Ravintolat
Keski-Suomi
Jyväskylä
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä
Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä Arvostelut

Arvostelut: Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.3/6
57 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä Jyväskylä image 1
Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä Jyväskylä image 2
Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä Jyväskylä image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

57 Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
57 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Eeva K.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvää ja laadukasta ruokaa. Viikinki kaste oli hyvä jäynä syntymäpäivä sankarille. Se ei kuitenkaan ollut mikään gulinaarinen nautinto 😁. Viihtyisä ympäristö ja ystävällistä palvelua tarjoava paikka.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Martti S.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Maistuva ruoka, runsaat annokset, rento meininki, mutkaton asiakaspalvelu. Seuraavalla kerrallakin Jyväskylässä käydessäni ruokailen Haraldissa. Gunhilde Hunajaisen ystävällinen ja ymmärtäväinen asiakaspalvelu kruunasi seurueemme viihtymisen. Täydet pisteet!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Sari A.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Vietimme iltaa ystävän kanssa Haraldissa. Aivan ihana ja sulava palvelu! Miljöö todella tunnelmallinen ja rauhallinen. Suuret suositukset menukokonaisuuksille, ruoka oli todella maittavaa sekä kauniisti laitettu esille.

"Erinomainen"
6/6
Leena H.20 päivää sitten · 1 arvostelu

Jyväskylän Viikinkiravintola Haraldissa on aina hyvä palvelu ja erinomaista ruokaa! Tänne kannattaa tulla vaikka kauempaakin. Monipuoliset kilpi- ja miekka-ateriat on helppo ja mukava jakaa seuralaisten kesken.

"Erinomainen"
6/6
Sami L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Aivan mahtava paikka! Taisi olla 5 kerta, kun käytiin ja jälleen kerran sai mahan täyteen hienoja makuja. Vaikka Harald on aika liha painotteinen, löytyy myös loistavia vege valintoja. Tervaolut ja hyvät punaviinit lihan kanssa luovat mukavan tasapainon ja jälkiruuissa on käytetty mielikuvitusta, kuten suussa paukkuvat räiskäleet. Huomiona - Jos haluaa kanaa, niin menusta löytyy useimmiten vain yksi vaihtoehto, mutta useimmiten sekin on toimiva!

"Erinomainen"
6/6
Teppo A.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kolmas kerta Harald-ravintolassa ja jälleen kerran lähdin positiivisella mielellä pois. Ruoka oli todella hyvää, varsinkin jälkiruuaksi syömäni suklaakakku. Palvelu oli mainiota ja myös nopeaa. Myös kaverini, joka oli ensimmäistä kertaa käymässä Haraldissa, oli todella ällistynyt ruuan ja palvelun hyvästä laadusta. Suosittelen ravintolaa kaikille, jotka nauttivat hyvästä ruuasta.

"Erinomainen"
6/6
Jorma M.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Rauhallinen perjantai-ilta, hyvä ruoka, iloinen ammattitaitoinen tarjoilija. Söimme alkupalat, pääruoan ja jälkiruoan. Viiniksi valitsimme Saksalaisen Moselin Rislingin, perinteisesti viinin aromit olisivat tulleet paremmin esiin ohuesta viinilasista nautittuna, nyt viini tarjoiltiin paksuun mukiin. Muuten onnistunut ilta viehättävässä seurassa

"Erinomainen"
6/6
Sari R.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää! Tosin oli pikkujouluaika menossa, niin oli aika paljon väkeä ja hieman rauhatonta, kun sattui pöytä keittiön lähelle. Palvelu oli kyllä hyvä ja vaikka porukkaa oli, niin ei tarvinnut odotella tarjoiluja eikä maksamista.

"Erinomainen"
6/6
Julianna K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli herkullista, ja kerrankin jtn muuta kuin eri hampurilaisvariaatioits mitä monessa ravintolassa nykyisin on. Palvelu oli myöskin ystävällistä ja ripeää. Tunnelma ravintolassa oli hybin Viikinkityylinen, joka toi oman vivahteen tunnelmaan. Ehdottomasti menemme toistekin tänne syömään!

"Erinomainen"
6/6
Miia V.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Harald on miljöönä ihanan hämyisä ja tunnelmallinen, tarjoilijat ovat ystävällsiä ja huolehtivat ruokailijoista että kaikkea riittää ja maistuu. Ruoka vie kielen mennessään, pettymystä ei ole tullut kertaakaan ja aika monesti on Haraldin palveluja jo käytetty:)