FI
Storyville Jazz Club Helsinki image 1
Storyville Jazz Club Helsinki image 2
Storyville Jazz Club Helsinki image 3
Storyville Jazz Club Helsinki image 4
Storyville Jazz Club Helsinki image 5
Storyville Jazz Club Helsinki image 6

Storyville Jazz Club

Töölö · Kansainvälinen · 
Loistava
4.7/6
153 Reviews

Storyville Jazz Club – Tietoja

Eduskuntatalon takana Helsingin Töölössä Museokadulla sijaitseva Happy Jazz Club Storyville on valittu moneen otteeseen Euroopan parhaiden jazzklubien joukkoon. Ravintola tarjoaa laadukasta kotimaista ja ulkomaista livemusiikkia neljänä iltana viikossa. Musiikki ei kuitenkaan ole ainoa syy miksi Storyvilleen kannattaa suunnistaa, sillä klubin keittiö tarjoilee cajun creole -keittiön tuhteja ja herkullisia antimia iltaisin aina yökahteen asti. À la carte -listan lisäksi ruokailija voi valita pienempää purtavaa baarin Finger Food -listalta. Keittiön antimet, svengaava musiikki ja ainutlaatuinen tunnelma tekevät Storyvillestä ehdottomasti kokemisen arvoisen paikan.

Siirry ravintolan Storyville Jazz Club verkkosivustoon

Osoite

Storyville Jazz Club
Museokatu 8
00100 Helsinki

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo. 19:00
keskiviikko
19:00 - 00:00
torstai
19:00 - 00:00
perjantai
19:00 - 02:00
lauantai
19:00 - 02:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
Suljettu
tiistai
Suljettu

Keittiömestarin valinta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Lamb Carpaccio

Lamb meat and mozzarella cheese
€ 12.00

Lobster Soup

Creamy lobster soup
€ 12.00

Shrimps Bayou

Hot grilled shrimps in garlic and almond butter. Served with bread
€ 15.00
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Pääruoat

Club Beefburger

Extra large hamburger “house style“ served with coleslaw salad
€ 19.00

Cajun Redfish

Fried char, lobster sauce with white wine and rice.
€ 25.00

Cajun Blackened Steak

Cajun Black Magic seasoned tender beefsteak with crispy wedged potatoes
€ 34.00
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Jälkiruoat

Mud Cake

Traditional Louisiana style chocolate cake
€ 9.00

Créme Brûlée

Creole style vanilla dessert
€ 9.00

Louisiana Cheesecake

Louisiana lemon cheesecake
€ 9.00
Juhlat tiedossa?

Oletko järjestämässä juhlia? Haluaisitteko jäädä pitempään? Onko teillä erityistoiveita?

Lisätietoja

Storyville Jazz Club on ilahduttanut helsinkiläisiä jazzdiggareita Museokadulla Töölössä yli kahden vuosikymmenen ajan. Ravintola-klubin laadukas ja kattava musiikkitarjonta on huomioitu jazzin syntysijoilla Yhdysvalloissa asti. Amerikkalainen arvostettu jazzlehti DownBeat Magazine on listannut useana vuonna Storyvillen maailman parhaiden jazzklubien joukkoon. Vanhaan hiilikellariin rakennettu klubi tarjoaa erinomaiset puitteet livemusiikista sekä cajun-creole-keittiön antimista nauttimiseen.

Cajun-creole-keittiön ruoka on tuhtia ja mausteista ja sen juuret ovat Yhdysvaltain Louisianassa. Storyvillen ruoka- ja musiikkitarjonta täydentävätkin mainiosti toisiaan. Musiikin kyytipojaksi Storyvillessä voi nauttia à la carte tai Finger food -listojen herkkuja yömyöhään asti. Keittiön suosikkiannoksia ovat esimerkiksi Shrimps Bayou eli jättikatkaravunpyrstöt valkosipulivoissa, uskomattoman maukkaat lampaankyljykset tai tuhdin pihvin ystäville Cajun Blackened Steak. Lisäksi yläkerran GT-baari tarjoilee laadukkaita cocktaileja ja muita juomia.

Ravintola koostuu useasta tilasta, joista katutason pianobaari ja alakerran jazzklubi tarjoavat livemusiikkia lähes joka päivä. Kesäisin livemusiikista voi nauttia myös Eduskuntatalon viereisellä puistoterassilla. Storyvillen ohjelmatarjonta on laajuudessaan ja laadukkuudessaan Helsingin mittakaavassa vertaansa vailla. Musiikki ei rajoitu pelkästää jazziin, vaan tarjonnasta löytyy myös rock’n’rollia, bluesia, jump’n’jivea ja swingiä. Ravintola järjestää myös erilaisten musiikkiteemojen ympärille rakentuvia erikoistapahtumia ja -juhlia.

153 Storyville Jazz Club Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Tiina-Maija J.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Huippuystävällinen henkilökunta, jolla mukavasti pilke silmäkulmassa. Kiitos! :D Keittiöllekin kiitos: shrimps bayou & shrimps creole - oh my, how tasty dishes! Herkullinen ruoka jazz-sointujen ääressä toimii mainiosti, suosittelen!

