Sushi Bar Rice Garden

Kalliosushiravintola, japanilainen
Erittäin hyvä
4.1/6
9 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Tokyo55

Töölö
5.1/6558
Ravintola Tokyo55

Ravintola Domo

Keskusta
5.3/647
Ravintola Domo

Sushi Bar Rice Garden – Tietoja

Maistuisiko kauniisti rullattu maki, höyryävä misokeitto tai nautinnollinen nigiri? Sushi Bar Rice Garden tarjoilee kauneimmat käsityötaidon näytteet parhaista raaka-aineista erinomaisella hinta-laatusuhteella Porthaninkadulla Kalliossa. Rice Gardenissa voit nauttia ystävällisestä palvelusta, tyydyttää kaukokaipuusi runsailla annoksilla ja huuhtoa murheesi pois viettelevällä teellä. Ravintolassa on tarjolla yksittäisten sushien ja erilaisten sushilajitelmien lisäksi sushibuffet niin lounaalla kuin illallisella. Vaikka painotus on sushissa, niin listalla kuin buffetissa on tarjolla myös muita japanilaisia herkkuja.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
12:00 - 17:00
Monday
11:00 - 15:00
17:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 15:00
17:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 15:00
17:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 15:00
17:00 - 22:00
Friday
11:00 - 15:00
17:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00

Osoite

Sushi Bar Rice Garden
Porthaninkatu 4
00530 Helsinki

9 Sushi Bar Rice Garden arvostelua

Erittäin hyvä
4.1/6
9 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Miellyttävä
Ruoka:Maukas
Palvelu:Erinomainen
Melu:Erittäin miellyttävä
"Erinomainen"
6/6
Anneli K.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Kokemus oli oikein mieluisa. Voisin kuvitella meneväni vielä uudelleenkin. Varaus oli helppo tehdä, js kaikki sujui vaivattomasti. Ruoka oli hyvää ja maittavaa. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.

"Erinomainen"
6/6
Christian D.kaksi vuotta sitten · 6 arvostelua

Hyvä, siisti, tilava ja tyylikäs ravintola, maistuvat sushit edullisesti. Ystävällinen henkilökunta ja ravintola sijaitsee hyvällä paikalla. Myös muut Rice Garden -ravintolat ovet erittäin hyviä ja suositeltavia.

"Upea"
5/6
(deleted) X.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Kiva miljöö - hauska palvelu ja maukkas annoas. Kävin ravintolassa ihan syö Helsinki viikkojen ansiosta ja täytyy sanoa, että se on hyvää markkinointia. Muutoin en olisi koskaan ravintolaan mennyt. Tulen poikkeamaan ravintolaan myö toiste.

Lisää kohteesta Sushi Bar Rice Garden, Helsinki

Nopeasti Helsingin sushikartalle noussut Sushi Bar Rice Garden on perinteisiä japanilaisherkkuja tarjoava keidas Kallion sydämessä Porthaninkadulla. Tilava ja modernisti sisustettu ravintola sopii niin rauhallisen illallisen tai lounaan nauttimiseen oman pöytäseurueen kesken kuin kaupungin tapahtumien tutkailemiseen ravintolan suurista ikkunoista. Palvelu on ystävällistä ja iloista ja toimii nopeasti kuitenkin vailla kiireen tuntua. Tunnelma on miellyttävän rauhallinen myös lounasaikaan.

Raaka-aineissa on panostettu ehdottomaan laatuun ja herkkupalat on koottu parhaiden perinteiden mukaan. Erityisruokavaliot otetaan myös huomioon. Puisista kannellisista kupeista tarjoiltu maistuva misokeitto lämmittää mieltä ja itse sekoitettu tee on varma valinta vuodenajasta riippumatta. Niin lounas- kuin illallisaikaan tarjolla oleva buffet on loistava ja tarjoaa runsaan kattauksen erilaisia susheja ja muita japanilaisia ruokia kuten nuudeleita ja kevätkääryleitä. Sushit ovat aina tuoreita, huolella valmistettu ja kauniista leikattu. Yleisten sushin raaka-aineiden kuten lohen, ravun ja tonnikalan lisäksi susheissa on käytetty esimerkiksi porkkanaa ja avokadoa. Ruoka on kaiken kaikkiaan maukasta ja laadukasta.

Sushi Bar Rice Gardenissa makunystyräsi kokevat unohtumattoman matkan Aasian makuihin. Hiljaisen aasialaisen musiikin sävyttämä rauhallinen tunnelma, välitön ja ystävällinen palvelu ja erinomaisen maukkaat sushit ja muut Aasian herkut tekevät ravintolasta ehdottomasti kokemisen arvoisen paikan Helsingissä.