Tokyo55 Izakaya – Tietoja

Izakaya tarkoittaa Japanissa rentoa pubimaista seurusteluravintolaa, johon on helppo tulla töiden jälkeen lasilliselle ja nauttimaan samalla hyvästä pikkupurtavasta. Nimensä mukaisesti Runeberginkadun ravintola on juuri tällainen mukavan rento ja laadukkaita ruokia ja juomia tarjoileva ravintolabaari. Ravintolassa pääset maistelemaan mitä maukkaimpia japanilaisia fuusiotapaksia sekä japanilaishenkisiä muunnelmia tutuista cocktaileista Helsingin Töölössä. Ravintola on loistopaikka niin after workille ja kevyen illallisen nauttimiseen kuin tyylikkääksi aloittelubaariksi, josta on helppo alkupalojen jälkeen siirtyä viereisen Tokyo55:n laajemman ruokalistan herkkujen äärelle.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 01:00
perjantai
16:00 - 01:00
lauantai
13:00 - 01:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
Suljettu
tiistai
16:00 - 00:00
keskiviikko
16:00 - 00:00
torstai
16:00 - 00:00

Osoite

Tokyo55 Izakaya
Runeberginkatu 55 B
00260 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

E89A651C-D6F6-4966-A47E-A086C058DEEB

Kevyet

MISO SOUP

Perinteinen tofu-misokeitto
3,00 €

WAKAME

Merileväsalaattia
4,00 €

CHILI FLAMED EDAMAME

Chlilimarinoituja edamamepapuja
5,00 €

Lisää kohteesta Tokyo55 Izakaya, Helsinki

Modernia japanilaista fuusioruokaa ja laadukkaita juomia tarjoileva ravintola kuvailee itseään englantilaisen gastropubin ja espanjalaisen tapas-ravintolan yhdistelmäksi. Tämän keskeisellä paikalla Helsingin Töölössä Runeberginkadulla sijaitsevan japanilaisen seurusteluravintolan menu perustuu pieniin jaettaviin annoksiin, joiden rinnalla maistuvat taidokkaiden baarimestareiden valmistamat japanilaisia raaka-aineita hyödyntävät cocktailit. Esimerkiksi mojitossa on käytetty mausteena matcha-teetä ja martinissa inkivääriä, mutta myös klassisia cocktaileja on toki saatavilla. Ruoka-annokset voi valita viidestä eri kategoriasta; tarjolla on grillattuja, friteerattuja ja raakoja herkkuja, japanilaista junk foodia sekä salaatteja ja muita lisukeannoksia. Juomapuolella cocktailien lisäksi myös sakeissa, oluissa ja viskeissä riittää valinnanvaraa.

Ravintolaan on helppo pistäytyä töiden jälkeen ja erityisesti juoman ja kolmen tapaksen after work -tarjous on aivan ehdoton. Maistuvia naposteltavia voi tilata juomien oheen pitkin iltaa, ja tarjoilija on helppo kutsua pöytään kutsunapilla. Tunnelmaa luo rauhallisen rytmikäs taustamusiikki ja kaunis vaaleapuinen sisustus. Ravintolassa on varsin mukava nauttia korkeatasoisesta japanilaisesta fuusioruoasta ja laadukkaista juomista rennossa tunnelmassa Helsingin Töölössä.

165 Tokyo55 Izakaya arvostelua

Loistava
5.1/6
165 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
"Erinomainen"
6/6
Timo M.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin hyvää ja maukasta. Hinta ovat kohdillaan. Hinta laatu suhde paikallaan. Henkilökunta ystävällisiä ja asiantuntevia. Sisustus oli tyylikäs. Suosittelen kovasti. Kokeilemisen arvoinen paikkaa!.

"Erinomainen"
6/6
Martina Å.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Awesome in every possible way. All dishes were amazingly delicious.

"Erinomainen"
6/6
Soile G.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kaikki oli erinomaista, portobellotempura aivan taivaallista. Lasten makuun nigireissä oli pikkuisen liikaa wasabia, muuten täysin nappisuoritus! Jälkkärit kuulosti myös hyviltä, muttei niitä maistettu tällä kertaa.