Arvostelut: Ravintola Skøgul

Jätkäsaariskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
5.3/6
16 arvostelua
Ravintola Skøgul Helsinki image 1
Ravintola Skøgul Helsinki image 2
Ravintola Skøgul Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

16 Ravintola Skøgul arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Skøgul annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
16 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Ida K.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Palvelu pelaa erinomaisesti ja ruoka on todella hyvää ! Sijainti vähän huono että ihmiset löytäisivät Skogulin paremmin,mutta ratikka onneksi menee ihan viereen. Ehdottomasti kokeilun arvoinen paikka :)

"Erinomainen"
6/6
Anne K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ensimmäistä kertaa kävimme lähiravintolassa Skögulissa Jätkäsaaressa. Kokemus oli erinomainen. Alku ja pääruoka valinta erinomaiset. Palvelu rauhallista ystävällistä ja erinomaista. Suosittelen lämpimästi kaikille. Käykää ihmeessä tutustumassa.

"Erinomainen"
6/6
Mikko K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Skågul tarjoaa erittäin hyvää ja tasokasta ruokaa niin lounaalla, kuin Ala Carte listslta. Suosittelen ravintolaa mielelläni! Skågul on ehdottomasti yksi parhaista Jätkäsaaren ravintoloista! ~Tyytyväinen asiakas~

"Erinomainen"
6/6
Lysiane L.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

The food was absolutely delicious. The restaurant is very modern and decorated nicely. The prices are really reasonable, even à la carte. I wish I had tried it sooner! Staff was friendly and helpful as well.

"Hyvä"
4/6
Hanna40 K.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Olimme varanneet neljän hengen maistelu menun. Tulimme paikalle klo 18:05 ja saimme ensimmäisen annoksen vasta 18:55. Alussa oli pieni inhimillinen sekannus, mutta se oli selvitetty jo 18:20, ellei aiemmin. Henkilökunta ei tullut kertomaan mahdollisisita viivytyksistä keittiön puolella, eikä muutenkaan huomioinut seuruettamme. Kysyin sitten vähän ennen seitsemää, että million ensimmäinen ruoka mahtaa olla tulossa. Sitten meille haettiin heti ruoka, mutta ei pahoiteltu, vaan sanottiin, että heti kun kyselee, niin alkaa tapahtua...kuitenkin tämän jälkeen ilta sujui sujuvasti ja kaikki meni hienosti. Henkilökunta oli muuten miellyttävä ja ruoka hyvää.

"Hyvä"
4/6
Sampo I.15 päivää sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli ihan mainiota. Tarjoiltu leipä ei ihan samalta päivältä ja alkuruuat jääkaappikylmiä, mutta ihan yritystä touhussa oli. Käytimme Cityshopparitarjouksen ja se kannatti. Pääruoka oli hyvin tehty ja maukas ja jälkiruokana ollut päärynä oli oikein herkullinen. Hiukan miinuspisteitä tuli ikkunoista näkyvistä maisemista. Seutu on yhä valitettavan kesken ja se vaikuttaa myös ravintolan miljööseen.

"Erinomainen"
6/6
Linda S.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

hyvää ruokaa, mukavaa henkilökuntaa, kiva fiilis ja helppo löytää juuri ratikkapysäkin vierestä! Ruoka tuli nopeasti ja allergiat otetaan hyvin huomioon, ei tarvinnut niitäkään odottaa kauan. Kodikas paikka, ei kovin iso mutta tilavan tuntuinen

"Erinomainen"
6/6
Cosmo J.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ravintola ! Erinomaista ruokaa ja palvelua, sopivan laaja juomavalikoima, erittäin hyvä hinta-laatu-suhde annoksissa ja juomissa. Viihtyisä miljöö ja hieno sisustus. Erinomainen kokonaisuus, ja vielä erinomaiset opiskelijahinnat ja -tarjoukset!

"Upea"
5/6
Matti P.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintolassa on ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka, asiallinen palvelu. Ympäristö on hieman kalsea, mutta valoisa ja esteettömyys on kunnossa, Hintataso on kohtuullinen. Sijainti on hieman syrjäinen, mutta paikka on kohtuullisen hyvin eri liikennemuodoilla saavutettavissa.

"Erinomainen"
6/6
Iina S.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ja kattava menu. Löytyy paljon gluteenittomia ja kasvisvaihtoehtoja. Allergeenit merkitty selkeästi menuuseen ja henkilökunta osaa ohjeistaa tarvittaessa. Hintalaatusuhde kohdillaan, myös juomien kohdalla. Palvelu erittäin ystävällistä! :)