Quandoo
(FI) Suomi
5.1 /6 Loistava 124 arvostelua

Tokyo55 Izakaya

Töölö Japanilainen, Izakaya €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Tokyo55 Izakaya

Izakaya tarkoittaa Japanissa rentoa pubimaista seurusteluravintolaa, johon on helppo tulla töiden jälkeen lasilliselle ja nauttimaan samalla hyvästä pikkupurtavasta. Nimensä mukaisesti Runeberginkadun ravintola on juuri tällainen mukavan rento ja laadukkaita ruokia ja juomia tarjoileva ravintolabaari. Ravintolassa pääset maistelemaan mitä maukkaimpia japanilaisia fuusiotapaksia sekä japanilaishenkisiä muunnelmia tutuista cocktaileista Helsingin Töölössä. Ravintola on loistopaikka niin after workille ja kevyen illallisen nauttimiseen kuin tyylikkääksi aloittelubaariksi, josta on helppo alkupalojen jälkeen siirtyä viereisen Tokyo55:n laajemman ruokalistan herkkujen äärelle.

Aukioloajat

  • Maanantai Suljettu
  • Tiistai 16:00 - 00:00
  • Keskiviikko 16:00 - 00:00
  • Torstai 16:00 - 00:00
  • Perjantai 16:00 - 01:00
  • Lauantai 13:00 - 01:00
  • Sunnutai Suljettu
Tokyo55 Izakaya, Runeberginkatu 55 B, 00260 Helsinki

Filosofia

Modernia japanilaista fuusioruokaa ja laadukkaita juomia tarjoileva ravintola kuvailee itseään englantilaisen gastropubin ja espanjalaisen tapas-ravintolan yhdistelmäksi. Tämän keskeisellä paikalla Helsingin Töölössä Runeberginkadulla sijaitsevan japanilaisen seurusteluravintolan menu perustuu pieniin jaettaviin annoksiin, joiden rinnalla maistuvat taidokkaiden baarimestareiden valmistamat japanilaisia raaka-aineita hyödyntävät cocktailit. Esimerkiksi mojitossa on käytetty mausteena matcha-teetä ja martinissa inkivääriä, mutta myös klassisia cocktaileja on toki saatavilla. Ruoka-annokset voi valita viidestä eri kategoriasta; tarjolla on grillattuja, friteerattuja ja raakoja herkkuja, japanilaista junk foodia sekä salaatteja ja muita lisukeannoksia. Juomapuolella cocktailien lisäksi myös sakeissa, oluissa ja viskeissä riittää valinnanvaraa.

Ravintolaan on helppo pistäytyä töiden jälkeen ja erityisesti juoman ja kolmen tapaksen after work -tarjous on aivan ehdoton. Maistuvia naposteltavia voi tilata juomien oheen pitkin iltaa, ja tarjoilija on helppo kutsua pöytään kutsunapilla. Tunnelmaa luo rauhallisen rytmikäs taustamusiikki ja kaunis vaaleapuinen sisustus. Ravintolassa on varsin mukava nauttia korkeatasoisesta japanilaisesta fuusioruoasta ja laadukkaista juomista rennossa tunnelmassa Helsingin Töölössä.

Esimerkkimenu

124 arvostelua

5.1 /6 Loistava 124 arvostelua
Melu: hiljainen
Laatu/Hinta: edullinen
Ruoka: taivaallinen
Palvelu: ystävällinen
Odotusaika: lyhyt
Tunnelma: viityistä
47 6
51 5
16 4
9 3
1 2
0 1
3 arvostelua tähän mennessä 6
10.09.2017 13:14

Kertakaikkiaan en pysty keksimään mitään moitittavaa! Paras ravintolakokemus Helsingissä! Hinta-laatusuhde 10/10.

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.08.2017 06:33

Taas kerran aivan loistavat tarjooilut. Tänne on aina mukava vielä asiakkaita ja laskukin pysyy erittäin kohtalaisena laatuun nähden. Eritoten drinkkejä täällä voi suositella, mutta kaikilla ruoan ystäville paikka soveltuu oikein loistavasti.

2 arvostelua tähän mennessä 6
06.07.2017 21:42

Kiitos ihanasta asiakaspalvelusta. Ruuat oli todella hyviä sekä juoma puoli oli plussaa. Tarjoilu oli ykkösluokkaa sekä ravintolan ilmapiiri todella hyvä. Suosittelisin paikkaa kaikille tutuille ja tulemme ehdottomasti takaisin :)

1 arvostelu tähän mennessä 6
05.07.2017 07:29

6 - todella hyvä ruoka. Jännittäviä makuja, herkullista. Yhdestä annoksesta riittää hyvin kahdelle. Palvelu oli luontevaa ja osaavaa. Mielestäni hinnoittelukin kohdallaan, ruuan taso huomioiden €50 per henki sis alkudrinkit, lasin viiniä ja kolme annosta per henki.

