Quandoo
(FI) Suomi
4.6 /6 Loistava 16 arvostelua

Stefan's Steakhouse Helsinki

Keskusta Pihviravintola €€€ +100

Sinun Stefan's Steakhouse Helsinki

Kun mielesi tekee mehukasta ja laadukasta pihviä Helsingin keskustassa, Esplanadin kupeessa, on Stefan’s Steakhouse Korkeavuorenkadulla oikea osoite. Ravintola on saanut nimensä Amerikan Top Chef -kilpailun finalistin Stefan Richterin mukaan ja panostaa nimensä mukaisesti erityisesti laadukkaisiin pihveihin. Pihviravintola kurkottelee annostensa makujen ja näyttävyyden saralla suuren maailman huipulle, mutta on tunnelmaltaan kuitenkin rento ja helposti lähestyttävä. Poikkea Stefan’s Steakhouseen työpäivän jälkeen tai nautiskele pidemmän kaavan mukaan vaikka koko ilta — kaikki on mahdollista!

Aukioloajat

  • Maanantai 17:00 - 23:00
  • Tiistai 17:00 - 23:00
  • Keskiviikko 17:00 - 23:00
  • Torstai 17:00 - 23:00
  • Perjantai 17:00 - 00:00
  • Lauantai 14:00 - 00:00
  • Sunnutai 15:00 - 22:00
Stefan's Steakhouse Helsinki, Korkeavuorenkatu 34, 00130 Helsinki

Filosofia

Stefan’s Steakhouse on nautinnollinen pihviravintola Helsingin ytimessä. Korkeavuorenkadulla, aivan Esplanadin puiston tuntumassa sijaitsevassa ravintolassa paistuvat mitä mehukkaimmat pihvit. Ravintolan ideologiana on tarjota yksinkertaisuudessaan loistavia makuelämyksiä ilman turhaa hienostelua. Ravintolan konseptiin kuuluu, että asiakas saa rakentaa pihviannoksensa itse valitsemalla ensin mieleisensä pihvin ja siihen haluamansa maustevoin, kastikkeen ja lisäkkeet oman maun mukaan. Kaikki Stefan’s Steakhousen pihvit valmistetaan laatulihasta ja tarjolla on niin kotimaisen kuin ulkomaisen karjan lihaa mukaan lukien sellaisia harvinaisuuksia kuin grillattua Wagyu-karjan pihvilihaa Australian Tingunin alueelta. À la carte -lista tarjoaa myös valmiita annoksia ja vaihtoehtoja pihveille kuten kalaa ja kasvisannoksia. Pitkän kaavan nautiskeluun valittavana on myös viiden, seitsemän ja yhdeksän ruokalajin maistelumenut ja useampi kolmen ruokalajin valmis menu viinipaketteineen.

Stefan’s Steakhousen loistava sijainti kauniissa maisemissa Helsingin keskustassa ja ravintolan rento, konstailematon tunnelma kutsuvat kaikki nautiskelijat hyvän ruoan äärelle viikon jokaisena päivänä!

Pääset ravintolaan helposti Kampista ja Rautatieasemalta kävellen. Raitiovainusita sinut tuo lähimmäksi raiteet

Raitiovaunu: 10, 6T, 3, 2

Ja busseista lähimipiä linjoja ovat
Bussi: 24

Lähellä Stefanin Steakhousea löytyy myös

Kauppatori
Esplanadi
Rautatientori
Kamppi
Senaatintori

Esimerkkimenu

16 arvostelua

4.6 /6 Loistava 16 arvostelua
Odotusaika: lyhyt
Ruoka: taivaallinen
Melu: hiljainen
Laatu/Hinta: sopuhintainen
Tunnelma: viityistä
Palvelu: ystävällinen
3 6
7 5
4 4
1 3
1 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
26.03.2017 10:35

