Ravintola Kolmon3n – Tietoja

Ravintola Kolmon3n tarjoilee laadukasta ja modernisoitua suomalaista kotiruokaa Kallion sydämessä Kolmannella Linjalla. Keittiön inspiraatio kumpuaa tuoreista pohjoismaisista raaka-aineista ja lähituottajien tuotteista, joista syntyy puhtaita ja herkullisia makuja niin lounas- kuin illallisaikaan. Ruokien kyytipojaksi voi nauttia kotimaisia oluita ja siidereitä sekä lähinnä eurooppalaisten tuottajien laadukkaita viinejä. Ravintolan tyylikkään iloisesti sisustettu sali vetää 30 ruokailijaa, joita palvelee ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Rentotunnelmainen ja raikas ruokasali on juuri oikeanlainen paikka laadukkaasta kotiruoasta nauttimiseen urbaanille helsinkiläiselle.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 10:30
torstai
10:30 - 15:30
16:30 - 00:00
perjantai
10:30 - 15:30
16:30 - 00:00
lauantai
12:00 - 00:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
10:30 - 15:30
16:30 - 23:00
tiistai
10:30 - 15:30
16:30 - 23:00
keskiviikko
10:30 - 15:30
16:30 - 00:00

Osoite

Ravintola Kolmon3n
Kolmas linja 11
00530 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

À LA CARTE 2 Ruokalajia

37,00 €

À LA CARTE 3 Ruokalajia

46,00 €
B8C73D59-3E9A-4CA0-89CA-3B86A857D4FF

Alkuruoat

Savustettua artisokkaa, porkkanaa ja mustajuurta

Kalaohukainen, juureskaviaaria ja mätiä

Borssikeitto Kolmos3n tapaan

B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Pääruoat

Punajuurta ja Syrjähyppy-juustoa Saloniemen tilalta

Paahdettua nieriää, kampasimpukkaa ja herneitä

Poron etuselkää ja savustettua poronkieltä tummalla suklaakastikkeella

773B4AFD-52CE-446B-BEA0-A90E22E34874

Valmis menu

KOLMON3N MENU

Sisältää kaksi alkuruokaa, pääruoan ja jälkiruoan.
44,00 €

KUUDEN RUOKALAJIN MAISTELUMENU

Menuun huolella valittu juomapaketti 30€/henk.
Maistelumenu tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Jälkiruoat

Kolmon3n sekamelska

Karpalojäädykettä ja suolatoffeeta

Suomalainen juustovalikoima

Normaali menu

Elokuu

pdf

Lisää kohteesta Ravintola Kolmon3n, Helsinki

Modernilla otteella valmistettua laadukasta suomalaista kotiruokaa tarjoavia ravintoloita ei Helsingissä ole liikaa. Siksi Ravintola Kolmon3n Kolmannella Linjalla Kalliossa on todella mainio valopilkku pääkaupungin ravintolatarjonnassa. Lähituotantoa suosiva ja pohjoismaisiin raaka-aineisiin luottava keittiö loihtii loistavaa kotiruokaa, jota on sopivasti nykyaikaistettu tunnelmalliseen illalliseen sopivaksi. Ruokalista vaihtelee sesongin raaka-ainetarjonnan mukaan, ja juomat sen myötä. Näin juomien ja ruoan yhteensopivuus on aina huippuluokkaa. À la carten lisäksi saatavilla on kuuden ruokalajin maistelumenu, johon saa myös halutessaan mukaan huolella valitun viinipaketin.

Viinilistaa päivitetään sillä periaatteella, että kaikille ruoille löytyy osuvat kumppanit jokaisena vuodenaikana. Viinejä saa sekä laseittain että pulloittain. Oluet ja siiderit tulevat kotimaisilta pienpanimoilta. Kolmon3n panostaa myös hyvään suodatinkahviin, joka valmistetaan Helsingin Kahvipaahtimon viikoittain paahtamista pavuista, sekä kausittain vaihtuvaan teevalikoimaan, joka valitaan helsinkiläisen théhuoneen laajasta tarjonnasta.

Kolmos3n rennosti stailatun ruokasalin tunnelma on mukavan viihtyisä ja sopii mitä parhaiten moderniin kalliolaiseen tyyliin. Kun lisäksi otetaan huomioon suomalaisten ja lähituotteiden vahva edustus listalla ja asiantunteva mutta rennon moderni ote ruoanlaittoon, Kolmon3n on mitä oivallisin suomalaista ruokaa tarjoileva ravintola Helsingissä.

307 Ravintola Kolmon3n arvostelua

Loistava
5.2/6
307 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Ei häirinnyt
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Sort by:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Veera N.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

loistava lounas!! kiva sisustus ja ystävällistä henkilökuntaa. kalaruoat erinomaisia. käymme säännöllisesti!

"Erinomainen"6/6
Liisa P.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä ruoka .ihanat ihmiset sitä tarjoilemassa ja tekemässä .paikka sopivasti intiimi .Suosittelen paikkaa kaikille hyvän ruuan ystäville.Ainoa epäkohta hyvä meidän makuun sopiva musiikki kuului vain vessassa.

