Storyville Jazz Club – Tietoja

Eduskuntatalon takana Helsingin Töölössä Museokadulla sijaitseva Happy Jazz Club Storyville on valittu moneen otteeseen Euroopan parhaiden jazzklubien joukkoon. Ravintola tarjoaa laadukasta kotimaista ja ulkomaista livemusiikkia neljänä iltana viikossa. Musiikki ei kuitenkaan ole ainoa syy miksi Storyvilleen kannattaa suunnistaa, sillä klubin keittiö tarjoilee cajun creole -keittiön tuhteja ja herkullisia antimia iltaisin aina yökahteen asti. À la carte -listan lisäksi ruokailija voi valita pienempää purtavaa baarin Finger Food -listalta. Keittiön antimet, svengaava musiikki ja ainutlaatuinen tunnelma tekevät Storyvillestä ehdottomasti kokemisen arvoisen paikan.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 19:00
torstai
19:00 - 00:00
perjantai
19:00 - 02:00
lauantai
19:00 - 02:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
Suljettu
tiistai
Suljettu
keskiviikko
Suljettu

Osoite

Storyville Jazz Club
Museokatu 8
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Jälkiruoat

Mud Cake

Traditional Louisiana style chocolate cake
9,00 €

Créme Brûlée

Creole style vanilla dessert
9,00 €

Louisiana Cheesecake

Louisiana lemon cheesecake
9,00 €

Lisää kohteesta Storyville Jazz Club, Helsinki

Storyville Jazz Club on ilahduttanut helsinkiläisiä jazzdiggareita Museokadulla Töölössä yli kahden vuosikymmenen ajan. Ravintola-klubin laadukas ja kattava musiikkitarjonta on huomioitu jazzin syntysijoilla Yhdysvalloissa asti. Amerikkalainen arvostettu jazzlehti DownBeat Magazine on listannut useana vuonna Storyvillen maailman parhaiden jazzklubien joukkoon. Vanhaan hiilikellariin rakennettu klubi tarjoaa erinomaiset puitteet livemusiikista sekä cajun-creole-keittiön antimista nauttimiseen.

Cajun-creole-keittiön ruoka on tuhtia ja mausteista ja sen juuret ovat Yhdysvaltain Louisianassa. Storyvillen ruoka- ja musiikkitarjonta täydentävätkin mainiosti toisiaan. Musiikin kyytipojaksi Storyvillessä voi nauttia à la carte tai Finger food -listojen herkkuja yömyöhään asti. Keittiön suosikkiannoksia ovat esimerkiksi Shrimps Bayou eli jättikatkaravunpyrstöt valkosipulivoissa, uskomattoman maukkaat lampaankyljykset tai tuhdin pihvin ystäville Cajun Blackened Steak. Lisäksi yläkerran GT-baari tarjoilee laadukkaita cocktaileja ja muita juomia.

Ravintola koostuu useasta tilasta, joista katutason pianobaari ja alakerran jazzklubi tarjoavat livemusiikkia lähes joka päivä. Kesäisin livemusiikista voi nauttia myös Eduskuntatalon viereisellä puistoterassilla. Storyvillen ohjelmatarjonta on laajuudessaan ja laadukkuudessaan Helsingin mittakaavassa vertaansa vailla. Musiikki ei rajoitu pelkästää jazziin, vaan tarjonnasta löytyy myös rock’n’rollia, bluesia, jump’n’jivea ja swingiä. Ravintola järjestää myös erilaisten musiikkiteemojen ympärille rakentuvia erikoistapahtumia ja -juhlia.

185 Storyville Jazz Club arvostelua

Loistava
4.7/6
185 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Ei häirinnyt
"Erinomainen"6/6
Marjut G.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kiitokset hienosta illasta. Ruoka ja palvelu oli erittäin hyvää. Ravintolan tunnelma on mukava ja sopivan rento. Illan esiintyjät Ladys & Gents sekä Jussi & The Boys olivat kerrassaan upeita. Toivottavasti saamme nauttia heidän musiikistaan jatkossakin.

"Erinomainen"6/6
CB T.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

A fantastic night out!! Storyville Jazz Club rocks! The food and atmosphere are true to its heritage as the premiere jazz club in Finland. See you soon. You will be happy that you came. peace.

"Erinomainen"6/6
Jack R.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvää musiikkia, hyvää ruokaa. Nautimme ilmapiiristä ja designista. Tarjoilija oli mukava ja auttoi meidät valikoissamme. Talon(?)viini maistui. Kokonaan ilta tässä jazz-clubissa oli tosi hauskaa! Tulen varmaan uudestaan.