Quandoo
(FI) Suomi
5.2 /6 Loistava 298 arvostelua

Ravintola Kolmon3n

Kallio Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Ravintola Kolmon3n

Ravintola Kolmon3n tarjoilee laadukasta ja modernisoitua suomalaista kotiruokaa Kallion sydämessä Kolmannella Linjalla. Keittiön inspiraatio kumpuaa tuoreista pohjoismaisista raaka-aineista ja lähituottajien tuotteista, joista syntyy puhtaita ja herkullisia makuja niin lounas- kuin illallisaikaan. Ruokien kyytipojaksi voi nauttia kotimaisia oluita ja siidereitä sekä lähinnä eurooppalaisten tuottajien laadukkaita viinejä. Ravintolan tyylikkään iloisesti sisustettu sali vetää 30 ruokailijaa, joita palvelee ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Rentotunnelmainen ja raikas ruokasali on juuri oikeanlainen paikka laadukkaasta kotiruoasta nauttimiseen urbaanille helsinkiläiselle.

8.7-2.8.2017 välisenä aikana olemme suljettu remontista johtuen

Aukioloajat

  • Maanantai 10:30 - 15:30, 16:30 - 23:00
  • Tiistai 10:30 - 15:30, 16:30 - 23:00
  • Keskiviikko 10:30 - 15:30, 16:30 - 00:00
  • Torstai 10:30 - 15:30, 16:30 - 00:00
  • Perjantai 10:30 - 15:30, 16:30 - 00:00
  • Lauantai 12:00 - 00:00
  • Sunnutai Suljettu
Ravintola Kolmon3n, Kolmas linja 11, 00530 Helsinki

Filosofia

Modernilla otteella valmistettua laadukasta suomalaista kotiruokaa tarjoavia ravintoloita ei Helsingissä ole liikaa. Siksi Ravintola Kolmon3n Kolmannella Linjalla Kalliossa on todella mainio valopilkku pääkaupungin ravintolatarjonnassa. Lähituotantoa suosiva ja pohjoismaisiin raaka-aineisiin luottava keittiö loihtii loistavaa kotiruokaa, jota on sopivasti nykyaikaistettu tunnelmalliseen illalliseen sopivaksi. Ruokalista vaihtelee sesongin raaka-ainetarjonnan mukaan, ja juomat sen myötä. Näin juomien ja ruoan yhteensopivuus on aina huippuluokkaa. À la carten lisäksi saatavilla on kuuden ruokalajin maistelumenu, johon saa myös halutessaan mukaan huolella valitun viinipaketin.

Viinilistaa päivitetään sillä periaatteella, että kaikille ruoille löytyy osuvat kumppanit jokaisena vuodenaikana. Viinejä saa sekä laseittain että pulloittain. Oluet ja siiderit tulevat kotimaisilta pienpanimoilta. Kolmon3n panostaa myös hyvään suodatinkahviin, joka valmistetaan Helsingin Kahvipaahtimon viikoittain paahtamista pavuista, sekä kausittain vaihtuvaan teevalikoimaan, joka valitaan helsinkiläisen théhuoneen laajasta tarjonnasta.

Kolmos3n rennosti stailatun ruokasalin tunnelma on mukavan viihtyisä ja sopii mitä parhaiten moderniin kalliolaiseen tyyliin. Kun lisäksi otetaan huomioon suomalaisten ja lähituotteiden vahva edustus listalla ja asiantunteva mutta rennon moderni ote ruoanlaittoon, Kolmon3n on mitä oivallisin suomalaista ruokaa tarjoileva ravintola Helsingissä.

Katso Elokuu

Esimerkkimenu

298 arvostelua

5.2 /6 Loistava 298 arvostelua
Ruoka: taivaallinen
Laatu/Hinta: edullinen
Odotusaika: ei odotusaikaa
Palvelu: loistava
Melu: keskiarvo
Tunnelma: viityistä
142 6
107 5
34 4
9 3
6 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
06.04.2017 12:30

ruoka ja viini ja tunnelma ja palvelu erinomaista ! suosittelen kaikille hyvää ruokaa ja hyvää tunnelmaa ja hyvää palvelua arvostaville ! paikka on pieni, joten suosittelen pöydän varaamista etukäteen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
09.01.2017 20:06

Erittäin ihania ruokaelämyksiä kun koko pöytäseurue otti 6 ruokalajin maistelu menun. Siinä riitti keskustelua pöydässä ja ilta meni mukavasti . Henkilökunta oli mukava ja ammattitaitoinen. Paikka oli pieni, joten jos samaan aikaan on isoja seurueita saattaa olla ehkä vähän häiritsevä puheensorina.

