Arvostelut: Ravintola Rehti

Tahkokansainvälinen
Loistava
5.4/6
49 arvostelua
Ravintola Rehti Kuopio image 1
Ravintola Rehti Kuopio image 2
Ravintola Rehti Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

49 Ravintola Rehti arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Rehti annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.4/6
49 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Sari R.20 päivää sitten · 1 arvostelu

Kaukaa Länsi-Suomesta tulomme pääsyy oli JÄLLEEN ravintola Rehti. Tasting- meny oli hyvä, erityisesti pidimme taimenesta. Pitäkää sama linja, lapsille edelleen kunnon oma lista Niinkuin nyt. Kiitos, hyvää oli!!😋

"Erinomainen"
6/6
Kimmo L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Really good food in cozy atmosphere. Friendly service and attention to details. Unfortunately they did not serve everything that was listed on the menu on that day.

"Erinomainen"
6/6
Mari Ä.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa ja palvelua.Lapset otettiin erittäin hyvin huomioon.Simpukat alkuruokana olivat erityisen hyviä.Ainut miinus oli seurueen kahden jäsenen sisäfilepihvit,jotka tilattiin medium plussina,mutta ne tulivat aivan punaisina,lähes raakoina.

"Erinomainen"
6/6
Eija A.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen, miellyttävä henkilökunta ja herkullinen ruoka! Kokille iso kiitos! Hauska meininki. Tyylikäs kattaus, viehättävä sisustus. Hinta-laatusuhde kohdillaan! Ruokaa joutui hieman odottelemaan, mutta ei sekään haittanut, oli sen verran hyvää!

"Erinomainen"
6/6
Niina K.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruuan puolesta voisin suositella ravintolaa täydestä sydämmestäni! Pitkästä aikaa ravintola jonka ruoka oli täydellistä! Söimme eri alku, pää ja jälkiruokia ja kaikki oli mahtavaa. Ruokaa sai kyllä odotella melkoisen pitkään, mutta onneksi hyvässä seurassa jaksoi. Lapset meinasi hieman väsyä reilun puolen tunnin odotukseen. Palvelu sen sijaan ei valitettavasti päässyt lähellekkään ruuan tasoa. Palvelu oli toki perus ystävällistä, mutta mies tarjoilija oli hiukan pihalla olevan oloinen, eikä tuntetun viinejä kovinkaan hyvin. Palvelu oli meidän makuun liiankin rennon lupsakkaa.

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Käyty maaliskuussa 2018 lauantai-iltana (4 hlö). Hyvä, ystävällinen ja nopea palvelu heti saapumisesta aina laskun maksuun asti. Asiantunteva tarjoilija. Otettiin 3x maistelumenu + viinipaketti ja yksi otti kanan risotolla. Todella hyvä ruoka - suosittelen! Maistelumenun annokset pienehköjä mutta maku sitäkin parempi - panostus siis enemmänkin laatuun ja makuun kuin mättöannoksiin. Nälkä lähti kuitenkin hyvin mutta jos tavoitteena ähky, menisin muualle. Siisti, rauhallinen ja sopivan tunnelmallinen ruokailutila. Kaikinpuolin täysin onnistunut illallinen!

"Erinomainen"
6/6
Rauni K.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin hyvää ja maukasta. Ruokalista oli monipuolinen.Palvelu sujui jouhevasti ja ystävällisesti. Ruokaa saatiin ihan nopsasti vaikka ravintola oli aivan täynnä. Kasvissyöjä joukostamme oli tyytyväinen kun teillä on kasvisvaihtoehto listalla, mitä kaikilla ravintoloilla ei ole. Kasvisyöjät ovat kuitenkin lisääntyvä asiakaskunta.

"Erinomainen"
6/6
Sanna L.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Taivaallinen ruoka, ei häviä maultaan tai esillepanoltaan millekään pääkaupunkiseudun fine dining-paikalle, joita on tullut kierrettyä. Nopea ja ystävällinen palvelu, vähän savolaista huumorinpilkettäkin mukana. Ei halvimmasta päästä, mutta hinta ja laatu kohtaavat kyllä. Pittää käyvvä uuvestaankin!

"Erinomainen"
6/6
Matti M.kahdeksan kuukautta sitten · 2 arvostelua

Erinomainen ruoka, kauniit annokset, hyvä palvelu. Koko menu oli toteutettu tyylillä. Tarjoilija oli oikein mukava ja rento. Annokset tulivat sopivassa ajassa. Ravintolan sisustus on hillityn tyylikäs, plussaa supersiisteistä WC tiloista. Näin pitää hommat hoitaa. Hyvä!

"Erinomainen"
6/6
Timo K.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Nimensä mukainen ravintola kaikilta osin. Annokset olivat erinomaisia maultaan ja kooltaan. Lapset söivät pizzat viereisestä Onni-ravintolasta. Niissä oli kokoa lapsille hieman liikaakin. Jälkkärit oli samaa erinomaista tasoa ja kahvikin oli rehtiä- tuoretta ja vahvaa. Suosittelen.