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.10.2016 08:09

Olen käynyt Tokyo55 Izakayassa syömässä ja drinkeillä kaksi kertaa. Kummallakin kerralla palvelu on ollut ystävällistä ja miellyttävää sekä ruoka erinomaisen hyvää, eikä drinkeissäkään ole ollut valittamista. Myös Japanissa asunut kumppanini on pitänyt paikasta. Olen suositellut ravintolaa lämpimästi ystäväpiirilleni ja tulen itse varmasti kolmannenkin kerran! :) Terkuin, Sini

1 arvostelu tähän mennessä 5
23.10.2016 10:11

Ruoka on erinomaista ja miljöö on mukavan mutkaton. Ruokia ei pääsääntöisesti tarvitse odottaa liian kauan. Pahana miinuksena tällä kertaa kuitenkin se, että 3 hengen pöytäseurueessa yhdelle tuli väärä pääruoka, joten uuden valmistumista joutui odottamaan niin, että muut olivat jo lähes syöneet. Tarjoilijan pahoittelut olivat kovin ylimalkaiset. Tyypillisesti hyvätasoisessa ravintolassa tällaista tilannetta pahoitellaan aidosti ja uudemman kerran laskun maksamisen yhteydessä ja tarjotaan esim. jälkiruoka veloituksetta. Nyt jäi sellainen tunne että asiakkaan mielipahasta ei välitetty lainkaan. Jos asiakaspalvelun taso nousisi samalla tasolle ruuan kanssa, ravintola olisi aivan huippu.

1 arvostelu tähän mennessä 5
12.12.2016 11:26

Hälinä oli kova (kiitos pikkujoulusesongin?) mutta ensimmäisen suupalan jälkeen en enää huomannut koko asiaa. Myös henkilökunnan pienet sählingin jäivät paitsiion kun keskityin annoksiini. Aivan mahtavaa ruokaa ja tosi ystävällinen mutta ehkä juuri sesongin takia hieman ylityöllistetty henkilökunta. Paikan sisustus oli viihtyisä ja laadukkaan näköinen mutta pöytien välissä voisi olla kymmenisen senttiä enemmän tilaa. Joulutunnelmissa oleva pöytänaapuri meinasi nimittäin vessaan lähtiessään pariinkin otteeseen pyyhkäistä takamuksellaan pöydästämme juomat lattialle. Aion aivan varmasti käydä testaamassa paikan toistamiseen, mutta vasta sitten kun tontut ovat hävinneet katukuvasta.

1 arvostelu tähän mennessä 4
21.12.2016 22:27

Ruoka on loistavaa, mutta kuitenkin hieman hintavaa kokoonsa nähden. Henkilökuntaan on vaikea saada kontaktia, mutta muuten asiallista ja lämmintä asiakaspalvelua. Keittiö on aivan liian hidas! Izakayan kuuluisi olla after work FAST food restaurant & pub, mutta täällä sai kyllä odottaa liian monta kymmentä minuuttia. Ideana izakaya kulttuurin tuominen suomeen on loistava, mutta toteutus ei vastaa/muistuta aitoa izakayaa. Jos on suuri nälkä kannattaa tilata kaikki annokset kerralla eikä yksitellen. Cocktailit ovat mahtavia ja kannatta tulla ihan jo vain niiden takia paikalle, mutta suosittelen syömään suurimman nälän pois jo aiemmin.

1 arvostelu tähän mennessä 5
13.10.2016 12:29

The after work offer is very good value for the money. The food is excellent and the times I have visited this place the service has always been great too. The only note costing the restaurant one point is that the default beer option which comes with the after work offer is Finnish Lapin Kulta. The price could even be higher, if they would serve Japanese beer with the offer.

1 arvostelu tähän mennessä 5
18.09.2016 22:46

Tyylikäs, mutta samalla rento lounge-tyylinen ravintola. Sopii hyvin kaveriporukalle mutta ei ensitreffeille - ravintolan melutaso oli ajoittain aika korkea. Henkilökunta oli suurimmaksi osaksi mukava ja palvelualtis, ainoastaan yksi tarjoilijoista ei antanut positiivisintä vaikutelmaa. Ruoka oli erittäin hyvää ja aika mausteista. Kaikki annokset nautittiin syömäpuikoilla, joka osoittautui maallikolle hieman hankalaksi esim ribsien kohdalla. Cocktailit olivat freesit! Kokemus oli positiivinen eikä jää viimeiseksi käynniksi ravintolassa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
03.07.2016 22:39

Olimme neljän hengen porukalla after workilla, ja tarjous "kolme tapasta ja juoma 20 e" oli aivan loistava. Kolmesta "tapaksesta" tuli täyteen, muttei ähkyyn, ja tarjoukseen kuuluneet juomat olivat hyviä. Jotkin ruokalajit olivat melko suolaisia, mutta vettä sai lisää pyytämättä. Palvelu oli ystävällistä ja ympäristö rauhallinen. Käyn varmasti uudestaan täällä.

