Quandoo
(FI) Suomi
4.7 /6 Loistava 134 arvostelua

Storyville Jazz Club

Töölö Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Storyville Jazz Club

Eduskuntatalon takana Helsingin Töölössä Museokadulla sijaitseva Happy Jazz Club Storyville on valittu moneen otteeseen Euroopan parhaiden jazzklubien joukkoon. Ravintola tarjoaa laadukasta kotimaista ja ulkomaista livemusiikkia neljänä iltana viikossa. Musiikki ei kuitenkaan ole ainoa syy miksi Storyvilleen kannattaa suunnistaa, sillä klubin keittiö tarjoilee cajun creole -keittiön tuhteja ja herkullisia antimia iltaisin aina yökahteen asti. À la carte -listan lisäksi ruokailija voi valita pienempää purtavaa baarin Finger Food -listalta. Keittiön antimet, svengaava musiikki ja ainutlaatuinen tunnelma tekevät Storyvillestä ehdottomasti kokemisen arvoisen paikan.

Aukioloajat

  • Maanantai Suljettu
  • Tiistai Suljettu
  • Keskiviikko 19:00 - 00:00
  • Torstai 19:00 - 00:00
  • Perjantai 19:00 - 02:00
  • Lauantai 19:00 - 02:00
  • Sunnutai Suljettu
Storyville Jazz Club, Museokatu 8, 00100 Helsinki

Filosofia

Storyville Jazz Club on ilahduttanut helsinkiläisiä jazzdiggareita Museokadulla Töölössä yli kahden vuosikymmenen ajan. Ravintola-klubin laadukas ja kattava musiikkitarjonta on huomioitu jazzin syntysijoilla Yhdysvalloissa asti. Amerikkalainen arvostettu jazzlehti DownBeat Magazine on listannut useana vuonna Storyvillen maailman parhaiden jazzklubien joukkoon. Vanhaan hiilikellariin rakennettu klubi tarjoaa erinomaiset puitteet livemusiikista sekä cajun-creole-keittiön antimista nauttimiseen.

Cajun-creole-keittiön ruoka on tuhtia ja mausteista ja sen juuret ovat Yhdysvaltain Louisianassa. Storyvillen ruoka- ja musiikkitarjonta täydentävätkin mainiosti toisiaan. Musiikin kyytipojaksi Storyvillessä voi nauttia à la carte tai Finger food -listojen herkkuja yömyöhään asti. Keittiön suosikkiannoksia ovat esimerkiksi Shrimps Bayou eli jättikatkaravunpyrstöt valkosipulivoissa, uskomattoman maukkaat lampaankyljykset tai tuhdin pihvin ystäville Cajun Blackened Steak. Lisäksi yläkerran GT-baari tarjoilee laadukkaita cocktaileja ja muita juomia.

Ravintola koostuu useasta tilasta, joista katutason pianobaari ja alakerran jazzklubi tarjoavat livemusiikkia lähes joka päivä. Kesäisin livemusiikista voi nauttia myös Eduskuntatalon viereisellä puistoterassilla. Storyvillen ohjelmatarjonta on laajuudessaan ja laadukkuudessaan Helsingin mittakaavassa vertaansa vailla. Musiikki ei rajoitu pelkästää jazziin, vaan tarjonnasta löytyy myös rock’n’rollia, bluesia, jump’n’jivea ja swingiä. Ravintola järjestää myös erilaisten musiikkiteemojen ympärille rakentuvia erikoistapahtumia ja -juhlia.

Esimerkkimenu

134 arvostelua

4.7 /6 Loistava 134 arvostelua
Tunnelma: viityistä
Ruoka: herkullinen
Laatu/Hinta: sopuhintainen
Odotusaika: lyhyt
Melu: keskiarvo
Palvelu: ystävällinen
39 6
57 5
15 4
12 3
6 2
5 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
09.09.2017 21:37

Loistavaa musiikkia Tri Cohiba soittamana, Panamalaisoa rytmejä parhaimmillaan! ruokaa menu oli täydellinen, alkuun naudan carpassio, pääruokana lampaankare ja talon mudcake jälkkäriksi... tarjoilu oli ensiluokkaista 👍👍👍

1 arvostelu tähän mennessä 6
09.09.2017 07:47

Heti jo sisään tullessa henkilökunta otti meidät rennosti ja hyvin vastaan. Siitä oli helppo jatkaa syömään erittäin maittavan ja rakkaudella valmistetun menun. Bändi veti hyvät setit. Sitä oli vallan hauska seurata. Jussin tarinointi antoi taustaa musiikkiin. Kaiken kaikkiaan vietimme erittäin hauskan illan. Kiitoksia molemmille tarjoilijoille. Harvoin suomessa saa sen tasoista yksilöllistä palvelua. Terveisin Kari ja Tiina 60v.

1 arvostelu tähän mennessä 6
11.05.2017 06:23

Storyvillessä on hyvää musiikkia, maukasta ruokaa, tunnelmallinen ympäristö ja ystävällinen palvelu. Olin jo pitkään halunnut kokeilla ravintolaa ja tulen varmasti uudestaan. Red velvet cake kruunasi aterian!

1 arvostelu tähän mennessä 6
10.05.2017 19:00

Loisto paikka. Ystävälliset tarjoilijat jotka toivottivat tervetulleeksi ihan kättelemällä. Hyvä ruoka ja musiikki. Iloinen ja positiivinen tunnelma ravintolassa aina. Kiitos ja kesäisiä terassikelejä ja aurinkoa odottelemaan.

1 arvostelu tähän mennessä 5
01.12.2016 19:59

4 naista väliltä 40-50 v. ja pikkujoulut.Valitsimme paikan missä voi syödä ja bilettää vaihtamatta paikkaa kun oli pahin pikkujoulu päivä 25.11 perjantai plussaa myös siitä että asiakaskunta aikusia. Paikka oli tuttu minulle lähinnä jatkopaikkana mutta ensimmäisen kerran ruokailimme. Olimme kaikki tyytyväisiä annoksiimme a erityisesti tarjoilija " poikiin" jotka olivat mahdottoman hauskoja ja piti tunelmaa yllä vaikka oli tupa täynnä ja varmasti kiire mutta sitä ei huomannut. Bändikin oli hyvä vaikka soittajat oli 60 ja kuoleman väliltä mutta svengas kuin hirvi.Ainoa miinus siitä että paikka oli jossain vaiheessa niin täynnä että vessaan ei meinannut päästä.

1 arvostelu tähän mennessä 5
04.11.2016 10:40

Ravintolan keittiö on auki vain osan viikkoa, mikä hieman rajoittaa seurueiden kokoontumista. Tässä tapauksessa sillä ei ollut merkitystä. Meillä olikollegani kanssa tarkoitus tulla nauttimaan musiikista ja hyvästä ruuasta, mistä meillä oli kokemusta vajaan parinkymmenen vuoden ajalta. Päästyämme tungoksen läpi ruokapuolelle tarjoilija otti meidät ystävällisesti vastaan. Alkujuoman saaminen jonkinverran kesti, ei haitannut. Ruoka oli yhtä hyvää kuin aikaisemmin, tosin "Lamb chops" olivat ehkä enemmän "medium -" kuin hieman hieman kypsempiä. Kokonaisuutena ihan hyvä kokemus taas.

1 arvostelu tähän mennessä 6
24.04.2017 16:28

Aivan mahtava ilta, taas kerran! Tässä paikassa viihtyy vauvasta vaariin:) Ruoka oli hyvää ja henkilökunta (erityisesti kiitos lauantai-iltana työskennelleelle parivaljakolle (2 miestä) ravintolan peräosassa illallistarjoilun osalta). Erittäin hyvä pelisilmä asiakkaiden suhteen, mukana ollut nuoriso on yhä sitä mieltä että kaupungin paras paikka ja ulkomaiset vieraat eivät olleet uskoa silmiään siitä hyvästä menosta mikä esim juuri lauantaina 22.4.2017 oli!

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.02.2017 14:45

Storyville Jazz Clubissa oli hieno tunnelma. Saatiin hyvä pöytä meille. Ruoka oli hyvä ja kaikki olivat tyytyväisia. Palvelu oli todella hyvä ja tarjiolia oli erinomainen. Tullaan mielellään uudestaan. Kiitos

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.05.2017 16:25

Meidän seurueella oli oikein mukava vappuaatto Storyvillessä, ruoka oli hyvää, musiikki toimi ja palvelu oli loistavaa. Poislähtiessä jäi erityisesti mieleen henkilö (portsari, ovimies tms.), joka hoiti tyylikkäästi kuljetuksen hieman ylijuhlineelle asiakkaalle. Mies jäi myös ystävällisesti varmistamaan, että meidän seurue saa seuraavan taksin. Tästä tapahtumasta meille jäi todella positiivinen kuva, kyllä Suomessakin osataan asiakaspalvelu. Kiitos Storyvillen henkilökunta!

1 arvostelu tähän mennessä 5
13.05.2017 12:05

Ruoka oli erittäin hyvää ja saimme erinomaisen pöydän. Olimme VIP-vieraina, koska tunsimme yhden soittajista. Tosin ensin tuotiin väärää ruokaa, jota emme tilanneet, mutta virhe korjattiin ja se hyvitettiin tuomalla ilmainen pieni kuohuviinipullo. Etenkin paikan kuubalainen miestarjoilija oli erittäin ystävällinen ja asiansa osaava. Se vähän häiritsi, että esiintymislavan eteen kerääntynyt kuuntelijaporukka alkoi aamuyöllä olla aika äänekästä ja AfroJazzin musiikkia ja laulajaa oli jo vaikea kuulla.

1 arvostelu tähän mennessä 5
28.05.2016 18:29

Palvelu erinomaista sekä baarissa että pöytäpuolella. Ruoka, mozzarella-avokado -salaatti, ei ehkä täyden kympin arvoinen, mutta ajoi asiansa niin että jaksoi nauttia viihdetarjonnasta. Salaatissa oli mozzarellaa ja avokadoa kohtuullisesti, erilaista kaalia erittäin paljon. Korvaisin osan kaalista hyvälaatuisilla tomaatilla , viinietikan osuutta vähentäisin, tilalle hyvää neitsytoliiviöljyä. Jussi Raittisen keikka oli erinomainen, paikka oli tupaten täynnä klo 22 jälkeen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
03.01.2016 10:53

Erittäin miellyttävää henkilökuntaa (2 miestarjoilijaa). Hyvää musiikkia ja viihtyisä ilmapiiri. Seurassamme olleet nuoret (6 kpl 19-vuotiaita) kokivat että Storyville oli paras "menopaikka" missä ovat ikinä olleet😊. Lämmin tunnelma. Jos jotain voisi muuttaa niin pakollinen sisäänpääsymaksu vaikka tulisi vain syömään, siihen kannattaisi miettiä toisenlaista ratkaisua.

1 arvostelu tähän mennessä 6
24.02.2017 00:01

Olimme poikaystävän kanssa treffeillä ja ilta ei olisi voinut sujua paremmin tai olla täydellisempi! Storyville hyvällä sijainnillä, kätevästi julkisen liikenteen lähellä ja keskustasta matka taittuu kävellenkin. Paikka on tunnelmallinen, henkilökunta ystävällistä sekä palvelu miellyttää, viihteestä ja hyvästä musiikista ei ole pulaa! Hinta-laatu suhde kohdillaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
20.10.2016 16:19

Storyvillen keittiö on edelleen aivan huippua. Neljän henkilön seurue nautti aluksi klassikon Shrimps Bayou ja nautti. Kaksi jatkoi rapujen merkeissä kaksi puolitti lampaan kyljykset. Lopuksi jaettiin Lime Pie. Älyttömän hyvää. Viinit Chianti ja Riesling. Ystävälliset tarjoilijat ja loistomusaa, Leroy Jones & SONO. Thanks

1 arvostelu tähän mennessä 6
28.02.2016 17:07

Ystävällinen palvelu, mahtavat raikkaat salaattiannokset ja niin muhkea burgeriannos, ettei yksi mies saanut sitä selvitettyä, vaan tarvittiin kolmen muun vetoapua. Mehevä pihvi ja valtava määrä paistettua sipulia, salaattia, tomaattia ja coleslawkeko, annos sopii erittäin nälkäiselle kokolihaa pelkäämättömälle henkilölle. Hyvä musiikki kruunasi tiilikellarimiljöön.

