Quandoo
(FI) Suomi
5.2 /6 Loistava 294 arvostelua

Ravintola Kolmon3n

Kallio Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Ravintola Kolmon3n

Ravintola Kolmon3n tarjoilee laadukasta ja modernisoitua suomalaista kotiruokaa Kallion sydämessä Kolmannella Linjalla. Keittiön inspiraatio kumpuaa tuoreista pohjoismaisista raaka-aineista ja lähituottajien tuotteista, joista syntyy puhtaita ja herkullisia makuja niin lounas- kuin illallisaikaan. Ruokien kyytipojaksi voi nauttia kotimaisia oluita ja siidereitä sekä lähinnä eurooppalaisten tuottajien laadukkaita viinejä. Ravintolan tyylikkään iloisesti sisustettu sali vetää 30 ruokailijaa, joita palvelee ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Rentotunnelmainen ja raikas ruokasali on juuri oikeanlainen paikka laadukkaasta kotiruoasta nauttimiseen urbaanille helsinkiläiselle.

8.7-2.8.2017 välisenä aikana olemme suljettu remontista johtuen

Aukioloajat

  • Maanantai 10:30 - 15:30, 16:30 - 23:00
  • Tiistai 10:30 - 15:30, 16:30 - 23:00
  • Keskiviikko 10:30 - 15:30, 16:30 - 00:00
  • Torstai 10:30 - 15:30, 16:30 - 00:00
  • Perjantai 10:30 - 15:30, 16:30 - 00:00
  • Lauantai 12:00 - 00:00
  • Sunnutai Suljettu
Ravintola Kolmon3n, Kolmas linja 11, 00530 Helsinki

Filosofia

Modernilla otteella valmistettua laadukasta suomalaista kotiruokaa tarjoavia ravintoloita ei Helsingissä ole liikaa. Siksi Ravintola Kolmon3n Kolmannella Linjalla Kalliossa on todella mainio valopilkku pääkaupungin ravintolatarjonnassa. Lähituotantoa suosiva ja pohjoismaisiin raaka-aineisiin luottava keittiö loihtii loistavaa kotiruokaa, jota on sopivasti nykyaikaistettu tunnelmalliseen illalliseen sopivaksi. Ruokalista vaihtelee sesongin raaka-ainetarjonnan mukaan, ja juomat sen myötä. Näin juomien ja ruoan yhteensopivuus on aina huippuluokkaa. À la carten lisäksi saatavilla on kuuden ruokalajin maistelumenu, johon saa myös halutessaan mukaan huolella valitun viinipaketin.

Viinilistaa päivitetään sillä periaatteella, että kaikille ruoille löytyy osuvat kumppanit jokaisena vuodenaikana. Viinejä saa sekä laseittain että pulloittain. Oluet ja siiderit tulevat kotimaisilta pienpanimoilta. Kolmon3n panostaa myös hyvään suodatinkahviin, joka valmistetaan Helsingin Kahvipaahtimon viikoittain paahtamista pavuista, sekä kausittain vaihtuvaan teevalikoimaan, joka valitaan helsinkiläisen théhuoneen laajasta tarjonnasta.

Kolmos3n rennosti stailatun ruokasalin tunnelma on mukavan viihtyisä ja sopii mitä parhaiten moderniin kalliolaiseen tyyliin. Kun lisäksi otetaan huomioon suomalaisten ja lähituotteiden vahva edustus listalla ja asiantunteva mutta rennon moderni ote ruoanlaittoon, Kolmon3n on mitä oivallisin suomalaista ruokaa tarjoileva ravintola Helsingissä.

Katso Elokuu

Esimerkkimenu

294 arvostelua

5.2 /6 Loistava 294 arvostelua
Melu: keskiarvo
Laatu/Hinta: edullinen
Tunnelma: viityistä
Odotusaika: ei odotusaikaa
Palvelu: loistava
Ruoka: taivaallinen
140 6
106 5
34 4
8 3
6 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
06.04.2017 12:30

ruoka ja viini ja tunnelma ja palvelu erinomaista ! suosittelen kaikille hyvää ruokaa ja hyvää tunnelmaa ja hyvää palvelua arvostaville ! paikka on pieni, joten suosittelen pöydän varaamista etukäteen.

