Ravintola Rehti – Tietoja

Ravintola Rehti on rento mutta tyylikäs à la carte –ravintola Kuopiossa, Tahkon keskustassa Tähtitiellä. Rehti tarjoaa asiakkailleen hyvällä maulla ja tunteella valmistettua ruokaa. Keittiömestari Ilkka Aapajärvi, makujen maestro, pitää huolen siitä, että menun antimet vievät kielen mennessään. Sesonkien herkut nousevat esiin vaihtuvissa keittiön suosituksissa. Ravintolassa on 80 asiakaspaikkaa, joten Rehtiin kelpaa tulla niin pienellä seurueella kuin isollakin porukalla. Seinänaapurissa sijaitsee Pizzeria ONNi, jonka maukkaista pizzoista pääsevät näin ollen nauttimaan myös Rehtin asiakkaat. Laadukkaat raaka-aineet ja rapea pohja takaavat makuelämyksen. Pizzasi voit nauttia paikan päällä tai noutaa mukaan.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 13:00
torstai
13:00 - 22:00
perjantai
13:00 - 23:00
lauantai
13:00 - 23:00
sunnuntai
13:00 - 21:00
maanantai
13:00 - 22:00
tiistai
13:00 - 22:00
keskiviikko
13:00 - 22:00

Osoite

Ravintola Rehti
Tähtitie 2
73310 Kuopio

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

SINISIMPUKOITA VALKOVIINI-YRTTILIEMESSÄ

RANSKALAISIA JA LIMEAIOLIA Iso annos 24,00 € -Mussels with white vine and herbs, french fries and lime aioli Large portion 24,00

laktoositon, gluteeniton
12,90 €

HÄRKÄTARTAR AASIALAISITTAIN

KORIANTERI DRESSINGIÄ JA SESAM -NÄKKÄRIÄ -Beef tartar asian style

laktoositon
11,50 €

KANANSIIPIÄ CHILIKASTIKKEESSA

RANSKALAISIA JA LIMEAIOLIA -Chicken wings with hot chili sauce

laktoositon, gluteeniton
9,50 €

Lisää kohteesta Ravintola Rehti, Kuopio

“Meillä tehtyä ruokaa, rehtiä palvelua ja aitoja makuja” kiteyttävät sen, mistä Ravintola Rehti, sen antimet ja tunnelma on tehty. Sesonkiajattelu, mutkaton, makunystyröitä kutkuttava à la carte -lista ja hyvä palvelu ovat Rehdin keskiössä. Menusta löydät mieleisesi niin isoon kuin kevyempäänkin nälkään. Lapin lumoissa kasvaneen pitkän linjan keittiömestari Ilkka Aapajärven sanoin: “maku on tärkein”. Kukapa ei olisi samaa mieltä.

Perusmenun lisäksi kannattaa huomioida myös päivän suositukset sekä ajankohtaiset teemat. Viinilistalta löydät niin kuohuvat kuin punaiset ja valkoisetkin palanpainikkeet jälkiruokaviinejä unohtamatta. Ravintola Rehti on oiva valinta myös lapsiperheille, sillä lasten oman à la carte -menun vaihtoehdoista perheen pienimmät voivat valita pääruoan, lisukkeen ja kastikkeen mielensä mukaan. Lisäksi voit tilata myös seinänaapuri Pizzeria ONNin meheviä rapeapohjaisia pizzoja Rehdin puolelle tai ottaa mukaan. Isommalla porukalla voi valita vaikka yhteisen ryhmämenun kolmesta eri kokonaisuudesta.

Ravintola Rehti sijaitsee Kuopiossa, kätevästi Tähtitiellä keskellä Tahkoa ja alueen aktiviteetteja, joten saavuitpa varta vasten syömään ja nautiskelemaan tai olitpa matkalla rinteeseen, tulossa golfaamasta tai muiden Tahkon aktiviteettien parista, Rehti on kesät talvet hyvä valinta.

40 Ravintola Rehti arvostelua

Loistava
5.4/6
40 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Loistava
"Erinomainen"6/6
Sirkka S.19 päivää sitten · 1 arvostelu

Söimme lounaaksi paistettua kuhaa, kasvis-perunapaistosta ja beurre blanc -kastiketta sekä jälkiruoaksi limepannacottaa. Molemmat oli aseteltu ja koristeltu kauniisti, kyllä maistuivat!! Välillä on ihanaa kokea ruokailuhetki, jossa etenkin ruoan tarjolle asetteleminen luo valtavaa onnentunnetta..

"Erinomainen"6/6
Päivi J.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomaista ruokaa ja palvelua. Parasta poroa, mitä koskaan olen syönyt, maksalin Oli kuulemma hyvää. Palvelu oli kiireestä huilimatta ystävällistä. Voin lämpimästi suositella eteenpäin. Menestystä toivoen

"Erinomainen"6/6
Marjaana F.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hieman hidas palvelu, mutta ruoka oli todella hyvää. Creme brulee uudella tavalla tehty napakymppi. Naudan sisäfile ei ollut täydellistä, jopa purukumimaista. Kaiken kaikkiaan päädyimme suosittelemaan. Jälleen kerran.

Samankaltaisia ravintoloita

Lähistöllä olevia ravintoloita