Sue Ellen

Etelärantakansainvälinen, amerikkalainen
Loistava
4.9/6
81 arvostelua
Sue Ellen Helsinki image 1
Sue Ellen Helsinki image 2
Sue Ellen Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Sue Ellen – Tietoja

Keskiviikkoisin Sue Ellenissä osterimellakka – osterit euron kappale! (rajallinen saatavuus)

Sue Ellen Dining Room & Bar Helsingin Etelärannassa tarjoilee makumaailmoja Yhdysvaltojen Etelävaltioista. Entinen siirtomaatavarakauppiaan koti meren äärellä on täynnä rentoa Etelävaltioiden tunnelmaa. Amerikan etelärannikko ja sen historialliset, värikkäät ja kauniit kaupungit ovat inspiroineet Sue Elleniä tuomaan Helsingin Etelärantaan uudenlaisia makuelämyksiä ja ennen kaikkea nautintoa yhdessä syömisestä ja juomisesta. Autenttisia makuja lounas- ja illallisannoksiin loihditaan muun muassa aidolla puuhiiligrillillä ja savustuskaapissa. Ruokatarjonnan lisäksi Sue Ellenissä voi nauttia ammattitaidolla ja tunteella valmistettuja, perinteisiä cocktaileja tai tehdä siemailla omansa runsaasta bourbon- ja viinivalikoimista.

Smart Offers

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 16:30
Thursday
16:30 - 00:00
Friday
16:30 - 01:00
Saturday
16:30 - 01:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
16:30 - 00:00
Wednesday
16:30 - 00:00

Osoite

Sue Ellen
Eteläranta 16
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

Group 2 Created with Sketch.

SUE ELLEN COLESLAW

3,90 €

POTATO MASH

PERUNAPYRE PAAHDETULLA VOILLA
3,90 €

CRISPY GEM SALAD & MISSISSIPPI RANCH DRESSING

RAPEAA SYDÄNSALAATTIA JA MISSISIPPI RANCH-KASTIKETTA
3,90 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Sue Ellen, Helsinki

Helsingin Etelärannassa sijaitsevan Sue Ellen Dining Room & Barin menu on saanut vaikutteensa Amerikan Etelävaltioiden, tarkemmin Savannahin, South Carolinan ja Charlestonin runsaista mauista. Ravintolan perustajien matkat Yhdysvaltain kaakkoisosiin ja vaikuttuminen sen monipuolisesta, maailman parhaita ruokakulttuureja yhdistävästä soul foodista inspiroi tuomaan Etelävaltioiden makumaailman myös Suomeen. Ravintolaa isännöivät Henri Alén, Tommi Tuominen, Timo Linnanmäki ja Samuil Angelov, jotka ovat tuttuja monista muista Helsingin menestyksekkäistä ravintolakonsepteista.

Amerikan kaakkoisrannikolla suositaan maukkaita liha-, äyriäis- ja kasvisruokia sekä herkullisia lisukkeita. Jos siis joskus olet Amerikan-matkasi jälkeen kaipaamaan vaikkapa höyhenen kevyitä biscuitejä, maissileipää, rapeaa kanaa, hitaasti savustettua briskettiä, rapukakkuja, äyriäisiä ja kunnolla hiillostettua pihviä, Sue Ellenistä niitä saa ammattitaitoisella ja mukavalla palvelulla höystettynä sekä lounaalla että illallisella. Annoksensa voi koota alun startereista pääruoan kautta jälkiruokaan, ja nautintoa voi täydentää houkuttelevilla lisukkeilla. Viinilasillisesta, cocktaileista tai runsaasta bourbon-valikoimasta nauttimaan saapuvia kutsuu myös Bar Snacks -lista, jonka kohtuudella hinnoitelluilla annoksilla pääsee niin ikään autenttisten makujen äärelle.

Ruokailijana saat katsauksen myös kokkien työskentelyyn, sillä annokset viimeistellään ruokasalin laidalla olevassa avokeittiössä. Rakennuksen historia entisen siirtomaatavarakauppias G. W. Sundsmanin kotina näkyy paikoin sisustuksessa, joka muutoin on värikäs ja tunnelmallinen – houkuttelee siis ottamaan rennosti ja nauttimaan soul foodista.

81 Sue Ellen arvostelua

Loistava
4.9/6
81 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Uusi"Erinomainen"
6/6
Johanna R.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Mahtavaa palvelua, eikä todellakaan jäänyt nälkä! Siisti paikka ja intiimi tunnelma. Oli hienoa, kun näki kokkien työskentelyä. Henkilökunnan iloisuus ja tietotaito teki vaikutuksen. Voin suositella lämpimästi! Tullaan toistekin.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Jaana O.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava ilmapiiri, ystävällinen henkilökunta. Ruoka erinomaista! Meille oli varattu pöytä kulkuväylän vierestä, jolloin yksi meistä olisi joutunut istumaan selkä wc- ja muihin tiloihin päin. Kysyimme muutosta ja tämä onneksi järjestyi erinomaisesti.

"Erinomainen"
6/6
Heikki P.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Mukava paikka 20-v hääpäivän juhlistamiselle. Very nice place, good food and service. Also wines were suitable for our menu. Varmaan ei jää meillä ainoaksi vierailuksi.