Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Punavuori
Ravintola Monal Indian Cuisine

Ravintola Monal Indian Cuisine

intialainen, aasialainen

Pääruoat maksavat noin17€

Kuva kohteesta Ravintola Monal Indian Cuisine, Punavuori, Helsinki
Ravintola Monal Indian Cuisine ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Monal Indian Cuisine – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Avoinna tänään
-
Avaa klo 10:30
Tuesday
10:30 - 20:00
Wednesday
10:30 - 20:00
Thursday
10:30 - 20:00
Friday
10:30 - 20:00
Saturday
12:00 - 20:00
Sunday
12:00 - 20:00
Monday
10:30 - 20:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Monal Indian Cuisine

Tekeekö mieli mausteisia Intian makuja? Ravintola Monal tarjoaa autenttisen intialaisen keittiön taikaa Helsingin Punavuoressa, Iso-Roobertinkadun ja Annankadun risteyksessä. Monal keskittyy tarjoamaan aidon intialaisen ruokailu-elämyksen keskellä Punavuoren sykettä, ja erityisesti poikkeuksellisen laaja ja maittava kasvisruokamenu on saanut kiitosta. Monalin edullinen ja vaihtuva lounasbuffet tarjoaa sinulle intialaisen keittiön kirjon lautasellasi. Monal tarjoaa lounasbuffetin myös viikonloppuisin. Kattavaan tarjontaan kuuluu myös jälkiruokakahvi, viikonloppuna myös jälkiruoka. Lounaan lisäksi ravintola tarjoaa myös maistuvaa illallista. Tervetuloa makumatkalle!

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Ravintola Monal Indian Cuisine pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Ravintola Monal Indian Cuisine ei ole pöytiä ulkona.

Onko ravintolassa Ravintola Monal Indian Cuisine pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Ravintola Monal Indian Cuisine on Katupysäköinti.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Monal Indian Cuisine?

Intialainen keittiö on tunnettu mausteiden ja yrttien käytöstä, ja juuri näihin osa-alueisiin myös Ravintola Monal keskittyy. Laadukkaista ja aina tuoreista raaka-aineista valmistuvat laadukkaat ja klassiset intialaiset herkut aina herkullisista tandoori-grillatuista lihoista autenttisiin intialaisiin kasvisruokiin sekä roti- ja naan-leipiin. Monal panostaa myös ystävälliseen palveluun ja kaikki ruoka-allergiat otetaan aina huomioon ruokalajista riippumatta. Monalin keittiön kokeilla on myös visuaalista silmää ja kauniit annokset kutkuttavat makuhermoja jo ennen maistamista.

Ravintola Monal tuo Punavuoren ravintolatarjontaan vivahteikkaan lisän. Mausteisten makujen ääreen pääsee helposti keskustasta. Ravintolan omistajat ovat kotoisin Intiasta, joten matka Punavuoreen kannattaa, sillä ruoka maistuu samalta kuin annokset Delhissä. Annokset ovat myös täyttävän kotoisia, joten ruokailija voi sanoa nälälle hyvästit. Intialaisen ruuan pariksi sopii myös intialainen kahvi, jota keittiö suosittelee maistamaan. Siihen on käytetty Himalajan mausteita ja pehmeä maku viimeistelee lounaan tai illallisen. Huolella tehdyt annokset jättävät hyviä ruokamuistoja, joten ravintola Monaliin palaa mielellään kerta toisensa jälkeen. Varmista sinäkin paikkasi aidossa intialaisessa ravintolassa ja varaa itsellesi ja kaverillesi pöytä. Yllätä itsesi valitsemalla jotain uutta laajasta ruokalistasta.