2 arvostelua tähän mennessä 6
05.12.2016 07:16

Ravintolassa oli erinomainen ruoka, siihen sopivat oikein hyvät viinit ja tarjoilu oli myös erittäin ystävällistä. Ehdottomasti tänne on tultavat toisen kerran syömään. Myös lämminhenkinen tunnelma.

1 arvostelu tähän mennessä 6
26.11.2016 23:06

Mukava, rento tunnelma. Lupsakka ja ystävällinen palvelu. Ruoka on ajateltua ja maut minun mieleeni. Listat vaihtuvat usein, joten ruokiin ei kyllästy. Oli kolmas käynti täällä mutta ei varmasti viimeinen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
13.11.2016 10:22

Ruoka hyvää ja palvelu erinomaisen ystävällistä. Ruoka jopa pelkistetyn yksinkertaisista raaka-aineista koottua, mutta maut ja laatu erinomaista. Alkudrinkiksi suositeltu Etehdystä oli myössä hauskan makuinen juoma. Suosittelen paikkaa!

2 arvostelua tähän mennessä 6
12.08.2016 18:54

We discovered this tiny restaurant thanks to an article in New York Times - otherwise we would have never found it. The menu is small but we had no trouble finding delicious dishes. The recommended wine package included a rosé wine that changed our view of rosé (for the better, that is), and I also needed to change my mind about pike which I had always thought as a dry, uninteresting fish. Definitely worth recommending! Mahtava löytö kiitos New York Timesin artikkelin! Menu on pieni mutta maittava, ja henkilökunta jousti mitä tuli annosten yhdistelyyn. Suositeltuun viinipakettiin kuului rosé-viiniä, jota yleensä kartamme, mutta tämän tarjonnan perusteella täytyy muuttaa mieltä. Samoin hauki - minusta yleensä kuiva, tylsä kala - oli aivan jumalaista. Kannattaa poiketa tutuilta reiteiltä tämän ravintolan takia!

7 arvostelua tähän mennessä 5
26.10.2015 09:38

Glad that we finally tried out this place after reading great things about it! I went for the 2-course option and tried out the pike-perch with smoked mash potatoes while my husband tried out the beef burger with house fries and ketchup! Both were outstanding but the highlight was the dessert, aptly named Sweet Mess! There is room for improvement in the wine selection-we both did not enjoy the recommended wine. Service was quick and friendly. Recommend a visit to this neighborhood gem!

1 arvostelu tähän mennessä 6
28.03.2015 02:00

Annokset tyylikkäitä , ei mitään nouvelle cuisine pipellystä vaan reiluja , presentaatio oli mallikasta. Päivän kala oli siika joka oli tuoretta ja sopivin lisukkein. Hampurilianen cheddarilla ja savupekonilla oli vallan herkullinen ja taatusti epäterveellinen jos kolesterolia haluaa välttää. Viinivalinnoissa henkilökuntaan kannatti luottaa , ja juustovalikoima oli harkittu ja mielenkiintoinen. Rajallinen viinivalikoima oli erinomaisesti sovitettu ruokalistaan. Pienet tilat on suosittuja ja äkkiä täynnä joten varaus on paikallaan.

1 arvostelu tähän mennessä 4
27.09.2015 13:23

Paikka on mutkaton ja henkilökunta ystävällistä ja rentoa. Yleensä ollut täynnä väkeä. Tila on pieni ja kiviseinäinen ja useimmiten meteli on niin kova, että pois lähtiessä ääni on käheä. Tällä kertaa ruoka oli sekä itselläni että seuralaisella oikein hyvää ja kauniisti esille laitettua. Ainut miinus tuli alkuruoan sienicannelonista. Se uiskenteli suolaisessa fondissa lötkönä. Jos liemen olisi jättänyt pois, canelloni olisi ollut melko ok. Ravintolan viinivalikoima on laadukas ja viinien esittely asiansa tuntevaa. Mielelläni palaan Kolmoseen ja vien sinne vieraankin. Ps. Ravintola ei tunnistanut varausta Quandoon varausnumerosta, varaus löytyi etunimen perusteella.

