Ravintolat
Pohjois-Savo
Kuopio
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Kuopio

Viikinkiravintola Harald - Kuopio

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.2/6
37 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Kuopio Kuopio image 1
Viikinkiravintola Harald - Kuopio Kuopio image 2
Viikinkiravintola Harald - Kuopio Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Viikinkiravintola Harald - Kuopio – Tietoja

Viikinkiravintola Harald Kuopio tarjoaa maukasta ruokaa, rempseää palvelua ja ainutlaatuista viikinkitunnelmaa lounaasta illalliseen Kuopion keskustassa, Tulliportinkadulla, Kuopion torin laidalla. Ravintola edustaa skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden ruokaperinteitä juurevalla ja autenttisella otteella, viikinkiaikoja mukaillen. Tässä ravintolassa herkutellaan siis pohjolan ja kotimaan antimilla riistasta sekä liha- ja siipikarjasta monenlaisiin kaloihin, juures- ja palkovihannespainotteisista kasviksista metsien sieniin ja marjoihin – mikä milloinkin on kuluvana vuodenaikana herkullisimmillaan. Annoksia herkullistavat kastikkeet, höysteet ja muhennokset. Sisustusta hallitsevat puu sekä erilaiset viikinkiesineet. Herkuttelemaan mahtuu suurellakin porukalla, ja maljaa voi nostaa vaikkapa päivänsankarille, omalle kullalle ja milloin millekin juhlanaiheelle. Lisätietoa ryhmä- ja yritystilaisuuksista saa ravintolasta soittamalla tai tekemällä varauskyselyn henkilömäärän mukaan.

Smart Offers

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 21:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
14:00 - 20:00

Osoite

Viikinkiravintola Harald - Kuopio
Tulliportinkatu 44
70110 Kuopio

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

KANGASMETSIEN TATTI-KANTARELLIKEITTO L

Kermaista tatti-kantarellikeittoa sekä speltti-punajuurileipää ja kirnuvoita.
9,90 €

AASOJEN ALKUKIVI L

Liuskekiveltä tarjotaan: lohipastramia, tervasilakkaa, marinoituja jokiravunpyrstöjä, poronsydäntä, veripalttua, hirvimakkaraa, ilmakuivattua possunkassleria, Jukolan sahtijuustoa, pikkelöityä fenkolia ja saaristolaisleipää savuhevosmoussen kera.
13,90 €

LOFOOTTIEN LOHIPASTRAMI L, G

Lohipastramia ja marinoituja jokiravunpyrstöjä, hauenmätimoussea, hernepyreetä ja pikkelöityä fenkolia lämpimän palsternakkaröstin kera.
12,20 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Viikinkiravintola Harald - Kuopio, Kuopio

Kuopion keskustassa, torin kupeessa, Tulliportinkadulla sijaitseva Viikinkiravintola Harald Kuopio on nimensä mukaisesti muinaisten merenkulkijoiden aikaa henkivä ravintola ja kokonaiselämys, mikä näkyy sisustuksessa, maistuu lautasella ja viihdyttää palvelussa. Ruokalistalta löytyy niin tuttuja kuin aikojen saatossa syyttä vähemmälle ravintolakäytölle jääneitä skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden aineksia ja makuja, kuten sahti, terva, kuusi ja skyr. Toki täysin rautakaudella ravintolassa ei herkutella, vaan annokset on päivitetty modernisti tähän päivään. Siksipä aineksista löytyvät myös mm. valkolupiili-tempeh-pihvit ja kvino-paistos. Eikä perunaakaan vielä viikinkien aikaan tunnettu. Palan painikkeena voi nauttia esimerkiksi Haraldin omia oluita tai valita viinin tunnetuimpia viinialueita ja -rypäleitä edustavalta listalta.

Harald Kuopio on yksi Suomen kahdeksasta viikinkiravintolasta. Suosion syynä lienee maukas ja ainutlaatuinen skandinaavisista ja eurooppalaisista viikinkiperinteistä ammentava ruoka, asiantunteva ja mukava palvelu sekä elämyksellisyys vailla vertaa. Ainutlaatuiset tilat taipuvat paitsi pienille seurueille ja kahden tunnelmoimaan saapuville, myös suurilukuisena juhlasaattueena saapuville. Suurille seurueille Harald Kuopiossa on mahdollista järjestää hulppeat kestit olipa kyse yksityisjuhlista tai yritystilaisuudesta. Valmiiksi suunniteltu viikinkimenu, kuten ”Kuninkaan kestit” ruokkii ruhtinaallisesti ja näyttävästi koko porukan, tai tarjoilut voidaan räätälöidä toiveiden mukaisiksi. Sijainti Kuopion ydinkeskustassa tekee Kuopion Viikinkiravintola Haraldista myös kaikkialta helposti saavutettavan.

37 Viikinkiravintola Harald - Kuopio arvostelua

Loistava
5.2/6
37 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Ira H.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Ihana paikka ja loistava tunnelma. Tarjoilijat olivat kaikki ihania ja ammattitaitoisia. Molempien ruuat olivat todella hyviä ja erinomaista on se kun ruoka tulee oikeasti pöytään aina tulikuumana. Tulemme uudestaankin :)

"Erinomainen"
6/6
Anne K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Tunnelmallinen ravintola ja hyvä ruoka. Erikoiset annosten nimet mutta niin maittavia. Ruuan tarjolle laitto näyttävää. Henkilökunta ammattitaitoista ja ystävällistä. Hyvät juoma valikoimat. Miinuksena ruuhka aikana pitkät odotus ajat.

"Erinomainen"
6/6
Ilona T.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Illallinen neljän ystävän kesken. Puhun kaikkien suulla: Erinomainen ruoka, erinomainen palvelu. Kiitän suuresti, tulen uudelleen ja suosittelen edelleen. Erityiskiitos ajatuksella kirjoitetusta ruokalistasta ja harkitusta miljööstä.