Ruokaravintola Tori

Päivärantakansainvälinen, eurooppalainen
Ruokaravintola Tori Kuopio image 1
Ruokaravintola Tori Kuopio image 2
Ruokaravintola Tori Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ruokaravintola Tori – Tietoja

Ruokaravintola Tori palvelee Hotelli IsoValkeisen yhteydessä Majaniementiellä. Erinomainen sijainti lammen rannalla vain lyhyen ajomatkan päässä Kuopion keskustasta Päivärannassa tekee paikasta erityisen viehättävän ja ihanteellisen levähdyspaikan hyvän ruoan äärellä. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen à la carte -lista sekä kelpo valikoima pizzoja. Keittiön tarjonta ei rajoitu yhteen ruokakulttuuriin vaan makuja on tarjolla eri kansainvälisistä keittiöstä italialaisesta tex-mexiin. Myös perinteiset suomalaiset annokset ovat listalla hyvin edustettuina.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
10:30 - 21:30
Tuesday
10:30 - 21:30
Wednesday
10:30 - 21:30
Thursday
12:00 - 21:30
Friday
10:30 - 21:30
Saturday
10:30 - 22:30

Osoite

Ruokaravintola Tori
Majaniementie 2
70420 Kuopio

Reviews coming soon - Reserve and be the first!

Lisää kohteesta Ruokaravintola Tori, Kuopio

Lyhyen matkan päässä Kuopion keskustasta sijaitseva Hotelli IsoValkeinen on tunnettu erinomaisesta palvelustaan ja maittavasta ruoastaan. Hotellin yhteydessä toimiva Ruokaravintola Tori pitää ruokailijat tyytyväisenä monipuolisella tarjonnallaan. Voit valita pizzalistalta suosikkipizzasi, tai tutustua à la carte -listan monipuoliseen tarjontaan. Herkuttele suomalaisilla perinneruoilla tai kokeile vaikkapa street food -osion kiinnostavia kansainvälisiä makuja. Tarjolla on myös buffet, josta voit kerätä alkupalat tai koota vaikka kokonaisen aterian. À la carte -listan herkkujen lisäksi ennakkotilauksesta on tarjolla yksilöllisesti räätälöityjä ruokakokonaisuuksia ryhmille aina fonduesta savolaiseen herkkupöytään. Tilaa ravintolassa on jopa tuhannelle hengelle.

Hotelli IsoValkeinen ja Ruokaravintola Tori sijaitsevat idyllisellä paikalla luonnon helmassa, mutta kaupungin kupeessa Kuopion Päivärannassa. Viereinen lampi ja vehreä ympäristö luovat rauhalliset puitteet ruokailuun. Hotellin muut palvelut tarjoavat mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen illanviettoon samoissa maisemissa. Ilta alkaa mainiosti aulabaarissa drinkkien äärellä, ja ruokailun jälkeen iltaa voi jatkaa Iskelmäravintola IsoVaaleessa. Kesäisin tunnelmasta voi nauttia terassilla maisemia ihaillen.