Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Punavuori
Ravintola Monal Indian Cuisine

Ravintola Monal Indian Cuisine

Punavuoriintialainen, aasialainen
Loistava
4.8/6
6 arvostelua
Ravintola Monal Indian Cuisine Helsinki image 1
Ravintola Monal Indian Cuisine Helsinki image 2
Ravintola Monal Indian Cuisine Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Monal Indian Cuisine – Tietoja

Tekeekö mieli mausteisia Intian makuja? Ravintola Monal tarjoaa autenttisen intialaisen keittiön taikaa Helsingin Punavuoressa, Iso-Roobertinkadun ja Annankadun risteyksessä. Monal keskittyy tarjoamaan aidon intialaisen ruokailu-elämyksen keskellä Punavuoren sykettä, ja erityisesti poikkeuksellisen laaja ja maittava kasvisruokamenu on saanut kiitosta. Monalin edullinen ja vaihtuva lounasbuffet tarjoaa sinulle intialaisen keittiön kirjon lautasellasi. Monal tarjoaa lounasbuffetin myös viikonloppuisin. Kattavaan tarjontaan kuuluu myös jälkiruokakahvi, viikonloppuna myös jälkiruoka. Lounaan lisäksi ravintola tarjoaa myös maistuvaa illallista. Tervetuloa makumatkalle!

Smart Offers

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
Thursday
10:30 - 23:00
Friday
10:30 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 20:00
Monday
10:30 - 23:00
Tuesday
10:30 - 23:00
Wednesday
10:30 - 23:00

Osoite

Ravintola Monal Indian Cuisine
Annankatu 4
00120 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

B8C73D59-3E9A-4CA0-89CA-3B86A857D4FF

Alkuruoat

Tomato Soup (L,G,V)

Fresh creamy tomato soup.
6,00 €

Mixed Vegetable Pakora (L,G,V)

Deep fried vegetables coated with gram flour.
6,50 €

Chicken Soup (L,G)

Tender pieces of chicken with Indian herbs.
6,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Monal Indian Cuisine, Helsinki

Intialainen keittiö on tunnettu mausteiden ja yrttien käytöstä, ja juuri näihin osa-alueisiin myös Ravintola Monal keskittyy. Laadukkaista ja aina tuoreista raaka-aineista valmistuvat laadukkaat ja klassiset intialaiset herkut aina herkullisista tandoori-grillatuista lihoista autenttisiin intialaisiin kasvisruokiin sekä roti- ja naan-leipiin. Monal panostaa myös ystävälliseen palveluun ja kaikki ruoka-allergiat otetaan aina huomioon ruokalajista riippumatta. Monalin keittiön kokeilla on myös visuaalista silmää ja kauniit annokset kutkuttavat makuhermoja jo ennen maistamista.

Ravintola Monal tuo Punavuoren ravintolatarjontaan vivahteikkaan lisän. Mausteisten makujen ääreen pääsee helposti keskustasta. Ravintolan omistajat ovat kotoisin Intiasta, joten matka Punavuoreen kannattaa, sillä ruoka maistuu samalta kuin annokset Delhissä. Annokset ovat myös täyttävän kotoisia, joten ruokailija voi sanoa nälälle hyvästit. Intialaisen ruuan pariksi sopii myös intialainen kahvi, jota keittiö suosittelee maistamaan. Siihen on käytetty Himalajan mausteita ja pehmeä maku viimeistelee lounaan tai illallisen. Huolella tehdyt annokset jättävät hyviä ruokamuistoja, joten ravintola Monaliin palaa mielellään kerta toisensa jälkeen. Varmista sinäkin paikkasi aidossa intialaisessa ravintolassa ja varaa itsellesi ja kaverillesi pöytä. Yllätä itsesi valitsemalla jotain uutta laajasta ruokalistasta.

6 Ravintola Monal Indian Cuisine arvostelua

Loistava
4.8/6
6 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
"Erinomainen"
6/6
Helen M.vuosi sitten · 1 arvostelu

The food we ordered was very good. Chicken tikka Marsala was soft, more tomato sauce than creamy I used to and lamb was not soft enough. Very unusual that main course not served on hitting candles but otherwise it was delicious and friendly service.

Uusi"Upea"
5/6
Merja P.10 päivää sitten · 3 arvostelua

Ruoka oli todella hyvää ja tuoksu ravintolassa mahtavaa. Palvelu hyvin ystävällistä ja hintataso kohtalaisen alhainen. Juomalistaan voisi kiinnittää hieman enemmän huomiota. Suosittelen lämpimästi kaikille hyvän ruoan ystäville.

"Upea"
5/6
Juha J.kaksi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Sopivan laaja ruokalista, jossa on valinnanvaraa. Annokset olivat maukkaita ja runsaita. Tandooriannokset tuotiin pöytään tirisevinä. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Hinta-laatu-suhde oli hyvä. Nälkä taittui makuelämyksiä. Jälkiruokalistalla mielenkiintoisia ja hyviä intialaisia vaihtoehtoja.