FI
Tokyo55 Izakaya Helsinki image 1
Tokyo55 Izakaya Helsinki image 2
Tokyo55 Izakaya Helsinki image 3
Tokyo55 Izakaya Helsinki image 4
Tokyo55 Izakaya Helsinki image 5
Tokyo55 Izakaya Helsinki image 6

Tokyo55 Izakaya

Töölö · Japanilainen, Izakaya · 
Loistava
5.1/6
143 Reviews

Tokyo55 Izakaya – Tietoja

Izakaya tarkoittaa Japanissa rentoa pubimaista seurusteluravintolaa, johon on helppo tulla töiden jälkeen lasilliselle ja nauttimaan samalla hyvästä pikkupurtavasta. Nimensä mukaisesti Runeberginkadun ravintola on juuri tällainen mukavan rento ja laadukkaita ruokia ja juomia tarjoileva ravintolabaari. Ravintolassa pääset maistelemaan mitä maukkaimpia japanilaisia fuusiotapaksia sekä japanilaishenkisiä muunnelmia tutuista cocktaileista Helsingin Töölössä. Ravintola on loistopaikka niin after workille ja kevyen illallisen nauttimiseen kuin tyylikkääksi aloittelubaariksi, josta on helppo alkupalojen jälkeen siirtyä viereisen Tokyo55:n laajemman ruokalistan herkkujen äärelle.

Osoite

Tokyo55 Izakaya
Runeberginkatu 55 B
00260 Helsinki

Aukioloajat

Suljettu tänään
maanantai
Suljettu
tiistai
16:00 - 00:00
keskiviikko
16:00 - 00:00
torstai
16:00 - 00:00
perjantai
16:00 - 01:00
lauantai
13:00 - 01:00
sunnuntai
Suljettu

Keittiömestarin valinta

E89A651C-D6F6-4966-A47E-A086C058DEEB

Kevyet

MISO SOUP

Perinteinen tofu-misokeitto
€ 3.00

WAKAME

Merileväsalaattia
€ 4.00

CHILI FLAMED EDAMAME

Chlilimarinoituja edamamepapuja
€ 5.00

FLAMED EDAMAME

Grillatut edamamepavut, sakesitruunavoita
€ 5.00

CRISPY DUCK SALAD

Rapea ankkasalaatti ja hoisinkastiketta
€ 6.00
304308FD-8DE6-4E55-852B-0988047906A0

Chevice Bar

SALMON SASHIMI

Lohisashimi, jalopeno granitea
€ 5.00

TUNA TARTAR

Tonnikala-avocadotartar, seesamöljyä
€ 7.00

CEVICHE

Lohi-kampasimpukkacheviche, tiikerimaitoa
€ 7.00
56BD4533-47B6-4562-AA28-B9B05D4F74F0

Pienet annokset

JAPAN PIZZA

Lohi-tonnikala"pizza", maissitortillapohja
€ 6.00

GYOZA DUMPLINGS

Paistettu porsas dumplings,lime-chilisoijaa
€ 6.00

CHICKEN BUN

Paneroitua kanaa ja pikkelöityä kurkkua
€ 7.00

PORK BUN

Savuporsasta, chilimajoneesia ja pikkelöityä kurkkua
€ 7.00
4DEC0E50-172E-40D2-B994-EFFF391A00A9

Vadit

VEGE TEMPURA

Wakamesalaattia
€ 5.00

CHICKEN KARAAGE

Paneroitua kanaa ja jalopenomajoneesia
€ 7.00

SCAMPI TEMPURA

Chilimajoneesia
€ 7.00

TOKYO MAKI

Tempuroitu lumirapumaki, tuorejuustoa ja muikunmätiä
€ 10.00

VOLCANO MAKI

Tempuroitu rapumaki jonka päällä pariloitua kampasimpukkaa
€ 10.00
9C0C574E-63D0-4B7A-B9E7-36554897EB23

