Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Töölö
Storyville Jazz Club

Storyville Jazz Club

Töölökansainvälinen, drikkipaikka
Loistava
4.8/6
206 arvostelua
Storyville Jazz Club Helsinki image 1
Storyville Jazz Club Helsinki image 2
Storyville Jazz Club Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Storyville Jazz Club – Tietoja

Eduskuntatalon takana Helsingin Töölössä Museokadulla sijaitseva Happy Jazz Club Storyville on valittu moneen otteeseen Euroopan parhaiden jazzklubien joukkoon. Ravintola tarjoaa laadukasta kotimaista ja ulkomaista livemusiikkia neljänä iltana viikossa. Musiikki ei kuitenkaan ole ainoa syy miksi Storyvilleen kannattaa suunnistaa, sillä klubin keittiö tarjoilee cajun creole -keittiön tuhteja ja herkullisia antimia iltaisin aina yökahteen asti. À la carte -listan lisäksi ruokailija voi valita pienempää purtavaa baarin Finger Food -listalta. Keittiön antimet, svengaava musiikki ja ainutlaatuinen tunnelma tekevät Storyvillestä ehdottomasti kokemisen arvoisen paikan.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 19:00
Thursday
19:00 - 00:00
Friday
19:00 - 02:00
Saturday
19:00 - 02:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
Suljettu
Wednesday
Suljettu

Osoite

Storyville Jazz Club
Museokatu 8
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Jälkiruoat

Mud Cake

Traditional Louisiana style chocolate cake
9,00 €

Créme Brûlée

Creole style vanilla dessert
9,00 €

Louisiana Cheesecake

Louisiana lemon cheesecake
9,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Storyville Jazz Club, Helsinki

Storyville Jazz Club on ilahduttanut helsinkiläisiä jazzdiggareita Museokadulla Töölössä yli kahden vuosikymmenen ajan. Ravintola-klubin laadukas ja kattava musiikkitarjonta on huomioitu jazzin syntysijoilla Yhdysvalloissa asti. Amerikkalainen arvostettu jazzlehti DownBeat Magazine on listannut useana vuonna Storyvillen maailman parhaiden jazzklubien joukkoon. Vanhaan hiilikellariin rakennettu klubi tarjoaa erinomaiset puitteet livemusiikista sekä cajun-creole-keittiön antimista nauttimiseen.

Cajun-creole-keittiön ruoka on tuhtia ja mausteista ja sen juuret ovat Yhdysvaltain Louisianassa. Storyvillen ruoka- ja musiikkitarjonta täydentävätkin mainiosti toisiaan. Musiikin kyytipojaksi Storyvillessä voi nauttia à la carte tai Finger food -listojen herkkuja yömyöhään asti. Keittiön suosikkiannoksia ovat esimerkiksi Shrimps Bayou eli jättikatkaravunpyrstöt valkosipulivoissa, uskomattoman maukkaat lampaankyljykset tai tuhdin pihvin ystäville Cajun Blackened Steak. Lisäksi yläkerran GT-baari tarjoilee laadukkaita cocktaileja ja muita juomia.

Ravintola koostuu useasta tilasta, joista katutason pianobaari ja alakerran jazzklubi tarjoavat livemusiikkia lähes joka päivä. Kesäisin livemusiikista voi nauttia myös Eduskuntatalon viereisellä puistoterassilla. Storyvillen ohjelmatarjonta on laajuudessaan ja laadukkuudessaan Helsingin mittakaavassa vertaansa vailla. Musiikki ei rajoitu pelkästää jazziin, vaan tarjonnasta löytyy myös rock’n’rollia, bluesia, jump’n’jivea ja swingiä. Ravintola järjestää myös erilaisten musiikkiteemojen ympärille rakentuvia erikoistapahtumia ja -juhlia.

206 Storyville Jazz Club arvostelua

Loistava
4.8/6
206 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Herkullinen
Melu:Ei häirinnyt
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Uusi"Erinomainen"
6/6
Raila K.13 päivää sitten · 2 arvostelua

Olipas erinomainen ruoka Storyvillessä. Suosittelen illan menua, kaikki osuudet mainioita, niin alku-, pää- kuin jälkiruoka. Hyvä musiikki, Erja Uitto ja illan kruunasi Jussi and the Boys. Pöydän varaaminen sujui verkon kautta mainiosti.

"Erinomainen"
6/6
Tarja I.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä paikka ja ruoka tosi hyvää. Ei toki mikään halpa paikka. Tarjoilija (mies) oli ammattinsa osaava ja ystävällinen. Bändi oli myös hyvä; Jussi and The Boys.

"Erinomainen"
6/6
Leif A.18 päivää sitten · 6 arvostelua

Viihdyttävä ohjelma jossa varsinkin orkesteri loisti. Tarjoilu oli hitaan puoleista mutta ei haitannut kun kuunteli musiikki ja katsoi burleski tädit. Kerrankin musiikkia ei olut ylivahvistettua.