2 arvostelua tähän mennessä 6
05.12.2016 07:16

Ravintolassa oli erinomainen ruoka, siihen sopivat oikein hyvät viinit ja tarjoilu oli myös erittäin ystävällistä. Ehdottomasti tänne on tultavat toisen kerran syömään. Myös lämminhenkinen tunnelma.

1 arvostelu tähän mennessä 6
30.11.2016 21:24

Kaikki meni ihan nappiin. Teatterimenu oli paitsi maistuva myös kaunis. Rento palvelu. Viinipaketti oli sopiva, myös hintansa puolesta. Muutenkin annokset ja juomalista on hyvin harkitun oloiset. Ehdottomasti vierailen uudelleen.

2 arvostelua tähän mennessä 6
12.08.2016 18:54

We discovered this tiny restaurant thanks to an article in New York Times - otherwise we would have never found it. The menu is small but we had no trouble finding delicious dishes. The recommended wine package included a rosé wine that changed our view of rosé (for the better, that is), and I also needed to change my mind about pike which I had always thought as a dry, uninteresting fish. Definitely worth recommending! Mahtava löytö kiitos New York Timesin artikkelin! Menu on pieni mutta maittava, ja henkilökunta jousti mitä tuli annosten yhdistelyyn. Suositeltuun viinipakettiin kuului rosé-viiniä, jota yleensä kartamme, mutta tämän tarjonnan perusteella täytyy muuttaa mieltä. Samoin hauki - minusta yleensä kuiva, tylsä kala - oli aivan jumalaista. Kannattaa poiketa tutuilta reiteiltä tämän ravintolan takia!

8 arvostelua tähän mennessä 5
26.10.2015 09:38

Glad that we finally tried out this place after reading great things about it! I went for the 2-course option and tried out the pike-perch with smoked mash potatoes while my husband tried out the beef burger with house fries and ketchup! Both were outstanding but the highlight was the dessert, aptly named Sweet Mess! There is room for improvement in the wine selection-we both did not enjoy the recommended wine. Service was quick and friendly. Recommend a visit to this neighborhood gem!

1 arvostelu tähän mennessä 6
28.03.2015 02:00

Annokset tyylikkäitä , ei mitään nouvelle cuisine pipellystä vaan reiluja , presentaatio oli mallikasta. Päivän kala oli siika joka oli tuoretta ja sopivin lisukkein. Hampurilianen cheddarilla ja savupekonilla oli vallan herkullinen ja taatusti epäterveellinen jos kolesterolia haluaa välttää. Viinivalinnoissa henkilökuntaan kannatti luottaa , ja juustovalikoima oli harkittu ja mielenkiintoinen. Rajallinen viinivalikoima oli erinomaisesti sovitettu ruokalistaan. Pienet tilat on suosittuja ja äkkiä täynnä joten varaus on paikallaan.

1 arvostelu tähän mennessä 4
27.09.2015 13:23

Paikka on mutkaton ja henkilökunta ystävällistä ja rentoa. Yleensä ollut täynnä väkeä. Tila on pieni ja kiviseinäinen ja useimmiten meteli on niin kova, että pois lähtiessä ääni on käheä. Tällä kertaa ruoka oli sekä itselläni että seuralaisella oikein hyvää ja kauniisti esille laitettua. Ainut miinus tuli alkuruoan sienicannelonista. Se uiskenteli suolaisessa fondissa lötkönä. Jos liemen olisi jättänyt pois, canelloni olisi ollut melko ok. Ravintolan viinivalikoima on laadukas ja viinien esittely asiansa tuntevaa. Mielelläni palaan Kolmoseen ja vien sinne vieraankin. Ps. Ravintola ei tunnistanut varausta Quandoon varausnumerosta, varaus löytyi etunimen perusteella.