1 arvostelu tähän mennessä 4
13.06.2015 19:30

Kävimme neljän hengen porukalla syömässä perjantaina 5.6. Palvelu oli kohteliasta ja ystävällistä. Kaksi meistä valitsi burgerin, mikä oli makunsa ja annoksen koon puolesta hyvä valinta. Burgerista tulee nälkäisempikin syöneeksi. Kaksi seurueestamme päätti syödä karitsa-annoksen. Seuralaiseni totesivat, että annos oli liian pieni myös vähäsyömäiselle. Lisäksi kokki oli unohtanut annosten mausteet keittiöön. Naapuripöydässä syötiin myös karitsaa ja ilmeistä päätellen maku ei heitäkään miellyttänyt. Jälkiruoaksi valitsimme kaikki sekamelskan, joka on maultaan mainio ja kaunis annoksenakin. Tosin kaikki kaipasimme jälkiruokaa hieman lisää. Pieni miinus tulee lisäksi siitä, että erikoiskahvit puuttuvat.

1 arvostelu tähän mennessä 6
11.06.2015 23:45

The food was incredible, as was the service. In the past 6 months I've eaten at the best restaurants in New York City, Seattle, Paris, and Milan, and my meal here we right up there with the best. It's clear the focus is on the food and wine pairings and that focus yielded an incredible meal.

1 arvostelu tähän mennessä 5
07.07.2016 09:22

Olimme varanneet 4 hengelle pöydän paljon kehutusta Kolmos3sta ja odotukset kyllä täyttyivät. Ruoka oli todella hyvää ja siitä tuli erittäin kylläiseksi, vaikka seurueellamme oli kiljuva nälkä! Ravintolan sisutus on rennon tyylikäs ja vaikka paikka on pieni ja liikkumatilaa vähän, ei se haitannut meitä. Palvelu oli ystävällistä ja tarjoilijattaremme asiantunteva, mutta myös letkeä. Varsinkin jos teitä on maksimissaan neljä henkeä, suosittelen lämpimästi. Me ainakin viihdyimme!

3 arvostelua tähän mennessä 6
05.10.2016 10:49

Arki-iltana paikka ei ollut aivan tupaten täynnä ja pääsimme heti istumaan vaikka olimme hiukan etuajassa. Meitä ei myöskään kiirehditty pois, mikä raskaan työpäivän päätteeksi loi mukavan rennon olon. Palvelu oli erinomaista, huomaavaista ja nopeaa. Ruoka oli, kuten aina, erittäin maukasta ja siihen oli valittu hyvin sopiva suositusviini, joka nosti esiin annoksen hienovaraisempia makuja.

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.03.2016 14:29

Ravintola Kolmon3n on rento mutta viimeistelty, kokonaisvaltaisesti elähdyttävä kokemus. Viiden ruokalajin maistelumenu kannatteli kaarensa loppuun asti hienosti ruokien tueksi valittujen viinien kanssa. Bravo! Erittäin suositeltava juttu.

1 arvostelu tähän mennessä 6
18.01.2016 23:20

1) tervetullut olo ravintolaan pelkästään iloisen tervehtimisen johdosta. 2) konstailematonta, herkullista ruokaa. Burgeri erityisen hyvä. Vasikka-annoksessa maut kohdillaan. 3) loistavat viinit ja suositukset. Winepunk ei petä, mutta myöskin alkumaljaksi tarjoiltu Gramonan vuosikerta cava oli todella osuva. 4) kaiken kaikkiaan hyvä pössis. Maanantai-ilta oli ansaitusti lähes täysi. 5) Kiitos. Kiitos aivan mielettömästi. :)

