Ravintola Kolmon3n

Loistava
5.2/6
323 arvostelua
Ravintola Kolmon3n Helsinki image 1
Ravintola Kolmon3n Helsinki image 2
Ravintola Kolmon3n Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Kolmon3n – Tietoja

Ravintola Kolmon3n tarjoilee laadukasta ja modernisoitua suomalaista kotiruokaa Kallion sydämessä Kolmannella Linjalla. Keittiön inspiraatio kumpuaa tuoreista pohjoismaisista raaka-aineista ja lähituottajien tuotteista, joista syntyy puhtaita ja herkullisia makuja niin lounas- kuin illallisaikaan. Ruokien kyytipojaksi voi nauttia kotimaisia oluita ja siidereitä sekä lähinnä eurooppalaisten tuottajien laadukkaita viinejä. Ravintolan tyylikkään iloisesti sisustettu sali vetää 30 ruokailijaa, joita palvelee ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Rentotunnelmainen ja raikas ruokasali on juuri oikeanlainen paikka laadukkaasta kotiruoasta nauttimiseen urbaanille helsinkiläiselle.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 15:30
16:30 - 23:00
Tuesday
11:00 - 15:30
16:30 - 23:00
Wednesday
11:00 - 15:30
16:30 - 23:00
Thursday
11:00 - 15:30
16:30 - 23:00
Friday
11:00 - 15:30
16:30 - 23:00
Saturday
15:00 - 23:00

Osoite

Ravintola Kolmon3n
Kolmas linja 11
00530 Helsinki

323 Ravintola Kolmon3n arvostelua

Loistava
5.2/6
323 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Ei häirinnyt
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Johanna V.11 päivää sitten · 3 arvostelua

Ravintolakäynti joka pelasti maanantaipäivän! Uusi menu ensiesittelyssä ylitti kaikki odotuksemme. Palvelu oli sujuvaa ja aurinkoista. Poistuimme onnellisina - kiitos Kolmon3n!

"Erinomainen"
6/6
Ranja K.kolme kuukautta sitten · 10 arvostelua

Loistava yllätys menu. Suosittelen. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Intiimi pieni paikka.

"Erinomainen"
6/6
Tuija R.viisi kuukautta sitten · 21 arvostelua

Maukasta ja hintansa arvoista, kotimaisia raaka-aineita hyödyntävää ruokaa tunnelmallisessa ympäristössä. Oikein kiva ja huomioiva henkilökunta. Olimme toista kertaa ja varmasti tulemme illastamaan ravintolassa jatkossakin ensi vuonna. Uusi menu alkoi heti kiinnostaa.

Lisää kohteesta Ravintola Kolmon3n, Helsinki

Modernilla otteella valmistettua laadukasta suomalaista kotiruokaa tarjoavia ravintoloita ei Helsingissä ole liikaa. Siksi Ravintola Kolmon3n Kolmannella Linjalla Kalliossa on todella mainio valopilkku pääkaupungin ravintolatarjonnassa. Lähituotantoa suosiva ja pohjoismaisiin raaka-aineisiin luottava keittiö loihtii loistavaa kotiruokaa, jota on sopivasti nykyaikaistettu tunnelmalliseen illalliseen sopivaksi. Ruokalista vaihtelee sesongin raaka-ainetarjonnan mukaan, ja juomat sen myötä. Näin juomien ja ruoan yhteensopivuus on aina huippuluokkaa. À la carten lisäksi saatavilla on kuuden ruokalajin maistelumenu, johon saa myös halutessaan mukaan huolella valitun viinipaketin.

Viinilistaa päivitetään sillä periaatteella, että kaikille ruoille löytyy osuvat kumppanit jokaisena vuodenaikana. Viinejä saa sekä laseittain että pulloittain. Oluet ja siiderit tulevat kotimaisilta pienpanimoilta. Kolmon3n panostaa myös hyvään suodatinkahviin, joka valmistetaan Helsingin Kahvipaahtimon viikoittain paahtamista pavuista, sekä kausittain vaihtuvaan teevalikoimaan, joka valitaan helsinkiläisen théhuoneen laajasta tarjonnasta.

Kolmos3n rennosti stailatun ruokasalin tunnelma on mukavan viihtyisä ja sopii mitä parhaiten moderniin kalliolaiseen tyyliin. Kun lisäksi otetaan huomioon suomalaisten ja lähituotteiden vahva edustus listalla ja asiantunteva mutta rennon moderni ote ruoanlaittoon, Kolmon3n on mitä oivallisin suomalaista ruokaa tarjoileva ravintola Helsingissä.