Katso kartalla
Suodattimet:
Tyhjennä kaikki
Arviot
123456
Hintahaarukka
€€€€€€€€€
Varattavissa netissä
Vain paikat, joissa Smart Offers -tarjouksia

5 ravintolaa paikassa Tahko, Kuopio

Löydä kaupungin paras ravintola Kuopion keskustasta

Kuopio sijaitsee Kallaveden upeiden maisemien katveessa, Savon sydämessä. Ravintoloita Kuopion keskustassa on joka lähtöön, voit valita perinteisiä kotimaisia herkkuja tai kansainvälistä ruokaa aina välimeren keittiöstä eksoottisiin aasian makuihin. Lisäksi kattavasta ravintolavalikoimasta voit valita myös fuusiokeittiöön, thaimaalaiseen tai nepalilaiseen ruokaan erikoistuneita ravintoloita. Voit valita rauhallisen ja hienostuneen ilmapiirin tai alueen trendikkäimmän ravintolan, jossa riittää menoa ja meininkiä. Ravintolan etsiminen Kuopion keskustassa voi olla haastavaa, jolloin avuksi kannattaa ottaa Quandoo. Quandoon avulla näet muutamalla klikkauksella ravintolat Kuopion keskustassa ja teet samalla kätevästi pöytävarauksen valitsemaasi ravintolaan.

Etsi nopeasti näillä:
Järjestä:Osuvimmat ensin
 • Osuvimmat ensin
 • Parhaiten arvioidut ensin
 • Eniten arvioita saaneet ensin
 • Kalleimmat ensin
 • Halvimmat ensin

Ravintola Rehti

Tahko
kansainvälinen
5.4/676
Ravintola Rehti

Mosquito Tahko

Tahko
kansainvälinen
3.9/651
Mosquito Tahko

UKKO

Tahko
kansainvälinen
4.0/632
UKKO
Etsitkö lähistösi parhaita ravintoloita?

Piazza Tahko

Tahko
drikkipaikka
3.6/65
Piazza Tahko

Tirol

Tahko
kansainvälinen
Tirol
 1. 1.

  Nauti maittava ateria vaikka isommalla porukalla

  Monet ravintolat Kuopion keskustassa tarjoavat myös mahdollisuuden ruokailla kesäisin ulkona terassilla ja seurata ihmisvilinää tai nauttia ateriasta ja auringonpaisteesta lämpimällä sisäpihalla. Vaikka ravintolat sijaitsevat Kuopion keskustassa, on ravintoloissa panostettu rauhalliseen ja idylliseen ilmapiiriin ollen samalla helposti saavutettavissa keskustan vilinässä. Lisäksi useat ravintolat Kuopion keskustassa toivottavat tervetulleeksi koko perheen. Quandoon avulla voit valita haluamasi ympäristön, ehkä haluat syödä illallisen koko perheen voimin tai suuntaat kaveriporukan kanssa kunnon aterialle viikonloppuna kaupungin trendikkäämpään paikkaan. Jos puolestaan olet järjestämässä illallista suuremmalle porukalle, voit helposti varata pöydän Quandoon kautta käyttämällä varauskyselyä ryhmille. Ravintoloita on myös helppo vertailla Quandoon avulla, sillä voit esimerkiksi vertailla ravintoloita keskenään ja tutustua alustavasti ravintoloiden hintatasoon ja muiden Quandoon käyttäjien kommentteihin ravintolasta.
 2. 2.

  Herkuttele ruokalistan helmillä tai maista kiehtovia kausimakuja

  Ravintolat Kuopion keskustassa tarjoavat vaihtelevan valikoiman erilaisia ruoka-annoksia. Maittavien liha-aterioiden lisäksi ruokalistalta löytyy lisäksi myös kana-, kala,- ja kasvisruokia. Lisäksi useat ravintolat tarjoavat myös erityisesti kasvisruokailijoille tarkoitettuja annoksia. Ravintolat Kuopion keskustassa käyttävät vain laadukkaita elintarvikkeita annoksia varten, monet ravintoloista suosivat myös lähituotantoa keittiöissään. Monesti ruokalistassa saattaa näkyä myös vuodenaikojen vaihtelu, sillä usein ruokalistaan vaikuttaa lähialueilta saatavien raaka-aineiden saatavuus. Makuelämyksiä loihtivat ammattitaitoiset kokit niin suomalaiseen makuun kuin myös kansainvälisillä resepteillä. Lisäksi sinua palvelee ystävällinen ja avulias henkilökunta, joka haluaa tehdä ravintolakäynnistäsi miellyttävän. Valitse oma suosikkisi ravintoloiden joukosta tai kokeile jotain täysin uutta! Quandoon avulla tutustut kattavaan ravintolatarjontaan Kuopion keskustassa helposti ja nopeasti muutamalla klikkauksella!
 3. 3.

  Tutustu kaupungin suosituimpiin ravintoloihin

  Kuopiosta löydät kattavan valikoiman erilaisia ravintoloita joka makuun, ruokailetpa sitten yksin tai suuremmalla porukalla. Kaupungista löytyy niin vanhoja jo vuosia toimineita ravintoloita vanhoine suosikkiannoksineen kuin myös uusia trendikkäitä ravintoloita, joissa on monesti myös vaihtuvat ruokalistat. Voit valita makusi mukaan niin aasialaisia makuja tai kotimaisia klassikkoannoksia. Kun nälkä kurnii, Quandoo näyttää sinulle muutamalla klikkauksella parhaat ravintolat Kuopion keskustassa. Muista jättää palautetta suosikkiravintolastasi muille käyttäjille samalla kun varaat seuraavan pöydän ravintolasta Kuopion keskustassa Quandoon kautta!