Samruai

Keskustathaimaalainen, aasialainen
Loistava
4.8/6
17 arvostelua
Samruai Kuopio image 1
Samruai Kuopio image 2
Samruai Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Samruai – Tietoja

Thairavintola Samruai tarjoaa pienen palan thaiparatiisia Kuopion keskustassa Kauppakadulla. Tämä mainio ruokaravintola haluaa tarjota suomalaisille mahdollisuuden kokea aitoja thaimaalaisia makuja suomalaisella ammattilaisotteella tarjoiltuna. Thaimaalaisten kokkien äideiltään perimät reseptit ja valmistusmenetelmät sekä vilpitön rakkaus ruokaan ja ruoanlaittoon maistuvat aitoina thaimaalaisina makuina Samruain annoksissa. Ravintolan väki haluaa taata jokaiselle asiakkaalle kaikin puolin miellyttävän kokemuksen, mikä näkyy ruoan lisäksi sydämellisessä palvelussa.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
10:30 - 20:00
Tuesday
10:30 - 20:00
Wednesday
10:30 - 20:00
Thursday
10:30 - 20:00
Friday
10:30 - 21:00
Saturday
12:00 - 21:00

Osoite

Samruai
Kauppakatu 63
70110 Kuopio

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

PO PIA PHAK RUAM

Kevätkääryleitä kasvistäytteellä / Spring rolls with vegetable stuffin
5,90 €

SAIKOK MUU

Thaimakkaraa / Thai sausage (pork). Lihaniekan valmistamaa Samruain omalla reseptillä / Made by Lihaniekka with Samruai´s recipe
6,90 €

TOM KHAA

Kookos-kanakeittoa / Coconut chicken soup
7,90 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Samruai, Kuopio

Kuopion Kauppakadulla syksyllä 2015 avannut ravintola Samruai tarjoaa palan Thaimaata jokaiselle aistille. Täällä lämpimän palvelun ja aitojen thairuokien keskellä voit kuvitella olevasi pienessä thaiparatiisissa. Ravintolan filosofia nojaa aitojen thaimaalaisten makujen ja suomalaisen ammattilaisotteen yhdistämiseen. Thaimaalaisten kokkien reseptit on omilta sukulaisilta perittyjä, ja annoksissa käytetään mahdollisimman paljon lähialueen tuottajien tuoreita raaka-aineita. Asiakas on Samruaissa kaiken keskipisteenä, mikä näkyy henkilökunnan aidon ystävällisessä palveluhenkisyydessä.

Monille suomalaisille ennestään tuttujen thaiherkkujen lisäksi Samruai tarjoilee erikoisempia perinneruokia Koillis-Thaimaan eli Isaanin alueelta, josta ravintolan pääkokki on kotoisin. Isaanin keittiön kulmakivi on Khao niao eli tahmariisi. Chiliä käytetään yleisesti paljon ja ruoat ovatkin usein hyvin tulisia. Monissa annoksissa maistuvat myös tuore tilli ja minttu sekä itsetehty kalakastike. Perinteisiä valmistustapoja ovat höyryttäminen, keittäminen, vokkaaminen ja grillaaminen. Nautitpa à la carte -listan herkuista illallisella tai monipuolisen noutopöydän antimista arkipäivien lounaalla, voit aina kokea mainion sinfonian erilaisia thaimaalaisia makuja.

Samruai on perustajiensa pitkäaikainen unelma, ja ravintolan nimi tarkoittaa thaiksi rakastavaa. Omistajien rakkauden tunteen ravintolaansa kohtaan voikin aistia niin herkullisissa annoksissa kuin lämpimässä ilmapiirissä. Samruai on harvinainen mahdollisuus kokea pala Thaimaata kaikille thairuoan ja -kulttuurin ystäville keskellä Kuopiota.

17 Samruai arvostelua

Loistava
4.8/6
17 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Loistava
"Erinomainen"
6/6
Katja L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli todella ystävällistä ja hyvää, ruoka mahtavaa. En ole hetkeen syönyt näin hyvää thaimaalaista ruokaa. Tai ylipäätänsä näin hyvää aasialaista. Aitoja, rikkaita makuja. Samalla hinnalla saa monesta paikasta huomattavasti mauttomampaa ruokaa, Samruaissa ruoka todella maistuu jollekin.

"Erinomainen"
6/6
Seija L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Tosi hyvää ruokaa ja ystävällistä, yksilöllistä palvelua, jossa huomioitiin kaikki ruokavaliorajoitukset :) Suklaisia vaihtoehtoja jäin kaipaamaan jälkiruokiin. Harmillisen aikaiseen meni kiinni, kun vasta 18:00 maissa ehdittiin tulla ja seurustelua olisi varmaan voitu jatkaa pitempäänkin kuin 20:00.

"Erinomainen"
6/6
Jenni K.vuosi sitten · 1 arvostelu

10/10. Ruoka erinomaista. Sais olla vieläkin tulisempaa. Toivon että ravintolan toiminta jatkuu jotta pääsen ruokailemaan siellä tasaisin välein. On kiva että take away on hieman edullisempaa.