1 arvostelu tähän mennessä 4
13.06.2015 19:30

Kävimme neljän hengen porukalla syömässä perjantaina 5.6. Palvelu oli kohteliasta ja ystävällistä. Kaksi meistä valitsi burgerin, mikä oli makunsa ja annoksen koon puolesta hyvä valinta. Burgerista tulee nälkäisempikin syöneeksi. Kaksi seurueestamme päätti syödä karitsa-annoksen. Seuralaiseni totesivat, että annos oli liian pieni myös vähäsyömäiselle. Lisäksi kokki oli unohtanut annosten mausteet keittiöön. Naapuripöydässä syötiin myös karitsaa ja ilmeistä päätellen maku ei heitäkään miellyttänyt. Jälkiruoaksi valitsimme kaikki sekamelskan, joka on maultaan mainio ja kaunis annoksenakin. Tosin kaikki kaipasimme jälkiruokaa hieman lisää. Pieni miinus tulee lisäksi siitä, että erikoiskahvit puuttuvat.

1 arvostelu tähän mennessä 6
11.06.2015 23:45

The food was incredible, as was the service. In the past 6 months I've eaten at the best restaurants in New York City, Seattle, Paris, and Milan, and my meal here we right up there with the best. It's clear the focus is on the food and wine pairings and that focus yielded an incredible meal.

1 arvostelu tähän mennessä 5
07.07.2016 09:22

Olimme varanneet 4 hengelle pöydän paljon kehutusta Kolmos3sta ja odotukset kyllä täyttyivät. Ruoka oli todella hyvää ja siitä tuli erittäin kylläiseksi, vaikka seurueellamme oli kiljuva nälkä! Ravintolan sisutus on rennon tyylikäs ja vaikka paikka on pieni ja liikkumatilaa vähän, ei se haitannut meitä. Palvelu oli ystävällistä ja tarjoilijattaremme asiantunteva, mutta myös letkeä. Varsinkin jos teitä on maksimissaan neljä henkeä, suosittelen lämpimästi. Me ainakin viihdyimme!

3 arvostelua tähän mennessä 6
05.10.2016 10:49

Arki-iltana paikka ei ollut aivan tupaten täynnä ja pääsimme heti istumaan vaikka olimme hiukan etuajassa. Meitä ei myöskään kiirehditty pois, mikä raskaan työpäivän päätteeksi loi mukavan rennon olon. Palvelu oli erinomaista, huomaavaista ja nopeaa. Ruoka oli, kuten aina, erittäin maukasta ja siihen oli valittu hyvin sopiva suositusviini, joka nosti esiin annoksen hienovaraisempia makuja.

1 arvostelu tähän mennessä 6
18.01.2016 23:20

1) tervetullut olo ravintolaan pelkästään iloisen tervehtimisen johdosta. 2) konstailematonta, herkullista ruokaa. Burgeri erityisen hyvä. Vasikka-annoksessa maut kohdillaan. 3) loistavat viinit ja suositukset. Winepunk ei petä, mutta myöskin alkumaljaksi tarjoiltu Gramonan vuosikerta cava oli todella osuva. 4) kaiken kaikkiaan hyvä pössis. Maanantai-ilta oli ansaitusti lähes täysi. 5) Kiitos. Kiitos aivan mielettömästi. :)

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.03.2016 14:29

Ravintola Kolmon3n on rento mutta viimeistelty, kokonaisvaltaisesti elähdyttävä kokemus. Viiden ruokalajin maistelumenu kannatteli kaarensa loppuun asti hienosti ruokien tueksi valittujen viinien kanssa. Bravo! Erittäin suositeltava juttu.

