Ruokaravintola Tori

PäivärantaKansainvälinen
Ruokaravintola Tori Kuopio image 1
Ruokaravintola Tori Kuopio image 2
Ruokaravintola Tori Kuopio image 3

Ruokaravintola Tori – Tietoja

Ruokaravintola Tori palvelee Hotelli IsoValkeisen yhteydessä Majaniementiellä. Erinomainen sijainti lammen rannalla vain lyhyen ajomatkan päässä Kuopion keskustasta Päivärannassa tekee paikasta erityisen viehättävän ja ihanteellisen levähdyspaikan hyvän ruoan äärellä. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen à la carte -lista sekä kelpo valikoima pizzoja. Keittiön tarjonta ei rajoitu yhteen ruokakulttuuriin vaan makuja on tarjolla eri kansainvälisistä keittiöstä italialaisesta tex-mexiin. Myös perinteiset suomalaiset annokset ovat listalla hyvin edustettuina.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 12:00
torstai
12:00 - 21:30
perjantai
10:30 - 21:30
lauantai
10:30 - 22:30
sunnuntai
Suljettu
maanantai
10:30 - 21:30
tiistai
10:30 - 21:30
keskiviikko
10:30 - 21:30

Osoite

Ruokaravintola Tori
Majaniementie 2
70420 Kuopio

Suosituksia ruokalistalta

F707F959-B8B8-4386-B8B9-C5484B4FCE78

Vegeburrito

texmex- muhennettuja kasviksia vehnätortillassa, cheddarjuustokastiketta, ranskankermaa, guacamolea, jalopenoa
11,50 €

Keittiömestarin hodari

kaksi eri makuista täyslihamakkaraa lähileipomon pitkän sämpylän välissä, ruskistettua sipulia, kurkkusalaattia, chilimajoneesia, vihersalaattia ja perunalastuja
13,00 €

Lohikappelileipä

pariloituja lohiviipaleita ja paistettua kanamunaa paahtoleivällä, vihersalaattia
13,00 €

Lisää kohteesta Ruokaravintola Tori, Kuopio

Lyhyen matkan päässä Kuopion keskustasta sijaitseva Hotelli IsoValkeinen on tunnettu erinomaisesta palvelustaan ja maittavasta ruoastaan. Hotellin yhteydessä toimiva Ruokaravintola Tori pitää ruokailijat tyytyväisenä monipuolisella tarjonnallaan. Voit valita pizzalistalta suosikkipizzasi, tai tutustua à la carte -listan monipuoliseen tarjontaan. Herkuttele suomalaisilla perinneruoilla tai kokeile vaikkapa street food -osion kiinnostavia kansainvälisiä makuja. Tarjolla on myös buffet, josta voit kerätä alkupalat tai koota vaikka kokonaisen aterian. À la carte -listan herkkujen lisäksi ennakkotilauksesta on tarjolla yksilöllisesti räätälöityjä ruokakokonaisuuksia ryhmille aina fonduesta savolaiseen herkkupöytään. Tilaa ravintolassa on jopa tuhannelle hengelle.

Hotelli IsoValkeinen ja Ruokaravintola Tori sijaitsevat idyllisellä paikalla luonnon helmassa, mutta kaupungin kupeessa Kuopion Päivärannassa. Viereinen lampi ja vehreä ympäristö luovat rauhalliset puitteet ruokailuun. Hotellin muut palvelut tarjoavat mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen illanviettoon samoissa maisemissa. Ilta alkaa mainiosti aulabaarissa drinkkien äärellä, ja ruokailun jälkeen iltaa voi jatkaa Iskelmäravintola IsoVaaleessa. Kesäisin tunnelmasta voi nauttia terassilla maisemia ihaillen.

0 Ruokaravintola Tori arvostelua