Arvostelut: Trattoria Sogno

Töölöitalialainen
Loistava
4.9/6
1 056 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Capperi - Oulunkylä

Oulunkylä
5.1/6654
Capperi - Oulunkylä

Ravintola Bacco

Keskusta
5.0/6109
Ravintola Bacco

1 056 Trattoria Sogno arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Trattoria Sogno annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
1 056 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Melu:Ei häirinnyt
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Susanna S.neljä kuukautta sitten · 9 arvostelua

Aivan upea italialainen päivällinen! Oli vaikea valita kaikista hyvistä vaihtoehdoista ja pääruoka oli todella runsas, kun siihen otti kaksi lisäkettä suosituksen mukaan. Pieniruokainen pärjäisi yhdellä lisäkkeellä. Alkuruoka burrata persikalla vei kielen mennessään.

"Erinomainen"
6/6
Arja M.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Tunnelmallinen vaihtoehto Töölössä. Hyvä, maistuva ruoka ja erittäin hyvä palvelu.

"Erinomainen"
6/6
Kai K.kahdeksan kuukautta sitten · 2 arvostelua

Rauhallinen, mukava kortteliravintola hyvällä ja maukkaalla italialaisella ruoalla. Ravintolan yleisilme mutkaton ja helposti lähestyttävä. Monipuolista ja maukasta ruokaa, loistava palvelu sekä osaavat tarjoilijat. Suosittelen lämpimästi tutustumaan.

"Erinomainen"
6/6
Philip L.vuosi sitten · 2 arvostelua

Hyvin miellyttävä paikka. Palvelua ja ruoka kaikin puolin hyvää. Miljöö hyvin miellyttävä. Hinnat ovat, kuten kaikissa suomalaisissa ravintoloissa, korkeat. Mutta minkäs teet, kun asuu kalliissa maassa.

"Upea"
5/6
Susanna R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olimme noin 12 hengen suurperheryhmäna viettämässä tasavuotissyntymäpäiviä Trattoria Sognossa. Saimme todella mieluisan ja tilaisuuteen sopivan pöydän terassilta ja ruoka oli hyvää, kuten aina. Toinen tarjoilijoistamme ei ehkä ymmärtänyt tilaisuuden luonnetta, vaan esiintyi tarpeettoman rempseästi ja huolettomasti, mutta sekin parani illan mittaan. Loppulasku piti paikkansa ja oli täsmällinen, kuten Sognossa aina, ja erityismaininta on annettava erittäin kauniille sisustukselle ja vielä kiitokset erityisen siististä ja myös kauniista naistenhuoneesta. Osanottajat olivat 1-60 vuotiaita ja jokainen tunsi olevansa "kotonaan" Trattoria Sognossa.

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kävin mieheni kanssa hänen suosituksestaan ensimmäistä kertaa Trattoria Sognossa ja paikka täytti kaikki odotukseni. Miljöö oli tunnelmallinen, palvelu iloista ja ystävällistä, ruokia ei joutunut odottamaan kohtuuttoman kauaa ja tietenkin se itse ruoka oli makuhermoja hivelevää. Hinta-laatu-suhde todellakin kohdallaan. Otimme valmiin menun ja kyllä kannatti. Saimme maistaa kattavan valikoiman paikan herkkuja alkuruoista jälkiruokaan ja vatsat tulivat täyteen. Ainoa pieni minus oli ravintolan hälyisyys, sillä tila on avara, pöydät lähekkäin toisiaan ja suosittu ravintola täynnä asiakkaita. Ei kuitenkaan haitannut keskustelua. Tänne ehdottomasti uudestaan!

