Arvostelut: Ravintola Rehti

Loistava
5.4/6
76 arvostelua
Ravintola Rehti Kuopio image 1
Ravintola Rehti Kuopio image 2
Ravintola Rehti Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

76 Ravintola Rehti arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Rehti annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.4/6
76 arvostelua
Palvelu:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Taivaallinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Petri R.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Toinen vuosi perättäin Tahkon paras ruokapaikka! Todella onnistunut pihvi: erittäin murea file! Alkupalaksi blini, joka myös hyvä. Jälkkärinä loistava omeana-puolukkakukko. Suositellut viinit sopivat hyvin ruokiin. Tunnelma sopivan intiimi ja tasokas. Kaikin puolin onnistunut illallinen - suosittelen!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Mikko K.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Hyväksi todettu jo useaan kertaan. Laatu korkealla, ilmapiiri hieno. !

Uusi"Erinomainen"
6/6
Hannu R.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja hyvä palvelu. Saatiin vielä lisäpaikka kun ryhmä savoi 9 henkeen.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Nina B.11 päivää sitten · 2 arvostelua

Have visited the restaurant for several years and everything was as good as always. Specially new menu for children was a great surprise for our family!

"Erinomainen"
6/6
Sami A.kolme kuukautta sitten · 3 arvostelua

Aloitimme neljällä mustajuurikeitolla ja yhdellä bliniannoksella. Keitot olivat samettisen pehmeitä ja tryffeliöljy toi sopivasti kulmaa niihin. Blini saapui pöytään kuumalla pannulla - mäti ja härkätartarin omalla lautasellaan. Erittäin maukasta! Pääruat - ankka, file, poro, sekä kaksi kuhaa olivat kaikki loistavia annoksia. Rehtissähän kastikkeet ja höysteet vielä oikein kruunaavat annokset ja niinpä se on tämänkin listan kanssa! Uusilla kausitarjoilijoilla oli vielä homma hieman hakusessa mutta varmaan pari viikkoa duunissa ja homma sujuu kuten vakkarikaartilta. Ollaan oltu kantiksia avaamisesta asti ja tänään taas menossa vaihteeksi isommalla porukalla.

"Erinomainen"
6/6
Niina K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruuan puolesta voisin suositella ravintolaa täydestä sydämmestäni! Pitkästä aikaa ravintola jonka ruoka oli täydellistä! Söimme eri alku, pää ja jälkiruokia ja kaikki oli mahtavaa. Ruokaa sai kyllä odotella melkoisen pitkään, mutta onneksi hyvässä seurassa jaksoi. Lapset meinasi hieman väsyä reilun puolen tunnin odotukseen. Palvelu sen sijaan ei valitettavasti päässyt lähellekkään ruuan tasoa. Palvelu oli toki perus ystävällistä, mutta mies tarjoilija oli hiukan pihalla olevan oloinen, eikä tuntetun viinejä kovinkaan hyvin. Palvelu oli meidän makuun liiankin rennon lupsakkaa.

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Käyty maaliskuussa 2018 lauantai-iltana (4 hlö). Hyvä, ystävällinen ja nopea palvelu heti saapumisesta aina laskun maksuun asti. Asiantunteva tarjoilija. Otettiin 3x maistelumenu + viinipaketti ja yksi otti kanan risotolla. Todella hyvä ruoka - suosittelen! Maistelumenun annokset pienehköjä mutta maku sitäkin parempi - panostus siis enemmänkin laatuun ja makuun kuin mättöannoksiin. Nälkä lähti kuitenkin hyvin mutta jos tavoitteena ähky, menisin muualle. Siisti, rauhallinen ja sopivan tunnelmallinen ruokailutila. Kaikinpuolin täysin onnistunut illallinen!

"Erinomainen"
6/6
Rauni K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin hyvää ja maukasta. Ruokalista oli monipuolinen.Palvelu sujui jouhevasti ja ystävällisesti. Ruokaa saatiin ihan nopsasti vaikka ravintola oli aivan täynnä. Kasvissyöjä joukostamme oli tyytyväinen kun teillä on kasvisvaihtoehto listalla, mitä kaikilla ravintoloilla ei ole. Kasvisyöjät ovat kuitenkin lisääntyvä asiakaskunta.

"Erinomainen"
6/6
Matti M.kuukausi sitten · 4 arvostelua

Ravintola, jossa kaikki on hiottu huippuunsa. Erinomainen ruoka, huippupalvelu, kohtuulliset hinnat, viihtyisä. Olen käynyt aiemminkin ja aina on voinut ilokseen todeta, että taso säilyy. Kannattaa ehdottomasti aina varata pöytä, muuten ei kyllä ole varmuutta sisään pääsystä.

"Erinomainen"
6/6
Sanna L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Taivaallinen ruoka, ei häviä maultaan tai esillepanoltaan millekään pääkaupunkiseudun fine dining-paikalle, joita on tullut kierrettyä. Nopea ja ystävällinen palvelu, vähän savolaista huumorinpilkettäkin mukana. Ei halvimmasta päästä, mutta hinta ja laatu kohtaavat kyllä. Pittää käyvvä uuvestaankin!