Arvostelut: Sue Ellen

Etelärantakansainvälinen, amerikkalainen
Loistava
5.0/6
98 arvostelua
Sue Ellen Helsinki image 1
Sue Ellen Helsinki image 2
Sue Ellen Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

98 Sue Ellen arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Sue Ellen annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.0/6
98 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Tuula K.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä palvelu, erityisesti Kiitos Saanalle! Sydämellä teet työtäsi👍 Viinit olivat erinomaiset -itse emme olisi löytäneet oikeaa viiniä ruualle- ja erittäin hyvä illallinen -koko kokonaisuus- 👍👍

Uusi"Erinomainen"
6/6
karoliina l.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Todella rento ja mukava paikka keskeisellä paikalla torin kupeessa. Henkilökunta antaa mahtavat suositukset niin viiniin kuin ruokaankin. Ja ruoka saa täältä täyden kympin. Menen ehdottomasti uudestaan.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Lotta K.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava ilmapiiri, ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Pidimme erityisesti after work -tarjouksesta, jossa osterit yhden euron kappale. Hyviä viinejä. Tunnelmallinen paikka kaikin puolin. Loistava sijainti ja jokseenkin eksoottinen nimi.

"Erinomainen"
6/6
Nikita V.18 päivää sitten · 1 arvostelu

Amazing place! Small and cozy restaurant. We really enjoyed the food and perfect service. I would highly recommend trying oysters, sea bass, and their steak.

"Erinomainen"
6/6
Heidi K.viisi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Sue Ellenissä omia suosikkeja oli herkullinen maissileipä, ihanan raikas ja alun sopivasti tulinen katkarapuannos ja pääruoan mehukas brisketti liemineen kaikkineen. Tottahan Southern hospitality oli viety Sue Elleissä tosi fiiniin suuntaan, se ei kyllä haitannut yhtään. Ruoka oli ihanaa. Palvelu oli tosi jees. Ystävällistä, rauhallista ja otettiin hienosti meidän toiveet huomioon. Ja viinisuositus pääruoalle osui mun makuhermoon juuri oikein. Siitä iso plussa. Ravintola on jotenkin mageella tavalla intiimi ja kotoisa. Rentoutui heti, kun pääsi istumaan. Tuli sellainen olo, että pitää mennä uudestaankin.

"Erinomainen"
6/6
KIT B.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Sue Ellen on kivasti sisustettu vanhaa miljöötä kunnioittaen. Henkilökunta iloinen, osaava, palvelutaso huipulla. Ruoka moderni mutta konstailematon ja tietenkin herkullinen, mitä muuta voisi odottaa Murun ja Pastiksen perheeseen kuuluvasta ravintolasta. Tarvitseeko sanoa että viinivalikoima ammattitaitoisesti valittu? Ihana ilta kokonaisuudessa!

"Erinomainen"
6/6
Juha A.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Sue Ellen ravintola oli hyvä kokemus, asiakkaat olivat hyväntuulisia ja palvelu hyvin ystävällistä. Brisketti oli mureaa ja hyvää! Annokset ja menu vaihtoehdot olivat hinnoiteltu suhteellisen sopiviksi. Pöydät sijoiteltu ilmeisesti pienen tilan vuoksi aika lähelle toisiaan.

"Erinomainen"
6/6
Julia K.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Bystro oli aivan ihana, ja Sue Ellenissä on säilynyt sama taso asiakaspalvelussa ja ruuassa! Uusi, herkullinen konsepti ja uusi, raikas sisustus, kiitos hyvästä äitienpäivämenusta! Tulemme käymään taas uudestaan :)

"Okei"
3/6
Tuuli T.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Arvosana käynnistä on 2,5 😕 paikka itsessään oli viehättävä ja ruokalista vaikutti houkuttelevalta. Annokset tuottivat kuitenkin sekä minulle että seuralaiselleni järjestään pettymyksen. Alkuruan rapujen ja osterivaahdon maku hukkui polentaouuroon, flanksteakin siivut olivat paksuja, sitkeitä ja mauttomia. Onnettomin esitys oli kuitenkin Key lime pie, joka oli kuiva piirakkamainen viipale mautonta torttua. Tässäkin annoksessa lisukkeet peittivät pääkomponentin maun. Varsinkin vadelmasorbet oli aivan onneton pari tässä annoksessa. Mitään muuta ei sitten enää maistanutkaan. Viinipullo oli järjettömän kallis ja palvelukin keskinkertaista, jopa alle. Kertaakaan ei kysytty maistuiko ruoka meille, vaikka ystäväni jätti järestään aika lailla annoksista syömättä. Lisämyyntiä ei myöskään oikein osattu tehdä, vaan kaikkea oli pyydettävä itse. Harmi sinänsä, koska odotin paljon illalta.

"Erinomainen"
6/6
Taina K.25 päivää sitten · 1 arvostelu

Kiitos hyvästä ruuasta koko menu oli loistava. Miljöö oli oikein kaunis ja meille kakille jäi hyvä mieli ensiketaisesta tapaamisesta Sue Ellenissä. Voimme lämpimästi suositella ystävillemme.