Grilli

GRILLED VEGETABLES

Grillattuja kasviksia
€ 5.00

BROCCOLI AND CAULIFLOWER

Parsakaalia ja kukkakaalia
€ 5.00

SMOKED PORK NECK

Savustettua porsaanniskaa, chili slaw
€ 9.00

SCALLOP

Kampasimpukkaa
€ 10.00

BEEF TERIYAKI

Härkää, teriyakikastiketta
€ 11.00

LAMB CHOPS

Karitsankaretta, chili-misokastiketta
€ 12.00

Lisää ravintolasta Tokyo55 Izakaya, Helsinki

Modernia japanilaista fuusioruokaa ja laadukkaita juomia tarjoileva ravintola kuvailee itseään englantilaisen gastropubin ja espanjalaisen tapas-ravintolan yhdistelmäksi. Tämän keskeisellä paikalla Helsingin Töölössä Runeberginkadulla sijaitsevan japanilaisen seurusteluravintolan menu perustuu pieniin jaettaviin annoksiin, joiden rinnalla maistuvat taidokkaiden baarimestareiden valmistamat japanilaisia raaka-aineita hyödyntävät cocktailit. Esimerkiksi mojitossa on käytetty mausteena matcha-teetä ja martinissa inkivääriä, mutta myös klassisia cocktaileja on toki saatavilla. Ruoka-annokset voi valita viidestä eri kategoriasta; tarjolla on grillattuja, friteerattuja ja raakoja herkkuja, japanilaista junk foodia sekä salaatteja ja muita lisukeannoksia. Juomapuolella cocktailien lisäksi myös sakeissa, oluissa ja viskeissä riittää valinnanvaraa.

Ravintolaan on helppo pistäytyä töiden jälkeen ja erityisesti juoman ja kolmen tapaksen after work -tarjous on aivan ehdoton. Maistuvia naposteltavia voi tilata juomien oheen pitkin iltaa, ja tarjoilija on helppo kutsua pöytään kutsunapilla. Tunnelmaa luo rauhallisen rytmikäs taustamusiikki ja kaunis vaaleapuinen sisustus. Ravintolassa on varsin mukava nauttia korkeatasoisesta japanilaisesta fuusioruoasta ja laadukkaista juomista rennossa tunnelmassa Helsingin Töölössä.

143 Tokyo55 Izakaya Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Petri F.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvää ruokaa. Palvelu pelaa loistavasti. Varmasti menen uudelleen ja suosittelen tuttaville. Japanilaisen ruuan herkuttelijoille huippu paikka. Pienet annokset ovat erinomaisia ja saa maistella useita annoksia illan aikana.

"Erinomainen"6/6
imgSuvi K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli nappi valinta, mista ensimmäisenä mieleenjäivät loistava ruoka, juoma ja mukava miljöö. Palvelu pelasi! Lisäksi after work-menu oli laatuunsa nähden joka pennin arvoinen. Suosittelen lämpimästi.

"Erinomainen"6/6
Aniitta S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Voin todellakin suositella lämpimästi Tokyo55 Izakaya ravintolaa. Annokset ovat sopivan kokoisia täynnä vivahteita ja ihania makuja. Palvelu on ystävällistä, ympäristö miellyttävä, tunnelma rento ja rauhoittava.

"Erinomainen"6/6
Ulla M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Izakaya ei ikinä petä. Annosten maut hivelevät suun kaikkia makupisteitä, silmänruoka on yhtälailla elämys. Joskus ruoka on niin hyvää ettei sitä raskisi syödä ja Izakayassa se on sitä. Päälle vielä ihan paras henkilökunta.

"Hyvä"4/6
Tom F.yhdeksän päivää sitten · 5 arvostelua

Ravintolaan mentäessä vastaanotto oli lämmin mutta pöydässä, alkudrunkkejä perua napuetonic kahdelle sai odottaa puolituntia kunnes tarjoilija huomasi katseeni ja ryntäsi viinurille välittämään viestin. Tämän jälkeen kaikki olikin yhtä nauttimista. Lopussa tarjoilija lähestyi meitä laskussa kysyen koska meillä oli 150€ lahjakortti että koska tästä jäi vielä vähäisen niin onko lasku kuitattu näin. Totesimme tyytyväisinä siinä että kyllä mutta parin sekunnin jälkeen tuli mieleeni kysyä vain mielenkiinnon takia että paljonko lasku sitten oli? Tarjoilija että 124€ josta siis jäi vielä 36€. Tilasimme siis vielä pari drinkkiä. Mielestäni laskua antaessa tarjoilija olisi voinut kysyä että koska meillä on vielä laskussa avointa 36€, saisiko olla vielä jotain eikä vain todeta että koska siitä summasta jäi vähän. 36€ 150€:sta on kuitenkin 24% ja mielestä se on tipiksi aika paljon ja yleensä jätän aina tippiä käteisenä runsaasti hyvästä palvelusta sillä mielestäni hyvä asiakaspalvelu korvaa huonon ruuan. +tunnelma +ruoka +hinta -alkudrunkkien odottelu 30min -tarjoilijan epärehellisyys -uudistettu drinkkimenu jokaiseen pitänyt sotkea absinttia

