Arvostelut: Sue Ellen

Etelärantakansainvälinen
Loistava
4.9/6
69 arvostelua
Sue Ellen Helsinki image 1
Sue Ellen Helsinki image 2
Sue Ellen Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

69 Sue Ellen arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Sue Ellen annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
69 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Loistava
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Karita R.yhdeksän päivää sitten · 2 arvostelua

Jälleen kerran ihanan kotoisa kokemus ja huippu kiva henkilökunta. Ruoka on "comforf foodia" parhaimmillaan. Päivän kala oli huippu ja maut kohdallaan - edelleen fanitan myös perunamuusia!!!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Janne N.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli tehty teemaa kunnioittaen ja onnistunut erittäin hyvin, koskien kaikkia annnoksia. Annokset olivat myös runsaat. Palvelu oli myös erittäin hyvää ja käynnistä jäi posiviitinen kokemus. Vaikka oli torstai-ilta niin ravintola oli aivan täynnä joten suosittelen pöytävarausta.

"Erinomainen"
6/6
Katja H.19 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä ja aktiivinen palvelu. Hyvä ruoka. Hyvät viinit. Saimme olla rauhassa ja viettää koko pitkä ilta. Rauhallinen tunnelma. Miellyttävä kokemus. Hyvä sijainti. Vieraaksi viihtyivät. Kiitos.

"Erinomainen"
6/6
Marko R.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Food was delightful and staff very friendly. We had a lovely evening in Sue Ellen.

"Erinomainen"
6/6
Heidi K.kolme kuukautta sitten · 3 arvostelua

Sue Ellenissä omia suosikkeja oli herkullinen maissileipä, ihanan raikas ja alun sopivasti tulinen katkarapuannos ja pääruoan mehukas brisketti liemineen kaikkineen. Tottahan Southern hospitality oli viety Sue Elleissä tosi fiiniin suuntaan, se ei kyllä haitannut yhtään. Ruoka oli ihanaa. Palvelu oli tosi jees. Ystävällistä, rauhallista ja otettiin hienosti meidän toiveet huomioon. Ja viinisuositus pääruoalle osui mun makuhermoon juuri oikein. Siitä iso plussa. Ravintola on jotenkin mageella tavalla intiimi ja kotoisa. Rentoutui heti, kun pääsi istumaan. Tuli sellainen olo, että pitää mennä uudestaankin.

"Erinomainen"
6/6
Juha A.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Sue Ellen ravintola oli hyvä kokemus, asiakkaat olivat hyväntuulisia ja palvelu hyvin ystävällistä. Brisketti oli mureaa ja hyvää! Annokset ja menu vaihtoehdot olivat hinnoiteltu suhteellisen sopiviksi. Pöydät sijoiteltu ilmeisesti pienen tilan vuoksi aika lähelle toisiaan.

"Erinomainen"
6/6
Julia K.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Bystro oli aivan ihana, ja Sue Ellenissä on säilynyt sama taso asiakaspalvelussa ja ruuassa! Uusi, herkullinen konsepti ja uusi, raikas sisustus, kiitos hyvästä äitienpäivämenusta! Tulemme käymään taas uudestaan :)

"Okei"
3/6
Tuuli T.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Arvosana käynnistä on 2,5 😕 paikka itsessään oli viehättävä ja ruokalista vaikutti houkuttelevalta. Annokset tuottivat kuitenkin sekä minulle että seuralaiselleni järjestään pettymyksen. Alkuruan rapujen ja osterivaahdon maku hukkui polentaouuroon, flanksteakin siivut olivat paksuja, sitkeitä ja mauttomia. Onnettomin esitys oli kuitenkin Key lime pie, joka oli kuiva piirakkamainen viipale mautonta torttua. Tässäkin annoksessa lisukkeet peittivät pääkomponentin maun. Varsinkin vadelmasorbet oli aivan onneton pari tässä annoksessa. Mitään muuta ei sitten enää maistanutkaan. Viinipullo oli järjettömän kallis ja palvelukin keskinkertaista, jopa alle. Kertaakaan ei kysytty maistuiko ruoka meille, vaikka ystäväni jätti järestään aika lailla annoksista syömättä. Lisämyyntiä ei myöskään oikein osattu tehdä, vaan kaikkea oli pyydettävä itse. Harmi sinänsä, koska odotin paljon illalta.

"Upea"
5/6
Eija G.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Vastaanotto ja palvelu ystävällistä ja luontevaa- Viihdyimme heti.Myös ravintolan sisustus ja tunnelma miellyttivät. Aluksi tosin musiikki oli häritsevän kovalla,mutta pyynnöstämme asia korjaantui. Ruokalista on mielenkiintoinen ja saimme myös osuvaa apua juomien valintaan. Pääruoka,sinipallas hieman odotutti,mutta kyllä kannatti.Annos oli taitavasti valmistettu ja maut vain parantuivat loppua kohti.Jälkiruoka oli ehkä hieman tavanomainen ja raskaskin.Leipävanukas mainio yllätys. Tulemme toistekin. KIITOS

Uusi"Upea"
5/6
Kirsi K.kaksi päivää sitten · 3 arvostelua

Hyvä, lämmin tunnelma lauantai-iltana. Otimme family-menun, jonka tarjonta miellytti aikuisia, mutta perheen nuorukainen oli varovaisempi arvioissaan. Suosittelemme Sue Elleniä hyvän palvelun ja ruoan takia. Tulemme uudestaankin!