Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Turku
Keskusta
Stefan's Steakhouse Turku

Stefan's Steakhouse Turku

pihviravintola

Pääruoat maksavat noin30€

5.0/6

3 arvostelua

Kuva kohteesta Stefan's Steakhouse Turku, Keskusta, Turku
Stefan's Steakhouse Turku ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Stefan's Steakhouse Turku – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Avoinna tänään
-
Avaa klo 17:00
Friday
17:00 - 22:00
Saturday
14:00 - 23:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
17:00 - 22:00
Wednesday
17:00 - 22:00
Thursday
17:00 - 22:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Stefan's Steakhouse Turku

Stefan’s Steakhousessa voit nauttia parhaat pihvit amerikkalaishenkisessä tunnelmassa. Amerikan Top Chef -kilpailun suomalais-amerikkalaisen finalistin Stefan Richterin luoma konsepti palvelee jo useissa Suomen kaupungeissa, ja Turussa tämän pihviravintolan sijainti Läntisellä Rantakadulla Aurajoen rannalla on mitä parhain. Laadukkaasta lihasta valmistettujen pihvien lisäksi ruokalista tarjoaa muutamia vähemmän lihaisia pääruokavaihtoehtoja sekä useamman eripituisen maistelumenun. Stefan’s Steakhouse on jokaisen lihanystävän todellinen unelmaravintola eikä taatusti jätä ketään kylmäksi.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Stefan's Steakhouse Turku pysäköintitilaa?

Ei, ravintolassa Stefan's Steakhouse Turku ei ole pysäköintipaikkoja.

Tarjoileeko ravintola Stefan's Steakhouse Turku pihviravintola ruokaa?

Kyllä, ravintola Stefan's Steakhouse Turku tarjoilee pihviravintola ruokaa

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Stefan's Steakhouse Turku?

Stefan’s Steakhouse ilahduttaa turkulaisia laadukkaalla ja näyttävällä ruoallaan. Nimensä mukaisesti Stefan’s steakhousen ruokalista keskittyy pihveihin. Pihvin voit valita useista erityyppisistä ja -kokoisista lihoista — tarjolla on niin sisäfilettä, ulkofilettä kuin marmorifilettä. Tarjolla on myös vapaana laidunnettua australialaista Clare Valley Gold Premium -pihvikarjan lihaa, sekä tietysti kotimaista lihaa mukaan lukien poroa. Ravintolan konseptissa erityistä on, että ruokailjana voit rakentaa annoksesi oman maun mukaan valitsemalla mieleisesi pihvin kylkeen haluamasi kastikkeen, maustevoin ja muut lisukkeet. Jos haluat herkutella oikein kunnolla, valitse viiden, seitsemän tai yhdeksän ruokalajin maistelumenu! Menuihin on saatavilla myös huolella rakennetut viinipaketit.

Loistavalla paikalla Aurajoen rannassa Turun keskustassa Läntisellä Rantakadulla sijaitseva Stefan’s Steakhouse palvelee tiistaista lauantaihin ja tarjoaa aina takuuvarmat makuelämykset kaikille pihvien ystäville. Tämän veroisia pihviravintoloita ei taatusti löydyn kaupungin joka kulmasta.