Arvostelut: Samruai

Keskustathaimaalainen, aasialainen
Loistava
4.8/6
17 arvostelua
Samruai Kuopio image 1
Samruai Kuopio image 2
Samruai Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

17 Samruai arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Samruai annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
17 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Katja L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli todella ystävällistä ja hyvää, ruoka mahtavaa. En ole hetkeen syönyt näin hyvää thaimaalaista ruokaa. Tai ylipäätänsä näin hyvää aasialaista. Aitoja, rikkaita makuja. Samalla hinnalla saa monesta paikasta huomattavasti mauttomampaa ruokaa, Samruaissa ruoka todella maistuu jollekin.

"Erinomainen"
6/6
Seija L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Tosi hyvää ruokaa ja ystävällistä, yksilöllistä palvelua, jossa huomioitiin kaikki ruokavaliorajoitukset :) Suklaisia vaihtoehtoja jäin kaipaamaan jälkiruokiin. Harmillisen aikaiseen meni kiinni, kun vasta 18:00 maissa ehdittiin tulla ja seurustelua olisi varmaan voitu jatkaa pitempäänkin kuin 20:00.

"Erinomainen"
6/6
Jenni K.vuosi sitten · 1 arvostelu

10/10. Ruoka erinomaista. Sais olla vieläkin tulisempaa. Toivon että ravintolan toiminta jatkuu jotta pääsen ruokailemaan siellä tasaisin välein. On kiva että take away on hieman edullisempaa.

"Erinomainen"
6/6
Minna H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä ruoka,aitoja thaimaan makuja. Annokset sopivia, jälkiruoka jopa iso, kahdelle sopiva. Osaava ja ystävällinen henkilökunta. Palvelu ensiluokkaista ja huomioon ottavaa. Lämmin ja iloinen tunnelma.

"Okei"
3/6
Virve V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Tulin ensimmäistä kertaa Samruaihin juhlistaakseni merkkipäivääni. Vaikuttaa suositulta paikalta kuopiolaisten keskuudessa. Minulla oli todella suuret odotukset tätä paikkaa kohtaan, ja harmikseni joiduin osittain pettymään. Suomalaiset tarjoilijat palvelivat tuttavalliseen ja rempseään savolaiseen tyyliin, en ole aivan varma onko se hyvä vai huono asia, ehkäpä mieltymyskysymys mistä tykkää. Itselle kalskahti tökerönä usealle asiakkalle huudahdettu "Minkäslaista?" ensitervehdyksenä "Hyvää iltaa, tervetuloa" sijaan. Alkuruoka (isaanilainen kasvissalaatti, käytännössä kalakastikkeessa uivia porkkana-kurkkusuikaleita ja vihersalaattia) oli pettymys hintaansa nähden, odotin jotain aivan muuta. Maistui kyllä mutta ei 7,50 edestä. Pääruoka (basilika-chili) mediumtulisena oli vähän turhankin tulinen mutta söin sen kumminkin hyvällä ruokahalulla. Seuraavan kerran ottaisin varmasti currya ja jollain muulla kuin häränlihalla, nyt liha oli sitkeää ja kuivaa, toisin kuin monessa muussa etnisessä paikassa. Ruokailun päätti viikon jälkiruokana ollut talon kookospannacotta mangokastikkeella, mikä osoittautui illan pelastajaksi ruokien suhteen. Oli niin hyvää että voisi kotonakin kokeilla jotain vastaavaa. Tarjoilijoiden keskinäinen juttelu baaritiskillä oli ajoittain häiritsevää, puheenaiheet kun eivät olleet juurikaan työhön liittyvää vaan lähinnä heidän henkilökohtaiseen elämään ja vapaa-aikaan. Sekin oli todella sekavaa, että tarjoilivat palvelivat asiakkaita ristiin eli molemmat laukkasivat pöydissä milloin ehtivät. Olisi selkeämpi kokonaisuus jos yksi tarjoilija palvelisi samaa asiakasta alusta loppuun. Aluksi oli ihan kiva lisä se että tarjoilija kertoi varsin kattavasti ruokalistasta, mutta kun oli saman tarinan eri variaatoita kuullut illan aikana naapuripöydistä puolen tusinaa kertaa, alkoi kavalkaadi käydä puuduttavaksi. Vaihtamalla kouluruokalasta tutut tuolit hieman tasokkaampiin, mitä osa tuoleista jo oli, voisi ravintolan yleisilmettä kasvattaa huomattavasti. Toivottavasti tämä toteutuu tulevaisuudessa, kun kauppa käy ja pääomaa alkaa kertyä.

"Erinomainen"
6/6
Mari H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kävin kokeilemassa lounasbuffettia. Ruoka oli hyvää, sai valita mitä söi sen mukaan, miten tulisesta ruuasta pitää. Työntekijältä sai lisää tietoa ruuasta, jota en ollut aiemmin vielä syönyt. Salaattivaihtoehtoja oli monta ja kaikki oli tuoretta kuten pitääkin. Kiitin lähtiessäni tiskillä palvelusta ja ruuasta.

"Upea"
5/6
Saara F.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää ja annokset hyvän kokoiset. Olen vegaani ja pyysin annokseni tofulla. Täysin vegaanista annosta tarjottiin heti eli palvelu toimi loistavasti. Curry annos oli hiukan suolainen, olisin jotain kaivannut raikasta sen lisäksi.

"Upea"
5/6
Maija P.vuosi sitten · 2 arvostelua

Maukasta ruokaa, kuten aina! Ravintolassa erityisen mukavaa on, että tulisuusasteen ruokiin voi itse valita ja se todella muuttuu toiveen mukaan miedosta todella thaituliseen. Yhden pisteen vähennys ravintolan viihtyisyydestä, jossa olisi vielä parannettavaa.

"Upea"
5/6
Miikka M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja persoonallinen, iloinen palvelu. Ruoat tuli tosi nopeasti pe-iltanakin. Pad thai maukas ja kohtuuhintainen. Jälkkärinä suklaakakkua chilillä höystettynä ja jäätelön kera oli juuri sopiva päätös aterialle. Thumbs up!

"Upea"
5/6
(deleted) X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä ruoka ja palvelu. Perusteellinen esittely menusta, ruuasta ja sen alkuperästä teki vaikutuksen. Tällaisia ravintoloita tarvitaan ehdottomasti lisää. Annoksena otin red curryn medium tulisena.