Sue Ellen

EtelärantaKansainvälinen
Loistava
5.1/6
34 arvostelua
Sue Ellen Helsinki image 1
Sue Ellen Helsinki image 2
Sue Ellen Helsinki image 3

Sue Ellen – Tietoja

Keskiviikkoisin Sue Ellenissä osterimellakka – osterit euron kappale!

Sue Ellen Dining Room & Bar Helsingin Etelärannassa tarjoilee makumaailmoja Yhdysvaltojen Etelävaltioista. Entinen siirtomaatavarakauppiaan koti meren äärellä on täynnä rentoa Etelävaltioiden tunnelmaa. Amerikan etelärannikko ja sen historialliset, värikkäät ja kauniit kaupungit ovat inspiroineet Sue Elleniä tuomaan Helsingin Etelärantaan uudenlaisia makuelämyksiä ja ennen kaikkea nautintoa yhdessä syömisestä ja juomisesta. Autenttisia makuja lounas- ja illallisannoksiin loihditaan muun muassa aidolla puuhiiligrillillä ja savustuskaapissa. Ruokatarjonnan lisäksi Sue Ellenissä voi nauttia ammattitaidolla ja tunteella valmistettuja, perinteisiä cocktaileja tai tehdä siemailla omansa runsaasta bourbon- ja viinivalikoimista.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 00:00
keskiviikko
16:30 - 00:00
torstai
16:30 - 00:00
perjantai
16:30 - 01:00
lauantai
16:30 - 01:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
Suljettu
tiistai
16:30 - 00:00

Osoite

Sue Ellen
Eteläranta 16
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

Group 2 Created with Sketch.

SOUTHERN SLAW

4,50 €

GARLIC &CHEDDAR SMASHED POTATOES

4,50 €

CRISPY BABY GEM LETTUCE & HONEY-MUSTARD SAUCE

4,50 €

Lisää kohteesta Sue Ellen, Helsinki

Helsingin Etelärannassa sijaitsevan Sue Ellen Dining Room & Barin menu on saanut vaikutteensa Amerikan Etelävaltioiden, tarkemmin Savannahin, South Carolinan ja Charlestonin runsaista mauista. Ravintolan perustajien matkat Yhdysvaltain kaakkoisosiin ja vaikuttuminen sen monipuolisesta, maailman parhaita ruokakulttuureja yhdistävästä soul foodista inspiroi tuomaan Etelävaltioiden makumaailman myös Suomeen. Ravintolaa isännöivät Henri Alén, Tommi Tuominen, Timo Linnanmäki ja Samuil Angelov, jotka ovat tuttuja monista muista Helsingin menestyksekkäistä ravintolakonsepteista.

Amerikan kaakkoisrannikolla suositaan maukkaita liha-, äyriäis- ja kasvisruokia sekä herkullisia lisukkeita. Jos siis joskus olet Amerikan-matkasi jälkeen kaipaamaan vaikkapa höyhenen kevyitä biscuitejä, maissileipää, rapeaa kanaa, hitaasti savustettua briskettiä, rapukakkuja, äyriäisiä ja kunnolla hiillostettua pihviä, Sue Ellenistä niitä saa ammattitaitoisella ja mukavalla palvelulla höystettynä sekä lounaalla että illallisella. Annoksensa voi koota alun startereista pääruoan kautta jälkiruokaan, ja nautintoa voi täydentää houkuttelevilla lisukkeilla. Viinilasillisesta, cocktaileista tai runsaasta bourbon-valikoimasta nauttimaan saapuvia kutsuu myös Bar Snacks -lista, jonka kohtuudella hinnoitelluilla annoksilla pääsee niin ikään autenttisten makujen äärelle.

Ruokailijana saat katsauksen myös kokkien työskentelyyn, sillä annokset viimeistellään ruokasalin laidalla olevassa avokeittiössä. Rakennuksen historia entisen siirtomaatavarakauppias G. W. Sundsmanin kotina näkyy paikoin sisustuksessa, joka muutoin on värikäs ja tunnelmallinen – houkuttelee siis ottamaan rennosti ja nauttimaan soul foodista.

34 Sue Ellen arvostelua

Loistava
5.1/6
34 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Markku S.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomainen palvelu, henkilökunta aidosti kiinnostunut asiakkaista. Menu oli hyvin laadittu ja ammattitaidolla tehty. Sekä alku-, pää-, että jälkiruoka olivat sopivan kokoisia annoksia. Suosittelemme ravintolaa vilpittömästi.

"Erinomainen"
6/6
Kaido K.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Irittäin hyvä asiakas palvelu mukava henkilö kunta ja todella hyvä ruoka. Hyvät annokset. Pihmeä ja valoissa sisätilat. Hieno sisustus. Suosittelen. Me tullaan käymään uudestaan. Ystävällisin terveisin Kaido

"Erinomainen"
6/6
Heidi H.18 päivää sitten · 1 arvostelu

Mielenkiintoinen ja hyvä menu, ruoka maistuvaa, annokset sopivan kokoisia. Nautimme! Myös viinit maistuivat ja sopivat hyvin yhteen ruoan kanssa. Sisustus ja musiikki olivat tyylikkäitä. Mennään uudestaan.