4 arvostelua tähän mennessä 6
01.10.2016 23:05

Taaskaan ei Izakaya tuottanut pettymystä. Hyvää ruokaa, syötiin 8 eri ruokaannosta ja kaikki olivat todella hyviä ja maukkaita. Annokset ovat pieniä, mutta niin ovat hinnatkin. 3-4 ruokaannosta on hyvä per henkilö. Kannattaa ehdottomasti jakaa annoksia ja maistella erinlaisia annoksia. Juomatkin ovat hyviä. Palvelu erittäin ystävällistä. Suosittelen lämpimästi!

1 arvostelu tähän mennessä 5
02.12.2016 13:42

Tokyo55 Izakaya on loistava valinta tyttöjeniltaan; raikkaita cocktaileja ja maukkaita japanilaisia tapaksia. Asiakaspalvelu on aina iloista ja nopeaa. Kaiken kaikkiaan onnistunut etkopaikka, suosittelen ystävilleni ja käyn varmasti uudestaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
06.06.2016 09:31

Vierailumme ravintolassa oli erittäin onnistunut. Ruoka oli todella maukasta, annokset kauniita ja monipuolisia. Ruokaa tuotiin vähitellen, mikä sopi tilanteeseen oikein hyvin ja pitkää odotusaikaa ei muodostunut. Myös ravintolan drinkit olivat erinomaisia, myös alkoholittomat. Palvelu oli kaikin puolin erinomaista ja loppuun asti ystävällistä. Suosittelen!

1 arvostelu tähän mennessä 4
11.07.2016 16:07

Hei! Tämä oli kolmas kerta kyseisessä ravintolassa. Ruoka on aina yhtä hyvää, mutta asiakaspalvelu oli tällä kertaa todellinen floppi. Työntekijät olivat apeita, eivät kertoneet annoksista saatikka ravintolan ideasta mitään ja juomatilausta tultiin hakemaan vasta 20min odottelun jälkeen. Ei asiakaspalvelun täydy mielestäni mitään erityistä olla, mutta ripeä ja energinen sekä aidosti ystävällinen palvelu olisi minut saanut palaamaan nopeasti takaisin. Mukavaa kesää tästä huolimatta!

2 arvostelua tähän mennessä 5
21.09.2016 09:06

Ihanaa ruokaa, namnamnam! Mutta, tasting menu, syyskuun tarjouksena 35€. Menuun kuuluu coktail + 5 lajia ruokaa. Yhden coktailin hinta normaalisti 11€ ja maku on hinnan mukainen, mutta nyt tuohon menuun kuuluva coktail oli kaikkea muuta. Ilmeisesti liraus vahvempa vain? Menee maku koko paikasta jos nyt aletaan pihisteleen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.05.2017 22:25

Hamachi oli loistavaa, ja kaikki muut tilaamamme ruoatkin jälleen erinomaisia. Jälkiruoka myös hyvää, vaikkemme usein sitä tilaakaan. Nikka fr barrel, maistui myös ! Sake shamppis on vielä mietintä myssyn alla... kotiin vai ei .. Anyways, always nice 👍🏻

2 arvostelua tähän mennessä 6
08.09.2016 00:34

Jälleen kerran hyvä kokemus. Hinta laatu todella kohdallaan ja inkivääri martini aivan taivaallinen, suosittelen lämpimästi! Edamaameihin tulee suorastaan himo, porsaanniska suli suussa ja jälkiruoat saivat hymyn kaikkien huulille. Kiva paikka tavata ystäviä herkullisen ruoan ja juoman merkeissä!

1 arvostelu tähän mennessä 5
30.09.2016 20:25

Palvelu moitteetonta, ruoka erittäin hyvää. Ensi kerralla tilaan 4xdumplingsit, niin pisteet nousevat 6:seen! Tällä kertaa, itse karitsa oli hieman mautonta, tosin kastikkeet hyviä. En tiedä oliko itse lihasta kiinni, vai maustamisesta. Lohichevice oli omaan makuun ehkä hieman liian sitruunainen. Dumplingsit tuttuun tapaan taivaallisia.

1 arvostelu tähän mennessä 5
23.05.2017 10:18

A cozy place with some completely amazing dishes (like beef tartare) and some just ok :) Interesting cocktails! Wouldn't choose this for a dinner outing if anyone is really hungry, but a good place to start an evening on a high note.