4 arvostelua tähän mennessä 6
14.05.2016 12:04

Taas-vielä-kerran samalla kaveriporukalla nautiskeltu 5 menun maistiaisillallinen oli yhtä erinomainen kuin edellisilläkin kerroilla. Ruoan taso on pysynyt korkealaatuisena alkumetreistä lähtien ja maistiaisannokset ovat aina yllätyksellisen herkullisia. Palvelu on asiantuntevaa. osaavaa ja rennon ystävällistä sekä mutkatonta mikä omalta osaltaan lisää Kolmos3ssa tarjotun omaleimaisen ruoan nautiskelun aikaansaamaa mielihyvää! Suurenmoiset kiitokset mieleenjäävästä illallisesta!

4 arvostelua tähän mennessä 5
19.07.2015 18:46

Palvelu oli ystävällistä ja ripeää, mikä ilahduttaa ja jotenkin aina vähän yllättääkin, vaikka niinhän sen kuuluisi aina olla. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Pääruoka-annokset olivat itse asiassa niin reilun kokoisia, ettemme niitä ihan kokonaan jaksaneet syödä. Alkupalan kera tuotu saaristolaistyyppinen leipä oli hyvää ja mehevää. Harmiksemme saimme vain kolme leipäpalaa, miksei edes neljä, kun meitä oli kuitenkin kaksi.

1 arvostelu tähän mennessä 3
17.06.2015 15:10

Ruoka oli hyvää ja asettelu miellyttävää. Ruuat myös tulivat kohtuu nopeasti tilauksesta. Ravintolassa oli samaan aikaan syömässä arviolta 30 henkinen suuri seurue (firma), meidän 4 hengen seurueen lisäksi. Tämä suoraan sanottuna pilasi iltamme. Seurue metelöi niin, että emme voineet keskustella pöydässämme ilman huutamista. Tarjoiliatkin joutuivat huutamaan, että kuulisimme, mitä menuulla oli tarjolla. Ja siltikin ruuat jäivät hieman epäselviksi, sillä emme kuulleet mitä he sanoivat. Välillä seurue piti myös humalaisia puheitaan... Kokemus vastasi yökerhon jytkeessä ruokailua. Ei siis kovin miellyttävä kokemus. Ihmettelen suuresti, miksi ravintola ei varaa koko paikkaa tuon kokoiselle seurueelle? Toisenlaisella kokoonpanolla kokemus olisi ollut varmasti aivan toinen!

1 arvostelu tähän mennessä 5
23.03.2015 23:33

Ruoka oli todella maukasta ja sitä oli tarpeeksi. Annokset olivat silti harkitusti ja kauniisti rakennettuja - aivan kuin fine dining -ravintolassa konsanaan. Hinta/laatu-suhde oli oikein hyvä. Viinisuositus osui nappiin. Henkilökunta oli ystävällistä ja osaavaa. Ravintolan moderni sisustus toimi ja oli raikas. Jos jotakin voisi vielä parantaa, niin ilmanvaihtoa. Istuimme lähellä keittiötä, jonka avoimesta ovesta tuli toisinaan ruuankäryä salin puolelle.

1 arvostelu tähän mennessä 6
07.06.2016 17:32

Mukavan välitön meininki, skandinaavinen lienee sisustus menutauluineen, meillä tykkäsi kaikki kaksi sukupolvea. Viihdyimme erinomaisesti, tunnelma oli lämmin myös fyysisesti! Ruuasta nautittiin erityisesti, meille riittävästi vaihtoehtoja ja OLI HYVÄÄ! Korvasienirisotto, parsat ja hauki saivat meiltä parhaat pisteet. Unohtumaton vierailu, niinkuin pitikin, juhlimme tyttären valmistumista 5-vuotiselta korkeakoulutaipaleelta. Tämä sopi meille.

