Ravintolat
Pirkanmaa
Tampere
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Tampere
Viikinkiravintola Harald - Tampere Arvostelut

Arvostelut: Viikinkiravintola Harald - Tampere

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.2/6
58 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Tampere Tampere image 1
Viikinkiravintola Harald - Tampere Tampere image 2
Viikinkiravintola Harald - Tampere Tampere image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

58 Viikinkiravintola Harald - Tampere arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Viikinkiravintola Harald - Tampere annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
58 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Elina M.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Kaikki ruokalajit oli erittäin maistuvia ja tarjoilija avulias ja mukava. Pieni 1,5-vuotiaskin huomioitiin hienosti. Muutaman kerran käyneenä voi sanoa, että tämä paikka ei petä koskaan :)

Uusi"Erinomainen"
6/6
Samppa S.11 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa ja viihtyisä paikka. Ruuat olivat raskasta lihaosastoa, mutta vegaaneillekin löytyy syötävää. Ateriat olivat vähän tyyriitä, mutta hintansa arvoisia. Itse söin possua ja kanssasyöjä härkää. Hyvää! Samoin drinkit olivat hyviä. Löytyy tietysti alkuruokaa ja kokonaisia aterioita. Haraldiin mennään toistekin.

"Erinomainen"
6/6
Milla H.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Loistava palvelu ja ruoka, kannatti ehdottomasti tulla. Tarjoilijat olivat huomaavaisia ja tekivät olon tervetulleeksi. Ensimmäinen kerta Haraldissa ei varmasti jää viimeiseksi kerraksi. Suosittelen lämpimästi illanviettoon.

"Erinomainen"
6/6
Outi L.21 päivää sitten · 1 arvostelu

Loistava palvelu, ihana ilmapiiri, maukasta ruokaa. Menu tarjoiltiin juuri oikein ajotettuna. Kaikki pelasi täydellisesti. Tarjoilija osasi hommansa ja oli välitön, rento ja ystävällinen, iloinen ja huumorintajuinen.

"Upea"
5/6
Pekka N.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Vastaanotto oli ystävällinen ja nopea, vaikka olimme vähän etuajassa. Tarjoilija kertoi innostuneesti ja kiintoisasti ruokalistan mahdollisuuksista. Tilaus valmistui hyvin nopeasti. Ruokana oli "särä", se oli aika tavalla erilainen kuin Lemin särä. Lemillä on kaksi säräpaikkaa, parempi ja vähemmän hyvä. Haraldin särä oli lähempänä sitä parempaa, mutta ei aivan samanveroinen. Tervainen jäätelö oli mainio. Seinällä oleva laaja kuva kiinnosti. Tarjoilija kertoi, että kuvasta kysytään usein, mutta ei osannut kertoa siitä. Kuvasta voisi kehittää kiintoisan tarinan, ei välttämättä ihan totuudenmukaistakaan. Terveisin Pekka N.

"Upea"
5/6
Marja-Leena M.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Puitteet viihtyisät. Tarjoilija oli kohtelias, asiansa osaava ja halusi meidän viihtyvä. Vähempi yrittäminen olisi ollut toivottavaa. Ruokien laatuun ja makuun oli eittämättä satsattu, mikä näkyi esillepanossa ja tuntui lähinnä hinnassa. Valitettavasti liharuuat ei enää tämän ikäisenä tuota kovinkaan hohdokkaita makuelämyksiä. Kilpiperunat olivat parasta pääruuassa. Jälkiruokana suklaakakku oli maistuvaa, mutta oli palan kokoon nähden käsittämättömän hintainen. HUH.

"Erinomainen"
6/6
Milla E.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli herkullista ja palvelu oli erinomaista! Ruuan saimme nopeasti, ja se oli huolellisesti valmistettua. Riista maistui erinomaiselle ja esillepano miekassa oli näyttävä. Viikinkiruuan kruunasi Haraldin oma olut! Ainoa mikä harmia aiheutti, oli yläkerran keilahallin melu. Mutta niin paljon se ei häirinnyt, ettemmekö toista kertaa menisi!

"Upea"
5/6
Heini M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tulimme ravintolaan joka oli täynnä, olihan lauantai-ilta ja pikkujoulu sesonki kuumimmillaan. Tarjoilija toi valmiin menuun mutta halusimme a la carte-listalta. Tarjoilija varoitti, että kestää. Ruoka tuli kuitenkin normaali ajassa ja oli hyvää, todella! Jälkkärit kruunasi illan. Tämä yksi lempi ravintoloita ja lunasti jälleen paikkansa. Ainut miinus hiven tönköstä tarjoilijattaresta.

"Erinomainen"
6/6
Raimo M.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli erittäin hyvää ja ystävällistä, sekä ammattinsa omaava tarjoilija. Ruoka sai meiltä kaikilta erityiskiitoksen Varsinkin kauriin liha oli todella maittavaa. Viinin tuntemus oli myös osaava. Kiitos vielä tarjoilijalle. Oli viihdyttävää iltapäivä, kuin myös koko ravintolalle. No

"Erinomainen"
6/6
Taina P.23 päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäinen hyvä ruoka,hyvä palvelu ja hyvä tunnelma. Tykättiin kaikki 3. Vieras tuli joensuusta ja hänellekin maitui. oluet myös hyviä. Annos valintani oli ehkä liian suuri,sillä siinä sämpylä. Olisin hirvikäristyksen syönyt mieluummin perinteisesti muusilla ja puolukkahillolla.Suurkiitos.