Caruzello By Dylan – Tietoja

Helsingin hauskimmassa kaupunginosassa Linnanmäen huvipuistossa Helsingin Alppiharjussa sijaitsee myös aurinkoinen Caruzello by Dylan!

Kesäinen ja herkullinen noutopöytä takaa, että jaksat hurvitella Linnanmäellä ja nauttia ihanasta päivästä! Caruzellon terassi tarjoaa miellyttävän hetken aivan huvipuiston sydämessä. Caruzellossa tarjoillaan myös Peacock-teatterin illalliset ja väliaikatarjoilut.

Caruzellossa sijaitsee myös Cafe Carccila, joka on avoinna Merimaailma Sea Lifen aukioloaikojen mukaan. Kahvien, virvokkeiden ja herkkujen lisäksi tarjolla on myös kotiruokalounas.

Aukioloajat

Suljettu tänään
perjantai
13:00 - 20:00
lauantai
13:00 - 20:00
sunnuntai
13:00 - 20:00
maanantai
13:00 - 20:00
tiistai
13:00 - 20:00
keskiviikko
13:00 - 20:00
torstai
13:00 - 20:00

Osoite

Caruzello By Dylan
Tivolikuja 1
00510 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

31CA78D5-C09A-4F44-A73F-187385966112

Kokin suositukset

Salaatteja

Parsa-mansikkasalaattia
Tomaatti-mozzarellasalaattia ja paahdettuja siemeniä
Paahdettuja kesän kasviksia ja pinaattia
Lohi-pastasalaattia ja tillipestoa
Sesampaahdettua kanaa ja ananas-chilisalsaa
Tuoreita leipiä, tuorejuustoa ja tapenadea

Jälkiruokaherkkuja

Crumble ja vaniljakastike
Brownie
Marinoituja hedelmiä
Minimuffinseja

Lämpimiä Ruokia

Pitkään haudutettua häränrintaa
Paistettua kanaa
Sitruunainen tomaattikastike
Paahdettua perunaa
Kauden kasviksia

Lisää kohteesta Caruzello By Dylan, Helsinki

Caruzello by Dylan on mainio paikka niin yksityisjuhliin kuin lounashetkiin Linnanmäen huvipuistossa. Caruzello muokkautuu helposti erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Räätälöidyt tilaisuudet häistä lastenkemuihin ja yritysjuhlista viereisen Peacock-teatterin esitykseen yhdistettyihin teatteri-illallisiin hoituvat sujuvasti hyvällä fiiliksellä. Istumaan mahtuu 240 henkeä, mutta cocktail-tilaisuuteen mahtuu 300-500 vierasta. Ravintolan sijainti Alppiharjussa hyvien kulkuyhteyksien päässä ja paikan ainutlaatuinen ympäristö tekevät Caruzellosta erinomaisen valinnan!

Kesällä Caruzellon noutopöydästä nautitaan herkkullisia salaatteja, tuoreita leipiä, erilaisia lämpimiä ruokia sekä suussa sulavia jälkiruokapöydän herkkuja. Terassilla voit nauttia juomista ja kauniista näköalasta huvipuistoon.

Peacock-teatterin aulassa asiakkaita palvelee Caruzellon Cafe Carccila, jossa voi kahvilaherkkujen lisäksi nauttia kotiruokalounasta. Cafe Carccila on avoinna Merimaailma Sea Lifen aukioloaikojen mukaisesti ympäri vuoden myös Linnanmäen ollessa suljettu. Cafe Carccila on suljettu ainoastaan 24. ja 25.12.

1 Caruzello By Dylan arvostelu

Mahtava
6.0/6
1 arvostelu
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
New"Erinomainen"
6/6
Sari C.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Olimme 9 hengen seurueen kanssa syömässä Caruzellon Buffet-pöydässä, joka yllä'tti meidät äärimmäisen positiivisesti! Ehdottomasti Linnanmäen paras ruokailupaikka - viileä ja kiireetön ilmapiiri . Ystävällinen henkilökunta! Tarjolla oli monenmoista ruokaa - erittäin laadukasta ja paljon gluteiinittomia ja laktoosittomiakin vaihtoehtoja lapsille. Myös vegaanivaihtoehto jälkiruuaksi löytyi! Lapsetkin tykkäsivät. Hyvä jälkiruokapöytäkin oli! Käynti Caruzellossa (Teatteri Peacockin läheisyydessä, 2. krs) kruunasi Linnanmäkipäivämme ja oli