Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Stefan's Steakhouse Helsinki
Stefan's Steakhouse Helsinki Arvostelut

Arvostelut: Stefan's Steakhouse Helsinki

Keskustapihviravintola
Loistava
4.8/6
20 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 4 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Grotesk

Keskusta
4.9/6506
Ravintola Grotesk

Oklahoma

Tikkurila
5.4/677
Oklahoma

20 Stefan's Steakhouse Helsinki arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Stefan's Steakhouse Helsinki annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
20 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Kai K.kaksi vuotta sitten · 5 arvostelua

Valittiin ravintolaa vuosipäivän viettoon ja kyllä paras paikka voitti! Ruoka oli todella hyvää, palvelu vähintään yhtä hyvää ja paikka ja kokemus kaikin tavoin mieleenpainuva. Voi helposti suositella.

"Erinomainen"
6/6
Eeva V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista ja ympäristö viihtyisä. Valitettavasti yksi tarjoilijoista ei ollut ajantasalla eli saimme mielestämme huonoa asiantuntematonta palvelua. Lieneekö kyse ollut tarjoilijan välinpitämättömyydestä ja kokemattomuudesta peräisin. Häntä ei kiinnostanut työnteko lainkaan. Muuten kokemuksemme oli hyvä

"Erinomainen"
6/6
Anita H.vuosi sitten · 2 arvostelua

Lämmin tunnelma ja hyviä makuja! Annnokset riittävän isoja vaikka tehty pieteetillä. Tarjoilu nopeaa ja ystävällistä. Tulemme mieluusti uudelleenkin. Voi suositella pariskunnille, perheelle ja suurellekin seurueelle.

"Erinomainen"
6/6
Johanna P.vuosi sitten · 13 arvostelua

Erittäin tunnelmallinen ja miellyttävä sisustus. Henkilökunta ystävällistä ja palvelu seurueellemme todella hyvää. Tarjoilija tuli perässä narikkaan kiittämään illasta ja saamistaan tipeistä. Koko seurueelle otettu yllätysmenu oli hintansa väärti ja ei jättänyt nälkäiseksi.

"Upea"
5/6
Helena L.vuosi sitten · 10 arvostelua

Otimme seuralaiseni kanssa valmiit menut ja siihen sopivan juomapaketin. Hyvä kokonaisuus ja erinomaiset viinit (etenkin Muga-valkoviini)! Palvelu asiallista ja miellyttävää. Ehkä hieman olisin kaivannut ruokien esittelyä muutamalla sanalla, vaikka ne lukeekin menussa. Viinit kylläkin esiteltiin ja annettiin maistaa ennen varsinaista kaatoa. Leipää oli aika niukalti, emme tosin tiedustelleet mahdollisuutta saada lisää. Oli nimittäin herkullista leipää! Kokonaisuutena jäi hyvä fiilis, miellyttävä sisustus, tullaan varmastikin uudestaan!

"Huono"
2/6
Martti K.vuosi sitten · 6 arvostelua

Neljän hengen ruokailuun ensinnäkin aivan liian pienikokoinen pöytämme sijaitsi ravintolan takaosassa, jossa melu oli järjetön. Suorastaan kiduttavan siitä teki viereisen pöydän umpikännissä ollut 6-henkinen seurue, joka sai vapaasti häiritä meitä muita henkilökunnan siihen mitenkään puuttumatta. Ravintolan sisustus oli kolkko ja pimeä. Tarjoilijan viinituntemus oli onneton, hänellä ei ollut asiasta mitään käsitystä. Pihvit olivat syötäviä, mutta lisukkeet kehnoja; konjakki-kermakastikkeesta puuttuivat konjakki ja kerma ja punakaalipaistos maistui vain halvalle etikalle. Yritin mainita näistä tarjoilijalle hänen retoriseen loppukysymykseensä "Maistuiko?", mutta sain vain vihaisen vilkaisun ja "No ne on makuasoita" vastauksen. Miksi siis kysyä, jos ei halua palautetta ja ennen kaikkea osoittaa selkeästi, ettei asiakkaan mielipiteellä ole ravintolalle mitään väliä? Kaiken kaikkiaan kehno kokemus, hinta 300 euroa. Kiitos, mutta ei koskaan uudelleen!

"Okei"
3/6
Ville P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Stefan's Steakhouse on tällä hetkellä suosikkiravintolani Helsingissä. En ole kaikkia paikkoja kiertänyt, mutta mielestäni heiltä saa parhaat pihvit. Nyt kuitenkin jätimme perinteisen sisäfileen tilaamatta ja otimme tarjouksessa olleen flank steakin makuvoilla ja ranskalaisilla. Lihaa oli kuulemma 200g lautasella, mutta sitä oli vaikea uskoa. Maultaan kyseinen tuotos ei myöskään ollut kummoinen. Makuvoi oli mitäänsanomatonta ja ranskalaiset tylsän kuivia. Petyin ensimmäisen kerran kyseiseen ravintolaan.

"Erinomainen"
6/6
Taru T.vuosi sitten · 3 arvostelua

Paras pihvi ikinä, ystävällinen ja hauska tarjoilija tunsi viinit. Sopiva annoskoko miehelle, nainen joutuu taistelemaan, muttei niin hyvää voi lautasellekaan jättää. Hyvät pihviveiset, muut aterimet palvelleet jo pitkään. Hyvä tarjoilutahti.

"Upea"
5/6
Hanna P.vuosi sitten · 4 arvostelua

Hyvä ja asiantunteva palvelu. Erittäin hyvä ruoka. 5-ruokalajin maistelumenu toimi oikein kivasti: yksi alkuruoka, kaksi pääruokaa ja kaksi jälkiruokaa. Saimme myös istua rauhassa koko 4,5-tuntisen vierailumme ilman, että seuraava pöytävaraus olisi painanut päälle.

"Erinomainen"
6/6
Thomas S.vuosi sitten · 2 arvostelua

Good kitchen, very nice wines, good care by service staff, good quality of food, good taste, expensive prices, enough space to eat at ease, wifi available.