Arvostelut: Ravintola Skøgul

Jätkäsaariskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
5.0/6
34 arvostelua
Ravintola Skøgul Helsinki image 1
Ravintola Skøgul Helsinki image 2
Ravintola Skøgul Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

34 Ravintola Skøgul arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Skøgul annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.0/6
34 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Juha T.päivä sitten · 1 arvostelu

Sijainti hyvä, paikka viihtyisä, palvelu oli todella hyvä ja tarvittaessa henkilökunnalta löytyy kielitaitoa. 3-ruokalajin menu oli hyvin tehty ja viimeistelty ja maut todella harmonisia keskenään.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Maarit T.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Oikein kiva paikka ja hyvä asiakaspalvelu. Ensimmäinen käynti tässä paikassa oli positiivinen kokemus. Annokset olivat todella hyvältä maistuvia. Henkilökunta oli palvelevaa. Paikka oli mukavan oloinen sisältä.

"Erinomainen"
6/6
Joey C.kuukausi sitten · 2 arvostelua

We brought overseas friends to Skogul and they were extremely impressed by the quality and taste of the reindeer fillet (accompanied by delicious potato cake). We would definitely return here again with friends who wish to experience delightful Finnish cuisine. I loved the hamburger too!

"Erinomainen"
6/6
Ida K.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Palvelu pelaa erinomaisesti ja ruoka on todella hyvää ! Sijainti vähän huono että ihmiset löytäisivät Skogulin paremmin,mutta ratikka onneksi menee ihan viereen. Ehdottomasti kokeilun arvoinen paikka :)

"Hyvä"
4/6
Hanna40 K.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Olimme varanneet neljän hengen maistelu menun. Tulimme paikalle klo 18:05 ja saimme ensimmäisen annoksen vasta 18:55. Alussa oli pieni inhimillinen sekannus, mutta se oli selvitetty jo 18:20, ellei aiemmin. Henkilökunta ei tullut kertomaan mahdollisisita viivytyksistä keittiön puolella, eikä muutenkaan huomioinut seuruettamme. Kysyin sitten vähän ennen seitsemää, että million ensimmäinen ruoka mahtaa olla tulossa. Sitten meille haettiin heti ruoka, mutta ei pahoiteltu, vaan sanottiin, että heti kun kyselee, niin alkaa tapahtua...kuitenkin tämän jälkeen ilta sujui sujuvasti ja kaikki meni hienosti. Henkilökunta oli muuten miellyttävä ja ruoka hyvää.

"Erinomainen"
6/6
Lysiane L.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

The food was absolutely delicious. The restaurant is very modern and decorated nicely. The prices are really reasonable, even à la carte. I wish I had tried it sooner! Staff was friendly and helpful as well.

"Hyvä"
4/6
Sampo I.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli ihan mainiota. Tarjoiltu leipä ei ihan samalta päivältä ja alkuruuat jääkaappikylmiä, mutta ihan yritystä touhussa oli. Käytimme Cityshopparitarjouksen ja se kannatti. Pääruoka oli hyvin tehty ja maukas ja jälkiruokana ollut päärynä oli oikein herkullinen. Hiukan miinuspisteitä tuli ikkunoista näkyvistä maisemista. Seutu on yhä valitettavan kesken ja se vaikuttaa myös ravintolan miljööseen.

"Erinomainen"
6/6
Linda S.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

hyvää ruokaa, mukavaa henkilökuntaa, kiva fiilis ja helppo löytää juuri ratikkapysäkin vierestä! Ruoka tuli nopeasti ja allergiat otetaan hyvin huomioon, ei tarvinnut niitäkään odottaa kauan. Kodikas paikka, ei kovin iso mutta tilavan tuntuinen

"Erinomainen"
6/6
Cosmo J.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ravintola ! Erinomaista ruokaa ja palvelua, sopivan laaja juomavalikoima, erittäin hyvä hinta-laatu-suhde annoksissa ja juomissa. Viihtyisä miljöö ja hieno sisustus. Erinomainen kokonaisuus, ja vielä erinomaiset opiskelijahinnat ja -tarjoukset!

"Upea"
5/6
Patrik F.22 päivää sitten · 4 arvostelua

The food was very tasty and wine pairing nice too. Location is a bit far away from the city center, we took an Uber to get there and tram back to the city center.