Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Töölö
Ravintola Lime Tree
Ravintola Lime Tree Arvostelut

Arvostelut: Ravintola Lime Tree

Loistava
4.9/6
9 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 4 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Red Koi Thai

Keskusta
5.1/631
Red Koi Thai

The One Thai Kitchen

Tikkurila
5.3/616
The One Thai Kitchen

9 Ravintola Lime Tree arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Lime Tree annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
9 arvostelua
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Ei mitenkään erityinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Kallis
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Todella hyvänmakuista ruokaa ja mausteisuuttakin laidasta laitaan. Hyvät sushit, joissa yritystä täytteissä. Lounaskokoukseen soveltuva hiljaisempi kulmauskin oli, siinä kulku vähän ahdasta - kun kaikkien piti rampata santsaamassa :)

"Upea"
5/6
Irma P.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ruuat olivat oikein maukkaat. Ystävällinen tarjoilu. Kävimme illallisella. Sisustus ehkä hieman enempi lounasruokapaikan tapainen. Siistiä. Yllättävän hiljaista oli lauantai-iltana klo 19-20 aikaan. Voin suositella ja voisin käydä toistekin.

"Upea"
5/6
Tuija R.vuosi sitten · 20 arvostelua

Todella maukasta ruokaa, mutta ravintola vähän kolkko. Ruokalistan laajuus ilahdutti, kun ennakko-odotuksia ei ollut. Monet hakivat paikasta take away -ruokaa, mikä hidasti oman ruokamme saamista. Suosittelen kuitenkin paikkaa lämpimästi.

"Upea"
5/6
(deleted) X.vuosi sitten · 1 arvostelu

ystävälline palvelu ja todella maukas ruoka. La. iltapäivänä hiljaista. Annokset "riittäviä" ja lopun saa mukaan... Pyytämällä myös lisää mausteita listan annoksiin. Itse lista tehty aavistuksen "pliisuksi" yrittäen sovittaa suomalaiseen makuun. Thaimaalaisessa pitää olla mausteita ja tulisuutta.

"Upea"
5/6
mirjami v.vuosi sitten · 1 arvostelu

olin ensimääistä kertaa ja menen varmasti toistekin. palvelu ystävällistä, ruoka tuli suhetteelisen nopeasti nopeasti ja ruoka oli hyvää. kolmen hengen seurueesta kaikki pitivät ruuastaan kovin.

"Upea"
5/6
Heli R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Mahtavan hyvä ruoka, joka saatiin nopeasti. Suuri annos, jota ei halunnut jätlää sen maukkauden vuolsi. Miellyttävän rauhallinen paikka. Erittäin ystävällinen henkilökinta. Käjn toistekin, suosittelen lämpimästi.

"Okei"
3/6
VEIJO S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Tavallaan pikaruokapaikka, valtava ruokalista. Laatu tavanomainen kiinalainen. Ravintolassa töissä lauantai iltana vain yksi henkilö kuvastaa paikan vilkkautta sillä tarjoilu oli tosi nopeaa ja ruokakin tuli hetkessä. Sijainnin vuoksi en lähtisi etsimään toista aasialaista kauempaa paremman ruuan toivossa

"Hyvä"
4/6
Heli S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ihanat, tuoreet ja maukkaat Sushit! Lounas myös hyvä, välillä kaivattiin ruoka-astioiden täyttöä. Tofuruoassa oli aika vähän itse tofua. Voidaan mennä toistekin, suosittelen myös muita ruokailemaan kyseisessä ravintolassa.