"Erinomainen"6/6
Sini M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olen käynyt Tokyo55 Izakayassa syömässä ja drinkeillä kaksi kertaa. Kummallakin kerralla palvelu on ollut ystävällistä ja miellyttävää sekä ruoka erinomaisen hyvää, eikä drinkeissäkään ole ollut valittamista. Myös Japanissa asunut kumppanini on pitänyt paikasta. Olen suositellut ravintolaa lämpimästi ystäväpiirilleni ja tulen itse varmasti kolmannenkin kerran! :) Terkuin, Sini

"Upea"5/6
Taru K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka on erinomaista ja miljöö on mukavan mutkaton. Ruokia ei pääsääntöisesti tarvitse odottaa liian kauan. Pahana miinuksena tällä kertaa kuitenkin se, että 3 hengen pöytäseurueessa yhdelle tuli väärä pääruoka, joten uuden valmistumista joutui odottamaan niin, että muut olivat jo lähes syöneet. Tarjoilijan pahoittelut olivat kovin ylimalkaiset. Tyypillisesti hyvätasoisessa ravintolassa tällaista tilannetta pahoitellaan aidosti ja uudemman kerran laskun maksamisen yhteydessä ja tarjotaan esim. jälkiruoka veloituksetta. Nyt jäi sellainen tunne että asiakkaan mielipahasta ei välitetty lainkaan. Jos asiakaspalvelun taso nousisi samalla tasolle ruuan kanssa, ravintola olisi aivan huippu.

"Upea"5/6
Tom T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hälinä oli kova (kiitos pikkujoulusesongin?) mutta ensimmäisen suupalan jälkeen en enää huomannut koko asiaa. Myös henkilökunnan pienet sählingin jäivät paitsiion kun keskityin annoksiini. Aivan mahtavaa ruokaa ja tosi ystävällinen mutta ehkä juuri sesongin takia hieman ylityöllistetty henkilökunta. Paikan sisustus oli viihtyisä ja laadukkaan näköinen mutta pöytien välissä voisi olla kymmenisen senttiä enemmän tilaa. Joulutunnelmissa oleva pöytänaapuri meinasi nimittäin vessaan lähtiessään pariinkin otteeseen pyyhkäistä takamuksellaan pöydästämme juomat lattialle. Aion aivan varmasti käydä testaamassa paikan toistamiseen, mutta vasta sitten kun tontut ovat hävinneet katukuvasta.

"Hyvä"4/6
Lotta P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka on loistavaa, mutta kuitenkin hieman hintavaa kokoonsa nähden. Henkilökuntaan on vaikea saada kontaktia, mutta muuten asiallista ja lämmintä asiakaspalvelua. Keittiö on aivan liian hidas! Izakayan kuuluisi olla after work FAST food restaurant & pub, mutta täällä sai kyllä odottaa liian monta kymmentä minuuttia. Ideana izakaya kulttuurin tuominen suomeen on loistava, mutta toteutus ei vastaa/muistuta aitoa izakayaa. Jos on suuri nälkä kannattaa tilata kaikki annokset kerralla eikä yksitellen. Cocktailit ovat mahtavia ja kannatta tulla ihan jo vain niiden takia paikalle, mutta suosittelen syömään suurimman nälän pois jo aiemmin.

"Upea"5/6
Ilkka U.vuosi sitten · 1 arvostelu

The after work offer is very good value for the money. The food is excellent and the times I have visited this place the service has always been great too. The only note costing the restaurant one point is that the default beer option which comes with the after work offer is Finnish Lapin Kulta. The price could even be higher, if they would serve Japanese beer with the offer.

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (maanantai)
tammikuu 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: