FI
Storyville Jazz Club Helsinki image 1
Storyville Jazz Club Helsinki image 2
Storyville Jazz Club Helsinki image 3
Storyville Jazz Club Helsinki image 4
Storyville Jazz Club Helsinki image 5
Storyville Jazz Club Helsinki image 6

Storyville Jazz Club

Töölö · Kansainvälinen · 
Loistava
4.7/6
166 Reviews

Storyville Jazz Club – Tietoja

Eduskuntatalon takana Helsingin Töölössä Museokadulla sijaitseva Happy Jazz Club Storyville on valittu moneen otteeseen Euroopan parhaiden jazzklubien joukkoon. Ravintola tarjoaa laadukasta kotimaista ja ulkomaista livemusiikkia neljänä iltana viikossa. Musiikki ei kuitenkaan ole ainoa syy miksi Storyvilleen kannattaa suunnistaa, sillä klubin keittiö tarjoilee cajun creole -keittiön tuhteja ja herkullisia antimia iltaisin aina yökahteen asti. À la carte -listan lisäksi ruokailija voi valita pienempää purtavaa baarin Finger Food -listalta. Keittiön antimet, svengaava musiikki ja ainutlaatuinen tunnelma tekevät Storyvillestä ehdottomasti kokemisen arvoisen paikan.

Osoite

Storyville Jazz Club
Museokatu 8
00100 Helsinki

Aukioloajat

Suljettu tänään
maanantai
Suljettu
tiistai
Suljettu
keskiviikko
19:00 - 00:00
torstai
19:00 - 00:00
perjantai
19:00 - 02:00
lauantai
19:00 - 02:00
sunnuntai
Suljettu

Keittiömestarin valinta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Lamb Carpaccio

Lamb meat and mozzarella cheese
€ 12.00

Lobster Soup

Creamy lobster soup
€ 12.00

Shrimps Bayou

Hot grilled shrimps in garlic and almond butter. Served with bread
€ 15.00
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Pääruoat

Club Beefburger

Extra large hamburger “house style“ served with coleslaw salad
€ 19.00

Cajun Redfish

Fried char, lobster sauce with white wine and rice.
€ 25.00

Cajun Blackened Steak

Cajun Black Magic seasoned tender beefsteak with crispy wedged potatoes
€ 34.00
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Jälkiruoat

Mud Cake

Traditional Louisiana style chocolate cake
€ 9.00

Créme Brûlée

Creole style vanilla dessert
€ 9.00

Louisiana Cheesecake

Louisiana lemon cheesecake
€ 9.00

Lisää ravintolasta Storyville Jazz Club, Helsinki

Storyville Jazz Club on ilahduttanut helsinkiläisiä jazzdiggareita Museokadulla Töölössä yli kahden vuosikymmenen ajan. Ravintola-klubin laadukas ja kattava musiikkitarjonta on huomioitu jazzin syntysijoilla Yhdysvalloissa asti. Amerikkalainen arvostettu jazzlehti DownBeat Magazine on listannut useana vuonna Storyvillen maailman parhaiden jazzklubien joukkoon. Vanhaan hiilikellariin rakennettu klubi tarjoaa erinomaiset puitteet livemusiikista sekä cajun-creole-keittiön antimista nauttimiseen.

Cajun-creole-keittiön ruoka on tuhtia ja mausteista ja sen juuret ovat Yhdysvaltain Louisianassa. Storyvillen ruoka- ja musiikkitarjonta täydentävätkin mainiosti toisiaan. Musiikin kyytipojaksi Storyvillessä voi nauttia à la carte tai Finger food -listojen herkkuja yömyöhään asti. Keittiön suosikkiannoksia ovat esimerkiksi Shrimps Bayou eli jättikatkaravunpyrstöt valkosipulivoissa, uskomattoman maukkaat lampaankyljykset tai tuhdin pihvin ystäville Cajun Blackened Steak. Lisäksi yläkerran GT-baari tarjoilee laadukkaita cocktaileja ja muita juomia.

Ravintola koostuu useasta tilasta, joista katutason pianobaari ja alakerran jazzklubi tarjoavat livemusiikkia lähes joka päivä. Kesäisin livemusiikista voi nauttia myös Eduskuntatalon viereisellä puistoterassilla. Storyvillen ohjelmatarjonta on laajuudessaan ja laadukkuudessaan Helsingin mittakaavassa vertaansa vailla. Musiikki ei rajoitu pelkästää jazziin, vaan tarjonnasta löytyy myös rock’n’rollia, bluesia, jump’n’jivea ja swingiä. Ravintola järjestää myös erilaisten musiikkiteemojen ympärille rakentuvia erikoistapahtumia ja -juhlia.

166 Storyville Jazz Club Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Soile P.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Pöytä oli tosi hyvässä paikassa, illan esiintyjiä pääsi kuuntelemaan aitiopaikalta, tarjoilu pelasi ja ruoka oli todella hyvää. Mahtava seurata tanssin taitajia ja heidän suurta nautintoaan tanssin pyörteissä.

"Erinomainen"6/6
Erkki P.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka erittäin hyvää, tarjoilu loistava. Memo mutkatonta. Ravintolan yhteystietoja voisi parantaa. Ilmeisesti ainoa tapa on sähköposti tai paikan päälle saapuminen. Ilmoitettuun puhelinnumeroon ei vastata mihinkään aikaan minään päivänä. Kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen kokemus.

