Ravintola Rehti

Tahkokansainvälinen
Loistava
5.4/6
49 arvostelua
Ravintola Rehti Kuopio image 1
Ravintola Rehti Kuopio image 2
Ravintola Rehti Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Rehti – Tietoja

Ravintola Rehti on rento mutta tyylikäs à la carte –ravintola Kuopiossa, Tahkon keskustassa Tähtitiellä. Rehti tarjoaa asiakkailleen hyvällä maulla ja tunteella valmistettua ruokaa. Keittiömestari Ilkka Aapajärvi, makujen maestro, pitää huolen siitä, että menun antimet vievät kielen mennessään. Sesonkien herkut nousevat esiin vaihtuvissa keittiön suosituksissa. Ravintolassa on 80 asiakaspaikkaa, joten Rehtiin kelpaa tulla niin pienellä seurueella kuin isollakin porukalla. Seinänaapurissa sijaitsee Pizzeria ONNi, jonka maukkaista pizzoista pääsevät näin ollen nauttimaan myös Rehtin asiakkaat. Laadukkaat raaka-aineet ja rapea pohja takaavat makuelämyksen. Pizzasi voit nauttia paikan päällä tai noutaa mukaan.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 13:00
Saturday
13:00 - 23:00
Sunday
Suljettu
Monday
17:00 - 22:00
Tuesday
17:00 - 22:00
Wednesday
17:00 - 22:00
Thursday
17:00 - 22:00
Friday
17:00 - 22:00

Osoite

Ravintola Rehti
Tähtitie 2
73310 Kuopio

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

SINISIMPUKKAPANNU

MUSSELS WITH GARLIC-CHILI BUTTER SERVED WITH BREAD Valkosipuli-chilivoita ja talon leipää
(laktoositon, gluteeniton)
9,90 €

PIKKU BLINEJÄ KAHDELLA LISUKKEELLA

BUCKWHEAT PANCAKES, SUGAR SALTED TROUT OR SALMON ROE WITH SOUR CREAM AND ONION Sokerisuolattua taimenta, lohen mätiä, tar taria tai pikkelöityjä kantarelleja lisäksi smetanaa
(laktoositon, gluteeniton)
14,20 €

PELTOLA BLUE -JUUSTOA JA PUNAJUURTA

PELTOLA BLUE CHEESE WITH BEETROOT, PROSCIUTTO, FIG AND NUTS Prosciuttoa, viikunaa ja pähkinää
(laktoositon, gluteeniton, sis.pähkinää)
9,80 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Rehti, Kuopio

“Meillä tehtyä ruokaa, rehtiä palvelua ja aitoja makuja” kiteyttävät sen, mistä Ravintola Rehti, sen antimet ja tunnelma on tehty. Sesonkiajattelu, mutkaton, makunystyröitä kutkuttava à la carte -lista ja hyvä palvelu ovat Rehdin keskiössä. Menusta löydät mieleisesi niin isoon kuin kevyempäänkin nälkään. Lapin lumoissa kasvaneen pitkän linjan keittiömestari Ilkka Aapajärven sanoin: “maku on tärkein”. Kukapa ei olisi samaa mieltä.

Perusmenun lisäksi kannattaa huomioida myös päivän suositukset sekä ajankohtaiset teemat. Viinilistalta löydät niin kuohuvat kuin punaiset ja valkoisetkin palanpainikkeet jälkiruokaviinejä unohtamatta. Ravintola Rehti on oiva valinta myös lapsiperheille, sillä lasten oman à la carte -menun vaihtoehdoista perheen pienimmät voivat valita pääruoan, lisukkeen ja kastikkeen mielensä mukaan. Lisäksi voit tilata myös seinänaapuri Pizzeria ONNin meheviä rapeapohjaisia pizzoja Rehdin puolelle tai ottaa mukaan. Isommalla porukalla voi valita vaikka yhteisen ryhmämenun kolmesta eri kokonaisuudesta.

Ravintola Rehti sijaitsee Kuopiossa, kätevästi Tähtitiellä keskellä Tahkoa ja alueen aktiviteetteja, joten saavuitpa varta vasten syömään ja nautiskelemaan tai olitpa matkalla rinteeseen, tulossa golfaamasta tai muiden Tahkon aktiviteettien parista, Rehti on kesät talvet hyvä valinta.

49 Ravintola Rehti arvostelua

Loistava
5.4/6
49 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
"Erinomainen"
6/6
Sari R.23 päivää sitten · 1 arvostelu

Kaukaa Länsi-Suomesta tulomme pääsyy oli JÄLLEEN ravintola Rehti. Tasting- meny oli hyvä, erityisesti pidimme taimenesta. Pitäkää sama linja, lapsille edelleen kunnon oma lista Niinkuin nyt. Kiitos, hyvää oli!!😋

"Erinomainen"
6/6
Kimmo L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Really good food in cozy atmosphere. Friendly service and attention to details. Unfortunately they did not serve everything that was listed on the menu on that day.

"Erinomainen"
6/6
Mari Ä.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa ja palvelua.Lapset otettiin erittäin hyvin huomioon.Simpukat alkuruokana olivat erityisen hyviä.Ainut miinus oli seurueen kahden jäsenen sisäfilepihvit,jotka tilattiin medium plussina,mutta ne tulivat aivan punaisina,lähes raakoina.