4 arvostelua tähän mennessä 6
14.05.2016 12:04

Taas-vielä-kerran samalla kaveriporukalla nautiskeltu 5 menun maistiaisillallinen oli yhtä erinomainen kuin edellisilläkin kerroilla. Ruoan taso on pysynyt korkealaatuisena alkumetreistä lähtien ja maistiaisannokset ovat aina yllätyksellisen herkullisia. Palvelu on asiantuntevaa. osaavaa ja rennon ystävällistä sekä mutkatonta mikä omalta osaltaan lisää Kolmos3ssa tarjotun omaleimaisen ruoan nautiskelun aikaansaamaa mielihyvää! Suurenmoiset kiitokset mieleenjäävästä illallisesta!

4 arvostelua tähän mennessä 5
19.07.2015 18:46

Palvelu oli ystävällistä ja ripeää, mikä ilahduttaa ja jotenkin aina vähän yllättääkin, vaikka niinhän sen kuuluisi aina olla. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Pääruoka-annokset olivat itse asiassa niin reilun kokoisia, ettemme niitä ihan kokonaan jaksaneet syödä. Alkupalan kera tuotu saaristolaistyyppinen leipä oli hyvää ja mehevää. Harmiksemme saimme vain kolme leipäpalaa, miksei edes neljä, kun meitä oli kuitenkin kaksi.

1 arvostelu tähän mennessä 3
17.06.2015 15:10

Ruoka oli hyvää ja asettelu miellyttävää. Ruuat myös tulivat kohtuu nopeasti tilauksesta. Ravintolassa oli samaan aikaan syömässä arviolta 30 henkinen suuri seurue (firma), meidän 4 hengen seurueen lisäksi. Tämä suoraan sanottuna pilasi iltamme. Seurue metelöi niin, että emme voineet keskustella pöydässämme ilman huutamista. Tarjoiliatkin joutuivat huutamaan, että kuulisimme, mitä menuulla oli tarjolla. Ja siltikin ruuat jäivät hieman epäselviksi, sillä emme kuulleet mitä he sanoivat. Välillä seurue piti myös humalaisia puheitaan... Kokemus vastasi yökerhon jytkeessä ruokailua. Ei siis kovin miellyttävä kokemus. Ihmettelen suuresti, miksi ravintola ei varaa koko paikkaa tuon kokoiselle seurueelle? Toisenlaisella kokoonpanolla kokemus olisi ollut varmasti aivan toinen!

1 arvostelu tähän mennessä 5
23.03.2015 23:33

Ruoka oli todella maukasta ja sitä oli tarpeeksi. Annokset olivat silti harkitusti ja kauniisti rakennettuja - aivan kuin fine dining -ravintolassa konsanaan. Hinta/laatu-suhde oli oikein hyvä. Viinisuositus osui nappiin. Henkilökunta oli ystävällistä ja osaavaa. Ravintolan moderni sisustus toimi ja oli raikas. Jos jotakin voisi vielä parantaa, niin ilmanvaihtoa. Istuimme lähellä keittiötä, jonka avoimesta ovesta tuli toisinaan ruuankäryä salin puolelle.

1 arvostelu tähän mennessä 6
07.06.2016 17:32

Mukavan välitön meininki, skandinaavinen lienee sisustus menutauluineen, meillä tykkäsi kaikki kaksi sukupolvea. Viihdyimme erinomaisesti, tunnelma oli lämmin myös fyysisesti! Ruuasta nautittiin erityisesti, meille riittävästi vaihtoehtoja ja OLI HYVÄÄ! Korvasienirisotto, parsat ja hauki saivat meiltä parhaat pisteet. Unohtumaton vierailu, niinkuin pitikin, juhlimme tyttären valmistumista 5-vuotiselta korkeakoulutaipaleelta. Tämä sopi meille.

4 arvostelua tähän mennessä 6
31.08.2016 14:46

Tämä oli neljäs vierailumme Kolmos3n herkkuihin.Palvelu oli Kolmos3n tapaan jälleen ystävällisen rentoa ja erittäin asiantuntevaa. Uusi kuuden lajin maistelumenu oli täynnä maku-aisteja hiveleviä yllätyksiä,joiden pelkkä näkeminen viritti makuhermot kiihkeään odotukseen,mikä aterioita nauttiessa ruhtinaallisesti palkittiin hienojen makujen harmonisella sinfonialla! Vierailu Kolmos3ssa oli jälleen muistoihin jäävä elämys.