Viikinkiravintola Harald - Kuopio

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.2/6
67 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Kuopio Kuopio image 1
Viikinkiravintola Harald - Kuopio Kuopio image 2
Viikinkiravintola Harald - Kuopio Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Viikinkiravintola Harald - Kuopio – Tietoja

Viikinkiravintola Harald Kuopio tarjoaa maukasta ruokaa, rempseää palvelua ja ainutlaatuista viikinkitunnelmaa lounaasta illalliseen Kuopion keskustassa, Tulliportinkadulla, Kuopion torin laidalla. Ravintola edustaa skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden ruokaperinteitä juurevalla ja autenttisella otteella, viikinkiaikoja mukaillen. Tässä ravintolassa herkutellaan siis pohjolan ja kotimaan antimilla riistasta sekä liha- ja siipikarjasta monenlaisiin kaloihin, juures- ja palkovihannespainotteisista kasviksista metsien sieniin ja marjoihin – mikä milloinkin on kuluvana vuodenaikana herkullisimmillaan. Annoksia herkullistavat kastikkeet, höysteet ja muhennokset. Sisustusta hallitsevat puu sekä erilaiset viikinkiesineet. Herkuttelemaan mahtuu suurellakin porukalla, ja maljaa voi nostaa vaikkapa päivänsankarille, omalle kullalle ja milloin millekin juhlanaiheelle. Lisätietoa ryhmä- ja yritystilaisuuksista saa ravintolasta soittamalla tai tekemällä varauskyselyn henkilömäärän mukaan.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 20:00
Sunday
14:00 - 20:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00

Osoite

Viikinkiravintola Harald - Kuopio
Tulliportinkatu 44
70110 Kuopio

67 Viikinkiravintola Harald - Kuopio arvostelua

Loistava
5.2/6
67 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Loistava
"Erinomainen"
6/6
Maarit N.19 päivää sitten · 1 arvostelu

A wonderful restaurant in the heart of Kuopio, great time there as a Viking and the food was amazing, all 16 of us enjoyed everything :D

"Erinomainen"
6/6
Sanni H.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Taas kerran hyvä ruoka ja palvelu. Pihvi oli just eikä melkein 👌

"Erinomainen"
6/6
Kati V.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erinomaista ruokaa! Joka kerta on poistuttaessa oltu tyytyväisiä, varma herkkusuun valinta!

Lisää kohteesta Viikinkiravintola Harald - Kuopio, Kuopio

Kuopion keskustassa, torin kupeessa, Tulliportinkadulla sijaitseva Viikinkiravintola Harald Kuopio on nimensä mukaisesti muinaisten merenkulkijoiden aikaa henkivä ravintola ja kokonaiselämys, mikä näkyy sisustuksessa, maistuu lautasella ja viihdyttää palvelussa. Ruokalistalta löytyy niin tuttuja kuin aikojen saatossa syyttä vähemmälle ravintolakäytölle jääneitä skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden aineksia ja makuja, kuten sahti, terva, kuusi ja skyr. Toki täysin rautakaudella ravintolassa ei herkutella, vaan annokset on päivitetty modernisti tähän päivään. Siksipä aineksista löytyvät myös mm. valkolupiili-tempeh-pihvit ja kvino-paistos. Eikä perunaakaan vielä viikinkien aikaan tunnettu. Palan painikkeena voi nauttia esimerkiksi Haraldin omia oluita tai valita viinin tunnetuimpia viinialueita ja -rypäleitä edustavalta listalta.

Harald Kuopio on yksi Suomen kahdeksasta viikinkiravintolasta. Suosion syynä lienee maukas ja ainutlaatuinen skandinaavisista ja eurooppalaisista viikinkiperinteistä ammentava ruoka, asiantunteva ja mukava palvelu sekä elämyksellisyys vailla vertaa. Ainutlaatuiset tilat taipuvat paitsi pienille seurueille ja kahden tunnelmoimaan saapuville, myös suurilukuisena juhlasaattueena saapuville. Suurille seurueille Harald Kuopiossa on mahdollista järjestää hulppeat kestit olipa kyse yksityisjuhlista tai yritystilaisuudesta. Valmiiksi suunniteltu viikinkimenu, kuten ”Kuninkaan kestit” ruokkii ruhtinaallisesti ja näyttävästi koko porukan, tai tarjoilut voidaan räätälöidä toiveiden mukaisiksi. Sijainti Kuopion ydinkeskustassa tekee Kuopion Viikinkiravintola Haraldista myös kaikkialta helposti saavutettavan.