Arvostelut: Ravintola Skøgul

Jätkäsaariskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
5.1/6
85 arvostelua
Ravintola Skøgul Helsinki image 1
Ravintola Skøgul Helsinki image 2
Ravintola Skøgul Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

85 Ravintola Skøgul arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Skøgul annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
85 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Ruoka:Herkullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Simo K.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä kortteliravintola Jätkäsaaressa, ruoka oli hintaansa nähden erinomaista ja juomapaketin juomavalinnat myös oikein onnistuneet.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Linda S.neljä päivää sitten · 2 arvostelua

Tosi hyvä menu jälleen ja sopivan kokoiset annokset. Muutenkin viihtyisä paikka ja ystävällinen palvelu.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Janne L.neljä päivää sitten · 4 arvostelua

Erittäin ystävällinen palvelu, todella suuret annokset laadukasta lihaa ja kalaa. Lihan kypsyys oli loistava ja juuri pyydetty medium- tasoa.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Jan B.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Good salad. Very good food. Calm place. Maybe slightly overpriced.

"Erinomainen"
6/6
Emma T.23 päivää sitten · 3 arvostelua

Erittäin hyvä palvelu, kaikki seurueestamme söivät menun ja seurueessamme oli yksi maitoallergikko ja se otettiin erittäin hyvin huomioon. Itse söin pääruokana kalaa ja se oli todella hyvä annos kokonaisuudessaan. Osa meistä söi pääruokana lihan ja siinä oli paikoin sitkeitä kohtia. Alkuruokana oli skøgul platter ja jälkiruokana pannacotta ja osalla kermaviilipannukakku ja ne olivat kaikin puolin herkullisia ja maistuvia annoksia.

"Hyvä"
4/6
Hanna40 K.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Olimme varanneet neljän hengen maistelu menun. Tulimme paikalle klo 18:05 ja saimme ensimmäisen annoksen vasta 18:55. Alussa oli pieni inhimillinen sekannus, mutta se oli selvitetty jo 18:20, ellei aiemmin. Henkilökunta ei tullut kertomaan mahdollisisita viivytyksistä keittiön puolella, eikä muutenkaan huomioinut seuruettamme. Kysyin sitten vähän ennen seitsemää, että million ensimmäinen ruoka mahtaa olla tulossa. Sitten meille haettiin heti ruoka, mutta ei pahoiteltu, vaan sanottiin, että heti kun kyselee, niin alkaa tapahtua...kuitenkin tämän jälkeen ilta sujui sujuvasti ja kaikki meni hienosti. Henkilökunta oli muuten miellyttävä ja ruoka hyvää.

"Hyvä"
4/6
terho t.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Hieman hakusessa oli ravintolan tarjoilutyöskentely, mutta kyllä se siitä. Söimme Skogulin menuun eikä tarjoilija tiennyt mitä ko. menun liha-annos oli. Ruoka oli maittavaa ja pääruoka-annos oli myös täyttävä eikä vain pelkkää silmän ruokaan. Jälkiruoat olivat aterian huonoin lenkki, vaikka annosten nimien ja raaka-ainesosien perusteella odotukset olivat korkealla.Lisäksi ihmeteltiin ettei alkuun tarjottu leipäannosta. Ravintolan alkoholinton olut valinta on ala-arvoinen, kannattaisi vähän nähdä vaivaa ja laittaa tarjolle muuta kuin Lapin Kulta Zeroa, mikä on ihan mitään sanomatonta. Ravintolatila siisti ja moderni.

"Upea"
5/6
Tuuli J.21 päivää sitten · 2 arvostelua

Tilasimme normaalin menuvalikoiman ulkopuolelta kasvismenun, mikä oli iloinen yllätys että ruoat sai myös kasvisversiona. Ruoka oli myös uskomattoman herkullista ja yksi parhaista menukokonaisuuksista mitä olen syönyt. Menuun kuuluvan viinipaketin viinit oli paritettu ruokiin myös täydellisesti. Palvelu oli hyvin nopeaa ja kohteliasta, mutta hieman etäistä. Ehkä tarjoilijat olivat vain kiireisiä mutta olisin kaivannut vähän lämpimämpää vuorovaikutusta.

"Erinomainen"
6/6
Joey C.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

We brought overseas friends to Skogul and they were extremely impressed by the quality and taste of the reindeer fillet (accompanied by delicious potato cake). We would definitely return here again with friends who wish to experience delightful Finnish cuisine. I loved the hamburger too!

"Upea"
5/6
Emma M.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Alkuruoan fenkoli ja lohi olivat aika pliisuja, mutta pääruoka (päivän kala) ja jälkiruoka (pannukakkua uuniomenalla) olivat tosi hyviä. Miljöö oli mukava. Palvelu oli ystävällistä ja viiniasiantuntemus oli hyvää. Meitä palveli kuitenkin 3 eri ihmistä joka aiheutti pientä sekaannusta ja laskun tulemisessa meni paljon aikaa.