"Erinomainen"6/6
Jouko T.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen pieni ravintola Kolmannella linjalla. Valmiiksi mietitty menu viineineen oli mainio, maittava kokonaisuus. Valitut viinit osuivat nappiin ja olivat varmasti parempi vaihtoehto kuin pullollinen yhtä viiniä. Henkilökunta ystävällistä ja avuliasta. Osasivat suoralta kädeltä vastailla annosten tekotapaan ja aineksiin kohdistuviin kysymyksiin. Eihän tämä ihan halpaa ole, mutta hyvinkin hintansa arvoista. Suosittelen lämpimästi.

"Erinomainen"6/6
Marja K.kahdeksan kuukautta sitten · 6 arvostelua

Ravintolailta Kolmos3essa on aina yhtä mielyttävä. Henkilökunta on todella ystävällista ja asiantuntevaa. Ruoka on erinomaista ja sen luomiseen on käytetty mielikuvitusta ja yllättäviä valintoja, jotka natsaavat todella hyvin yhteen. Jos haluat saada mukavan ravintolakokemuksen suosittelen lämpöisesti.

"Erinomainen"6/6
Katja V.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

We discovered this tiny restaurant thanks to an article in New York Times - otherwise we would have never found it. The menu is small but we had no trouble finding delicious dishes. The recommended wine package included a rosé wine that changed our view of rosé (for the better, that is), and I also needed to change my mind about pike which I had always thought as a dry, uninteresting fish. Definitely worth recommending! Mahtava löytö kiitos New York Timesin artikkelin! Menu on pieni mutta maittava, ja henkilökunta jousti mitä tuli annosten yhdistelyyn. Suositeltuun viinipakettiin kuului rosé-viiniä, jota yleensä kartamme, mutta tämän tarjonnan perusteella täytyy muuttaa mieltä. Samoin hauki - minusta yleensä kuiva, tylsä kala - oli aivan jumalaista. Kannattaa poiketa tutuilta reiteiltä tämän ravintolan takia!

"Upea"5/6
Smriti S.kolme vuotta sitten · 13 arvostelua

Glad that we finally tried out this place after reading great things about it! I went for the 2-course option and tried out the pike-perch with smoked mash potatoes while my husband tried out the beef burger with house fries and ketchup! Both were outstanding but the highlight was the dessert, aptly named Sweet Mess! There is room for improvement in the wine selection-we both did not enjoy the recommended wine. Service was quick and friendly. Recommend a visit to this neighborhood gem!

"Erinomainen"6/6
Rolf V.kolme vuotta sitten · 1 arvostelu

Annokset tyylikkäitä , ei mitään nouvelle cuisine pipellystä vaan reiluja , presentaatio oli mallikasta. Päivän kala oli siika joka oli tuoretta ja sopivin lisukkein. Hampurilianen cheddarilla ja savupekonilla oli vallan herkullinen ja taatusti epäterveellinen jos kolesterolia haluaa välttää. Viinivalinnoissa henkilökuntaan kannatti luottaa , ja juustovalikoima oli harkittu ja mielenkiintoinen. Rajallinen viinivalikoima oli erinomaisesti sovitettu ruokalistaan. Pienet tilat on suosittuja ja äkkiä täynnä joten varaus on paikallaan.

"Hyvä"4/6
Anna-Maija L.kolme vuotta sitten · 1 arvostelu

Paikka on mutkaton ja henkilökunta ystävällistä ja rentoa. Yleensä ollut täynnä väkeä. Tila on pieni ja kiviseinäinen ja useimmiten meteli on niin kova, että pois lähtiessä ääni on käheä. Tällä kertaa ruoka oli sekä itselläni että seuralaisella oikein hyvää ja kauniisti esille laitettua. Ainut miinus tuli alkuruoan sienicannelonista. Se uiskenteli suolaisessa fondissa lötkönä. Jos liemen olisi jättänyt pois, canelloni olisi ollut melko ok. Ravintolan viinivalikoima on laadukas ja viinien esittely asiansa tuntevaa. Mielelläni palaan Kolmoseen ja vien sinne vieraankin. Ps. Ravintola ei tunnistanut varausta Quandoon varausnumerosta, varaus löytyi etunimen perusteella.

"Hyvä"4/6
ismo k.kolme vuotta sitten · 1 arvostelu

Kävimme neljän hengen porukalla syömässä perjantaina 5.6. Palvelu oli kohteliasta ja ystävällistä. Kaksi meistä valitsi burgerin, mikä oli makunsa ja annoksen koon puolesta hyvä valinta. Burgerista tulee nälkäisempikin syöneeksi. Kaksi seurueestamme päätti syödä karitsa-annoksen. Seuralaiseni totesivat, että annos oli liian pieni myös vähäsyömäiselle. Lisäksi kokki oli unohtanut annosten mausteet keittiöön. Naapuripöydässä syötiin myös karitsaa ja ilmeistä päätellen maku ei heitäkään miellyttänyt. Jälkiruoaksi valitsimme kaikki sekamelskan, joka on maultaan mainio ja kaunis annoksenakin. Tosin kaikki kaipasimme jälkiruokaa hieman lisää. Pieni miinus tulee lisäksi siitä, että erikoiskahvit puuttuvat.

"Erinomainen"6/6
Burt H.kolme vuotta sitten · 1 arvostelu

The food was incredible, as was the service. In the past 6 months I've eaten at the best restaurants in New York City, Seattle, Paris, and Milan, and my meal here we right up there with the best. It's clear the focus is on the food and wine pairings and that focus yielded an incredible meal.