1 arvostelu tähän mennessä 3
23.12.2015 08:29

Otin alkupalaksi jättikatkaravun pyrstöjä: ne tuli etanakulhossa puolitettuina. Eli kulhossa oli 3 pyrstöä. Pääruoaksi otin kampasimpukoita ja parsaa. Olisiko siinä ollut 5 simpukkaa ja 3 parsaa. Sanomattakin selvää jäi nälkä. Suklaakakun he unohtivat vaikka olin tilannut sellaisen ja syyttivät lopulta että ystäväni olisi syönyt kakkuni. Ei pahoittelua. Sain lopulta kakkupalani mutta siinä vaiheessa kaikki muut olivat jo syöneet omat jälkkärit. Tapahtumaa pahoiteltiin nopeasti kun olimme maksamassa laskua. Mielestäni narikka + sisäänpääsymaksu 13€ syömään tulevilta on liikaa kun ruokakin jo kokoonsa nähden on tyyristä.

1 arvostelu tähän mennessä 3
15.03.2016 09:34

Siisti ravintola. Hyvä palvelu. Ruoka oli hyvää, (seafood menu) alkuruokasalaatti oli erinomainen. Kampasimpukat ehkä aavistuksen vetisiä. Naisten vessassa oli roskikset ihan täynnä ja ne ei tyhjentynyt illan aikana vaikka asiasta huomautettiin. Bändi näkyi mutta ei kuulunut kovin hyvin (tai kuului vain bassot) siihen sivulle, voisi olla viisasta laittaa myös siihen suuntaan pienet monitorit jotka lähinnä toisivat diskanttia alueelle. Nyt kun bändin jäsenet puhuivat mikkiin niin siitä ei kyllä saanut mitään selvää koska diskantit ei kuulunut sivulle, vain basso muminaa. Muuten kaikki oli hyvin.

1 arvostelu tähän mennessä 3
29.05.2016 09:31

Olimme tilanneet pöydän Kymppimatkatarjouksesta. Kun tulimme sisälle Ravintolaan niin meiltä vaadittiin sisäänpääsy maksu vaikka meillä oli esittää maksamamme hinta ruosta+ sisäänpääsystä. Asian selvittely oli ikävän tuntuista. Lopuksi asia selvisi vaikka olimme kaiken tarkistaneet monta päivää aikaisemmin. Ruoka oli ala arvoista. Avocado keitto maistui rasvaiselta kanan liemeltä mutta avocalta ei! En saanut syötyä. Savukala + risotto oli pahaa. Jäi syömättä. Olisi ollut mukavaa jos kaikki olisi mennyt nappiin. Ruoka oli etukäteen tilattu ja maksettu mutta laskun maksuan tulessa oli taas sama vääntö maksusta!!!

6 arvostelua tähän mennessä 5
02.04.2016 08:10

DDT Jazzband oli varamiehisenäkin kovassa iskussa, erikoisesti Mikko Pettisen trumpetti soi komeasti. Fredin/Nalle ainutlaatuinen DDT-soundi soi tyylikkäästi. Banjon puute kyllä hieman haittasi. Dixelandissa rytmi on tärkeä ja (Pekka Mesimäen) banjo olisi aateloinut kompin. Burgeri oli hintansa väärti ja palvelu pelasi juoheasti niin kuin aina!

2 arvostelua tähän mennessä 6
12.08.2015 12:15

Ennakkovaraus ja tarjoilu pelasivat mainiosti. Bändin lämmittely terassilla oli hyvä veto. Kuubalainen, ammattitaitoinen orkesteri sai hyvän menon aikaiseksi heti alkuun ja tunnelma säilyi mainiona loppuun asti. Ainoa miinus tulee hintatasosta: melko yläkanttiin ne ovat, varsinkin liemipuolella.