklaakakku oli maistuvaa, mutta oli palan kokoon nähden käsittämättömän hintainen. HUH.

"Erinomainen"
6/6
Milla E.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli herkullista ja palvelu oli erinomaista! Ruuan saimme nopeasti, ja se oli huolellisesti valmistettua. Riista maistui erinomaiselle ja esillepano miekassa oli näyttävä. Viikinkiruuan kruunasi Haraldin oma olut! Ainoa mikä harmia aiheutti, oli yläkerran keilahallin melu. Mutta niin paljon se ei häirinnyt, ettemmekö toista kertaa menisi!

"Upea"
5/6
Heini M.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tulimme ravintolaan joka oli täynnä, olihan lauantai-ilta ja pikkujoulu sesonki kuumimmillaan. Tarjoilija toi valmiin menuun mutta halusimme a la carte-listalta. Tarjoilija varoitti, että kestää. Ruoka tuli kuitenkin normaali ajassa ja oli hyvää, todella! Jälkkärit kruunasi illan. Tämä yksi lempi ravintoloita ja lunasti jälleen paikkansa. Ainut miinus hiven tönköstä tarjoilijattaresta.

"Erinomainen"
6/6
Samppa S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa ja viihtyisä paikka. Ruuat olivat raskasta lihaosastoa, mutta vegaaneillekin löytyy syötävää. Ateriat olivat vähän tyyriitä, mutta hintansa arvoisia. Itse söin possua ja kanssasyöjä härkää. Hyvää! Samoin drinkit olivat hyviä. Löytyy tietysti alkuruokaa ja kokonaisia aterioita. Haraldiin mennään toistekin.