Stefan's Steakhouse Turku – Tietoja

Stefan’s Steakhousessa voit nauttia parhaat pihvit amerikkalaishenkisessä tunnelmassa. Amerikan Top Chef -kilpailun suomalais-amerikkalaisen finalistin Stefan Richterin luoma konsepti palvelee jo useissa Suomen kaupungeissa, ja Turussa tämän pihviravintolan sijainti Läntisellä Rantakadulla Aurajoen rannalla on mitä parhain. Laadukkaasta lihasta valmistettujen pihvien lisäksi ruokalista tarjoaa muutamia vähemmän lihaisia pääruokavaihtoehtoja sekä useamman eripituisen maistelumenun. Stefan’s Steakhouse on jokaisen lihanystävän todellinen unelmaravintola eikä taatusti jätä ketään kylmäksi.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 17:00
keskiviikko
17:00 - 22:00
torstai
17:00 - 22:00
perjantai
17:00 - 22:00
lauantai
14:00 - 23:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
Suljettu
tiistai
17:00 - 22:00

Osoite

Stefan's Steakhouse Turku
Läntinen Rantakatu 37
20100 Turku

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

WEDGE OF ICEBERG (VL, G)

Jäävuorisalaattia, Stilton-juustoa, rapeaa pekonia ja sinihomejuustokastiketta
9,00 €

HOUSE SPECIAL: GARLIC AND CHILI SNAILS (L, G)

Valkosipulilla ja chilillä maustettuja etanoita
10,00 €

WILD MUSHROOM SOUP

Samettista metsäsienikeittoa sekä ankkaconfit
10,00 €

Lisää kohteesta Stefan's Steakhouse Turku, Turku

Stefan’s Steakhouse ilahduttaa turkulaisia laadukkaalla ja näyttävällä ruoallaan. Nimensä mukaisesti Stefan’s steakhousen ruokalista keskittyy pihveihin. Pihvin voit valita useista erityyppisistä ja -kokoisista lihoista — tarjolla on niin sisäfilettä, ulkofilettä kuin marmorifilettä. Tarjolla on myös vapaana laidunnettua australialaista Clare Valley Gold Premium -pihvikarjan lihaa, sekä tietysti kotimaista lihaa mukaan lukien poroa. Ravintolan konseptissa erityistä on, että ruokailjana voit rakentaa annoksesi oman maun mukaan valitsemalla mieleisesi pihvin kylkeen haluamasi kastikkeen, maustevoin ja muut lisukkeet. Jos haluat herkutella oikein kunnolla, valitse viiden, seitsemän tai yhdeksän ruokalajin maistelumenu! Menuihin on saatavilla myös huolella rakennetut viinipaketit.

Loistavalla paikalla Aurajoen rannassa Turun keskustassa Läntisellä Rantakadulla sijaitseva Stefan’s Steakhouse palvelee tiistaista lauantaihin ja tarjoaa aina takuuvarmat makuelämykset kaikille pihvien ystäville. Tämän veroisia pihviravintoloita ei taatusti löydyn kaupungin joka kulmasta.

4 Stefan's Steakhouse Turku arvostelua

Erittäin hyvä
4.0/6
4 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Sopuhintainen
"Upea"5/6
Timo L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Pöytävaraus oli tehty etukäteen, mutta koska oli hiljainen aika, niin saimme mukavan paikan ikkunan vierestä ja josta on hyvä näkyvyys Aurajoelle. Ruoka oli hyvää ja palvelu nopeaa. Menu-muutosten takia ruokailuvälineitä piti pyytää, mutta ne kyllä toimitettiin ripeästi ja hieman pahoitellenkin. Ihan mukava käynti ja voimmetulla uudestaankin.

"Upea"5/6
Joni H.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Kaikki toimi normaalisti eli hyvin. Ilta oli mukava ja ruoka oli hyvää. Rapukakku oli tosin niin tulista ettei vaimoni sitä pystynyt syömään enkä kyllä minäkään vaikka pidänkin tulisesta ruuasta. Tosin voi olla että rapukakku kuuluu olla sellaista.

"Upea"5/6
Tarja H.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Saimme jälleen kerran hyvää ja ystävällistä palvelua eikä se ollut mitenkään imemään vaan tuntui, että tarjoilija oli todella kiinnostunut meistä. Ruoka oli totutusta hyvää. Kiitos.