Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Kallio
Ravintola Kolmon3n
Ravintola Kolmon3n Arvostelut

Arvostelut: Ravintola Kolmon3n

Loistava
5.2/6
322 arvostelua
Ravintola Kolmon3n Helsinki image 1
Ravintola Kolmon3n Helsinki image 2
Ravintola Kolmon3n Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

322 Ravintola Kolmon3n arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Kolmon3n annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
322 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Melu:Ei häirinnyt
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Ranja K.kaksi kuukautta sitten · 9 arvostelua

Loistava yllätys menu. Suosittelen. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Intiimi pieni paikka.

"Erinomainen"
6/6
Tuija R.neljä kuukautta sitten · 20 arvostelua

Maukasta ja hintansa arvoista, kotimaisia raaka-aineita hyödyntävää ruokaa tunnelmallisessa ympäristössä. Oikein kiva ja huomioiva henkilökunta. Olimme toista kertaa ja varmasti tulemme illastamaan ravintolassa jatkossakin ensi vuonna. Uusi menu alkoi heti kiinnostaa.

"Erinomainen"
6/6
Susanna T.neljä kuukautta sitten · 13 arvostelua

Kolmon3n ei koskaan petä, ihanaa ruokaa ja hyvä, ystävällinen palvelu. Ravintolassa on mukavan tiivistunnelma! Suosittelen lämpimästi.

"Erinomainen"
6/6
sami l.kuusi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Hyvä ruoka, sekä ja rennon ammattitaitoinen palvelu. Söimme lounasta, emme listalta. Meistä toinen söi kalaa ja toinen äyriäisiä. Valkoviini mitä ruoan kanssa suosittelimme sopi todella hyvin. Voin suositella lämpimästi.

"Erinomainen"
6/6
Katja V.vuosi sitten · 2 arvostelua

We discovered this tiny restaurant thanks to an article in New York Times - otherwise we would have never found it. The menu is small but we had no trouble finding delicious dishes. The recommended wine package included a rosé wine that changed our view of rosé (for the better, that is), and I also needed to change my mind about pike which I had always thought as a dry, uninteresting fish. Definitely worth recommending! Mahtava löytö kiitos New York Timesin artikkelin! Menu on pieni mutta maittava, ja henkilökunta jousti mitä tuli annosten yhdistelyyn. Suositeltuun viinipakettiin kuului rosé-viiniä, jota yleensä kartamme, mutta tämän tarjonnan perusteella täytyy muuttaa mieltä. Samoin hauki - minusta yleensä kuiva, tylsä kala - oli aivan jumalaista. Kannattaa poiketa tutuilta reiteiltä tämän ravintolan takia!

"Upea"
5/6
Smriti S.vuosi sitten · 13 arvostelua

Glad that we finally tried out this place after reading great things about it! I went for the 2-course option and tried out the pike-perch with smoked mash potatoes while my husband tried out the beef burger with house fries and ketchup! Both were outstanding but the highlight was the dessert, aptly named Sweet Mess! There is room for improvement in the wine selection-we both did not enjoy the recommended wine. Service was quick and friendly. Recommend a visit to this neighborhood gem!

"Erinomainen"
6/6
Rolf V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Annokset tyylikkäitä , ei mitään nouvelle cuisine pipellystä vaan reiluja , presentaatio oli mallikasta. Päivän kala oli siika joka oli tuoretta ja sopivin lisukkein. Hampurilianen cheddarilla ja savupekonilla oli vallan herkullinen ja taatusti epäterveellinen jos kolesterolia haluaa välttää. Viinivalinnoissa henkilökuntaan kannatti luottaa , ja juustovalikoima oli harkittu ja mielenkiintoinen. Rajallinen viinivalikoima oli erinomaisesti sovitettu ruokalistaan. Pienet tilat on suosittuja ja äkkiä täynnä joten varaus on paikallaan.

"Hyvä"
4/6
Anna-Maija L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Paikka on mutkaton ja henkilökunta ystävällistä ja rentoa. Yleensä ollut täynnä väkeä. Tila on pieni ja kiviseinäinen ja useimmiten meteli on niin kova, että pois lähtiessä ääni on käheä. Tällä kertaa ruoka oli sekä itselläni että seuralaisella oikein hyvää ja kauniisti esille laitettua. Ainut miinus tuli alkuruoan sienicannelonista. Se uiskenteli suolaisessa fondissa lötkönä. Jos liemen olisi jättänyt pois, canelloni olisi ollut melko ok. Ravintolan viinivalikoima on laadukas ja viinien esittely asiansa tuntevaa. Mielelläni palaan Kolmoseen ja vien sinne vieraankin. Ps. Ravintola ei tunnistanut varausta Quandoon varausnumerosta, varaus löytyi etunimen perusteella.

"Hyvä"
4/6
ismo k.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kävimme neljän hengen porukalla syömässä perjantaina 5.6. Palvelu oli kohteliasta ja ystävällistä. Kaksi meistä valitsi burgerin, mikä oli makunsa ja annoksen koon puolesta hyvä valinta. Burgerista tulee nälkäisempikin syöneeksi. Kaksi seurueestamme päätti syödä karitsa-annoksen. Seuralaiseni totesivat, että annos oli liian pieni myös vähäsyömäiselle. Lisäksi kokki oli unohtanut annosten mausteet keittiöön. Naapuripöydässä syötiin myös karitsaa ja ilmeistä päätellen maku ei heitäkään miellyttänyt. Jälkiruoaksi valitsimme kaikki sekamelskan, joka on maultaan mainio ja kaunis annoksenakin. Tosin kaikki kaipasimme jälkiruokaa hieman lisää. Pieni miinus tulee lisäksi siitä, että erikoiskahvit puuttuvat.

"Upea"
5/6
Päivi T.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

hei, Meillä oli oikein rattoisa perheen illalishetki. Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Kotimaiset ruuan raaka-ainet ilahduttavat ! Erityisesti meitä ilahdutti, kun kokki kertoi tyttärellemme ketsupin teon salaisuudet seikkaperäisesti. Ainoa miinus melutasosta ja ilmanvaihdosta. Saisiko kattoon/seinille lisättyä melua vaimentavia pintoja ? Ilmanvaihdon kanssa kyllä asiakas pärjää, enemmän se on varmasti ongelma siellä työskentelevälle. Toivomme meluun vaimennusta, niin kuulee oman pöytäseurueensa puheen paremmin. Kiitos ! Päivi, vesa ja Siiri