Stefan's Steakhouse Turku

Keskustapihviravintola
Erittäin hyvä
4.0/6
4 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Stefan's Steakhouse Turku – Tietoja

Stefan’s Steakhousessa voit nauttia parhaat pihvit amerikkalaishenkisessä tunnelmassa. Amerikan Top Chef -kilpailun suomalais-amerikkalaisen finalistin Stefan Richterin luoma konsepti palvelee jo useissa Suomen kaupungeissa, ja Turussa tämän pihviravintolan sijainti Läntisellä Rantakadulla Aurajoen rannalla on mitä parhain. Laadukkaasta lihasta valmistettujen pihvien lisäksi ruokalista tarjoaa muutamia vähemmän lihaisia pääruokavaihtoehtoja sekä useamman eripituisen maistelumenun. Stefan’s Steakhouse on jokaisen lihanystävän todellinen unelmaravintola eikä taatusti jätä ketään kylmäksi.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Monday
Suljettu
Tuesday
17:00 - 22:00
Wednesday
17:00 - 22:00
Thursday
17:00 - 22:00
Friday
17:00 - 22:00
Saturday
14:00 - 23:00
Sunday
Suljettu

Osoite

Stefan's Steakhouse Turku
Läntinen Rantakatu 37
20100 Turku

4 Stefan's Steakhouse Turku arvostelua

Erittäin hyvä
4.0/6
4 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
"Upea"
5/6
Timo L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Pöytävaraus oli tehty etukäteen, mutta koska oli hiljainen aika, niin saimme mukavan paikan ikkunan vierestä ja josta on hyvä näkyvyys Aurajoelle. Ruoka oli hyvää ja palvelu nopeaa. Menu-muutosten takia ruokailuvälineitä piti pyytää, mutta ne kyllä toimitettiin ripeästi ja hieman pahoitellenkin. Ihan mukava käynti ja voimmetulla uudestaankin.

"Upea"
5/6
(deleted) X.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Kaikki toimi normaalisti eli hyvin. Ilta oli mukava ja ruoka oli hyvää. Rapukakku oli tosin niin tulista ettei vaimoni sitä pystynyt syömään enkä kyllä minäkään vaikka pidänkin tulisesta ruuasta. Tosin voi olla että rapukakku kuuluu olla sellaista.

"Upea"
5/6
(deleted) X.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Saimme jälleen kerran hyvää ja ystävällistä palvelua eikä se ollut mitenkään imemään vaan tuntui, että tarjoilija oli todella kiinnostunut meistä. Ruoka oli totutusta hyvää. Kiitos.

Lisää kohteesta Stefan's Steakhouse Turku, Turku

Stefan’s Steakhouse ilahduttaa turkulaisia laadukkaalla ja näyttävällä ruoallaan. Nimensä mukaisesti Stefan’s steakhousen ruokalista keskittyy pihveihin. Pihvin voit valita useista erityyppisistä ja -kokoisista lihoista — tarjolla on niin sisäfilettä, ulkofilettä kuin marmorifilettä. Tarjolla on myös vapaana laidunnettua australialaista Clare Valley Gold Premium -pihvikarjan lihaa, sekä tietysti kotimaista lihaa mukaan lukien poroa. Ravintolan konseptissa erityistä on, että ruokailjana voit rakentaa annoksesi oman maun mukaan valitsemalla mieleisesi pihvin kylkeen haluamasi kastikkeen, maustevoin ja muut lisukkeet. Jos haluat herkutella oikein kunnolla, valitse viiden, seitsemän tai yhdeksän ruokalajin maistelumenu! Menuihin on saatavilla myös huolella rakennetut viinipaketit.

Loistavalla paikalla Aurajoen rannassa Turun keskustassa Läntisellä Rantakadulla sijaitseva Stefan’s Steakhouse palvelee tiistaista lauantaihin ja tarjoaa aina takuuvarmat makuelämykset kaikille pihvien ystäville. Tämän veroisia pihviravintoloita ei taatusti löydyn kaupungin joka kulmasta.