Ruoka oli erinomaista ja ympäristö viihtyisä. Valitettavasti yksi tarjoilijoista ei ollut ajantasalla eli saimme mielestämme huonoa asiantuntematonta palvelua. Lieneekö kyse ollut tarjoilijan välinpitämättömyydestä ja kokemattomuudesta peräisin. Häntä ei kiinnostanut työnteko lainkaan. Muuten kokemuksemme oli hyvä

6 arvostelua tähän mennessä 6
29.01.2017 16:57

Erittäin tunnelmallinen ja miellyttävä sisustus. Henkilökunta ystävällistä ja palvelu seurueellemme todella hyvää. Tarjoilija tuli perässä narikkaan kiittämään illasta ja saamistaan tipeistä. Koko seurueelle otettu yllätysmenu oli hintansa väärti ja ei jättänyt nälkäiseksi.

1 arvostelu tähän mennessä 6
12.11.2016 09:21

Good kitchen, very nice wines, good care by service staff, good quality of food, good taste, expensive prices, enough space to eat at ease, wifi available.

1 arvostelu tähän mennessä 5
27.01.2017 15:59

Kiva ja erittäin viihtyisä miljöö, erinomaisen hyvä ruoka, varsinkin liha ja ystävällinen palvelu. Erityiskiintoksena se että henkilökunta muisti pöytävarauksen yhteydessä mainitsemani tyttären syntymäpäivät ja hän sai ylimääräisen huomion.

7 arvostelua tähän mennessä 5
19.05.2016 10:58

Otimme seuralaiseni kanssa valmiit menut ja siihen sopivan juomapaketin. Hyvä kokonaisuus ja erinomaiset viinit (etenkin Muga-valkoviini)! Palvelu asiallista ja miellyttävää. Ehkä hieman olisin kaivannut ruokien esittelyä muutamalla sanalla, vaikka ne lukeekin menussa. Viinit kylläkin esiteltiin ja annettiin maistaa ennen varsinaista kaatoa. Leipää oli aika niukalti, emme tosin tiedustelleet mahdollisuutta saada lisää. Oli nimittäin herkullista leipää! Kokonaisuutena jäi hyvä fiilis, miellyttävä sisustus, tullaan varmastikin uudestaan!

3 arvostelua tähän mennessä 2
24.04.2016 21:42

Neljän hengen ruokailuun ensinnäkin aivan liian pienikokoinen pöytämme sijaitsi ravintolan takaosassa, jossa melu oli järjetön. Suorastaan kiduttavan siitä teki viereisen pöydän umpikännissä ollut 6-henkinen seurue, joka sai vapaasti häiritä meitä muita henkilökunnan siihen mitenkään puuttumatta. Ravintolan sisustus oli kolkko ja pimeä. Tarjoilijan viinituntemus oli onneton, hänellä ei ollut asiasta mitään käsitystä. Pihvit olivat syötäviä, mutta lisukkeet kehnoja; konjakki-kermakastikkeesta puuttuivat konjakki ja kerma ja punakaalipaistos maistui vain halvalle etikalle. Yritin mainita näistä tarjoilijalle hänen retoriseen loppukysymykseensä "Maistuiko?", mutta sain vain vihaisen vilkaisun ja "No ne on makuasoita" vastauksen. Miksi siis kysyä, jos ei halua palautetta ja ennen kaikkea osoittaa selkeästi, ettei asiakkaan mielipiteellä ole ravintolalle mitään väliä? Kaiken kaikkiaan kehno kokemus, hinta 300 euroa. Kiitos, mutta ei koskaan uudelleen!

