Quandoo
(FI) Suomi
5.1 /6 Loistava 7 arvostelua

Ravintola Lime Tree

Töölö Thaimaalainen +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Ravintola Lime Tree

Ravintola Lime Tree tuo aimo annoksen autenttisia Itä-Aasian makuja keskelle Töölöä Sandelsinkadulle. Ravintolan ruokalista tarjoaa kattavan valikoiman tuoreista raaka-aineista valmistettuja thaimaalaisen ja malesialaisen keittiön herkkuja, joissa aasialaisen ruoan monet maut ja mausteet ovat täydellisessä balanssissa. Erityismaininnan ansaitsee Lime Treen harvinaisen monipuolinen ja laadukas päivittäin vaihteleva lounasbuffet, joka ei taatusti jätä ketään nälkäiseksi. Lukuisten höyryävän herkullisten lämpimien ruokien lisäksi tarjolla on sushia, salaattia ja keittoa. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Töölöntorilla, monien bussireittien varrella ja lyhyen ratikkamatkan päässä Helsingin keskustasta.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:30 - 21:30
  • Tiistai 11:30 - 21:30
  • Keskiviikko 11:30 - 21:30
  • Torstai 11:30 - 21:30
  • Perjantai 11:30 - 21:30
  • Lauantai 12:00 - 21:30
  • Sunnutai 12:00 - 21:30
Ravintola Lime Tree, Sandelsinkatu 2, 00260 Helsinki

Filosofia

Antaudu thaimaalaisten makujen vietäväksi Ravintola Lime Treessä! Tämä Töölöntorin laidalla sijaitseva aasialaisten herkkujen keidas tarjoilee loistavan kattauksen hyvätasoista aasialaista ruokaa, joissa maistuvat autenttiset mausteet ja puhtaat raaka-aineet. Laaja ruokalista painottuu thaimaalaisen keittiön antimiin, mutta lisäksi vaikutteita tulee malesialaisesta ja muista aasialaisista keittiöistä. Makumatka alkaa mainiosti lämpimällä keitolla tai vaikkapa tulisella papaijasalaatilla ja jatkuu esimerkiksi thai currylla. Osan pääruoista voit valita joko kanalla, naudanlihalla, ankalla tai katkaravuilla ja lisää valinnanvaraa löytyy paistetuista riisi- ja nuudeliruoista. Reilujen annosten autenttista makumaailmaa luovat tuoreet raaka-aineet ja tyypilliset thai-mausteet korianteri, inkivääri, seesam, thaibasilika, lime ja sitruunaruoho sekä tietenkin tulisen ruoan ystäviä ilahduttava chili. Maut ovat hienoja ja toimivat loistavasti yhteen.

Lounaspaikkana Lime Tree on todellinen löytö. Joka arkipäivä saatavilla oleva hyvätasoinen ja monipuolinen lounasbuffet tarjoaa jokaiselle jotakin. Tarjolla on lihaa, kanaa, kalaa ja tofua monilla eri mausteilla, laadukas sushivalikoima, salaattipöytä ja päivän keitto. Leppoisa ja aasialaisen hengen mukaisesti hillitty tunnelma takaa mukavan rauhallisen ruokahetken. Limenvihreät yksityiskohdat piristävät ravintolan muuten pääosin mustavalkoista sisustusta. Ravintola Lime Treessä Sandelsinkadulla Helsingin Töölössä voit nauttia tuoreesta, sopivan mausteisesta ja monipuolisesta aasialaisesta ruoasta vaikka joka päivä!

Esimerkkimenu

7 arvostelua

5.1 /6 Loistava 7 arvostelua
2 6
4 5
1 4
0 3
0 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
22.02.2016 09:45

Todella hyvänmakuista ruokaa ja mausteisuuttakin laidasta laitaan. Hyvät sushit, joissa yritystä täytteissä. Lounaskokoukseen soveltuva hiljaisempi kulmauskin oli, siinä kulku vähän ahdasta - kun kaikkien piti rampata santsaamassa :)

5 arvostelua tähän mennessä 5
14.11.2016 22:57

Todella maukasta ruokaa, mutta ravintola vähän kolkko. Ruokalistan laajuus ilahdutti, kun ennakko-odotuksia ei ollut. Monet hakivat paikasta take away -ruokaa, mikä hidasti oman ruokamme saamista. Suosittelen kuitenkin paikkaa lämpimästi.

1 arvostelu tähän mennessä 5
06.03.2016 23:56

ystävälline palvelu ja todella maukas ruoka. La. iltapäivänä hiljaista. Annokset "riittäviä" ja lopun saa mukaan... Pyytämällä myös lisää mausteita listan annoksiin. Itse lista tehty aavistuksen "pliisuksi" yrittäen sovittaa suomalaiseen makuun. Thaimaalaisessa pitää olla mausteita ja tulisuutta.

1 arvostelu tähän mennessä 5
28.01.2016 08:40

olin ensimääistä kertaa ja menen varmasti toistekin. palvelu ystävällistä, ruoka tuli suhetteelisen nopeasti nopeasti ja ruoka oli hyvää. kolmen hengen seurueesta kaikki pitivät ruuastaan kovin.

1 arvostelu tähän mennessä 5
17.12.2015 07:25

Mahtavan hyvä ruoka, joka saatiin nopeasti. Suuri annos, jota ei halunnut jätlää sen maukkauden vuolsi. Miellyttävän rauhallinen paikka. Erittäin ystävällinen henkilökinta. Käjn toistekin, suosittelen lämpimästi.

1 arvostelu tähän mennessä 4
27.01.2016 15:27

Ihanat, tuoreet ja maukkaat Sushit! Lounas myös hyvä, välillä kaivattiin ruoka-astioiden täyttöä. Tofuruoassa oli aika vähän itse tofua. Voidaan mennä toistekin, suosittelen myös muita ruokailemaan kyseisessä ravintolassa.