Sue Ellen

Etelärantakansainvälinen, amerikkalainen
Loistava
5.0/6
113 arvostelua
Sue Ellen Helsinki image 1
Sue Ellen Helsinki image 2
Sue Ellen Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Sue Ellen – Tietoja

Keskiviikkoisin Sue Ellenissä osterimellakka – osterit euron kappale! (rajallinen saatavuus)

Sue Ellen Dining Room & Bar Helsingin Etelärannassa tarjoilee makumaailmoja Yhdysvaltojen Etelävaltioista. Entinen siirtomaatavarakauppiaan koti meren äärellä on täynnä rentoa Etelävaltioiden tunnelmaa. Amerikan etelärannikko ja sen historialliset, värikkäät ja kauniit kaupungit ovat inspiroineet Sue Elleniä tuomaan Helsingin Etelärantaan uudenlaisia makuelämyksiä ja ennen kaikkea nautintoa yhdessä syömisestä ja juomisesta. Autenttisia makuja lounas- ja illallisannoksiin loihditaan muun muassa aidolla puuhiiligrillillä ja savustuskaapissa. Ruokatarjonnan lisäksi Sue Ellenissä voi nauttia ammattitaidolla ja tunteella valmistettuja, perinteisiä cocktaileja tai tehdä siemailla omansa runsaasta bourbon- ja viinivalikoimista.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Monday
Suljettu
Tuesday
16:30 - 00:00
Wednesday
16:30 - 00:00
Thursday
16:30 - 00:00
Friday
16:30 - 01:00
Saturday
16:30 - 01:00
Sunday
Suljettu

Osoite

Sue Ellen
Eteläranta 16
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

Group 2 Created with Sketch.

SUE ELLEN COLESLAW

3,90 €

POTATO SKINS

RAPEAA PERUNAA, PAAHDETTU VOI-VINEGRETTI
3,90 €

LETTUCE & PIMENTO

SYDÄNSALAATTIA JA PAAHDETTUA PAPRIKAA
3,90 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Sue Ellen, Helsinki

Helsingin Etelärannassa sijaitsevan Sue Ellen Dining Room & Barin menu on saanut vaikutteensa Amerikan Etelävaltioiden, tarkemmin Savannahin, South Carolinan ja Charlestonin runsaista mauista. Ravintolan perustajien matkat Yhdysvaltain kaakkoisosiin ja vaikuttuminen sen monipuolisesta, maailman parhaita ruokakulttuureja yhdistävästä soul foodista inspiroi tuomaan Etelävaltioiden makumaailman myös Suomeen. Ravintolaa isännöivät Henri Alén, Tommi Tuominen, Timo Linnanmäki ja Samuil Angelov, jotka ovat tuttuja monista muista Helsingin menestyksekkäistä ravintolakonsepteista.

Amerikan kaakkoisrannikolla suositaan maukkaita liha-, äyriäis- ja kasvisruokia sekä herkullisia lisukkeita. Jos siis joskus olet Amerikan-matkasi jälkeen kaipaamaan vaikkapa höyhenen kevyitä biscuitejä, maissileipää, rapeaa kanaa, hitaasti savustettua briskettiä, rapukakkuja, äyriäisiä ja kunnolla hiillostettua pihviä, Sue Ellenistä niitä saa ammattitaitoisella ja mukavalla palvelulla höystettynä sekä lounaalla että illallisella. Annoksensa voi koota alun startereista pääruoan kautta jälkiruokaan, ja nautintoa voi täydentää houkuttelevilla lisukkeilla. Viinilasillisesta, cocktaileista tai runsaasta bourbon-valikoimasta nauttimaan saapuvia kutsuu myös Bar Snacks -lista, jonka kohtuudella hinnoitelluilla annoksilla pääsee niin ikään autenttisten makujen äärelle.

Ruokailijana saat katsauksen myös kokkien työskentelyyn, sillä annokset viimeistellään ruokasalin laidalla olevassa avokeittiössä. Rakennuksen historia entisen siirtomaatavarakauppias G. W. Sundsmanin kotina näkyy paikoin sisustuksessa, joka muutoin on värikäs ja tunnelmallinen – houkuttelee siis ottamaan rennosti ja nauttimaan soul foodista.

113 Sue Ellen arvostelua

Loistava
5.0/6
113 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Loistava
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Uusi"Erinomainen"
6/6
Marko T.11 tuntia sitten · 1 arvostelu

Loistava palvelu ja hyvä ruoka vaan on voittamaton yhdistelmä. Tähän kun lisää koko ravintolan hienon tunnelman, niin eihän sitä voi olla kuin erittäin tyytyväinen.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Kit B.kaksi päivää sitten · 3 arvostelua

Iloinen, palveluhenkinen henkilökunta, uudet ja hyvät ruokavaihtoehdot, kulinaarinen elämys. Sen jälkeen, kun olin hylännyt amerikkalaisen Riesling viinin, joka oli juomakelvoton, sain fantastisen saksalaisen viinin. Hyvä sijainti, moderni sisustus, joka kuitenkin sopii hyvin vanhaan jugend-ympäristöön. Love you!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Mari S.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Jälleen kerran loistavaa palvelua, ja uskomattoman hyvää ruokaa. Osterimellakka ei pettänyt tälläkään kertaa, ja iso kiitos, että etukäteen soitettiin ja varattiin osterit että varmasti riittää. Ehdottomasti Stadin yksi parhaista mestoista!