"Erinomainen"6/6
Harri A.10 päivää sitten · 2 arvostelua

Hyvää ruokaa, loistobändi ja paljon tuttuja. Sitä on Storyville. Burgerit on aivan Stadin huippua ja mudcake toimii aina. Illan bändin solistit Oliva New Orleansista. Leroy Jones ja Tricia Boutte ovat artisteja maailman huipulta kuten myös Katja Toivola, Riitta Paakki, Teemu Keränen ja Mikko Hassinen.

"Erinomainen"6/6
Merja V.24 päivää sitten · 1 arvostelu

Oli todella onnistunut ilta! Taivaallisen hyvää ruokaa, hyvä pöytäpaikka, ihanan kohteliaat tarjoilijat ja aivan upea bänditarjonta! Kiitos! Olin unohtanut, kuinka viihtyisä paikka Storyville on. Täytyy tulla pikaisesti uudestaan.

"Erinomainen"6/6
Juha S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Varaus oli helppo tehdä ja itse tilaisuus oli aivan huippua ja pöytävaraus oli juuri toiveen mukainen !! Palvelu ja ruoka erinomaista ja illan bändit todella huikeat !! ISO KIITOS !!

"Upea"5/6
Anne V.vuosi sitten · 1 arvostelu

4 naista väliltä 40-50 v. ja pikkujoulut.Valitsimme paikan missä voi syödä ja bilettää vaihtamatta paikkaa kun oli pahin pikkujoulu päivä 25.11 perjantai plussaa myös siitä että asiakaskunta aikusia. Paikka oli tuttu minulle lähinnä jatkopaikkana mutta ensimmäisen kerran ruokailimme. Olimme kaikki tyytyväisiä annoksiimme a erityisesti tarjoilija " poikiin" jotka olivat mahdottoman hauskoja ja piti tunelmaa yllä vaikka oli tupa täynnä ja varmasti kiire mutta sitä ei huomannut. Bändikin oli hyvä vaikka soittajat oli 60 ja kuoleman väliltä mutta svengas kuin hirvi.Ainoa miinus siitä että paikka oli jossain vaiheessa niin täynnä että vessaan ei meinannut päästä.

"Upea"5/6
Kari T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintolan keittiö on auki vain osan viikkoa, mikä hieman rajoittaa seurueiden kokoontumista. Tässä tapauksessa sillä ei ollut merkitystä. Meillä olikollegani kanssa tarkoitus tulla nauttimaan musiikista ja hyvästä ruuasta, mistä meillä oli kokemusta vajaan parinkymmenen vuoden ajalta. Päästyämme tungoksen läpi ruokapuolelle tarjoilija otti meidät ystävällisesti vastaan. Alkujuoman saaminen jonkinverran kesti, ei haitannut. Ruoka oli yhtä hyvää kuin aikaisemmin, tosin "Lamb chops" olivat ehkä enemmän "medium -" kuin hieman hieman kypsempiä. Kokonaisuutena ihan hyvä kokemus taas.

"Erinomainen"6/6
Tuula O.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Aivan mahtava ilta, taas kerran! Tässä paikassa viihtyy vauvasta vaariin:) Ruoka oli hyvää ja henkilökunta (erityisesti kiitos lauantai-iltana työskennelleelle parivaljakolle (2 miestä) ravintolan peräosassa illallistarjoilun osalta). Erittäin hyvä pelisilmä asiakkaiden suhteen, mukana ollut nuoriso on yhä sitä mieltä että kaupungin paras paikka ja ulkomaiset vieraat eivät olleet uskoa silmiään siitä hyvästä menosta mikä esim juuri lauantaina 22.4.2017 oli!

"Erinomainen"6/6
Lissu E.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Storyville Jazz Clubissa oli hieno tunnelma. Saatiin hyvä pöytä meille. Ruoka oli hyvä ja kaikki olivat tyytyväisia. Palvelu oli todella hyvä ja tarjiolia oli erinomainen. Tullaan mielellään uudestaan. Kiitos

"Erinomainen"6/6
Tiina N.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Heti jo sisään tullessa henkilökunta otti meidät rennosti ja hyvin vastaan. Siitä oli helppo jatkaa syömään erittäin maittavan ja rakkaudella valmistetun menun. Bändi veti hyvät setit. Sitä oli vallan hauska seurata. Jussin tarinointi antoi taustaa musiikkiin. Kaiken kaikkiaan vietimme erittäin hauskan illan. Kiitoksia molemmille tarjoilijoille. Harvoin suomessa saa sen tasoista yksilöllistä palvelua. Terveisin Kari ja Tiina 60v.

"Erinomainen"6/6
Tapio O.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Meidän seurueella oli oikein mukava vappuaatto Storyvillessä, ruoka oli hyvää, musiikki toimi ja palvelu oli loistavaa. Poislähtiessä jäi erityisesti mieleen henkilö (portsari, ovimies tms.), joka hoiti tyylikkäästi kuljetuksen hieman ylijuhlineelle asiakkaalle. Mies jäi myös ystävällisesti varmistamaan, että meidän seurue saa seuraavan taksin. Tästä tapahtumasta meille jäi todella positiivinen kuva, kyllä Suomessakin osataan asiakaspalvelu. Kiitos Storyvillen henkilökunta!

2 Henkilöä
12345678910
Tänään (keskiviikko)
marraskuu 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Valitse aika:
SOSIAALINEN
SOVELLUKSET
©2017 Quandoo Oy. Kaikki oikeudet pidätetään