1 arvostelu tähän mennessä 3
15.03.2016 08:21

Stefan's Steakhouse on tällä hetkellä suosikkiravintolani Helsingissä. En ole kaikkia paikkoja kiertänyt, mutta mielestäni heiltä saa parhaat pihvit. Nyt kuitenkin jätimme perinteisen sisäfileen tilaamatta ja otimme tarjouksessa olleen flank steakin makuvoilla ja ranskalaisilla. Lihaa oli kuulemma 200g lautasella, mutta sitä oli vaikea uskoa. Maultaan kyseinen tuotos ei myöskään ollut kummoinen. Makuvoi oli mitäänsanomatonta ja ranskalaiset tylsän kuivia. Petyin ensimmäisen kerran kyseiseen ravintolaan.

4 arvostelua tähän mennessä 5
18.06.2016 08:33

Hyvä ja asiantunteva palvelu. Erittäin hyvä ruoka. 5-ruokalajin maistelumenu toimi oikein kivasti: yksi alkuruoka, kaksi pääruokaa ja kaksi jälkiruokaa. Saimme myös istua rauhassa koko 4,5-tuntisen vierailumme ilman, että seuraava pöytävaraus olisi painanut päälle.

1 arvostelu tähän mennessä 5
26.03.2016 08:23

Tyylikäs ravintola! Kaupungin parhaat pihvit! Tarjoilijoilta voisi odottaa hieman tyylikkäämpää tarjoilua. Esim pöytiin ohjaus sen sijaan että sanotaan "menkää tonne tuol nurkassa". Ja yleensäkin puheen tyyli. Muuten mainio kaikin puolin.

13 arvostelua tähän mennessä 4
09.12.2016 12:59

Sisäfile oli hyvää ja kypsyysaste juuri sitä mitä tilattiin. Palvelu oli pahasti pielessä. Viinejä ei maistatettu, vaan kaadettiin suoraan laseihin. Kukaan ei kysynyt ruokailun aikana onko kaikki hyvin. Esimerkiksi vesi loppui jne. Kokonaisuudenssa hinta-laatusuhde ei ollut kohdillaan.

2 arvostelua tähän mennessä 5
30.03.2016 09:14

Jälleen tosi hyvä palvelu ja ruoka. Tällä kertaa testissä viiden lajin maistelumeny viineineen. Hyvä kokonaisuus, jossa kaikki maistui; erityisesti steakit olivat vertaansa vailla. Viinit täydensivät hyvää settiä sopivasti

2 arvostelua tähän mennessä 5
05.10.2016 20:15

Liha oli erittäin hyvää ja palvelu ystävällistä. Alkupalaksi otettu tartarpihvi oli todella herkullinen! Henkilökunta osasi hyvin suositella sopivat viinit ja ruokaa saapui eteen oikein hyvällä rytmityksellä.

2 arvostelua tähän mennessä 5
16.03.2016 07:18

Hyvä palvelu ja hyvät pihvit. Black Angus medium viherpippuri kastikkeella uunijuureksien kera oli ihan napakymppi. Henkilökunta asiansa osaavaa, sopiva viini löytyi kolmannella maistamisella, kiitos opastamisesta!

3 arvostelua tähän mennessä 4
30.03.2016 07:05

Burgerin pihvi oli erinomainen! Annosten kyljessä tarjoillut ranut aika kaukana maalaisranskanperunoista, eli siinä mielessä hieman ylihinnoiteltua. Kaikki kuitenkin perushyvää ja koko seurueen lihat sikahyviä; karitsa, lankku ja meidän burgerin steikit.

1 arvostelu tähän mennessä 4
24.03.2016 07:57

Ruoka oli erittäin hyvää. Vähän petyin tarjoiluun. Ravintola ei ollut edes puoliksi täynnä ja silti välillä oli vähän vaikea saada tarjoilua. Mutta kokonaisuudessaan jäi ihan hyvä fiilis paikasta.

1 arvostelu tähän mennessä 4
10.04.2016 11:43

Ruoka OK mutta pöydän sijoitus isossa salissa keittiön ovelle ei kiitettävä. Tuo iso tila ei muutenkaan ole yhtä viihtyisä kuin esim. etuosio. Tarjoilu toimi ihan kohtuullisesti.