Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Kamppi
Ravintola Tamarin Autotalo

Ravintola Tamarin Autotalo

thaimaalainen, aasialainen

Pääruoat maksavat noin15€

4.7/6

3 arvostelua

Kuva kohteesta Ravintola Tamarin Autotalo, Kamppi, Helsinki
Ravintola Tamarin Autotalo ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Tamarin Autotalo – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Ilmastointi
Auki nyt
-
Sulkee 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
11:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Tamarin Autotalo

Ravintola Tamarin Autotalo on thaimaalaista ruokaa tarjoileva lounas- ja illallisravintola Helsingin Kampissa, Fredrikinkadulla. Sijainti Autotalossa Kampin kauppakeskuksen ja Tennispalatsin välittömässä läheisyydessä tekee Tamarinista erinomaisen lounaspaikan keskustassa ostoksia ja asioita hoitaville sekä lähistöllä työskenteleville. Tarjolla on monipuolinen lounasbuffet sekä myöhemmin lounastaville Late Lunch. Illallisaikaan thaimaalaisten makuelämysten parissa voi piipahtaa vaikka ennen leffaa Tennispalatsissa tai milloin vain, kun mieli tekee herkullista aasialaista ruokaa. Listalta löytyy thaikeittiön klassikot maukkaista pad thai -nuudeleista tuliseen tom yum gong -katkarapukeittoon sekä kokeilevammallakin otteella valmistettuja, herkullisia annoksia. Kaikki annokset on saatavilla myös vegaanisina ja ilman kalakastiketta, ja liha on vaihdettavissa tofuun tai kasviksiin.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Ravintola Tamarin Autotalo pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Ravintola Tamarin Autotalo ei ole pöytiä ulkona.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Tamarin Autotalo?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Debit / Maestro.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Tamarin Autotalo?

Ravintola Tamarin Autotalo tarjoaa Helsingin keskustassa ja Kampissa liikkuville thaimaalaisia makuelämyksiä Fredrikinkadulla. Tennispalatsia vastapäätä sijaitsevan ravintolan tilavassa salissa voi nauttia lounasta aina aamupäivästä kello kuuteen illalla. Tarjolla ovat edullisesti monipuolinen ja vaihteleva buffet tavanomaiseen lounasaikaan sekä siitä myöhästyneille Late Lunch, jolloin tarjolla on a la carte -annokset paria annosta lukuun ottamatta. Iltalistalta löytyy perinteisiä thaiklassikkoja juuri sopivasti, jotta jokainen voi valita oman tutun suosikkiannoksensa. Tarjolla on erilaisia curryja sekä riisi-, nuudeli- ja paistettuja ruokia. Alkuun voi valita vaikkapa porsaanlihalla ja kasviksilla täytetyt kevätkääryleet sekä tulisen papaijasalaatin, ja jatkaa sitten pääruokiin. Maistuisiko vaikkapa perinteinen ’fried rice’ eli paistettu riisi katkaravuilla ja modernimpi punajuurikookosmaitocurry tofulla seuralaisen kanssa jaettuna? Ja lopuksi suut makeaksi friteeratulla banaanilla jäätelön kera? Annosten tulisuusaste on merkitty ruokalistaan, joten ateriansa potkua voi säädellä omien mieltymysten mukaan. Sijaintinsa puolesta Tamarin Autotalo sopii vaikkapa ruokapaikaksi ennen leffailtaa Tennispalatsissa. Kauniisti luonnonläheisin beigen ja vihrein sävyin sekä modernein thaimaalaisin yksityiskohdin sisustettu sali on tunnelmallinen ja rauhallinen ympäristö myös silloin, kun haluat varta vasten nauttia thaikeittiön autenttisista mauista pitkän kaavan mukaan, ja tilata nautiskelun kylkeen vaikkapa pullon viiniä.