"Erinomainen"6/6
Juha H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä miljöö, musiikki ja pöytävaraus yhdistettynä. Ruoka hyvää. Henkilökunta mukava. Yläkerta baarista aloitus, hanavalokoima ok, pari erikoista hanaan lisää? Tiivistä ohjelmaa, rakenne ok. Toinen kerta pikkujoulut, ehkäpä traditio jatkuu.

"Erinomainen"6/6
Markku L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu. Pyyntömme pöydän sijainnista orkesteriin nähden otettiin hienosti huomioon. Kiitettävää toimintaa ravintolan puolelta. Ruoka oli maittavaa, kuten aina ja tunnelma korkealla. Kaiken kruunasi loistava orkesteri.

"Upea"5/6
Anne V.vuosi sitten · 1 arvostelu

4 naista väliltä 40-50 v. ja pikkujoulut.Valitsimme paikan missä voi syödä ja bilettää vaihtamatta paikkaa kun oli pahin pikkujoulu päivä 25.11 perjantai plussaa myös siitä että asiakaskunta aikusia. Paikka oli tuttu minulle lähinnä jatkopaikkana mutta ensimmäisen kerran ruokailimme. Olimme kaikki tyytyväisiä annoksiimme a erityisesti tarjoilija " poikiin" jotka olivat mahdottoman hauskoja ja piti tunelmaa yllä vaikka oli tupa täynnä ja varmasti kiire mutta sitä ei huomannut. Bändikin oli hyvä vaikka soittajat oli 60 ja kuoleman väliltä mutta svengas kuin hirvi.Ainoa miinus siitä että paikka oli jossain vaiheessa niin täynnä että vessaan ei meinannut päästä.

"Upea"5/6
Laura K.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Tosi kiva paikka, erinomaista ruokaa ja hyvä tunnelma. :D Ainoa syy, miksi en antanut täysiä pisteitä on, että sisäänpääsymaksua ei mainittu missään. Maksoimme siis 11e/pää sisäänpääsystä, koska siellä esiintyi bändi sinä iltana. Jotenkin olimme luulleet, että paikassa on erikseen ravintolapuoli ja jonkinlainen "clubi-puoli" esiintyjineen, johon on oma sisäänpääsynsä. ...Mutta näin ei siis ollut, vaan kaikki onkin samassa tilassa. Maksoimme kyllä toki ja oli mahtava bändi ja hyvä meininki. Mutta ehkä ravintolan sivuille voisi laittaa vielä selvennyksen, että illan sisäänpääsyhinta riippuu päivän esiintyjistä tms. Ettei tule yllätyksiä ovella. T: minä ja ei-niin-varoissaaan-olevat opiskelijakaverini. :D

"Upea"5/6
Kari T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintolan keittiö on auki vain osan viikkoa, mikä hieman rajoittaa seurueiden kokoontumista. Tässä tapauksessa sillä ei ollut merkitystä. Meillä olikollegani kanssa tarkoitus tulla nauttimaan musiikista ja hyvästä ruuasta, mistä meillä oli kokemusta vajaan parinkymmenen vuoden ajalta. Päästyämme tungoksen läpi ruokapuolelle tarjoilija otti meidät ystävällisesti vastaan. Alkujuoman saaminen jonkinverran kesti, ei haitannut. Ruoka oli yhtä hyvää kuin aikaisemmin, tosin "Lamb chops" olivat ehkä enemmän "medium -" kuin hieman hieman kypsempiä. Kokonaisuutena ihan hyvä kokemus taas.

"Erinomainen"6/6
Lissu E.vuosi sitten · 1 arvostelu

Storyville Jazz Clubissa oli hieno tunnelma. Saatiin hyvä pöytä meille. Ruoka oli hyvä ja kaikki olivat tyytyväisia. Palvelu oli todella hyvä ja tarjiolia oli erinomainen. Tullaan mielellään uudestaan. Kiitos

"Erinomainen"6/6
Tuula O.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Aivan mahtava ilta, taas kerran! Tässä paikassa viihtyy vauvasta vaariin:) Ruoka oli hyvää ja henkilökunta (erityisesti kiitos lauantai-iltana työskennelleelle parivaljakolle (2 miestä) ravintolan peräosassa illallistarjoilun osalta). Erittäin hyvä pelisilmä asiakkaiden suhteen, mukana ollut nuoriso on yhä sitä mieltä että kaupungin paras paikka ja ulkomaiset vieraat eivät olleet uskoa silmiään siitä hyvästä menosta mikä esim juuri lauantaina 22.4.2017 oli!

"Erinomainen"6/6
Tiina N.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Heti jo sisään tullessa henkilökunta otti meidät rennosti ja hyvin vastaan. Siitä oli helppo jatkaa syömään erittäin maittavan ja rakkaudella valmistetun menun. Bändi veti hyvät setit. Sitä oli vallan hauska seurata. Jussin tarinointi antoi taustaa musiikkiin. Kaiken kaikkiaan vietimme erittäin hauskan illan. Kiitoksia molemmille tarjoilijoille. Harvoin suomessa saa sen tasoista yksilöllistä palvelua. Terveisin Kari ja Tiina 60v.

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (maanantai)
tammikuu 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: