Ravintolat
Pohjois-Savo
Kuopio
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Kuopio
Viikinkiravintola Harald - Kuopio Arvostelut

Arvostelut: Viikinkiravintola Harald - Kuopio

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.2/6
36 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Kuopio Kuopio image 1
Viikinkiravintola Harald - Kuopio Kuopio image 2
Viikinkiravintola Harald - Kuopio Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

36 Viikinkiravintola Harald - Kuopio arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Viikinkiravintola Harald - Kuopio annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
36 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Ira H.päivä sitten · 1 arvostelu

Ihana paikka ja loistava tunnelma. Tarjoilijat olivat kaikki ihania ja ammattitaitoisia. Molempien ruuat olivat todella hyviä ja erinomaista on se kun ruoka tulee oikeasti pöytään aina tulikuumana. Tulemme uudestaankin :)

"Erinomainen"
6/6
Anne K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Tunnelmallinen ravintola ja hyvä ruoka. Erikoiset annosten nimet mutta niin maittavia. Ruuan tarjolle laitto näyttävää. Henkilökunta ammattitaitoista ja ystävällistä. Hyvät juoma valikoimat. Miinuksena ruuhka aikana pitkät odotus ajat.

"Erinomainen"
6/6
Ilona T.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Illallinen neljän ystävän kesken. Puhun kaikkien suulla: Erinomainen ruoka, erinomainen palvelu. Kiitän suuresti, tulen uudelleen ja suosittelen edelleen. Erityiskiitos ajatuksella kirjoitetusta ruokalistasta ja harkitusta miljööstä.

"Erinomainen"
6/6
Veijo H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Palvelu pelasi ja henkilökunta oli ystävällistä, henkilökunnan pukeutuminen ravintolan henkeen lisäsi viihtyisyyttä. Ruoka todella hyvin valmistettua ja maittavaa. Menu tarpeeksi laaja, valinnanvaraa oli rittävästi. Ravitolan "omat" juomet mukava lisä.

"Erinomainen"
6/6
Kirsi A.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ympäristö on viihtyisä ja rauhallinen. Palvelu on ystävällistä eikä annoksia tarvinnut odotella kauaa. Ruoka oli oikein hyvää ja maistuvaa. Annoskoot sellaiset että nälkä lähti eikä kaikkea edes jaksanut syödä. Hyvällä mielellä kokemuksen jälkeen.

"Upea"
5/6
Jani K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka on täydellistä ja ravintola viihtyisä ja henkilökunta ammattilaisia. Nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam

"Erinomainen"
6/6
Tia A.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Pidän Haraldin tunnelmallisesta ravintolasta ja minusta on ihana miten työntekijät ovat pukeutuneet myös viikinkiajan mukaisesti😊 Ystävällistä väkeä aina töissä. Ruoka on hyvää ja aina on syötävä masu pullolleen, annokset siis isot.

Uusi"Hyvä"
4/6
Niina A.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Tilasin possua ja mieheni tilasi härkää mediumina. Possua oli kahdesta eri osasta. Potkapala oli ihananmakuinen ja mehukas mutta se toinen osa oli jotenkin ei niin hyvänmakuinen ja kuivahko. Muuten tykkäsin. Miehen pihvi oli täydellisesti paistettu ja annos oli onnistunut

"Erinomainen"
6/6
Sanni H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Pöytävaraus onnistui helposti ja nopeasti, palvelu ja ruoka oli onnistunutta. Vaikka olikin pikkujoulukausi parhaimmillaan, saatiin nopeasti ruoat pöytään ja ruoka oli sopivan lämmintä ja mausteista. Iso kiitos myös kokeille.

"Upea"
5/6
Tuuli L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää, kävimme isänpäivänä. Alkupöytä oli runsas eikä mikään loppunut kesken. Tilaamamme ruoat tulivat nopeasti vaikka olimme varautuneet ruuhkaan. Myös jälkiruokapöytä kakkuineem oli riittävä, ja pidettiin hyvä huoli, jos tarjottavat oli loppumassa.