"Erinomainen"
6/6
Aila T.vuosi sitten · 3 arvostelua

Ensi käynti Trattoria Sognossa erittäin myönteinen. Viihdyin, viihdyimme. Ystävällinen tervetulotoivotus ja pöytävaraus huomioitu mallikkaasti. Kiitos siitä! Ravintolasalin sisustus poikkeaa kivasti totutuista ja sali oli täynnä asiakkaita pakkaspäivänä. Se kertoikin sen, että ruoan on oltava hyvää. Totta! Piti täysin paikkansa ja hyvillä mielin kiitimme ystävällistä henkilökuntaa. Kiva iltapäivä ja masu täynnä. Kiitos ja hyvää alkanutta vuotta!

"Hyvä"
4/6
Monika L.vuosi sitten · 6 arvostelua

We visited on a friday evening, the place was almost full which we took as a good sign. The personnel were nice and the atmosphere was great. We were on a family dinner and there were 9 of us. The acustics was not good and one could not have a conversation due to the noise level. The food was good, it took around 45min to get it. The prices are ok. The only "bad" thing happened when we were about to pay, the 50% discount for kids under 10 years was not given and the waitress argued that it was my fault and that she could not tell that the kids were under 10 ( they are 5 and 7 years), the owner came and everything was settled in a good way. I really appreciate that the restaurant has the same menu for kids (with a reduced price) instead of a kids menu which often are just meatballs and frenchfries.

"Upea"
5/6
Sandra S.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Paras mahdollinen palvelu! Tarjoilijamme (ei valitettavasti nimikylttiä ja kuitissa luki vain Myyjä1) oli aivan erinomainen ja suuri osa viihtyvyydestämme. Hän jaksoi olla iloinen ja energinen, heitti läppää ja tarkasti että meillä oli kaikki hyvin useamman kerran. Ruokalista oli fiksu siinä, että pystyi valitsemaan suhteellisen edullisen pääruoan ja siihen lisäksi erikseen 4e/kpl lisukkeen. Näin pieniruokainen ei travitse maksaa liikaa ruoasta joka jää syömättä. Viinikin oli todella edullinen laatuun nähden. En tarvinnut edes katsoa listasta, vaan tarjoilija lupasi etsiä minulle hyvän viinin ja toi minulle maistiaisen. Minusta tämä oli erittäin mukava tapa ja katsottuani laskua hämmästelin alhaista hintaa. Mukava paikka, vaikka vähän meluisa lauantai iltana kun saliin mahtuu paljon ihmisiä. Lämmin tunnelma, hyvä ruoka (esim. lampaan sisäfile oli erinomainen ja sitä oli paljon) ja mainio palvelu!

"Hyvä"
4/6
Atte P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola on kiva, erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Meillä illan latisti kuitenkin huonosti hoidettu eteispalvelu. Olimme varanneet pöydän kuukautta aikaisemmin isolle 10 hengen seurueelle, saavuimme hyvissä ajoin täynnä olevaan ravintolaan, jotta kerkesimme kaikki laittaa takit naulaan Ja ettei ravintolan tarvitsisi ainakaan odotella meitä. Jouduimme loppujen lopuksi odottelemaan 45min pöytää varatusta ajankohdasta ja lähes tunnin saapumisestamme. Ymmärrän että henkilökunnalla oli kauhea kiire kun tupa on täynnä, mutta tällaisissa tilanteissa paikan taso oikeasti punnitaan. Meillä ei ollut kiire syömään joten odottelu sinänsä ei haitannut, mutta tilanteen olisi saanut käännettyä melko pienellä eleellä ravintolan voitoksi. Esimerkiksi lasit viiniä alennetulla hinnalla tms. ja olisimme varmasti puhuneet kuinka hienosti kiireen keskellä homma hoidettiin. Nyt jäi vähän tylsä maku kun lähtiessämme kysyimme onko tällaiset tilanteet tavallisia paikassa ja saimme vain pahoittelua jälkikäteen. Mutta summa summarum: paikka on kiva, ruoka hyvää, palvelu hyvää(sitten kun sitä saa) ja hintataso erittäin hyvä. Todennäköisesti koitamme kuitenkin seuraavalla kerralla jotain toista paikkaa.