Arvostelut: Ravintola Rehti

Loistava
5.4/6
60 arvostelua
Ravintola Rehti Kuopio image 1
Ravintola Rehti Kuopio image 2
Ravintola Rehti Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

60 Ravintola Rehti arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Rehti annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.4/6
60 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Jorma L.18 päivää sitten · 1 arvostelu

Palvelu ja ruoka loistavaa Viihtyisä ravintolamiljöö, palvelu pelasi loistavasti Palvelu sopivan nopeaa ja ystävällistä Loistava kokkki ja salihenkilökunta Varsinkin poron maksa loistavaa Kiitos hyvästä palvelusta

"Erinomainen"
6/6
Juha V.19 päivää sitten · 5 arvostelua

Hyvä palvelu, siisti, ystävällinen tunnelma ja hienot annokset. Koko seurue oli erittäin tyytyväinen. Hinnaltaan kohtuullinen. Viinilista hieman tylsä ja siinä voisi olla enemmän mietintää mutta ei paha hinta tosin

"Erinomainen"
6/6
Linda L.22 päivää sitten · 2 arvostelua

Erittäin hyvä ruoka ja palvelu 6/5. Työharjoittelija hoiti palvelun erittäin hyvin! Kaikki ruuat olivat erinomaiset, alkuruuasta jälkiruokaan. Suosittelen ehdottomasti! ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

"Erinomainen"
6/6
Sami A.23 päivää sitten · 3 arvostelua

Aloitimme neljällä mustajuurikeitolla ja yhdellä bliniannoksella. Keitot olivat samettisen pehmeitä ja tryffeliöljy toi sopivasti kulmaa niihin. Blini saapui pöytään kuumalla pannulla - mäti ja härkätartarin omalla lautasellaan. Erittäin maukasta! Pääruat - ankka, file, poro, sekä kaksi kuhaa olivat kaikki loistavia annoksia. Rehtissähän kastikkeet ja höysteet vielä oikein kruunaavat annokset ja niinpä se on tämänkin listan kanssa! Uusilla kausitarjoilijoilla oli vielä homma hieman hakusessa mutta varmaan pari viikkoa duunissa ja homma sujuu kuten vakkarikaartilta. Ollaan oltu kantiksia avaamisesta asti ja tänään taas menossa vaihteeksi isommalla porukalla.

"Erinomainen"
6/6
Niina K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruuan puolesta voisin suositella ravintolaa täydestä sydämmestäni! Pitkästä aikaa ravintola jonka ruoka oli täydellistä! Söimme eri alku, pää ja jälkiruokia ja kaikki oli mahtavaa. Ruokaa sai kyllä odotella melkoisen pitkään, mutta onneksi hyvässä seurassa jaksoi. Lapset meinasi hieman väsyä reilun puolen tunnin odotukseen. Palvelu sen sijaan ei valitettavasti päässyt lähellekkään ruuan tasoa. Palvelu oli toki perus ystävällistä, mutta mies tarjoilija oli hiukan pihalla olevan oloinen, eikä tuntetun viinejä kovinkaan hyvin. Palvelu oli meidän makuun liiankin rennon lupsakkaa.

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Käyty maaliskuussa 2018 lauantai-iltana (4 hlö). Hyvä, ystävällinen ja nopea palvelu heti saapumisesta aina laskun maksuun asti. Asiantunteva tarjoilija. Otettiin 3x maistelumenu + viinipaketti ja yksi otti kanan risotolla. Todella hyvä ruoka - suosittelen! Maistelumenun annokset pienehköjä mutta maku sitäkin parempi - panostus siis enemmänkin laatuun ja makuun kuin mättöannoksiin. Nälkä lähti kuitenkin hyvin mutta jos tavoitteena ähky, menisin muualle. Siisti, rauhallinen ja sopivan tunnelmallinen ruokailutila. Kaikinpuolin täysin onnistunut illallinen!

"Erinomainen"
6/6
Rauni K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin hyvää ja maukasta. Ruokalista oli monipuolinen.Palvelu sujui jouhevasti ja ystävällisesti. Ruokaa saatiin ihan nopsasti vaikka ravintola oli aivan täynnä. Kasvissyöjä joukostamme oli tyytyväinen kun teillä on kasvisvaihtoehto listalla, mitä kaikilla ravintoloilla ei ole. Kasvisyöjät ovat kuitenkin lisääntyvä asiakaskunta.

"Erinomainen"
6/6
Matti M.10 kuukautta sitten · 2 arvostelua

Erinomainen ruoka, kauniit annokset, hyvä palvelu. Koko menu oli toteutettu tyylillä. Tarjoilija oli oikein mukava ja rento. Annokset tulivat sopivassa ajassa. Ravintolan sisustus on hillityn tyylikäs, plussaa supersiisteistä WC tiloista. Näin pitää hommat hoitaa. Hyvä!

"Erinomainen"
6/6
Timo K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Nimensä mukainen ravintola kaikilta osin. Annokset olivat erinomaisia maultaan ja kooltaan. Lapset söivät pizzat viereisestä Onni-ravintolasta. Niissä oli kokoa lapsille hieman liikaakin. Jälkkärit oli samaa erinomaista tasoa ja kahvikin oli rehtiä- tuoretta ja vahvaa. Suosittelen.

"Erinomainen"
6/6
Sanna L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Taivaallinen ruoka, ei häviä maultaan tai esillepanoltaan millekään pääkaupunkiseudun fine dining-paikalle, joita on tullut kierrettyä. Nopea ja ystävällinen palvelu, vähän savolaista huumorinpilkettäkin mukana. Ei halvimmasta päästä, mutta hinta ja laatu kohtaavat kyllä. Pittää käyvvä uuvestaankin!