Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Töölö
Storyville Jazz Club

Storyville Jazz Club

Töölökansainvälinen
Loistava
4.7/6
192 arvostelua
Storyville Jazz Club Helsinki image 1
Storyville Jazz Club Helsinki image 2
Storyville Jazz Club Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Storyville Jazz Club – Tietoja

Eduskuntatalon takana Helsingin Töölössä Museokadulla sijaitseva Happy Jazz Club Storyville on valittu moneen otteeseen Euroopan parhaiden jazzklubien joukkoon. Ravintola tarjoaa laadukasta kotimaista ja ulkomaista livemusiikkia neljänä iltana viikossa. Musiikki ei kuitenkaan ole ainoa syy miksi Storyvilleen kannattaa suunnistaa, sillä klubin keittiö tarjoilee cajun creole -keittiön tuhteja ja herkullisia antimia iltaisin aina yökahteen asti. À la carte -listan lisäksi ruokailija voi valita pienempää purtavaa baarin Finger Food -listalta. Keittiön antimet, svengaava musiikki ja ainutlaatuinen tunnelma tekevät Storyvillestä ehdottomasti kokemisen arvoisen paikan.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
Suljettu
Wednesday
Suljettu
Thursday
19:00 - 00:00
Friday
19:00 - 02:00
Saturday
19:00 - 02:00

Osoite

Storyville Jazz Club
Museokatu 8
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Jälkiruoat

Mud Cake

Traditional Louisiana style chocolate cake
9,00 €

Créme Brûlée

Creole style vanilla dessert
9,00 €

Louisiana Cheesecake

Louisiana lemon cheesecake
9,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Storyville Jazz Club, Helsinki

Storyville Jazz Club on ilahduttanut helsinkiläisiä jazzdiggareita Museokadulla Töölössä yli kahden vuosikymmenen ajan. Ravintola-klubin laadukas ja kattava musiikkitarjonta on huomioitu jazzin syntysijoilla Yhdysvalloissa asti. Amerikkalainen arvostettu jazzlehti DownBeat Magazine on listannut useana vuonna Storyvillen maailman parhaiden jazzklubien joukkoon. Vanhaan hiilikellariin rakennettu klubi tarjoaa erinomaiset puitteet livemusiikista sekä cajun-creole-keittiön antimista nauttimiseen.

Cajun-creole-keittiön ruoka on tuhtia ja mausteista ja sen juuret ovat Yhdysvaltain Louisianassa. Storyvillen ruoka- ja musiikkitarjonta täydentävätkin mainiosti toisiaan. Musiikin kyytipojaksi Storyvillessä voi nauttia à la carte tai Finger food -listojen herkkuja yömyöhään asti. Keittiön suosikkiannoksia ovat esimerkiksi Shrimps Bayou eli jättikatkaravunpyrstöt valkosipulivoissa, uskomattoman maukkaat lampaankyljykset tai tuhdin pihvin ystäville Cajun Blackened Steak. Lisäksi yläkerran GT-baari tarjoilee laadukkaita cocktaileja ja muita juomia.

Ravintola koostuu useasta tilasta, joista katutason pianobaari ja alakerran jazzklubi tarjoavat livemusiikkia lähes joka päivä. Kesäisin livemusiikista voi nauttia myös Eduskuntatalon viereisellä puistoterassilla. Storyvillen ohjelmatarjonta on laajuudessaan ja laadukkuudessaan Helsingin mittakaavassa vertaansa vailla. Musiikki ei rajoitu pelkästää jazziin, vaan tarjonnasta löytyy myös rock’n’rollia, bluesia, jump’n’jivea ja swingiä. Ravintola järjestää myös erilaisten musiikkiteemojen ympärille rakentuvia erikoistapahtumia ja -juhlia.

192 Storyville Jazz Club arvostelua

Loistava
4.7/6
192 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Ei häirinnyt
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Olavi K.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava tunnelma, hyvä palvelu, erinomainen menu. Eipä voinut parempaa valita synttärijuhlien viettoon. Ravintolan sijainti esiintyviin taiteilijoihin nähden oli kivan lähellä ja näkyvyys aivan esteetön, mahtavaa. Suosittelemme jos haluaa syödä herkullisesti ja nauttia live musiikista!!❤️

"Erinomainen"
6/6
Hannu A.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Pöytävaraus sujui niinkuin pitikin ja ruoka oli todella hyvää, joskin odotusaika oli vähän pitkä.Tarjoilija oli todella miellyttävä ja huomasi, että hän osasi hommansa hyvin. On oikealla alalla. Bändi oli huippujuttu, jäi kivat fiilikset. KIITOS!

"Erinomainen"
6/6
Jarmo K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka, loistava palvelu ja erinomaista elävää musiikkia. Tänne voi tulla vieraiden kanssa, nauttimaan ruuasta ja musiikista tai vain muuten viettämmään laatuaikaa vaikka kahden kesken.