Arvostelut: Ravintola Monal Indian Cuisine

Punavuoriintialainen, aasialainen
Loistava
4.7/6
7 arvostelua
Ravintola Monal Indian Cuisine Helsinki image 1
Ravintola Monal Indian Cuisine Helsinki image 2
Ravintola Monal Indian Cuisine Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

7 Ravintola Monal Indian Cuisine arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Monal Indian Cuisine annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.7/6
7 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Helen M.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

The food we ordered was very good. Chicken tikka Marsala was soft, more tomato sauce than creamy I used to and lamb was not soft enough. Very unusual that main course not served on hitting candles but otherwise it was delicious and friendly service.

"Upea"
5/6
Merja P.kaksi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Ruoka oli todella hyvää ja tuoksu ravintolassa mahtavaa. Palvelu hyvin ystävällistä ja hintataso kohtalaisen alhainen. Juomalistaan voisi kiinnittää hieman enemmän huomiota. Suosittelen lämpimästi kaikille hyvän ruoan ystäville.

"Upea"
5/6
Juha J.neljä kuukautta sitten · 3 arvostelua

Sopivan laaja ruokalista, jossa on valinnanvaraa. Annokset olivat maukkaita ja runsaita. Tandooriannokset tuotiin pöytään tirisevinä. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Hinta-laatu-suhde oli hyvä. Nälkä taittui makuelämyksiä. Jälkiruokalistalla mielenkiintoisia ja hyviä intialaisia vaihtoehtoja.

"Upea"
5/6
Pekka P.viisi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Olin maanantaina ravintolassa kaverin kanssa ja kun 19 menimme paikalle, olimme ainoat asiakkaat. Tämä tietty laittoi hiukan miettimään, missä vika. Palvelu kuitenkin oli asiallista ja ystävällistä. Ja ruoka oli todella hyvän makuista. Ja ihan kilpailijoiden hinnoilla. Suosittelen.

"Hyvä"
4/6
Ritva U.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Söimme lauantailounaan, joka maksoi 14.50€. Lounas tarjoiltiin peltitarjottimilla annoksina. Siihen kuului kaksi liha-annosta ja papuja, riisiä ja hieman jäävuorisalaattia. Lammas oli hieman tulista, maukasta ja mureaa. Kana oli tomaattikastikkeessa ja hyvöö sekin. Ruoka sinänsä oli ok, mutta erilainen kattaus olisi varmaan vaikuttanut ruokailutilanteeseen. Peltitarjottimen syvennyksiin ladottu ruoka tuo mieleen enemmän laitoksen ruokailun. Lapsi (3 vuotias) sai oman lautasen ja haarukan ja veitsen. Annoimme hänelle ruokaa omista annoksistamme, hän ruokaili ilmaiseksi.

"Upea"
5/6
Teija R.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Ruoka hyvää, puitteet aavistuksen karut. Kokonaisvaikutelma hyvä. Voin tulla toistekin. Asiakkaat (intialaiset) olivat tyytyväisiä. Viikon Suomen vierailulla oli hyvä saada kotoista ruokaa ja tama ravintola oli onnistunut valinta.

"Okei"
3/6
Jarkko K.viisi kuukautta sitten · 6 arvostelua

Rauhallinen ja mukava paikka, paikalla ei ollut juurikaan muita asiakkaita käydessämme arki-iltana. Palvelu oli ystävällistä ja todella ripeää. Ruoka maukasta ja sopivan tulista, kivannäköiset ja kivasti tarjoillut annokset. Hinnat kohtuulliset.