4 arvostelua tähän mennessä 6
31.08.2016 14:46

Tämä oli neljäs vierailumme Kolmos3n herkkuihin.Palvelu oli Kolmos3n tapaan jälleen ystävällisen rentoa ja erittäin asiantuntevaa. Uusi kuuden lajin maistelumenu oli täynnä maku-aisteja hiveleviä yllätyksiä,joiden pelkkä näkeminen viritti makuhermot kiihkeään odotukseen,mikä aterioita nauttiessa ruhtinaallisesti palkittiin hienojen makujen harmonisella sinfonialla! Vierailu Kolmos3ssa oli jälleen muistoihin jäävä elämys.

6 arvostelua tähän mennessä 5
25.09.2016 20:44

Ruoka ja palvelu hyvää niin kuin aina, kuuden hengen porukastamme viiden ruuat olivat erinomaisia. Vain charolaisburgeri jäi vaivaamaan, koska olemme syöneet sen monesti aiemmin ja sen kanssa tulevat perunat olivat tällä kertaa ihan erilaisia kuin ennen, ei yhtään niin hyviä! Myös aito suolakurkku oli jäänyt pois ja se oli korvattu tylsällä maustekurkulla, pettymys.

4 arvostelua tähän mennessä 6
19.06.2015 16:41

Palvelu rennon ystävällistä ja hyvin asiantuntevaa. Aterian ( 6 annoksen maistiaismenu) jälkeinen isännän saapuminen pöydän ääreen keskustelemaan ateriakokemuksestamme oli miellyttävä yllätys.Ruoka oli erinomaista perustuen kotimaisiin tuotteisiin, ja valmistettu todella maittavaksi ansaiten täyden kympin ja plussan päälle! Kolmose3n mentävä toist3kin! Ilta oli seurueellemme todella onnistunut.

1 arvostelu tähän mennessä 5
07.10.2016 10:11

seurueessamme oli 9 henkilöä, kaksi lasta 1v ja 3 v. Ruoka oli mielestämme laadukasta ja hyvää. Hinta ehkä aavistuksen liian korkea. Palvelu erinomaista ja miellyttävää. Kiitos pitkälle mieshenkilölle. Olemme aikaisemminkin käynneet samalla porukalla - yksi .Siksi tulimme uudelleen. Koimme tälläkin kertaa että myös lapset olivat tervetulleita. Se on aina tietty haaste !!!

1 arvostelu tähän mennessä 5
21.03.2016 10:12

Kaikki toimi vallan mainioisti ja ystävällisen palvelun kera. Olin pyytänyt ennakkoon mm. lasilliset valmiiksi syntymäpäivän kunniaksi ja kaikki tämä oli hoidettu kuntoon. Mukava tunnelma! Paikka on joskus hyvin äänekäs, joten ehkä sisustuksessa olisi syytä miettiä sitä. Kiva ja asiantunteva palvelu! Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus, kun ruokakin oli oikein maistuvaa.

1 arvostelu tähän mennessä 5
12.05.2016 08:35

Erittäin ystävällinen palvelu, suloinen tarjoilija joka huomioi kiitettävästi asiakkaan. Ruoka oli erittäin hyvää, plussaa siitä, että tarjoilijat kertoivat raaka-aineiden taustoja. Ainoa miinus on hälyisä ja liian ahdas tila. Sisustuksessa akustiikkaan pitäisi kiinnittää huomiota. Pöytäkumppania oli ajoittain jopa vaikea kuulla, kun jokainen tuolin siirtäminen tai haarukan kolahdus kaikui tilassa.

1 arvostelu tähän mennessä 5
05.09.2016 19:50

Kiva ravintola, mukavan välitön palvelu, mutta haarukat välillä kateissa. Tämä toi kuitenkin persoonallisuutta ja asia hoitui hyvin. 6 ruokalajin maistelumenun ruuat oli maistuvia, tosin vähän arkisia. Kuitenkin Viinit toimivat tähän erittäin hyvin ja toivat sen maistelumenun sielun esille. Annokset ja Viini annokset olivat vähintään riittävät eli nälkä lähti.

