Sue Ellen

Etelärantakansainvälinen, amerikkalainen
Loistava
5.0/6
153 arvostelua
Sue Ellen Helsinki image 1
Sue Ellen Helsinki image 2
Sue Ellen Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Sue Ellen – Tietoja

Keskiviikkoisin Sue Ellenissä osterimellakka – osterit euron kappale! (rajallinen saatavuus)

Sue Ellen Dining Room & Bar Helsingin Etelärannassa tarjoilee makumaailmoja Yhdysvaltojen Etelävaltioista. Entinen siirtomaatavarakauppiaan koti meren äärellä on täynnä rentoa Etelävaltioiden tunnelmaa. Amerikan etelärannikko ja sen historialliset, värikkäät ja kauniit kaupungit ovat inspiroineet Sue Elleniä tuomaan Helsingin Etelärantaan uudenlaisia makuelämyksiä ja ennen kaikkea nautintoa yhdessä syömisestä ja juomisesta. Autenttisia makuja lounas- ja illallisannoksiin loihditaan muun muassa aidolla puuhiiligrillillä ja savustuskaapissa. Ruokatarjonnan lisäksi Sue Ellenissä voi nauttia ammattitaidolla ja tunteella valmistettuja, perinteisiä cocktaileja tai siemailla omansa runsaasta bourbon- ja viinivalikoimista.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Monday
Suljettu
Tuesday
16:30 - 00:00
Wednesday
16:30 - 00:00
Thursday
16:30 - 00:00
Friday
16:30 - 01:00
Saturday
16:30 - 01:00
Sunday
Suljettu

Osoite

Sue Ellen
Eteläranta 16
00130 Helsinki

153 Sue Ellen arvostelua

Loistava
5.0/6
153 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Uusi"Erinomainen"
6/6
walter a.18 tuntia sitten · 1 arvostelu

we got a nice round table with a bench and even got a small treat for the birthday guy thnx

Uusi"Erinomainen"
6/6
Sanna-Mari S.kuusi päivää sitten · 3 arvostelua

Excellent service and food! I took shared dinners, totally loved everything. Summer cottage grilling goes fine dining and menu is priced well. You get less quality for higher price in other nearby restaurants.

"Erinomainen"
6/6
Janne M.15 päivää sitten · 2 arvostelua

Tunnelmallinen paikka, erittäin hyvä ruoka ja äärimmäisen ystävällinen ja iloinen henkilökunta.

Lisää kohteesta Sue Ellen, Helsinki

Helsingin Etelärannassa sijaitsevan Sue Ellen Dining Room & Barin menu on saanut vaikutteensa Amerikan Etelävaltioiden, tarkemmin Savannahin, South Carolinan ja Charlestonin runsaista mauista. Ravintolan perustajien matkat Yhdysvaltain kaakkoisosiin ja vaikuttuminen sen monipuolisesta, maailman parhaita ruokakulttuureja yhdistävästä soul foodista inspiroi tuomaan Etelävaltioiden makumaailman myös Suomeen. Ravintolaa isännöivät Henri Alén, Tommi Tuominen, Timo Linnanmäki ja Samuil Angelov, jotka ovat tuttuja monista muista Helsingin menestyksekkäistä ravintolakonsepteista.

Amerikan kaakkoisrannikolla suositaan maukkaita liha-, äyriäis- ja kasvisruokia sekä herkullisia lisukkeita. Jos siis joskus olet Amerikan-matkasi jälkeen huomannut kaipaavasi vaikkapa höyhenen kevyitä biscuitejä, maissileipää, rapeaa kanaa, hitaasti savustettua briskettiä, rapukakkuja, äyriäisiä ja kunnolla hiillostettua pihviä, Sue Ellenistä niitä saa ammattitaitoisella ja mukavalla palvelulla höystettynä sekä lounaalla että illallisella. Annoksensa voi koota alun startereista pääruoan kautta jälkiruokaan, ja nautintoa voi täydentää houkuttelevilla lisukkeilla. Viinilasillisesta, cocktaileista tai runsaasta bourbon-valikoimasta nauttimaan saapuvia kutsuu myös Bar Snacks -lista, jonka kohtuudella hinnoitelluilla annoksilla pääsee niin ikään autenttisten makujen äärelle.

Ruokailijana saat katsauksen myös kokkien työskentelyyn, sillä annokset viimeistellään ruokasalin laidalla olevassa avokeittiössä. Rakennuksen historia entisen siirtomaatavarakauppias G. W. Sundsmanin kotina näkyy paikoin sisustuksessa, joka muutoin on värikäs ja tunnelmallinen – houkuttelee siis ottamaan rennosti ja nauttimaan soul foodista.