Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
Stefan's Steakhouse Helsinki

Stefan's Steakhouse Helsinki

pihviravintola

Pääruoat maksavat noin31€

Kuva kohteesta Stefan's Steakhouse Helsinki, Keskusta, Helsinki
Stefan's Steakhouse Helsinki ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Stefan's Steakhouse Helsinki – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Avoinna tänään
-
Avaa klo 17:00
Thursday
17:00 - 23:00
Friday
17:00 - 00:00
Saturday
14:00 - 00:00
Sunday
15:00 - 22:00
Monday
17:00 - 23:00
Tuesday
17:00 - 23:00
Wednesday
17:00 - 23:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Stefan's Steakhouse Helsinki

Kun mielesi tekee mehukasta ja laadukasta pihviä Helsingin keskustassa, Esplanadin kupeessa, on Stefan’s Steakhouse Korkeavuorenkadulla oikea osoite. Ravintola on saanut nimensä Amerikan Top Chef -kilpailun finalistin Stefan Richterin mukaan ja panostaa nimensä mukaisesti erityisesti laadukkaisiin pihveihin. Pihviravintola kurkottelee annostensa makujen ja näyttävyyden saralla suuren maailman huipulle, mutta on tunnelmaltaan kuitenkin rento ja helposti lähestyttävä. Poikkea Stefan’s Steakhouseen työpäivän jälkeen tai nautiskele pidemmän kaavan mukaan vaikka koko ilta — kaikki on mahdollista!

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Stefan's Steakhouse Helsinki pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Stefan's Steakhouse Helsinki ei ole pöytiä ulkona.

Onko ravintolassa Stefan's Steakhouse Helsinki pysäköintitilaa?

Ei, ravintolassa Stefan's Steakhouse Helsinki ei ole pysäköintipaikkoja.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Stefan's Steakhouse Helsinki?

Stefan’s Steakhouse on nautinnollinen pihviravintola Helsingin ytimessä. Korkeavuorenkadulla, aivan Esplanadin puiston tuntumassa sijaitsevassa ravintolassa paistuvat mitä mehukkaimmat pihvit. Ravintolan ideologiana on tarjota yksinkertaisuudessaan loistavia makuelämyksiä ilman turhaa hienostelua. Ravintolan konseptiin kuuluu, että asiakas saa rakentaa pihviannoksensa itse valitsemalla ensin mieleisensä pihvin ja siihen haluamansa maustevoin, kastikkeen ja lisäkkeet oman maun mukaan. Kaikki Stefan’s Steakhousen pihvit valmistetaan laatulihasta ja tarjolla on niin kotimaisen kuin ulkomaisen karjan lihaa mukaan lukien sellaisia harvinaisuuksia kuin grillattua Wagyu-karjan pihvilihaa Australian Tingunin alueelta. À la carte -lista tarjoaa myös valmiita annoksia ja vaihtoehtoja pihveille kuten kalaa ja kasvisannoksia. Pitkän kaavan nautiskeluun valittavana on myös viiden, seitsemän ja yhdeksän ruokalajin maistelumenut ja useampi kolmen ruokalajin valmis menu viinipaketteineen.

Stefan’s Steakhousen loistava sijainti kauniissa maisemissa Helsingin keskustassa ja ravintolan rento, konstailematon tunnelma kutsuvat kaikki nautiskelijat hyvän ruoan äärelle viikon jokaisena päivänä!

Pääset ravintolaan helposti Kampista ja Rautatieasemalta kävellen. Raitiovainusita sinut tuo lähimmäksi raiteet

Raitiovaunu: 10, 6T, 3, 2

Ja busseista lähimipiä linjoja ovat
Bussi: 24

Lähellä Stefanin Steakhousea löytyy myös

Kauppatori
Esplanadi
Rautatientori
Kamppi
Senaatintori