1 arvostelu tähän mennessä 6
03.06.2015 22:32

Kolmon3n on todella erinomainen, viihtyisä pikku ravintola. Alkudrinkkinä perinteinen GT oli saanut miellyttävän twistin seljankukalla maustetusta tonicista ja kurkusta – ihana virkistävä ja raikas! Täydellisesti valmistetut annokset olivat kesäisen herkullisia ja todella kauniita. Palvelu oli huomaavaista ja leppoisen rentoa.

2 arvostelua tähän mennessä 6
14.07.2015 18:30

Ystävällinen palvelu ja kesämenu oli erittäin maistuva ja kaunis! Alkusalaatti oli raikas ja pientilan juusto todella hyvä, pääruokana oli nieriää kasvispedillä, annos vei kielen mennessään. Kokonaisuuden kruunasi mustikkainen jälkkäri pannukahvilla. Kolmesti olen nyt käynyt Kolmos3ssa ja varmasti palaan vielä!

4 arvostelua tähän mennessä 6
12.02.2016 08:43

Erinomaista ruokaa ja ystävällinen ilmapiiri. Merkkipäivä otettiin huomioon hienolla tavalla jälkiruoan yhteydessä. Suosittelemme maistelumenua ja siihen liitettyä viinipakettia. Kallion gourmettarjonta on saanut komean lisäyksen. Sisarravintola Liung3 on samalla kadulla ja tarjoaa myöhäislounasta klo 15 - 17. Mukava lisäarvo.

4 arvostelua tähän mennessä 6
06.11.2015 11:16

Jälleen kerran viiden lajin illallinen oli erinomainen kuten aina Kolmos3ssa. Kotimaiset raaka-aineet huolella valmistettuina yllätyksellisinä yhdistelminä takaavat uskomattoman herkulliset makunautinnot. Kun tähän lisää rennon ystävällisen ja informoivan palvelun,on koossa kaikki syyt tulla Kolmos3en yhä uudelleen. Kiitos erinomaisesta illasta!

1 arvostelu tähän mennessä 6
20.02.2016 20:54

Napue Tonic oli erinomainen avaus, pehmeä gini ei ole turhaan palkintojaan saanut! Maistelumenu viinipaketteineen oli täydellinen kokonaisuus. Erityisesti borssikeitto savustetun suussasulavan siankyljen, saaristoleivän ja kirnuvoin kanssa oli erinomainen. Palvelu ja ruoka on pääasia, jota yksinkertainen sisustus korostaa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
12.04.2015 00:03

Hyvä palvelu, todella sydämellinen asiakaskunta, aivan tajuttoman hyvä burgeri, taivaallisen pehmeää kahvia ja lokoisa sisustus. Kaikki tarjoiltiin omalla tavallaan hienoista astioista, pienistä ämpäreistä, kahvipannu tuotiin pöytään tuomaan tuoksua ja kynttilät lisäsivät tunnelmaa entisestään. Suosittelen todella, 10/10!

1 arvostelu tähän mennessä 6
13.02.2016 08:12

Jo aloituskuohari oli ihana yllätys. Otimme alku-, pää- ja jälkiruuan ja kaikki olivat todella hyviä. Henkilökunta oli superystävällistä ja asiantuntevaa ja vaikka paikka ei suurensuuri olekaan, oli tunnelma kohdillaan. Ravintoloita kolunneena voin lämpimästi suositella tätä paikkaa!

2 arvostelua tähän mennessä 5
14.11.2016 09:57

Tämä ravintola oli hyvä uusi tuttavuus meille. Jälkikäteen tosin huomasin, että tarjoilija veloitti kaikki ruuat erillisillä listahinnoilla, vaikka otin listalta "menu-hinnoiteltuna" 2 vaihtoehtoa, jotka oli hinnoiteltu listalla kokonaisuutena ja kerroin tämän myöskin tilauksen yhteydessä.. että euro tästä tuli takkiin, mutta onneksi ei enempää..

