Quandoo
(FI) Suomi
5.5 /6 Mahtava 2 arvostelua

Ravintola Monal Indian Cuisine

Punavuori Intialainen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Ravintola Monal Indian Cuisine

Tekeekö mieli mausteisia Intian makuja? Ravintola Monal tarjoaa autenttisen intialaisen keittiön taikaa Helsingin Punavuoressa, Iso-Roobertinkadun ja Annankadun risteyksessä. Monal keskittyy tarjoamaan aidon intialaisen ruokailu-elämyksen keskellä Punavuoren sykettä, ja erityisesti poikkeuksellisen laaja ja maittava kasvisruokamenu on saanut kiitosta. Monalin edullinen ja vaihtuva lounasbuffet tarjoaa sinulle intialaisen keittiön kirjon lautasellasi. Monal tarjoaa lounasbuffetin myös viikonloppuisin. Kattavaan tarjontaan kuuluu myös jälkiruokakahvi, viikonloppuna myös jälkiruoka. Lounaan lisäksi ravintola tarjoaa myös maistuvaa illallista. Tervetuloa makumatkalle!

Kaksi Butter Chicken (36) ateriaa yhden hinnalla koko kesäkuun ajan klo 16:00-21:00

Aukioloajat

  • Maanantai 10:30 - 23:00
  • Tiistai 10:30 - 23:00
  • Keskiviikko 10:30 - 23:00
  • Torstai 10:30 - 23:00
  • Perjantai 10:30 - 23:00
  • Lauantai 12:00 - 23:00
  • Sunnutai 12:00 - 20:00
Ravintola Monal Indian Cuisine, Annankatu 4, 00120 Helsinki

Filosofia

Intialainen keittiö on tunnettu mausteiden ja yrttien käytöstä, ja juuri näihin osa-alueisiin myös Ravintola Monal keskittyy. Laadukkaista ja aina tuoreista raaka-aineista valmistuvat laadukkaat ja klassiset intialaiset herkut aina herkullisista tandoori-grillatuista lihoista autenttisiin intialaisiin kasvisruokiin sekä roti- ja naan-leipiin. Monal panostaa myös ystävälliseen palveluun ja kaikki ruoka-allergiat otetaan aina huomioon ruokalajista riippumatta. Monalin keittiön kokeilla on myös visuaalista silmää ja kauniit annokset kutkuttavat makuhermoja jo ennen maistamista.

Ravintola Monal tuo Punavuoren ravintolatarjontaan vivahteikkaan lisän. Mausteisten makujen ääreen pääsee helposti keskustasta. Ravintolan omistajat ovat kotoisin Intiasta, joten matka Punavuoreen kannattaa, sillä ruoka maistuu samalta kuin annokset Delhissä. Annokset ovat myös täyttävän kotoisia, joten ruokailija voi sanoa nälälle hyvästit. Intialaisen ruuan pariksi sopii myös intialainen kahvi, jota keittiö suosittelee maistamaan. Siihen on käytetty Himalajan mausteita ja pehmeä maku viimeistelee lounaan tai illallisen. Huolella tehdyt annokset jättävät hyviä ruokamuistoja, joten ravintola Monaliin palaa mielellään kerta toisensa jälkeen. Varmista sinäkin paikkasi aidossa intialaisessa ravintolassa ja varaa itsellesi ja kaverillesi pöytä. Yllätä itsesi valitsemalla jotain uutta laajasta ruokalistasta.

Esimerkkimenu

2 arvostelua

5.5 /6 Mahtava 2 arvostelua
Ruoka: taivaallinen
Palvelu: loistava
Laatu/Hinta: rahanarvoinen
Tunnelma: loistava
Melu: hiljainen
Odotusaika: ei odotusaikaa
1 6
1 5
0 4
0 3
0 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
26.03.2017 08:12

The food we ordered was very good. Chicken tikka Marsala was soft, more tomato sauce than creamy I used to and lamb was not soft enough. Very unusual that main course not served on hitting candles but otherwise it was delicious and friendly service.

1 arvostelu tähän mennessä 5
21.06.2017 07:10

Ruoka hyvää, puitteet aavistuksen karut. Kokonaisvaikutelma hyvä. Voin tulla toistekin. Asiakkaat (intialaiset) olivat tyytyväisiä. Viikon Suomen vierailulla oli hyvä saada kotoista ruokaa ja tama ravintola oli onnistunut valinta.