Tokyo55 Izakaya

Töölöizakaya, japanilainen
Loistava
5.1/6
174 arvostelua
Tokyo55 Izakaya Helsinki image 1
Tokyo55 Izakaya Helsinki image 2
Tokyo55 Izakaya Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Tokyo55 Izakaya – Tietoja

Izakaya tarkoittaa Japanissa rentoa pubimaista seurusteluravintolaa, johon on helppo tulla töiden jälkeen lasilliselle ja nauttimaan samalla hyvästä pikkupurtavasta. Nimensä mukaisesti Runeberginkadun ravintola on juuri tällainen mukavan rento ja laadukkaita ruokia ja juomia tarjoileva ravintolabaari. Ravintolassa pääset maistelemaan mitä maukkaimpia japanilaisia fuusiotapaksia sekä japanilaishenkisiä muunnelmia tutuista cocktaileista Helsingin Töölössä. Ravintola on loistopaikka niin after workille ja kevyen illallisen nauttimiseen kuin tyylikkääksi aloittelubaariksi, josta on helppo alkupalojen jälkeen siirtyä viereisen Tokyo55:n laajemman ruokalistan herkkujen äärelle.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 13:00
Saturday
13:00 - 01:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
16:00 - 00:00
Wednesday
16:00 - 00:00
Thursday
16:00 - 00:00
Friday
16:00 - 01:00

Osoite

Tokyo55 Izakaya
Runeberginkatu 55 B
00260 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

E89A651C-D6F6-4966-A47E-A086C058DEEB

Kevyet

MISO SOUP

Perinteinen tofu-misokeitto
3,00 €

WAKAME

Merileväsalaattia
4,00 €

CHILI FLAMED EDAMAME

Chlilimarinoituja edamamepapuja
5,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Tokyo55 Izakaya, Helsinki

Modernia japanilaista fuusioruokaa ja laadukkaita juomia tarjoileva ravintola kuvailee itseään englantilaisen gastropubin ja espanjalaisen tapas-ravintolan yhdistelmäksi. Tämän keskeisellä paikalla Helsingin Töölössä Runeberginkadulla sijaitsevan japanilaisen seurusteluravintolan menu perustuu pieniin jaettaviin annoksiin, joiden rinnalla maistuvat taidokkaiden baarimestareiden valmistamat japanilaisia raaka-aineita hyödyntävät cocktailit. Esimerkiksi mojitossa on käytetty mausteena matcha-teetä ja martinissa inkivääriä, mutta myös klassisia cocktaileja on toki saatavilla. Ruoka-annokset voi valita viidestä eri kategoriasta; tarjolla on grillattuja, friteerattuja ja raakoja herkkuja, japanilaista junk foodia sekä salaatteja ja muita lisukeannoksia. Juomapuolella cocktailien lisäksi myös sakeissa, oluissa ja viskeissä riittää valinnanvaraa.

Ravintolaan on helppo pistäytyä töiden jälkeen ja erityisesti juoman ja kolmen tapaksen after work -tarjous on aivan ehdoton. Maistuvia naposteltavia voi tilata juomien oheen pitkin iltaa, ja tarjoilija on helppo kutsua pöytään kutsunapilla. Tunnelmaa luo rauhallisen rytmikäs taustamusiikki ja kaunis vaaleapuinen sisustus. Ravintolassa on varsin mukava nauttia korkeatasoisesta japanilaisesta fuusioruoasta ja laadukkaista juomista rennossa tunnelmassa Helsingin Töölössä.

174 Tokyo55 Izakaya arvostelua

Loistava
5.1/6
174 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
"Erinomainen"
6/6
Kia L.kuukausi sitten · 3 arvostelua

Tosi hyvää ruokaa ja viihtyisä paikka. Käytiin afterworkilla; lasi viiniä ja kolme japanilaista tapas annosta 20€, hintansa arvoinen! Tänne tulen ehdottomasti taas uudestaan. Suosittelen lämpimästi.

"Erinomainen"
6/6
Tiia H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Tosi hyvä ruoka ja maukkaat ja innovatiiviset drinkit! After work tarjous hyvän hintainen. Suosittelen scampi tempuraa ja Geisha drinkkiä. Oli mukava miljöö ja ystävällinen palvelu.

"Erinomainen"
6/6
Essi V.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä menu kokonaisuus; edamame pavut toimii aina, spicy kanassa sopiva tuli, lohitartar oli myös hyvä ja härkä kruunasi kokonaisuuden. Jälkkäriksi brulee joka sekin oli herkkua ja super hyvät drinkit.