2 arvostelua tähän mennessä 5
31.03.2016 23:27

Paikka aivan täynnä, me kaksi 70-vuotiaista tunsimme itsemme melkoisiksi ikälopuiksi lastemme ikäisessä seurassa. Netistä varatut sisään tullessamme juuri vapautuneet piakamme siivottiin hetkessä valmiiksi. Söimme kahden ruokalajin illallisen, alkuruoat (poronkieli ja punajuuri camanberttin kera) olivat huippuhyviä, entrecotit hyviä ja kiinnostavia, suositusviinit erinomaisia. Tulemme toistekin.

1 arvostelu tähän mennessä 4
31.03.2016 20:37

Ravintola on oikein viihtyisä ja tyylikäs. Myös henkilökunta on osaavaa. Talon oma olut on todella hyvää. Sitä voi varauksetta suositella. Söimme 3 ruokalajia ja ruoassa on paljon parantamisen varaa. Erityisesti pääruokana ollut Entrecote oli aika keskikertainen. Pääasiana siinä oli järjetön kasa coleslawta. Ehkä talossa on parempiakin annoksia, mutta meille osui huono valinta.

1 arvostelu tähän mennessä 6
28.08.2015 07:46

Loistava palvelu, hyvä ruoka ja plussana mahdollisuus syödä ulkona terassilla. Tykkään kahden- ja kolmen ruokalajin menuvaihtoehdosta - selkeä ja helppo asiakkaalle. Hieno kokemus! Sijaintikin sopi, helposti metrolla ja katu oli rauhallinen. Tänne mennään toistekin.

1 arvostelu tähän mennessä 6
23.04.2016 20:29

Loistava ruoka, mutkaton palvelu, kotoisa ja stadilaisen miljöö! Täydet pojot! Sopivan intiimi paikka, kaikki kohdillaan. Maistelumenun varianssi yhdistettynä räätälöityyn viinipakettiin nosti makuelämyksen huippuunsa. Ja tämä kaikki nostettiin esille asiantuntevan rennosti, ilman hitustakaan jäykistelevää hienostelua!

1 arvostelu tähän mennessä 5
07.10.2016 13:59

Mukava ammattitaitoinen tarjoilija hoisi pöytämme palvelut sujuvasti ja rennosti. Annoksien koko ei suuren suuri ole; Raviolit alkuun ja siika pääruokana eli olisin työpäivän päätteksi hiukan reilumman kokista annosta. Maut olivat kohdallaan ja tarjoilijan suosittelemat viinit osuivat kohdalleen. Kiitos Kolmos3n väelle!

1 arvostelu tähän mennessä 5
30.03.2016 19:50

Palvelu oli ystävällistä ja ripeää ja alkuruoka (ihanaa Ullanlinnan juustoa ja punajuurta) ja pääruoka (päivän kalana ollut siika) olivat erinomaisia, samoin menun suositusviinit. Pieni miinus jälkiruoan omaan makuuni aivan liian makeasta ja rakenteeltaan tönköstä suklaavaahdosta. Kaikkiaan kokemus oli kuitenkin myönteinen.

8 arvostelua tähän mennessä 5
19.08.2016 10:02

Erinomainen ravintola! Alkuruoakana poron kieltä - täydellistä! Pääruokana possua, joka oli todella herkullista, mutta jätti kuitenkin yllätyksettömyydellä hieman parantamisen varaa. Jälkiruokana kolmos3n sekamelska, mikä meni vauhdilla omaan top kolmoseen jälkiruuissa. Rentotunnelmainen ravintola ja palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa. Menen ehdottomasti toistekin!

1 arvostelu tähän mennessä 5
21.12.2015 23:23

Erittäin onnistunut ilta kuuden hengen seurueellemme. Maistelumenu oli sopusuhtainen kokonaisuus ja viinit osuvasti valittuja, vaikka tarjoilija ei ihan kaikkia yksityiskohtia tarjoilemistaan viineistä tuntenutkaan. Kolmosen sekamelska jälkiruokana on loistava ja raskaat ainesosat huomioituna juuri oikeankokoiseksi mitoitettu. Ja kahvi on erityisen hyvää!

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.03.2016 09:38

Ruoka oli kohtalaisen vähäeleistä, kauniisti esille laitettua - ja erittäin maukasta! Hyviä suomalaisia ja sesonkiin sopivia makuja. Myös palvelu oli rennon ystävällistä. Tila on sellainen, että kun tupa on täynnä, häly on melkoinen.

2 arvostelua tähän mennessä 6
12.06.2015 12:50

Excellent food experience in the heart of Kallio, I recommend the place. good atmosphere, though it became quite loud when the place was full. You need to reserve in advance in the evening.

1 arvostelu tähän mennessä 6
24.04.2016 10:45

Loistava ruoka ja palvelu. Ei hirveästi mitään valittamista. Otimme koko seurueelle maistelumenut ja viinipaketit. Kaikki annokset olivat loistavia. Viinitkin olivat hyviä vaikkakin hieman persoonattomia. Kolmonen voisi yrittää hieman parantaa viinilistansa syvyyttä ja persoonallisuutta.

2 arvostelua tähän mennessä 2
10.04.2016 09:30

Pöytää varatessani ei ollut tiedossa että aikaa on vain 2 h. Juuri kun mietimme jälkkärin tilamista selvisi, että on aika lähteä. Meiltä jäi ilta aivan kesken. Olisimme tilanneet jälkkärit ja sen jälkeen vielä kahvit. Tämä oli neljäs vierailuni Kolmosessa, jäi viimeiseksi. Olin suositellut syntymäpäiväänsä viettävälle ystävättärelleni paikkaa, joten olin ikään kuin vastuussa onnistuneesta ravintolakokemuksesta. Pahaa mieltä olisi lieventänyt jos tarjoilija olisi ollut asiasta pahoillaan ja edes yrittänyt esittää selvittävänsä mahdollisuutta sada vielä nauttia ateria loppuun. Tarjoilun suhteen ei muilta osin ollut valittamista ja syömäni kasvisburgeri oli ok, joskin siihen kuuluva peruna-annos oli aiemmista kerroista poiketen liian tummaksi paahdettu.

2 arvostelua tähän mennessä 5
25.09.2016 16:00

Ennen teatteria nautittu illallinen oli kaikin puolin onnistunut. 3 ruokalajin menu oli mainio kokonaisuus, erityisesti pääruoaksi syöty siika jäi mieleen. Annoksessa oli hyvässä tasapainossa suola ja hapokkuus. Palvelu oli iloista, nopeaa ja asiantuntevaa. Ja teatteriin ehdittiin hyvissä ajoin. Suosittelen

2 arvostelua tähän mennessä 6
26.04.2015 12:37

Kotoisa paikka, ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta ja hyvää ruokaa. Mukavaa että seinältä löytyi ns. iisimpi menu burgereilla ja toinen ns. fiininmpi menu viinipaketeilla. kokonaisuus toimii hyvin, suosittelen ja menen varmasti itsekin uudestaan!

1 arvostelu tähän mennessä 6
18.05.2015 09:35

Todella hyvä ruoka! Burgerit olivat omaperäiset ja maukkaat, päivän kala-annos herkullinen ja riittävän kokoinen, munakoisorullat hyvät, joissa etenkin tuoretomaattikastike oli ihana. Palvelu on rentoa ja mukavaa. Kokonaisuudessaan loistava illalliskokemus ravintola kolmosessa !

2 arvostelua tähän mennessä 6
05.10.2016 13:00

Mainio illallinen, jälleen kerran. Ulkomainen kollegani vaati ehdottomasti päästä toisella visitillään myös Kolmoseen, menimme, ja kovat odotukset lunastettiin kirkkaasti. Ruoka on kiinnostavaa, taitavasti suunniteltu ja tehtyä, paikka tasostaan huolimatta mutkaton ja rento.